- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.901
Ben de öyle yapayım bari teşekkür ederimmİlk bebeğimde bu citcitsiz dikişsiz el bezi gibi parçaları görünce ay ne uyduruk şeyler parça çok gözüksün diye atmışlar içine demistim
Ağız mendili olarak kullandım çoğunu. Şimdi burayı okuyunca göbek bağı için olduklarını öğrendim. Ben normal alttan çıtçıtlı body giydirmistim bı sıkıntı olmamıştı
Konuyu kapattır canimAma size şöyle soyleyim kızlar asla şu bir derdim var kısmına yazmayın çünkü insanlar vahşi bir kaplan gibi bekliyorbu forumun en leş yeri orasiymis .Ben de diyordum ki niye böyle burda tartışma çıkıyor. Niye millet yazdığını siliyor .aman sakın yazmayın. Üzgünüm yazsanız aç müziği oyna bize ne diyecek tipler var
bence çok haklısın.Madem getiriyosun söyle değil mi?Enayi yerine koymak gibi olmuş biraz.Bence belli etmelisin kimse ayıba falan bakmasın hamileyiz biz de.Bir de zaten en hassas dönemdeyiz o yüzden daha fazla takılıyoruz normal bi zamanda olsa böyle bi şeyi dert bile etmeyiz.Ya giydirmem o sorun değil. Ne olacak katlarım bir köşeye koyarım unuttum derim .Ben bana tavrına kırıldım.bebek eşyasını gecin bir arkadaşım bana bunu yapsa ben üzülürdüm. Niye bana yalan söylemiş diye .Ben kimseye bunu yapmam .hayatımda kimseye gözünün içine baka baka yalan söylemedim. Baskasi da bana söyleyince çok kızıyorum.
Benim kızdığım da o oldu .Ben 2 kere söyledim. Bak ben istemiyorum sen 2.cocuguna sakla dedim kızına. Senin de olur dedim .beğenilecek şeyler de değil ayrıca ağzı yüzü kaymış. Yok normal zamanda da olsa ben giydirmezdim çünkü ben hassasım bu konuda .Hele çocuğu olunca gözü dönüyormuş. Cocugum degersizmis gibi hissettim açıkçası .bence çok haklısın.Madem getiriyosun söyle değil mi?Enayi yerine koymak gibi olmuş biraz.Bence belli etmelisin kimse ayıba falan bakmasın hamileyiz biz de.Bir de zaten en hassas dönemdeyiz o yüzden daha fazla takılıyoruz normal bi zamanda olsa böyle bi şeyi dert bile etmeyiz.
Misal kayınvalidemin komşusunun kızı almanya ya gidecek bir poşet giyilmemiş kıyafet getirdi ki onda bile sordu bana.
Giyilmişleri de başkasına vermek için ayırmış,onların içinden de beğendikleri olmuş,dedim çok beğendiğin varsa ayır sorun değil ,ayırdı 2-3 elbise.Bana sormasa direk getirse ben de bozulurdum ama benim onayımı aldığı için hiç sıkıntı olmadı.
Bir de sanırım başta yeni olduğunu söylemedin. 2. El getirmiş olarak yazdın. Hemen tepki çekti. Bdvde kısa öz yazmak lazım sanırım ki iyi anlaşılsın. Herkes 2.el kullanmamana laf etmiş. Sen de onun açıklamasına girişmişsin. Boş yere stres yapma artık.Ama size şöyle soyleyim kızlar asla şu bir derdim var kısmına yazmayın çünkü insanlar vahşi bir kaplan gibi bekliyorbu forumun en leş yeri orasiymis .Ben de diyordum ki niye böyle burda tartışma çıkıyor. Niye millet yazdığını siliyor .aman sakın yazmayın. Üzgünüm yazsanız aç müziği oyna bize ne diyecek tipler var
Konuyu kapattır canim
Sinirlerin daha çok bozulur . :) dünden beri zaten baya gerılmıssınd
Valla istemiyorum yeni de istemedim .Bir de sanırım başta yeni olduğunu söylemenin. 2. El getirmiş olarak yazdın. Hemen tepki çekti. Bdvde kısa öz yazmak lazım sanırım ki iyi anlaşılsın. Herkes 2.el kullanmamana laf etmiş. Sen de onun açılmasına girişmişsin. Boş yere stres yapma artık.
Ama ben olsam: Sonradan farkettim,yeniler dışında kızının eskileri de var. Aldığın bir tane yeni kıyafet benim için yeterdi. Böyle şeyler sadece huzur kaçırıyor. Lütfen bir daha böyle yapma. Çünkü elimde yeterince kıyafet var ve 2. Ele ihtiyacım yok gibi bir açıklama yapmalısın. Bu kibarca konunun farkında olduğunu belli etsin yeter.
SezeryanCok şükür geçti kabus gibi bir geceydi yalanci sancilar kasilmalar boyleyse gercekleri nasilnasi dogurcam ben yaaa
Aaaaa benim karnım günde hep serttleşiyo sanmıymış oooooDün iyiydim aslında kizlar ama akşam bi anda karnım taş oldu öyle sertlesti ki ortadan ikiye kırılacak taş gibiydi bebek bir yere toplandı kaldı feci bir şeydi sanırım bu karım sertlesmesi olayına sancı deniyor yalancı sancı diye tahmin ediyorum artık bunlara hazırlıklı olmam lazım galiba ancak cidden can yakıcı şey bu karın sertleşmesi
Evet,arada okuyorum. O bile sinirlerimi bozuyor hemen.Valla istemiyorum yeni de istemedim .
yok ya bir daha tövbe asla yazmam o yere
Merhaba alerjiye bağlı geniz akıntısıydı benim ki. adı beklomil. Yıllardır alerjim olur hiçbir ilaç bana bu kadar iyi gelmemişti. Hamilelikten sonra da alerji dönemlerimde kullanmaya devam ederim diye düşünüyorumMerhaba burun spreyinin adı nedir acaba bende yaşıyorum aynısını
Sadece mune mi yazacağımYöneticiyi etıketleyeceksın
Mune
Sadece mune mi yazacağım
Kız sen ve abin de benden kucuksunuz. Annelerinde o yaşta olmasi normal
Sevil'in kast ettiği kıyafet değil muhtemelen diye düşünmüştüm. Sonra kendisi de söylemiş zaten. Ama bazı kişilerden duyuyorum ütülü halini bozmamak için yıkamiyorlarmis kıyafetleribir iki söylemeye kalktım terslendim. Bir daha aagzimi açmam. Ama yıllar önce mecburiyetten bir kıyafet alıp direk giymiştim. Direk alerji oldum kabardim. Yine yıllar önce Bu nedenle minicik bebeğin giyeceği şeyleri yıkamadan aslainternette gördüm bir kadın yıkamadan sütyen gitmiş göğüsundan kurt çıkıyordu. Belki gerçek değildi ama çok igrendimyıkamayanlari da anlamıyorum.
Ama tabi diğer malzemeler ayrı değerlendirilmeli.
Umrumda değil hem deCamdır perdedir düşünmeyen ben varım galiba
hassas olduğunu bile bile yapıyolarsa mesafeni koy bence.Dedim ya hamileliğin avantajı bu ,aklıma ne gelirse söylüyorum içime atacağıma banane diyorum ben hamileyim onlar bana karşı hassas olsunlar.Benim kızdığım da o oldu .Ben 2 kere söyledim. Bak ben istemiyorum sen 2.cocuguna sakla dedim kızına. Senin de olur dedim .beğenilecek şeyler de değil ayrıca ağzı yüzü kaymış. Yok normal zamanda da olsa ben giydirmezdim çünkü ben hassasım bu konuda .Hele çocuğu olunca gözü dönüyormuş. Cocugum degersizmis gibi hissettim açıkçası .
Ya ben silinmeyen temizlenmeyecek hiç bişi almadım, mobilyaları yatakları ahşap, her şey çıkıp yıkanabilir şekilde, araba koltuğumuzun kılıfları, puseti kılıfları, çıkanların tamamıda yıkandı, silinmesine de okeyim tekstil tozu diye bir şey var gerçekten, ama sıfır park yatağı balkonda yıkamak garibime gitti sıfır ya haniKuzum sen yine bildiğin gibi yap da o park yatak gibi şeyler bile sıfır kutudan çıksa bile o kumaş kılıf haline gelene kadar ayaklar altında geziyor emin ol
Bir dönem tekstilde asistanlık yaptım.
O ürün pakete girene kadar ohoo
Sıfır ürünü yıkamam ama silerim illaki sirkeli veya karbonatlı suyla
Ah bende bu hafta bitirip artık dinlenme eğlenme gezme kısmına geçmek istiyorumGünaydınnnnn doğuma kadar yeme içme gezme moduna geçtim artık işlerm bitti
yaa nasıl doluyor ben onu duymadım hiç lazeri duydum gerdirmeyi duydum da ilk kez doldurmayı duydum canımBen de çatlaklarımı doldurtacagim. O kadar güzel oluyor ki .karnım da istediği kadar catlayabilir
gene de araştımakta fayda var bizim zaten böyle bir şeye karar verip yaptırmamız en az 2 sene sürer süt olursa emzirme sütten kesme derken zaman çok araştıralım bakalım .. seninle aynı gün doğum gözüküyor bayram da tam da bakalım ne zaman doğurucaz haziran sonu bile olabilirNe bilim öyle duymuştum bir yerden. Benim ki de büyük baya.Sırt ağrısı duruş bozukluğu yaratıyorsa yapıyorlar diye düşündüm. Ama iz kalma ve estetik olmama durumunu düşünmemiştim hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?