Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kötü bir gece geciriyorum belirli araliklarla gelen sancilarim vardi simdi hafifledi yalanci sanci oldugunu dusunuyorum bebekte cok kasiliyor uyutmuyor umarim dogum sancisi degildir
Böyle durumda sancilaın hangi dakikalarda geldi hemen not et. Düzenli aralıkta mı kontrol et. Ve araları git gide azalıyor mu bak diyor doktorlar. Ama ben uygulamalarda bu haftalardan hep braxton hicks kasilmalari yazdigini gördüm. Bazen sıkışma hissi bazen adet sancısı bazen de bel agrisi seklinde ve çok aşırı rahatsız etmeyen şeylermiş. Yani aşırı derken baya can acıticı olmasindan bahsediliyor galiba. Günde 4 5 kere olması normal 10 dan fazlaysa bu kucuk kasilmalar sancıyı tetikleyebilir 10 kere ve fazlasi olursa yine doktora bildirin diyorlar.

Benim bebiş de yattım da yataga döndü hıckırdı pıt pıt vurdu en son cişimi getirfi kalktim tekrar yattim biraz uykuya dalmam zorlaştı bu gece. Bu aralar aşırı bi hareketi var sanki. Çok harekrtli olmasının zararlı bi yanı yoktur demi

Suan için öyle degil ama yani neden oluyor eşime diyorum diyo sende diyorsun hiç bir yerim ağrımasın

Ah canım seni okuyunca kendimi görüyorum benim de tüp bebek o yüzden evi bok götürüyor eşim sağolsun bazen el atıyor ama cam falan bunlar olduğu gibi duruyor vala dursun annem ler de memlekette biri gelince sen sunu sen sunu yap diyorum

Eşime bazen diyorum yıldızsavaşcısı da benim gibi kadın böbrek desen var enfeksiyon desen var ne yıldızı ne savaşçısı diyo ya

Umurumda değil evladım sağlıkla kucağıma gelsin de isteyen evi ayıplasin isteyen kinasin umurumda değil kaybeden bilir kendini suçlayacak her şeyi bulursun
Eşime bazen diyorum yıldızsavaşcısı da benim gibi kadın böbrek desen var enfeksiyon desen var ne yıldızı ne savaşçısı diyo ya
Ahahha ben de esime bazen sizden nick isminiz ile bahsediyorum o da alisti hatta bazen bi sey merak ediyorum ya da bi sey oluyor korkuyorum sor bakalım sizin kızlara gruba diyo

Bende düşünüyordum da maşallahmış fiyatı... Üniversite hastaneleri de böyle mi ki
canım benim sorduğum yer özel klinik ünv. hastaneleri herkese yapmıyor belirli bir ağırlık ve büyüklükte olması gerekli benim ki o kadar büyük değil bir de onlarınkinde iz falan kalır estetik olmaz ki yaptırmam daha iyi

Ya giydirmem o sorun değil. Ne olacak katlarım bir köşeye koyarım unuttum derim .Ben bana tavrına kırıldım.bebek eşyasını gecin bir arkadaşım bana bunu yapsa ben üzülürdüm. Niye bana yalan söylemiş diye .Ben kimseye bunu yapmam .hayatımda kimseye gözünün içine baka baka yalan söylemedim. Baskasi da bana söyleyince çok kızıyorum.

Ne bilim öyle duymuştum bir yerden. Benim ki de büyük baya. Sırt ağrısı duruş bozukluğu yaratıyorsa yapıyorlar diye düşündüm. Ama iz kalma ve estetik olmama durumunu düşünmemiştim hiç.

Saçmalama kendine mukayyet ol Bebeğin için. Boşver düşünme bu sinir bozucu şeyleri. Kendine odaklan Bebeğinin ve kendi sağlığını düşün
Sonra kızdım kendime tabiki .başkalarının suçunu biz niye çekiyoruz. Herkesin kendi ayıbı. Alıp kaldıracağım hepsini .gözüm görmesin.
Bak böyle yapıyorlar Sonra diyorlar ki bize mesafeli davranıyor. Ya ben istemedim valla .hatta hiç getirmesin masraf yapmasın dedim .o yüzden de çok çok aldım ki kendini mahcup hissetmesin diye .
Zaten dolapta koyduğum yerden aldım .kendi yikadiklarimdan başka yere koydum .üzgünüm ama verecek kimse olmadığı için de gidince atacağım. Görüp de sinir olmak istemiyorum.

Ben de çatlaklarımı doldurtacagim. O kadar güzel oluyor ki .karnım da istediği kadar catlayabilir

En azından düşünüyor ve yapıyor. Bizimkisi yapmaz. Ne acelesi var der. Çok yoğun çalışıyor, kendi işi vs tamam amenna. Bakalım bebek olunca nasıl olacak durum.

Ama size şöyle soyleyim kızlar asla şu bir derdim var kısmına yazmayın çünkü insanlar vahşi bir kaplan gibi bekliyor bu forumun en leş yeri orasiymis .Ben de diyordum ki niye böyle burda tartışma çıkıyor. Niye millet yazdığını siliyor .aman sakın yazmayın. Üzgünüm yazsanız aç müziği oyna bize ne diyecek tipler var

kızlar ben hala çalışabilir raporu almadım, kimsede sormuyor.Böyle devam mı etsem nasıl yapacağım
benim doktorum kendi sordu ve söyledi.ama söylemeseydi de aklımdaydı ,bi an önce almalısın sen de.
hem ödenek hem de aktarılan günlerden kayıp yaşarsın geciktikçe

Ayy hiç benlik değil öyle salmak ablaya helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…