Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ben de öyle yapayım bari teşekkür ederimm

Konuyu kapattır canim
Sinirlerin daha çok bozulur . :) dünden beri zaten baya gerılmıssındir

bence çok haklısın.Madem getiriyosun söyle değil mi?Enayi yerine koymak gibi olmuş biraz.Bence belli etmelisin kimse ayıba falan bakmasın hamileyiz biz de.Bir de zaten en hassas dönemdeyiz o yüzden daha fazla takılıyoruz normal bi zamanda olsa böyle bi şeyi dert bile etmeyiz.
Misal kayınvalidemin komşusunun kızı almanya ya gidecek bir poşet giyilmemiş kıyafet getirdi ki onda bile sordu bana.
Giyilmişleri de başkasına vermek için ayırmış,onların içinden de beğendikleri olmuş,dedim çok beğendiğin varsa ayır sorun değil ,ayırdı 2-3 elbise.Bana sormasa direk getirse ben de bozulurdum ama benim onayımı aldığı için hiç sıkıntı olmadı.

Benim kızdığım da o oldu .Ben 2 kere söyledim. Bak ben istemiyorum sen 2.cocuguna sakla dedim kızına. Senin de olur dedim .beğenilecek şeyler de değil ayrıca ağzı yüzü kaymış. Yok normal zamanda da olsa ben giydirmezdim çünkü ben hassasım bu konuda .Hele çocuğu olunca gözü dönüyormuş. Cocugum degersizmis gibi hissettim açıkçası .

Bir de sanırım başta yeni olduğunu söylemedin. 2. El getirmiş olarak yazdın. Hemen tepki çekti. Bdvde kısa öz yazmak lazım sanırım ki iyi anlaşılsın. Herkes 2.el kullanmamana laf etmiş. Sen de onun açıklamasına girişmişsin. Boş yere stres yapma artık.

Ama ben olsam: Sonradan farkettim,yeniler dışında kızının eskileri de var. Aldığın bir tane yeni kıyafet benim için yeterdi. Böyle şeyler sadece huzur kaçırıyor. Lütfen bir daha böyle yapma. Çünkü elimde yeterince kıyafet var ve 2. Ele ihtiyacım yok gibi bir açıklama yapmalısın. Bu kibarca konunun farkında olduğunu belli etsin yeter.

Valla istemiyorum yeni de istemedim .

yok ya bir daha tövbe asla yazmam o yere

Cok şükür geçti kabus gibi bir geceydi yalanci sancilar kasilmalar boyleyse gercekleri nasil nasi dogurcam ben yaaa
Sezeryan Gel sende bize katıl
Aaaaa benim karnım günde hep serttleşiyo sanmıymış ooooo ben bilmiyodum bi yerde toplanıyo gibi sertleşiyo ben onunla oynayınca dağılıyo . Bilmiyodum onunda sancı olduğunu

Valla istemiyorum yeni de istemedim .

yok ya bir daha tövbe asla yazmam o yere
Evet,arada okuyorum. O bile sinirlerimi bozuyor hemen.

Ben hamilelikte farkettim. Eski hesaplar falan arada açılıyor kafada. Senin de nişan geçmişin olduğu için daha ağır gelmiş, farkındayım. Yumuşak şekilde konuş ve için rahatlayarak konuyu kapat içinde

Merhaba burun spreyinin adı nedir acaba bende yaşıyorum aynısını
Merhaba alerjiye bağlı geniz akıntısıydı benim ki. adı beklomil. Yıllardır alerjim olur hiçbir ilaç bana bu kadar iyi gelmemişti. Hamilelikten sonra da alerji dönemlerimde kullanmaya devam ederim diye düşünüyorum

O fotoyu ben de görmüştüm
Ciddi mantar ve enfeksiyon tehlikesi barındırıyor yıkanmadan giyilenler..

Ama büyük eşyaları da mümkün mertebe silmeye falan çalışırım. Pakete girene kadar çok el değiyor. Yerlere falan atılıyor

Kizlar bu yıkama mevzusunda benim fikrim kesinlikle yıkamadan kıyafet giyemem büyük olan ürünlerde de mesela beşik kesinlikle silme taraftarıyım istediği kadar sıfır olsun onun üzerinde üretim esnasında toz kir olacak direk kullanmak mümkün değil yıkanmasa da silinmelidir . Bir de covid oncesi mesela disarda gözüme bir şey kaçar çıkarırdım artık kesinlikle ağzıma gözüme temas etmiyorum meğer ne yanlış işler yapıyormuşuz dışarısı pislik mikrop yuvası en çok da ellerimiz.. disardan gelen ürünleri yikiyodum covid de ama gebelikle bıraktım çok ayakta durmak gerekiyor belim ağrıyor

hassas olduğunu bile bile yapıyolarsa mesafeni koy bence.Dedim ya hamileliğin avantajı bu ,aklıma ne gelirse söylüyorum içime atacağıma banane diyorum ben hamileyim onlar bana karşı hassas olsunlar.
bence kıyafetleri kaldır bi kenara gözün görmesin:)ve hiiç dert etme niye giydirmiyosun muhabbeti yapılırsa söylersin kullanılmış olanları ayırdım diye.
Ayrıca niye çocuğun değersiz olsun,o senin en değerlin önce.Onu kucağına alacağın zamanı düşün boşver kim ne ekerse onu biçer.Boşuna moralini bozma

Ya ben silinmeyen temizlenmeyecek hiç bişi almadım, mobilyaları yatakları ahşap, her şey çıkıp yıkanabilir şekilde, araba koltuğumuzun kılıfları, puseti kılıfları, çıkanların tamamıda yıkandı, silinmesine de okeyim tekstil tozu diye bir şey var gerçekten, ama sıfır park yatağı balkonda yıkamak garibime gitti sıfır ya hani
Günaydınnnnn doğuma kadar yeme içme gezme moduna geçtim artık işlerm bitti
Ah bende bu hafta bitirip artık dinlenme eğlenme gezme kısmına geçmek istiyorum

Ne bilim öyle duymuştum bir yerden. Benim ki de büyük baya. Sırt ağrısı duruş bozukluğu yaratıyorsa yapıyorlar diye düşündüm. Ama iz kalma ve estetik olmama durumunu düşünmemiştim hiç.
gene de araştımakta fayda var bizim zaten böyle bir şeye karar verip yaptırmamız en az 2 sene sürer süt olursa emzirme sütten kesme derken zaman çok araştıralım bakalım .. seninle aynı gün doğum gözüküyor bayram da tam da bakalım ne zaman doğurucaz haziran sonu bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…