- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.226
- 63
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.801
Tansiyon takibi yapıyoruz en başından beri, eşimde hekim yönlendiriyor ama içim rahat etmiyor. Valla kızlar herkes dikkat etsinTansiyonunu ölçüyor musun? Ona da bi bak da. Telaşe etme hemen soguk press ve ayağı yukarı kaldırma işlemi uygula. En yakın vakitte doktora da danış tabi.
Bende yıkamadim yıkamayacagimKızlar sıfır aldığınız ürünleri niçin yıkıyorsunuz? Kılıfı çıkıp yıkanan ürünler hariç hiç bir şeyi yıkama şahsen.
İkinci bir vakayi kaldiramam ne olur yapmaAltın alın, ev alın cocuklarinizane alışverişi ne para harcaması
Eşin hekimse daha iyi yönlendirir o zaman. Ben bazen gerilme hissediyorum ayaklarimda uzaniyorum ama arada ayaklari bilekten hareket ettiriyorum. Egzersiz gibi. Bu denli şismemişti çok ayakta durmuş olabilirsin. Bu dönemde de ne çok oturmak iyi ne cok yatmak ne de cok ayakta durmak. Öyle bişey ki herseyin fazlası sorun.Tansiyon takibi yapıyoruz en başından beri, eşimde hekim yönlendiriyor ama içim rahat etmiyor. Valla kızlar herkes dikkat etsin
Ben olsam başta dikkat etmemişim ama yerleştirirken dikkatli baktım bunlar senin diğer torundan hatırlıyorum derdim. Eşine vs hiç resim atmadılar mi bir tane kanıt olsa yeter. Gerekirse önce onun telindne kendine at sonra bende de var bu foto diye göster. Bir daha cüret edemesin. Ben istemediğim şeyin bu şekilde dayatılmasina aşırı bozuluyorum. Kv bana kızına gelen hediyelerden getirmişti hediye olarak dedi ama onu bile anladım bozuldum bu durumda kesin söylerdim.Ama nasıl açacağım konusunu?pat diye bunları ben hatırlıyorum mu diyeceğim? Hani bilseydim böyle yapacağını önceden elbiselere bakardım. Konusunun geçeceğini sanmıyorum. Bence o gittikten sonra komple elbiseleri ayirayim. Doğumdan sonra sorarsa bunlar kızının elbiseleriydi .Ben önce aldıklarımı kullanacağım mi deyim
Bence hemen doktora başvurun. Preeklampsi belirtilerinden ani kilo alımı ve bir gün içinde geçmeyen ödem. Tansiyon takibi yapıyorum demişsiniz, sanırım gebelik zehirlenmesinde de tansiyon yüksek çıkıyordu. Hiçbir şey ifade etmeyebilir, normal ödem de olabilir ama ihmale gelmez.Kızlar ayak bileklerimi görüyor musunuz ? Herkes ne oldu diyor. Bu şişlik iner mi
Tabi daha önce de nisanimda yine eski seyler getirmişlerdi .yine durumumuz yok muhabbeti dönmüştü. Eşim de diyor ki çok gözüksün diye getirmişlerdir. Tamam da ben onlardan bir şey istemedim ki .Kendi kızına da cok bişey alamadılar mı? Durumları kötüyse bilemem. Kv ni daha iyi tanırsın. Önceden böyle seyleri olmus muydu? Yani mahcup düsmek istemeyecek kadar gariban birileri mi kızına da alamamıstır o zaman diye dusundum. Ya da seni başka konularda da böyle kandırmak veya safa yatip istedigini yaptirmak girisiminde bulundu mu bunları sen daha iyi bilirsin.
İçine sinmiyorsa ayır onları kumbara ya yada çöpe at canım boşuna üzme kendini huylu huyundan geçmiyor malasefTabi daha önce de nisanimda yine eski seyler getirmişlerdi .yine durumumuz yok muhabbeti dönmüştü. Eşim de diyor ki çok gözüksün diye getirmişlerdir. Tamam da ben onlardan bir şey istemedim ki .
Zaten resimlerden fark ettim .Ama her seferinde magdur edebiyatına bağlanıyor olay .Durumları yokmuş da ondan getirmişler gibi oluyor .eşim de diyor ki para olsa yenisini getirirlerdi .Ya bir hastane çıkışı 2 li 3 lu set ne kadar ? iyice canımı sıktılar. Ya ben onlar almasın diye fazla fazla aldım bir de bu başıma geliyor .Ben olsam başta dikkat etmemişim ama yerleştirirken dikkatli baktım bunlar senin diğer torundan hatırlıyorum derdim. Eşine vs hiç resim atmadılar mi bir tane kanıt olsa yeter. Gerekirse önce onun telindne kendine at sonra bende de var bu foto diye göster. Bir daha cüret edemesin. Ben istemediğim şeyin bu şekilde dayatılmasina aşırı bozuluyorum. Kv bana kızına gelen hediyelerden getirmişti hediye olarak dedi ama onu bile anladım bozuldum bu durumda kesin söylerdim.
Ya sinmedi .Ben bebeğime özenerek aldım her şeyi. Tek çocuk düşünüyorum.bir de kızı kendi çocuğunun resimlerini gönderiyor hep .o elbise var bebek yeni doğduğunda.Altina kakasını yapmış.İçine sinmiyorsa ayır onları kumbara ya yada çöpe at canım boşuna üzme kendini huylu huyundan geçmiyor malasef
Ah keşke kızım bizim elimizden bu kadar geliyor deseymişler. Durumlari olmasa da bu şekilde yapılması bilemiyorum. Kv ni cok iyi tanıman lazm. Gercekten icinde niyeti cok kötü degilse utancından böyle yollara başvuruyorsa öyle kalabilir belki ama bu senin ölcüp biçip tartacagın bi konu. Kv ni tanımadıgımdan niyetini okuyamıyorum. Hoş ben niyet okumayı da sevmem bayadır biraktım aman neyse ne niye yaptiysa yapmis diyip kendimce yoluma bakıyorum da artık. Ama sen nasil yaparsın bilemiyorum. Sanırım şuan top sende tamamen.Tabi daha önce de nisanimda yine eski seyler getirmişlerdi .yine durumumuz yok muhabbeti dönmüştü. Eşim de diyor ki çok gözüksün diye getirmişlerdir. Tamam da ben onlardan bir şey istemedim ki .
Sıkma canını boşuna giydirmezsin o kesin. Mecbur değilsin sonuçta. Ben kafama takılınca bişey o kisiyle napıp edip konuşmam lazm bana zarar diyorum. O yüzden konuşman mantıklı gelmişti.Ya sinmedi .Ben bebeğime özenerek aldım her şeyi. Tek çocuk düşünüyorum.bir de kızı kendi çocuğunun resimlerini gönderiyor hep .o elbise var bebek yeni doğduğunda.Altina kakasını yapmış.
En iyisi atmak galiba .boşu boşuna canım sıkılıyor.
Ben de konuşma taraftarıyım ama eşim uzuluyor sonra .Her seferinde maddi duruma bağlıyorSıkma canını boşuna giydirmezsin o kesin. Mecbur değilsin sonuçta. Ben kafama takılınca bişey o kisiyle napıp edip konuşmam lazm bana zarar diyorum. O yüzden konuşman mantıklı gelmişti.
Bence bu kadar takma canim. Bdv de konu açmışsınBen de konuşma taraftarıyım ama eşim uzuluyor sonra .Her seferinde maddi duruma bağlıyor
Öyle bir özellikleri yok .Yani açlıktan ölürler ama zevklerinden vazgeçmezler. Mesela düğün olur giyinip giderler .Ah keşke kızım bizim elimizden bu kadar geliyor deseymişler. Durumlari olmasa da bu şekilde yapılması bilemiyorum. Kv ni cok iyi tanıman lazm. Gercekten icinde niyeti cok kötü degilse utancından böyle yollara başvuruyorsa öyle kalabilir belki ama bu senin ölcüp biçip tartacagın bi konu. Kv ni tanımadıgımdan niyetini okuyamıyorum. Hoş ben niyet okumayı da sevmem bayadır biraktım aman neyse ne niye yaptiysa yapmis diyip kendimce yoluma bakıyorum da artık. Ama sen nasil yaparsın bilemiyorum. Sanırım şuan top sende tamamen.
Takmıyorum desem yalan olur çünkü nişanda da aynısını yaptılar. İlla insanın eski yaralarını açacaklar. Ben de ayırdım onun getirdiklerini .bak Nişanda da getirdiler böyle annemle yer bezi yaptık getirdiklerini .uyuz oluyorum ama bebeğime yazıkBence bu kadar takma canim.
Takmıyorum desem yalan olur çünkü nişanda da aynısını yaptılar. İlla insanın eski yaralarını açacaklar. Ben de ayırdım onun getirdiklerini .bak Nişanda da getirdiler böyle annemle yer bezi yaptık getirdiklerini .uyuz oluyorum ama bebeğime yazık
Ben de konuşma taraftarıyım ama eşim uzuluyor sonra .Her seferinde maddi duruma bağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?