- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.841
Büyük şeyleri halletmişsin bende hallettim onlarıSelam kızlar :)
Bütün bebek kiyafetlerini nevresim pike ne varsa yikadim ütüledim.. Hastane çantamı hazırlayıp geldim geriye birtek temizlik ve oğlumdan kalan normal beşiği ve otomatik beşiği kurmak kaldıtemizlik gözümde çok büyüyor özellikle camlar ve perde annem uzak kv den ölsem istemem . Baska birinede yaptirsam icime sinmez oyüzden camlari gün gün silecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun inşAllah
Bu arada hastane çantası bir tek el valizi hazirladim onunla gidecegim..
Valiz valiz gidenelere imreniyorum asla gözüm okadar kalabalik götürmüyor birde dogum sonrasi hastaneden getirip tatil valizi gibi valiz boşaltmayi hiç gözüm kesmiyor yapabilene helal olsun
Ben az ve öz tek çantamla gidiyorum sonrası dag basinda degiliz hastanede evime cok uzak degil bisi lazim olrsa gidilr evden alinir ayrica ilk dogumdada abartmadim tam yetti ne eksikti ne fazla :)
Ama gerçek olmayabilir. Şehir efsanesi de olabilir.Hadi yaaaaaaa
Bu arada spoiler baya şoka uğrattı beni şuan herşeyden korkucam belliyeni fobi
Tatlım cam silme konusunu bir daha düşün bence. Ben şahsen eşime sildirmeyi düşünüyorum. Senin için tehlikeli olur.Selam kızlar :)
Bütün bebek kiyafetlerini nevresim pike ne varsa yikadim ütüledim.. Hastane çantamı hazırlayıp geldim geriye birtek temizlik ve oğlumdan kalan normal beşiği ve otomatik beşiği kurmak kaldıtemizlik gözümde çok büyüyor özellikle camlar ve perde annem uzak kv den ölsem istemem . Baska birinede yaptirsam icime sinmez oyüzden camlari gün gün silecegim Allah hepimizin yardimcisi olsun inşAllah
Bu arada hastane çantası bir tek el valizi hazirladim onunla gidecegim..
Valiz valiz gidenelere imreniyorum asla gözüm okadar kalabalik götürmüyor birde dogum sonrasi hastaneden getirip tatil valizi gibi valiz boşaltmayi hiç gözüm kesmiyor yapabilene helal olsun
Ben az ve öz tek çantamla gidiyorum sonrası dag basinda degiliz hastanede evime cok uzak degil bisi lazim olrsa gidilr evden alinir ayrica ilk dogumdada abartmadim tam yetti ne eksikti ne fazla :)
Ben bir düşük yaşadigim icin hatta cam silerken kanamam basladigini hissetmistimBüyük şeyleri halletmişsin bende hallettim onlarıhaziran ortası fln, diğer tül perde halıları halledicem bendeeee zaten ben halıları makinaya atmalık aldım, atıp yıkıcam hepsini o şekilde
Eşin var o halleder, hatta camları o silsin yaparsa
Bende daha çanta hazırlamadım yaaaaa bide o var annem yapalım diyoda, bende bari onu haziram başı gibi yapalım şimdi odada durmasın öyle boş boş dedim
Allahdan biyük olanlar bitmiş, bende üstümden yük kalkmış gibi hhissediyorum bitti diye misss
Ben bir düşük yaşadigim icin hatta cam silerken kanamam basladigini hissetmistimbu gebelikte bende takinti oldu hamile oldgumu ogrendigimden belli camlara ve perdelere el sürmedim oyuzden tam anlamiyla leş gbi eşim yine müsade etmiyor ben yapayim birini tut camlari silsin diyor ama sanki yapanda benim gbi yapamayacak gbi birtek anneme güvenrm bu konuda oda memlekette cok uzakta ...
Seninde çogu gitmis azi kalmis :) hastane çantasi hazirlamak cok guzel ve cok degisik bir his ya anlatilamaz ikinci cocuktada boyle olacagim aklma gelmezdi ama sanirim 10 da osla insan ayni seyleri hissediyor mutlu sona varış :) sana tavsiyem herşey elinin altinda hazirsa çantani hazirla 33 olduk nerdeyse artik iyi düşünelim iyi olsun ama erkenden hazirla temkinli olmakta fayda var daha dun bir yakinim sezryan icin 39 haftaya gun vermislerdi 36 da sancisi oldugu icin sezeryana aldilar :) ben ogumda 42 haftamin icindeydim nerydse. Bundasa sancim suyum gelecegine asla inanmiyorum ama neolur neolmaz diye hazir ettim..
İnsAllah şu temizlik islerinide biran once bitirir mutlu sonu huzurla bekleriz hep beraber
Tam diger yazdigina yanit veriyordumki bunu gordumTatlım cam silme konusunu bir daha düşün bence. Ben şahsen eşime sildirmeyi düşünüyorum. Senin için tehlikeli olur.
Yardimci vardir ozamanCamdır perdedir düşünmeyen ben varım galiba
İçerisi sorun olmazsa dışarısı korkutuyor beni. Dengemiz de az. Yine de yenmek için böyle şeylerin üstüne gitmek lazım. Ben bir ara kendimi çok salmistim temizlik konusunda Corona tekrar azdırdı.Tam diger yazdigina yanit veriyordumki bunu gordumbende kiyafeti yikamadan asla giymem hatta denemekten bl nefret ederim buyuzden aldigim seyler genelde cop olur yikarm denerm sevmem ve degisme sansimda artk yoktur esimin zoruyla disrda bazen kiyafet denerim ama eve gelince nasl dusa girecegimi sasirim... Veee en kotusu okb bende var bir piskologa gidip tescilletmesemde cocuklugumdan gelen bir durum olduguna eminim cnku boyle olma sebebim hatta kiz kardeslerim ve benim boyle olma sebebim annem asiri temizlim takintisi olan birisiydi ozmanlar oyle olmasamsa smdilerde onun bir kopyasi gibiyim :) esime ve baskasina cam sildirememe sebebimde bu maalesfki ayna gibide olsa icimdeki o sesler susmayacak ve asla temiz olduguna inanmayacagim oyuzden haklisiniz ama kendimi zorlamadan hergun bir cam ve bir perde seklinde ilerleyecegim bu sekidle zorlamaz diye dusunuyorum ama bakalm yarin durum bildiririm oturma odasindan basliycam
Hayır yardımcı falan yok.Yardimci vardir ozamanyada duzenli siliniyordur temizdir yoksa bende oyle aman dogum yapicma evin altini ustune getireyim diye dusunmuyorum ya dedigim gbi cam silmeyle ilgili kotu bir anim olunca bu hamilelikte yani 8 aydr cam silmiyorum berbat durumdalar silmezsem perde kullanmama gerek kalmayacak artik çnku cadde uzerindeym ve giris ustunde oturuyorm camlar leşten kastim bi tik otesi disariyi goremiycem dermisim
Saol canim deneyecegim zorlarsa bebegimden kiymetli degil zaten düşündüğünüz için teşekkür ederim :) hayirli geceler sana yarin guzel haberler alirsin insAllahİçerisi sorun olmazsa dışarısı korkutuyor beni. Dengemiz de az. Yine de yenmek için böyle şeylerin üstüne gitmek lazım. Ben bir ara kendimi çok salmistim temizlik konusunda Corona tekrar azdırdı.Hayır benim annemde aşırı tititz ya da pis bir insan değil. Tamam kararında. Ben niye böyle 9ldum bilmiyorum. Sen lyinede dikkatli ol.
Benimki nr kadar yaparsa yapsınBirkeresinde memlekete gittim dönerken eşim sana süprizim var dedicamlari silmis koltuklari halilari yikamis makinayla garibim ilk soyledi cok mutlu oldum sonra eve girdik camlari gostermeye basladi bi gariplik vardi once disariyi silmis sonra disariyi sildigi bezle ic camlarida silmis bundan sonra travma oldu bende esim ve cam silmek yan yana bile getiremiyorum artik yoksa her konuda yardimci olmayi cok sever Allah razi olsun eline yuzune bulastirmasa bide busefer basinda ben olcaka olsam bile no no no
Takintisiz normal bi insan böyle olur zaten anormal olan benim acikcasi bunun farkindayim okb olduguma eminim ve tedaviside varmis sanirim ama etki etmez ya diye dusundukce ihmal ediyor ve dr gitmedikce ilerletiyorum bu isi Allahim safiye olmaktan korusun beniBenimki nr kadar yaparsa yapsın
Onunla yetinmeyı bılırım
Ben de okb olabilirim. Ama temizlikle ilgili degil benimkiTakintisiz normal bi insan böyle olur zaten anormal olan benim acikcasi bunun farkindayim okb olduguma eminim ve tedaviside varmis sanirim ama etki etmez ya diye dusundukce ihmal ediyor ve dr gitmedikce ilerletiyorum bu isi Allahim safiye olmaktan korusun benievin heryerini jelatinliycem az kaldi
Evet zaten içinden bir sesin surekli senin o takıntılı olduğun konuda uyarması gbi birsey cok zor cidden zamanla aşarız insAllah anlatırken bilmeyen birine saçma ve abartı geliyor olabilir ama yaşaması cidden zor icinde bulundugun durumun farkında olup içinden çıkamamak ta öyleBen de okb olabilirim. Ama temizlikle ilgili degil benimki
İşte 40 kere anahtar kontrolü
Evden çıkarken ocak acik mi kontrolü.
Kapıyı kılıtlememe rağmen ittirip kontrol etme. 5 dk önce ocağa bakıp, ayakkabıları giyip sonra çıkarıp tekrar bakmak
Daha çok var da neyse
Herkesin farklı şekilde işte
Ayyyyy ama cidden feciymiş yaaa şuan herşeyde aklıma o gelicekAma gerçek olmayabilir. Şehir efsanesi de olabilir.Bana baya travma oldu. Hiç bir şeyi yıkamadan giymem. Zaten el yıkama konusunda filan takintiliydim. Şu Corona dan sonra iyice takıntılı oldum Sınıfa gidince masaya dezenfektan sıkıp siliyorum. Öğrenciler deli gözüyle bakıyordur ama umrumda değil. Dışarda bir yerde oturunca da eşime sildiriyorum peceteye dezenfaektan sıkıp. Eve marketten aldığım şeylerde eşime dezenfektanla sildiriyorum. Eskiden nasıl öylece alıp dolaba koyiyorrmusum şimdi bana garip geliyor. Bu gidişatın iyi değil sanırım. Sen öyle yapma OKB ye doğru gidiyorum.
Ayyyyy 1de 5 de bencede hep aynı olur hepsini heyecanı farklı dediğin gibiii, bu hafta ozman hafts içi ayarlıyım çantamı, zaten herşeyi hazır yıkaşı ütülü sadece çantaya koyucam,Ben bir düşük yaşadigim icin hatta cam silerken kanamam basladigini hissetmistimbu gebelikte bende takinti oldu hamile oldgumu ogrendigimden belli camlara ve perdelere el sürmedim oyuzden tam anlamiyla leş gbi eşim yine müsade etmiyor ben yapayim birini tut camlari silsin diyor ama sanki yapanda benim gbi yapamayacak gbi birtek anneme güvenrm bu konuda oda memlekette cok uzakta ...
Seninde çogu gitmis azi kalmis :) hastane çantasi hazirlamak cok guzel ve cok degisik bir his ya anlatilamaz ikinci cocuktada boyle olacagim aklma gelmezdi ama sanirim 10 da osla insan ayni seyleri hissediyor mutlu sona varış :) sana tavsiyem herşey elinin altinda hazirsa çantani hazirla 33 olduk nerdeyse artik iyi düşünelim iyi olsun ama erkenden hazirla temkinli olmakta fayda var daha dun bir yakinim sezryan icin 39 haftaya gun vermislerdi 36 da sancisi oldugu icin sezeryana aldilar :) ben ogumda 42 haftamin icindeydim nerydse. Bundasa sancim suyum gelecegine asla inanmiyorum ama neolur neolmaz diye hazir ettim..
İnsAllah şu temizlik islerinide biran once bitirir mutlu sonu huzurla bekleriz hep beraber
İyi düşün iyi olsun, belki bu haftalarda gelen kasılmalardır , bak kaç kere gittin çok şükür birşey çıkmadı.. kendini korkutma, okuduğun baktığın konuları gördüm, onlar seni korkutur sakin ol sabahı bekle kötü olursan gidersin hastaneyeKötü bir gece geciriyorum belirli araliklarla gelen sancilarim vardi simdi hafifledi yalanci sanci oldugunu dusunuyorum bebekte cok kasiliyor uyutmuyor umarim dogum sancisi degildir
Yok kırmak değilde. Buna gerek yok gerçekten. Hiç almasa daha iyi zaten elinden geleni yapmış. Koy bir kenara o zaman giydirme. Hastane çıkışına bile gerek yok sana bir alt üst takım alsa yeter. Lcw da dünya kadar şey var.Zaten resimlerden fark ettim .Ama her seferinde magdur edebiyatına bağlanıyor olay .Durumları yokmuş da ondan getirmişler gibi oluyor .eşim de diyor ki para olsa yenisini getirirlerdi .Ya bir hastane çıkışı 2 li 3 lu set ne kadar ? iyice canımı sıktılar. Ya ben onlar almasın diye fazla fazla aldım bir de bu başıma geliyor .
Kadını kırmak istemiyorum. Geldi camlarımı sildi dolaplarimi yerleştirdi. Ama böyle de enayi yerine koyuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?