Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ha eğer öyleyse bilemem o zaman bi dur demen gerekebilir. Kendilerine muslüman olmasınlar o kadarcanm

Hiç düşünme canım at gitsin bu yaştan sonra kimse değişmez benim kayınvalidem de oğluma araba aldırmak istemedi görümcemin ikinci çocuğuna hediye almış oda çok kullanmamış diye zorla onu kullandırmaya kalktı bir ay kullanıp istediğim arabayı almıştım ona göre müsriflik yaptım araba gerçekten çok kullanışsızdı

Kızlar, ben yeni alınan kıyafeti yıkamadan asla kullanmam. tekstillerde 40 tane elden geçiyor kıyafetler

Ve o kokuyu da sevmem
Kıyafet, bebeğin tenine deyecek her şeye okeyim. Park yatak mesela? Çocuk zaten senin yıkadığın ütülediğin nevresiminde yatıyor, sıfır senin açtığın paketli ürününü yıkamak bence çok gereksiz.

Ha 2.el dir ona bişi diyemem

Benimde yerim yok park yatak alıcam yıkamak hiç aklıma gelmedi

Asla susma ve kulağının üstüne yatma. Madem bu onun huyu seviyor böyle işgüzarlıkları, birde seni yıkadım getirdim sıfır ürün diye kandırmanın peşinde çat diye söyle yarın, yerleştirirken farkettim bunların bazıları sanırım daha önce kullanılmış, hiç gerek yoktu kullanmayacağım ürünleri buyrun geri verin belki 2. Çocuğuna saklar de.

Hiç sevmem böyle işgüzarlıkları, çat diye de söylerim

Park yatağı da sirkeli suyla silerim ortam kokusu kalksın ortadan diye.

Büyük şeyleri silerim sadece
Ama kıyafetleri yıkarım :)
Hem mikrop acısından dusunuyorum
Hem de yeni kokusunu sevmıyorum

Bir de enerjiye inanırım
O yüzden sirkeli su ile sılerım
Ne kullanıyorsun canım ben evi silerken iki damla mutfakta kullandığım sirkeden damlatıyorumda kokusu olmayan varmı

Ne kullanıyorsun canım ben evi silerken iki damla mutfakta kullandığım sirkeden damlatıyorumda kokusu olmayan varmı
Gerçek sirke
İnstagramda bir kadından alıyorum .

Kokusu olmayan yok . Hem evin kötü enerjisini de alıyor .

Herralde sirke yapmayı 8 kez denedim.
En son tutturdum mayasını alınca :) 1 sene sonunda süzdüm .
Elma sirkesi yaptim. Yazlıkta bahçeden toplamıştım.

Elmaları ben yaparım
Diğerlerini kadından alırım ama aşırı emek ve zaman istiyor

Selam kızlar :)
Bütün bebek kiyafetlerini nevresim pike ne varsa yikadim ütüledim.. Hastane çantamı hazırlayıp geldim geriye birtek temizlik ve oğlumdan kalan normal beşiği ve otomatik beşiği kurmak kaldı temizlik gözümde çok büyüyor özellikle camlar ve perde annem uzak kv den ölsem istemem . Baska birinede yaptirsam icime sinmez oyüzden camlari gün gün silecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun inşAllah

Bu arada hastane çantası bir tek el valizi hazirladim onunla gidecegim..
Valiz valiz gidenelere imreniyorum asla gözüm okadar kalabalik götürmüyor birde dogum sonrasi hastaneden getirip tatil valizi gibi valiz boşaltmayi hiç gözüm kesmiyor yapabilene helal olsun
Ben az ve öz tek çantamla gidiyorum sonrası dag basinda degiliz hastanede evime cok uzak degil bisi lazim olrsa gidilr evden alinir ayrica ilk dogumdada abartmadim tam yetti ne eksikti ne fazla :)

Çalışırken yoğurt bile mayalayamıyordum nerde sirke yapçam normal sirkeden damlatırım gene sirkenin enerjiyi temizlediğine bende inanıyorum. Bişi yapmasam kapı eşiğini silerim sirkeli suyla

Son kalan üründü
hemıde 38 bedeni ben kaptım kalıbı neyseki geniş kalıp degilmiş

Eklentiler

• Screenshot_20220516-013512_Trendyol.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20220516-013443_Trendyol.webp
    33 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Benim annem 50 babam 53 yaşında kv kp 53 yaşında bizimkiler baya gençmiş
Abimde 35 yaşında düşünün 50 yaşında annesi var
Kız sen ve abin de benden kucuksunuz. Annelerinde o yaşta olmasi normal
Kızlar, ben yeni alınan kıyafeti yıkamadan asla kullanmam. tekstillerde 40 tane elden geçiyor kıyafetler

Ve o kokuyu da sevmem
Sevil'in kast ettiği kıyafet değil muhtemelen diye düşünmüştüm. Sonra kendisi de söylemiş zaten. Ama bazı kişilerden duyuyorum ütülü halini bozmamak için yıkamiyorlarmis kıyafetleri bir iki söylemeye kalktım terslendim. Bir daha aagzimi açmam. Ama yıllar önce mecburiyetten bir kıyafet alıp direk giymiştim. Direk alerji oldum kabardim. Yine yıllar önce
internette gördüm bir kadın yıkamadan sütyen gitmiş göğüsundan kurt çıkıyordu. Belki gerçek değildi ama çok igrendim
Bu nedenle minicik bebeğin giyeceği şeyleri yıkamadan asla yıkamayanlari da anlamıyorum.
Ama tabi diğer malzemeler ayrı değerlendirilmeli.

Evet buyük şeylerden bahsediyormuş.

Hadi yaaaaaaa

Bu arada spoiler baya şoka uğrattı beni şuan herşeyden korkucam belli yeni fobi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…