- 26 Ekim 2021
- 3.018
- 5.955
- 88
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.781
Ay ne bütçesi. Biz bebege bu zamana kadar hesapladım 40 bin lira harcamışız. 2 zibindan mi cekincegim ben .Ya benim zoruma giden şu. Ben o resimleri görmesem ve desem ki bunlar kızınınkiler mi beni yalancı konumuna sokarlar .eşime söylesem bile sen kuruyorsun diyecekti .Valla benim birinci ikinci el takıntım falan yoktur. Söylense alır yıkar ütüler mis gibi kullanırım. Ama kimse beni salak yerine koyamaz.
Zorla istemediğin şeyi mi yaptıracak sana? Kullansan ne olacakmış ne faydası var ona? Oğlunun bütçesini düşünüyor galiba aklınca
Bence anladığını söyle bir şekilde..
İnsanlar şeytan gibi .eminim lafını bir daha açmayacak. Ben de aa bunlar kizininki mi diyemeyeceğim. Aldık benimkilerin yanına koyduk .şimdi çıkarıp da pat diye bunlar kızının mi diyemem .Üzücü. Bunu ona söylemen gerekebilir. Üzüldüm ve kırıldım acikca söyleseydin daha iyiydi gibisinden..
İlk bebeğimde bu citcitsiz dikişsiz el bezi gibi parçaları görünce ay ne uyduruk şeyler parça çok gözüksün diye atmışlar içine demistimKızlar bebisler yeni doğduğu zaman normal zıbın mı giydireceksiniz, göbekbağı zarar görür mü acaba diye geliyor aklıma. Sanki böyle bir konu konuşulmuştu ama ne yapmamız önerildi emin olamadım.
Çok haklısın. Önceden sana sorduklarinı ve istemem dedigini sonradan okudum. Acikcası bu baya baya kandırmaya çalısmak. Ama şu var o bununla yüzleşebilecek kadar cesur değil anlaşılan. Bi yandan bildigini de okuyor. Sen içinde dügüm olarak kalmasinı istemiyorsan söyle. Belliki içinde kalacak. Umursamasaydın simdiye çöpe atıverir umrunda olmazdı. Kendini düsünmen için diyorum. Bana dert olacagına ona dert olsun gibisinden söylemn en iyisi gibi geldi bana. O zaten buna verecek cevap bulamayacaktır. Onda yürek yoktur.İnsanlar şeytan gibi .eminim lafını bir daha açmayacak. Ben de aa bunlar kizininki mi diyemeyeceğim. Aldık benimkilerin yanına koyduk .şimdi çıkarıp da pat diye bunlar kızının mi diyemem .
Hem ayrıca niye onun 2.elini giydireyim. Bak kendi kızının da ilk çocuğu. O kendi 2.cocuguna saklamak yerine niye bana veriyor? Siz olsanız bunu düşünmez misiniz .kendi 2.cocuguna giydirmeyi layık görmeyen benim ilk çocuğuma niye veriyor
Hastane cikislarinin bazisinda onlar yok aslında simdi şöyle bi bakiverdim de. Belki de suan boşuna almış bile olabilirim. Bugun hazir alisveris yapiyorken iki tanesi 21 tl idi ativerdim sepete. Hatta alirken hala almasam mı dedigim de oldu.İlk bebeğimde bu citcitsiz dikişsiz el bezi gibi parçaları görünce ay ne uyduruk şeyler parça çok gözüksün diye atmışlar içine demistim
Ağız mendili olarak kullandım çoğunu. Şimdi burayı okuyunca göbek bağı için olduklarını öğrendim. Ben normal alttan çıtçıtlı body giydirmistim bı sıkıntı olmamıştı
Ay ne bütçesi. Biz bebege bu zamana kadar hesapladım 40 bin lira harcamışız. 2 zibindan mi cekincegim ben .Ya benim zoruma giden şu. Ben o resimleri görmesem ve desem ki bunlar kızınınkiler mi beni yalancı konumuna sokarlar .eşime söylesem bile sen kuruyorsun diyecekti .
Kızlar sıfır aldığınız ürünleri niçin yıkıyorsunuz? Kılıfı çıkıp yıkanan ürünler hariç hiç bir şeyi yıkama şahsen.
Ama nasıl açacağım konusunu?pat diye bunları ben hatırlıyorum mu diyeceğim? Hani bilseydim böyle yapacağını önceden elbiselere bakardım. Konusunun geçeceğini sanmıyorum. Bence o gittikten sonra komple elbiseleri ayirayim. Doğumdan sonra sorarsa bunlar kızının elbiseleriydi .Ben önce aldıklarımı kullanacağım mi deyimÇok haklısın. Önceden sana sorduklarinı ve istemem dedigini sonradan okudum. Acikcası bu baya baya kandırmaya çalısmak. Ama şu var o bununla yüzleşebilecek kadar cesur değil anlaşılan. Bi yandan bildigini de okuyor. Sen içinde dügüm olarak kalmasinı istemiyorsan söyle. Belliki içinde kalacak. Umursamasaydın simdiye çöpe atıverir umrunda olmazdı. Kendini düsünmen için diyorum. Bana dert olacagına ona dert olsun gibisinden söylemn en iyisi gibi geldi bana. O zaten buna verecek cevap bulamayacaktır. Onda yürek yoktur.
Aynen dediğin gibi her şeye susunca seni salak yerine koyuyorlar .Bir dahaki sefere yine aynısını yapacak .Nasıl olsa yüzümüze gelmiyor diyecek .illaki lafı gelecek .getirdiği yeni şeyleri yıkayıp koyacak .Sen 2 zıbından çekinmezsin de o der şimdi oğlum fazla harcamasın diye. Kv milleti ne muhabbetler ediyor duymadın herhalde hiç
Hem neden söylemiyor muşsun anlamadım?
Valla bir anda pat diye söylerim "x in bebeğinin kıyafetlerini bana getirmişsin ama ben kullanmam. Giderken götür de ihtiyaç sahibi birine verirsin ben şimdi giysi kumbarası aramayayım" diye. İnkar edecek değil ya. Şeffaflık iyidir..
Şimdi söylersen ileride olacakların önüne geçersin benden söylemesi.
Çok şaşırdımKızlar ayak bileklerimi görüyor musunuz ? Herkes ne oldu diyor. Bu şişlik iner mi
Ama nasıl açacağım konusunu?pat diye bunları ben hatırlıyorum mu diyeceğim? Hani bilseydim böyle yapacağını önceden elbiselere bakardım. Konusunun geçeceğini sanmıyorum. Bence o gittikten sonra komple elbiseleri ayirayim. Doğumdan sonra sorarsa bunlar kızının elbiseleriydi .Ben önce aldıklarımı kullanacağım mi deyim
Hemde nasıl, bende fotoğrafı incelerken bu kadar dikkat ettim. Korktum açıkçası :/Aşırı ödem olmuş
Eşim de diyor ki durumları olmadığı için böyle yapmıştır. Hala onları tutuyor galiba .Dogumdan sonra sormayacak emin ol. Soracak kadar yüzsüz olabikecek biri mi? Bana oyle gekmedi kaçak dövüsuyor gibi sanki. Sen de onun gibi kaçak dövüsme Ben önce aldiklarimi kullanacagim da kaçamak bir cevap olur cünki. Getirdiklerini sonra kullancam demiş gibi olursun dolaylı da olsa. Konu açılmasını beklemeyebilirsin fotoları ortaya bi sekilde cikarip konuya getirmeye de calisabilirsin. Ben dolaylı işleri pek bilmem ama. Bu getirdiklerin yikananları sen mi yikadın neyle yıkandı tekrar yıkancak mı vs vs diye de konuyu ac istersen. Ama bana kalırsa kv gibi arka kapıdan dolanma yani. Onun gibi olma derim.
Bende çok şaşırdım resmen ayaklarım ağrıyor. Çorap giymiştim çıkardım izi hala geçmedi resmen kangren olacakmışım:/ doktoruma gittiğimde danışacağım. Birde daha 2 gün önce 70 kiloydum bugün birden 73 gördüm aç karnına olduğum halde. Vucüdumda enteresan şeyler oluyorÇok şaşırdımBence doğumdan sonra falan inmesine iner de, ben ilk defa bu kadarını görüyorum. Doktorunuzun haberi var mı?
Bendeki uygulama, aşırı ödem durumunda mutlaka doktorunuza haber verin diyordu. Pek normal olmayabilir
Bence bekleme, çok aşırı bir şişlik var. Mutlaka bir an önce görün doktora, ben direkt yarın giderdimBende çok şaşırdım resmen ayaklarım ağrıyor. Çorap giymiştim çıkardım izi hala geçmedi resmen kangren olacakmışım:/ doktoruma gittiğimde danışacağım. Birde daha 2 gün önce 70 kiloydum bugün birden 73 gördüm aç karnına olduğum halde. Vucüdumda enteresan şeyler oluyor
Kendi kızına da cok bişey alamadılar mı? Durumları kötüyse bilemem. Kv ni daha iyi tanırsın. Önceden böyle seyleri olmus muydu? Yani mahcup düsmek istemeyecek kadar gariban birileri mi kızına da alamamıstır o zaman diye dusundum. Ya da seni başka konularda da böyle kandırmak veya safa yatip istedigini yaptirmak girisiminde bulundu mu bunları sen daha iyi bilirsin.Eşim de diyor ki durumları olmadığı için böyle yapmıştır. Hala onları tutuyor galiba .
Altın alın, ev alın cocuklarinizaSon eksiklerimizide tamamlamis bulunmaktayiz 800 tlyle yirttik son alisveristen sadece evin temizlenmesi kaldi kaynanami bekliyor hadi bakalim
Tansiyonunu ölçüyor musun? Ona da bi bak da. Telaşe etme hemen soguk press ve ayağı yukarı kaldırma işlemi uygula. En yakın vakitte doktora da danış tabi. Bi de bileklerden yuvarlak cizerek hareket ettirirsen iyi gelebilir.Bende çok şaşırdım resmen ayaklarım ağrıyor. Çorap giymiştim çıkardım izi hala geçmedi resmen kangren olacakmışım:/ doktoruma gittiğimde danışacağım. Birde daha 2 gün önce 70 kiloydum bugün birden 73 gördüm aç karnına olduğum halde. Vucüdumda enteresan şeyler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?