Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Büyük şeyleri halletmişsin bende hallettim onları haziran ortası fln, diğer tül perde halıları halledicem bendeeee zaten ben halıları makinaya atmalık aldım, atıp yıkıcam hepsini o şekilde
Eşin var o halleder, hatta camları o silsin yaparsa

Bende daha çanta hazırlamadım yaaaaa bide o var annem yapalım diyoda, bende bari onu haziram başı gibi yapalım şimdi odada durmasın öyle boş boş dedim
Allahdan biyük olanlar bitmiş, bende üstümden yük kalkmış gibi hhissediyorum bitti diye misss

Hadi yaaaaaaa

Bu arada spoiler baya şoka uğrattı beni şuan herşeyden korkucam belli yeni fobi
Ama gerçek olmayabilir. Şehir efsanesi de olabilir. Bana baya travma oldu. Hiç bir şeyi yıkamadan giymem. Zaten el yıkama konusunda filan takintiliydim. Şu Corona dan sonra iyice takıntılı oldum Sınıfa gidince masaya dezenfektan sıkıp siliyorum. Öğrenciler deli gözüyle bakıyordur ama umrumda değil. Dışarda bir yerde oturunca da eşime sildiriyorum peceteye dezenfaektan sıkıp. Eve marketten aldığım şeylerde eşime dezenfektanla sildiriyorum. Eskiden nasıl öylece alıp dolaba koyiyorrmusum şimdi bana garip geliyor. Bu gidişatın iyi değil sanırım. Sen öyle yapma OKB ye doğru gidiyorum.

Tatlım cam silme konusunu bir daha düşün bence. Ben şahsen eşime sildirmeyi düşünüyorum. Senin için tehlikeli olur.

Ben bir düşük yaşadigim icin hatta cam silerken kanamam basladigini hissetmistim bu gebelikte bende takinti oldu hamile oldgumu ogrendigimden belli camlara ve perdelere el sürmedim oyuzden tam anlamiyla leş gbi eşim yine müsade etmiyor ben yapayim birini tut camlari silsin diyor ama sanki yapanda benim gbi yapamayacak gbi birtek anneme güvenrm bu konuda oda memlekette cok uzakta ...
Seninde çogu gitmis azi kalmis :) hastane çantasi hazirlamak cok guzel ve cok degisik bir his ya anlatilamaz ikinci cocuktada boyle olacagim aklma gelmezdi ama sanirim 10 da osla insan ayni seyleri hissediyor mutlu sona varış :) sana tavsiyem herşey elinin altinda hazirsa çantani hazirla 33 olduk nerdeyse artik iyi düşünelim iyi olsun ama erkenden hazirla temkinli olmakta fayda var daha dun bir yakinim sezryan icin 39 haftaya gun vermislerdi 36 da sancisi oldugu icin sezeryana aldilar :) ben ogumda 42 haftamin icindeydim nerydse. Bundasa sancim suyum gelecegine asla inanmiyorum ama neolur neolmaz diye hazir ettim..
İnsAllah şu temizlik islerinide biran once bitirir mutlu sonu huzurla bekleriz hep beraber

Camdır perdedir düşünmeyen ben varım galiba

Tatlım cam silme konusunu bir daha düşün bence. Ben şahsen eşime sildirmeyi düşünüyorum. Senin için tehlikeli olur.
Tam diger yazdigina yanit veriyordumki bunu gordum bende kiyafeti yikamadan asla giymem hatta denemekten bl nefret ederim buyuzden aldigim seyler genelde cop olur yikarm denerm sevmem ve degisme sansimda artk yoktur esimin zoruyla disrda bazen kiyafet denerim ama eve gelince nasl dusa girecegimi sasirim... Veee en kotusu okb bende var bir piskologa gidip tescilletmesemde cocuklugumdan gelen bir durum olduguna eminim cnku boyle olma sebebim hatta kiz kardeslerim ve benim boyle olma sebebim annem asiri temizlim takintisi olan birisiydi ozmanlar oyle olmasamsa smdilerde onun bir kopyasi gibiyim :) esime ve baskasina cam sildirememe sebebimde bu maalesfki ayna gibide olsa icimdeki o sesler susmayacak ve asla temiz olduguna inanmayacagim oyuzden haklisiniz ama kendimi zorlamadan hergun bir cam ve bir perde seklinde ilerleyecegim bu sekidle zorlamaz diye dusunuyorum ama bakalm yarin durum bildiririm oturma odasindan basliycam

Camdır perdedir düşünmeyen ben varım galiba
Yardimci vardir ozaman yada duzenli siliniyordur temizdir yoksa bende oyle aman dogum yapicma evin altini ustune getireyim diye dusunmuyorum ya dedigim gbi cam silmeyle ilgili kotu bir anim olunca bu hamilelikte yani 8 aydr cam silmiyorum berbat durumdalar silmezsem perde kullanmama gerek kalmayacak artik çnku cadde uzerindeym ve giris ustunde oturuyorm camlar leşten kastim bi tik otesi disariyi goremiycem dermisim

İçerisi sorun olmazsa dışarısı korkutuyor beni. Dengemiz de az. Yine de yenmek için böyle şeylerin üstüne gitmek lazım. Ben bir ara kendimi çok salmistim temizlik konusunda Corona tekrar azdırdı. Hayır benim annemde aşırı tititz ya da pis bir insan değil. Tamam kararında. Ben niye böyle 9ldum bilmiyorum. Sen lyinede dikkatli ol.

Hayır yardımcı falan yok. gözüme batmıyor diyelim

Birkeresinde memlekete gittim dönerken eşim sana süprizim var dedi camlari silmis koltuklari halilari yikamis makinayla garibim ilk soyledi cok mutlu oldum sonra eve girdik camlari gostermeye basladi bi gariplik vardi once disariyi silmis sonra disariyi sildigi bezle ic camlarida silmis bundan sonra travma oldu bende esim ve cam silmek yan yana bile getiremiyorum artik yoksa her konuda yardimci olmayi cok sever Allah razi olsun eline yuzune bulastirmasa bide busefer basinda ben olcaka olsam bile no no no

Saol canim deneyecegim zorlarsa bebegimden kiymetli degil zaten düşündüğünüz için teşekkür ederim :) hayirli geceler sana yarin guzel haberler alirsin insAllah

Benimki nr kadar yaparsa yapsın
Onunla yetinmeyı bılırım

Benimki nr kadar yaparsa yapsın
Onunla yetinmeyı bılırım
Takintisiz normal bi insan böyle olur zaten anormal olan benim acikcasi bunun farkindayim okb olduguma eminim ve tedaviside varmis sanirim ama etki etmez ya diye dusundukce ihmal ediyor ve dr gitmedikce ilerletiyorum bu isi Allahim safiye olmaktan korusun beni evin heryerini jelatinliycem az kaldi

Ben de okb olabilirim. Ama temizlikle ilgili degil benimki
İşte 40 kere anahtar kontrolü
Evden çıkarken ocak acik mi kontrolü.
Kapıyı kılıtlememe rağmen ittirip kontrol etme. 5 dk önce ocağa bakıp, ayakkabıları giyip sonra çıkarıp tekrar bakmak
Daha çok var da neyse
Herkesin farklı şekilde işte

Evet zaten içinden bir sesin surekli senin o takıntılı olduğun konuda uyarması gbi birsey cok zor cidden zamanla aşarız insAllah anlatırken bilmeyen birine saçma ve abartı geliyor olabilir ama yaşaması cidden zor icinde bulundugun durumun farkında olup içinden çıkamamak ta öyle neyse iyi geceler herkese

Kötü bir gece geciriyorum belirli araliklarla gelen sancilarim vardi simdi hafifledi yalanci sanci oldugunu dusunuyorum bebekte cok kasiliyor uyutmuyor umarim dogum sancisi degildir

Ayyyyy ama cidden feciymiş yaaa şuan herşeyde aklıma o gelicek
Bende hastaneye spreyli dezenfektan götürmeyi düşünüyorum bebeği her koyduğum yere onu sıkarım sabah doğumdan öncede odanın her yerime sıkayım diye düşünüyorum gerçi ben okadar takıntı yapmıyorum amaaaa bebiş olunca düşünmedim değil
Ayyyyy 1de 5 de bencede hep aynı olur hepsini heyecanı farklı dediğin gibiii, bu hafta ozman hafts içi ayarlıyım çantamı, zaten herşeyi hazır yıkaşı ütülü sadece çantaya koyucam, Şaka gibi resmen nasıl buralara geldik de bukadar zaman geçti anlamadım ahhhh yaaaaaaaa

Kötü bir gece geciriyorum belirli araliklarla gelen sancilarim vardi simdi hafifledi yalanci sanci oldugunu dusunuyorum bebekte cok kasiliyor uyutmuyor umarim dogum sancisi degildir
İyi düşün iyi olsun, belki bu haftalarda gelen kasılmalardır , bak kaç kere gittin çok şükür birşey çıkmadı.. kendini korkutma, okuduğun baktığın konuları gördüm, onlar seni korkutur sakin ol sabahı bekle kötü olursan gidersin hastaneye

Yok kırmak değilde. Buna gerek yok gerçekten. Hiç almasa daha iyi zaten elinden geleni yapmış. Koy bir kenara o zaman giydirme. Hastane çıkışına bile gerek yok sana bir alt üst takım alsa yeter. Lcw da dünya kadar şey var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…