- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.821
Ha eğer öyleyse bilemem o zaman bi dur demen gerekebilir. Kendilerine muslüman olmasınlar o kadarcanmÖyle bir özellikleri yok .Yani açlıktan ölürler ama zevklerinden vazgeçmezler. Mesela düğün olur giyinip giderler .
Herkesin niyetini okumaktan başkalarını düşünmekten gına geldi .biraz da onlar bizi düşünsün
Çok anlamsız geldi sıfır ürünü yıkamakBende yıkamadim yıkamayacagimben hep kullandıkları diye düşündüm ama 0dan bahsediliyormus. Bebek kıyafetleirini yıkasam şükredecegim
Hiç düşünme canım at gitsin bu yaştan sonra kimse değişmez benim kayınvalidem de oğluma araba aldırmak istemedi görümcemin ikinci çocuğuna hediye almış oda çok kullanmamış diye zorla onu kullandırmaya kalktı bir ay kullanıp istediğim arabayı almıştım ona göre müsriflik yaptım araba gerçekten çok kullanışsızdıYa sinmedi .Ben bebeğime özenerek aldım her şeyi. Tek çocuk düşünüyorum.bir de kızı kendi çocuğunun resimlerini gönderiyor hep .o elbise var bebek yeni doğduğunda.Altina kakasını yapmış.
En iyisi atmak galiba .boşu boşuna canım sıkılıyor.
Kıyafet, bebeğin tenine deyecek her şeye okeyim. Park yatak mesela? Çocuk zaten senin yıkadığın ütülediğin nevresiminde yatıyor, sıfır senin açtığın paketli ürününü yıkamak bence çok gereksiz.Kızlar, ben yeni alınan kıyafeti yıkamadan asla kullanmam. tekstillerde 40 tane elden geçiyor kıyafetler
Ve o kokuyu da sevmem
Mutlaka doktoruna ayaklarını göster canım .devamlı senden tansiyon takibi isteyebilir ve çok ayakta kalma ayaklarını biraz yükseğe kaldırıp dinlen ve hayatından tuzu çıkarKızlar ayak bileklerimi görüyor musunuz ? Herkes ne oldu diyor. Bu şişlik iner mi
Benimde yerim yok park yatak alıcam yıkamak hiç aklıma gelmediKıyafet, bebeğin tenine deyecek her şeye okeyim. Park yatak mesela? Çocuk zaten senin yıkadığın ütülediğin nevresiminde yatıyor, sıfır senin açtığın paketli ürününü yıkamak bence çok gereksiz.
Ha 2.el dir ona bişi diyemem
Asla susma ve kulağının üstüne yatma. Madem bu onun huyu seviyor böyle işgüzarlıkları, birde seni yıkadım getirdim sıfır ürün diye kandırmanın peşinde çat diye söyle yarın, yerleştirirken farkettim bunların bazıları sanırım daha önce kullanılmış, hiç gerek yoktu kullanmayacağım ürünleri buyrun geri verin belki 2. Çocuğuna saklar de.Ya sinmedi .Ben bebeğime özenerek aldım her şeyi. Tek çocuk düşünüyorum.bir de kızı kendi çocuğunun resimlerini gönderiyor hep .o elbise var bebek yeni doğduğunda.Altina kakasını yapmış.
En iyisi atmak galiba .boşu boşuna canım sıkılıyor.
YıkamaBenimde yerim yok park yatak alıcam yıkamak hiç aklıma gelmedi
Park yatağı da sirkeli suyla silerimKıyafet, bebeğin tenine deyecek her şeye okeyim. Park yatak mesela? Çocuk zaten senin yıkadığın ütülediğin nevresiminde yatıyor, sıfır senin açtığın paketli ürününü yıkamak bence çok gereksiz.
Ha 2.el dir ona bişi diyemem
Vallahi bravoPark yatağı da sirkeli suyla silerimortam kokusu kalksın ortadan diye.
Büyük şeyleri silerim sadeceVallahi bravo
Ne kullanıyorsun canım ben evi silerken iki damla mutfakta kullandığım sirkeden damlatıyorumda kokusu olmayan varmıBüyük şeyleri silerim sadece
Ama kıyafetleri yıkarım :)
Hem mikrop acısından dusunuyorum
Hem de yeni kokusunu sevmıyorum
Bir de enerjiye inanırım
O yüzden sirkeli su ile sılerım
Gerçek sirkeNe kullanıyorsun canım ben evi silerken iki damla mutfakta kullandığım sirkeden damlatıyorumda kokusu olmayan varmı
Çalışırken yoğurt bile mayalayamıyordum nerde sirke yapçamGerçek sirke
İnstagramda bir kadından alıyorum .
Kokusu olmayan yok . Hem evin kötü enerjisini de alıyor .
Herralde sirke yapmayı 8 kez denedim.
En son tutturdum mayasını alınca :) 1 sene sonunda süzdüm .
Elma sirkesi yaptim. Yazlıkta bahçeden toplamıştım.
Elmaları ben yaparım
Diğerlerini kadından alırımama aşırı emek ve zaman istiyor
Aşırı emek istiyor.Çalışırken yoğurt bile mayalayamıyordum nerde sirke yapçamnormal sirkeden damlatırım gene sirkenin enerjiyi temizlediğine bende inanıyorum. Bişi yapmasam kapı eşiğini silerim sirkeli suyla
Kız sen ve abin de benden kucuksunuz. Annelerinde o yaşta olmasi normalBenim annem 50 babam 53 yaşında kv kp 53 yaşında bizimkiler baya gençmiş
Abimde 35 yaşında düşünün 50 yaşında annesi var
Sevil'in kast ettiği kıyafet değil muhtemelen diye düşünmüştüm. Sonra kendisi de söylemiş zaten. Ama bazı kişilerden duyuyorum ütülü halini bozmamak için yıkamiyorlarmis kıyafetleriKızlar, ben yeni alınan kıyafeti yıkamadan asla kullanmam. tekstillerde 40 tane elden geçiyor kıyafetler
Ve o kokuyu da sevmem
Evet buyük şeylerden bahsediyormuş.Kız sen ve abin de benden kucuksunuz. Annelerinde o yaşta olmasi normal
Sevil'in kast ettiği kıyafet değil muhtemelen diye düşünmüştüm. Sonra kendisi de söylemiş zaten. Ama bazı kişilerden duyuyorum ütülü halini bozmamak için yıkamiyorlarmis kıyafetleribir iki söylemeye kalktım terslendim. Bir daha aagzimi açmam. Ama yıllar önce mecburiyetten bir kıyafet alıp direk giymiştim. Direk alerji oldum kabardim. Yine yıllar önce Bu nedenle minicik bebeğin giyeceği şeyleri yıkamadan aslainternette gördüm bir kadın yıkamadan sütyen gitmiş göğüsundan kurt çıkıyordu. Belki gerçek değildi ama çok igrendimyıkamayanlari da anlamıyorum.
Ama tabi diğer malzemeler ayrı değerlendirilmeli.
Kız sen ve abin de benden kucuksunuz. Annelerinde o yaşta olmasi normal
internette gördüm bir kadın yıkamadan sütyen gitmiş göğüsundan kurt çıkıyordu. Belki gerçek değildi ama çok igrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?