- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.881
Böyle durumda sancilaın hangi dakikalarda geldi hemen not et. Düzenli aralıkta mı kontrol et. Ve araları git gide azalıyor mu bak diyor doktorlar. Ama ben uygulamalarda bu haftalardan hep braxton hicks kasilmalari yazdigini gördüm. Bazen sıkışma hissi bazen adet sancısı bazen de bel agrisi seklinde ve çok aşırı rahatsız etmeyen şeylermiş. Yani aşırı derken baya can acıticı olmasindan bahsediliyor galiba. Günde 4 5 kere olması normal 10 dan fazlaysa bu kucuk kasilmalar sancıyı tetikleyebilir 10 kere ve fazlasi olursa yine doktora bildirin diyorlar.Kötü bir gece geciriyorum belirli araliklarla gelen sancilarim vardi simdi hafifledi yalanci sanci oldugunu dusunuyorum bebekte cok kasiliyor uyutmuyor umarim dogum sancisi degildir
Suan için öyle degil ama yani neden oluyor eşime diyorum diyo sende diyorsun hiç bir yerim ağrımasınBenim ilki 15 haftalıkken kaybettiğim için bu sancı olayını ben de bilmiyorum deneyimsizim. Cuma randevum var o zaman sorcam dr a ama giderek artan geçmeyen ağrılarda dr a gitmek gerek diye okumuştum bizimki bi müddet sonra geçiyor bu yüzden sanırım bu yalancı sancı oluyor
Ah canım seni okuyunca kendimi görüyorum benim de tüp bebek o yüzden evi bok götürüyor eşim sağolsun bazen el atıyor ama cam falan bunlar olduğu gibi duruyor vala dursun annem ler de memlekette biri gelince sen sunu sen sunu yap diyorumDün iyiydim aslında kizlar ama akşam bi anda karnım taş oldu öyle sertlesti ki ortadan ikiye kırılacak taş gibiydi bebek bir yere toplandı kaldı feci bir şeydi sanırım bu karım sertlesmesi olayına sancı deniyor yalancı sancı diye tahmin ediyorum artık bunlara hazırlıklı olmam lazım galiba ancak cidden can yakıcı şey bu karın sertleşmesi
Eşime bazen diyorum yıldızsavaşcısı da benim gibi kadın böbrek desen var enfeksiyon desen var ne yıldızı ne savaşçısı diyo yaDün iyiydim aslında kizlar ama akşam bi anda karnım taş oldu öyle sertlesti ki ortadan ikiye kırılacak taş gibiydi bebek bir yere toplandı kaldı feci bir şeydi sanırım bu karım sertlesmesi olayına sancı deniyor yalancı sancı diye tahmin ediyorum artık bunlara hazırlıklı olmam lazım galiba ancak cidden can yakıcı şey bu karın sertleşmesi
Hak kaybı yaşarsınız onların sormasına gerek yok 32+0 da mutlaka alınkızlar ben hala çalışabilir raporu almadım, kimsede sormuyor.Böyle devam mı etsem nasıl yapacağım
Umurumda değil evladım sağlıkla kucağıma gelsin de isteyen evi ayıplasin isteyen kinasin umurumda değil kaybeden bilir kendini suçlayacak her şeyi bulursunAh canım seni okuyunca kendimi görüyorum benim de tüp bebek o yüzden evi bok götürüyor eşim sağolsun bazen el atıyor ama cam falan bunlar olduğu gibi duruyor vala dursun annem ler de memlekette biri gelince sen sunu sen sunu yap diyorum
Ahahha ben de esime bazen sizden nick isminiz ile bahsediyorum o da alisti hatta bazen bi sey merak ediyorum ya da bi sey oluyor korkuyorum sor bakalım sizin kızlara gruba diyoEşime bazen diyorum yıldızsavaşcısı da benim gibi kadın böbrek desen var enfeksiyon desen var ne yıldızı ne savaşçısı diyo ya
Sağ ol canim. Fıyatı cok komik 315₺ gibi bir seydiBayılıyorum bu tarza çok şık güle güle kullan
Ben de uyuyamadım. Gece 4 tu yattığımda. Bu gidişle sinirden doguracagimKızlar sabah doktor randevum var. Hala yatmadım.Sanırım yatmaliyim.
Sizlere iyi geceler.
canım benim sorduğum yer özel klinik ünv. hastaneleri herkese yapmıyor belirli bir ağırlık ve büyüklükte olması gerekli benim ki o kadar büyük değil bir de onlarınkinde iz falan kalır estetik olmaz ki yaptırmam daha iyiBende düşünüyordum da maşallahmış fiyatı... Üniversite hastaneleri de böyle mi ki
Saçmalama kendine mukayyet olBen de uyuyamadım. Gece 4 tu yattığımda. Bu gidişle sinirden doguracagim
Ya giydirmem o sorun değil. Ne olacak katlarım bir köşeye koyarım unuttum derim .Ben bana tavrına kırıldım.bebek eşyasını gecin bir arkadaşım bana bunu yapsa ben üzülürdüm. Niye bana yalan söylemiş diye .Ben kimseye bunu yapmam .hayatımda kimseye gözünün içine baka baka yalan söylemedim. Baskasi da bana söyleyince çok kızıyorum.Yok kırmak değilde. Buna gerek yok gerçekten. Hiç almasa daha iyi zaten elinden geleni yapmış. Koy bir kenara o zaman giydirme. Hastane çıkışına bile gerek yok sana bir alt üst takım alsa yeter. Lcw da dünya kadar şey var.
Ne bilim öyle duymuştum bir yerden. Benim ki de büyük baya.canım benim sorduğum yer özel klinik ünv. hastaneleri herkese yapmıyor belirli bir ağırlık ve büyüklükte olması gerekli benim ki o kadar büyük değil bir de onlarınkinde iz falan kalır estetik olmaz ki yaptırmam daha iyi
Sonra kızdım kendime tabiki .başkalarının suçunu biz niye çekiyoruz. Herkesin kendi ayıbı. Alıp kaldıracağım hepsini .gözüm görmesin.Saçmalama kendine mukayyet olBebeğin için. Boşver düşünme bu sinir bozucu şeyleri. Kendine odaklan Bebeğinin ve kendi sağlığını düşün
Ben de çatlaklarımı doldurtacagim. O kadar güzel oluyor ki .karnım da istediği kadar catlayabiliraynen öyle masa başında çalışıyorum şuan kaburgalarım omuzlarım sırtım kopuyor emzirme işi bitince göğüslerimi küçültmeyi slikon ile minnak yaptırmayı düşünüyorum ama 45.000 tl falan diyorlar 10.000 tl falan olsa hemen yaptırıcam yani o denli bezdim..
En azından düşünüyor ve yapıyor. Bizimkisi yapmaz. Ne acelesi var der. Çok yoğun çalışıyor, kendi işi vs tamam amenna. Bakalım bebek olunca nasıl olacak durum.Birkeresinde memlekete gittim dönerken eşim sana süprizim var dedicamlari silmis koltuklari halilari yikamis makinayla garibim ilk soyledi cok mutlu oldum sonra eve girdik camlari gostermeye basladi bi gariplik vardi once disariyi silmis sonra disariyi sildigi bezle ic camlarida silmis bundan sonra travma oldu bende esim ve cam silmek yan yana bile getiremiyorum artik yoksa her konuda yardimci olmayi cok sever Allah razi olsun eline yuzune bulastirmasa bide busefer basinda ben olcaka olsam bile no no no
benim doktorum kendi sordu ve söyledi.ama söylemeseydi de aklımdaydı ,bi an önce almalısın sen de.kızlar ben hala çalışabilir raporu almadım, kimsede sormuyor.Böyle devam mı etsem nasıl yapacağım
Ayy hiç benlik değil öyle salmak ablaya helal olsunTam bi karadelik yeminle lazim olursa ya söyle olursa alsam mı ki son dakika telaşe olursa bıdı bıdı bıdı kafamda soru işaretleri.tanıdıgım bi abla var görüstügüm ben anlatiyorum olabildigince eksikleri tamamlamaya calisiyorum falan dilan diye. Bana ne desin amaaan boşver sen kafana takma ben dogurunca hastaneden cikarken bebegi ordan bi çarsafa sarıverin dediydim dedi yok böyle rahatlık yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?