- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.861
Bayılıyorum bu tarza çok şık güle güle kullanSon kalan üründü
hemıde 38 bedeni ben kaptımkalıbı neyseki geniş kalıp degilmiş
Bir sen bir ben birde bebekCamdır perdedir düşünmeyen ben varım galiba
kesinlikle öyle, hala çalışmaya devam ediyorum. Bu gidişle maksimum 1 hafta daha dayanırım. Enteresan bir şekilde 3 gün önce 70 kiloydum şuan 73 olmuşum aç karnına. :/Eşin hekimse daha iyi yönlendirir o zaman. Ben bazen gerilme hissediyorum ayaklarimda uzaniyorum ama arada ayaklari bilekten hareket ettiriyorum. Egzersiz gibi. Bu denli şismemişti çok ayakta durmuş olabilirsin. Bu dönemde de ne çok oturmak iyi ne cok yatmak ne de cok ayakta durmak. Öyle bişey ki herseyin fazlası sorun.
Kıyafet, bebeğin tenine deyecek her şeye okeyim. Park yatak mesela? Çocuk zaten senin yıkadığın ütülediğin nevresiminde yatıyor, sıfır senin açtığın paketli ürününü yıkamak bence çok gereksiz.
Ha 2.el dir ona bişi diyemem
Cok şükür geçti kabus gibi bir geceydi yalanci sancilar kasilmalar boyleyse gercekleri nasilİyi düşün iyi olsun, belki bu haftalarda gelen kasılmalardır , bak kaç kere gittin çok şükür birşey çıkmadı.. kendini korkutma, okuduğun baktığın konuları gördüm, onlar seni korkutur sakin ol sabahı bekle kötü olursan gidersin hastaneye
Hmm sagol canim bu markayı seçeneklere ekledimYenidoğanını kullanmadım ama şu an 4 numarası çok güzel ben sevdim.
Baktım fiyatı aynı canım benim baktigimla teşekkür ederimLink paylaşmayı hala bilmiyorumIkea anne yani bebek karyolası sundvik modeli olacak. Fiyat olarak da uygun epey
İnşallah canimmmIyi yapmışsınız canim.demek ki bi sorun varmış ki öyle yan durmuş.Gonlune göre bi beşik bulursun insallah
Hic umurumda değil şöyle ki ben aşılama oldum tuttuğu gün elime süpürge almadım ilkini kaybettim aylarca kendimi suçlayacak şeyler aradim bu yüzden bunda evi bok da götürse umurumda değil dedim. İki haftada bi esim evi süpüruyo ben bazen siliyorum bazen silmiyorum aileler uzak gelen giden yok Toz olmuş falan takmıyorum. Zaten kış dönemi bahar yağmur dönemi diye esime rica etmedim pencereler hamile kaldigimdan beri silinmedi zirt birt kart yağdı yağmur yağdı gerek yok . Perdeler de öyle inşallah haziran sonu esim yıkayacak perdeleri doğum yaklaştı diye. Mutfak dolapları da hiç silinmedi ama banane evladım sağlıkla doğsun kucağıma alayım da onlar yapılır iki aile de uzak sehirde belki ondan yardim edenim yok ama dert de etmiyorumCamdır perdedir düşünmeyen ben varım galiba
Aynen ben de bi sirkeli suyla silmeyi planlıyorum illaki bebek temiz nevresime de yatsa ne biliyim. Kokusu tozu gitsin en azindanPark yatağı da sirkeli suyla silerimortam kokusu kalksın ortadan diye.
Beyaz sirke olabilirNe kullanıyorsun canım ben evi silerken iki damla mutfakta kullandığım sirkeden damlatıyorumda kokusu olmayan varmı
Ya bende de 3 gündür değişik ağırlar yaşıyorum bi giriyor bi çıkıyor sabah uyandım böyle tatlı bi adet sancısı gibi korkuyorum artıkKötü bir gece geciriyorum belirli araliklarla gelen sancilarim vardi simdi hafifledi yalanci sanci oldugunu dusunuyorum bebekte cok kasiliyor uyutmuyor umarim dogum sancisi degildir
Ben cebimde taşıyorum bir şişe. Ama hastane çantasına koymamistimAyyyyy ama cidden feciymiş yaaa şuan herşeyde aklıma o gelicek
Bende hastaneye spreyli dezenfektan götürmeyi düşünüyorum bebeği her koyduğum yere onu sıkarım sabah doğumdan öncede odanın her yerime sıkayım diye düşünüyorumgerçi ben okadar takıntı yapmıyorum amaaaa bebiş olunca düşünmedim değil
Ayyyyy 1de 5 de bencede hep aynı olur hepsini heyecanı farklı dediğin gibiii, bu hafta ozman hafts içi ayarlıyım çantamı, zaten herşeyi hazır yıkaşı ütülü sadece çantaya koyucam,Şaka gibi resmen nasıl buralara geldik de bukadar zaman geçti anlamadım ahhhh yaaaaaaaa
Aynen benimkinin yaptigini ben de begenmesem de aman boşver kalsın oyle diyorum. Sonrakine ben yaparm en azndan kabası gitmis oldu diyorum. Aslında çok takıntılıydım yavaş yavaş kendime zarar diye aşmaya çalısiyorum. Batsa da yapmiyorum dursun oyle diyorum.Benimki nr kadar yaparsa yapsın
Onunla yetinmeyı bılırım
Valla ne olacagi belli olmuyor gecen hafta ben suyum geldi sanarak gittim agrim falan yoktu sanci cikti yatirdilar sanci hissedip gidiyorum o zamanda cikmiyor dayanabildigim agrilarda gitmeme karari aldim artik siddetlenirse gidicemYa bende de 3 gündür değişik ağırlar yaşıyorum bi giriyor bi çıkıyor sabah uyandım böyle tatlı bi adet sancısı gibi korkuyorum artık
Bu dönemde normal mi bende anlamadım ki cuma gittim daha doktora ya gerçekten yoruldum ilk gebelik neyin ne olduğunu da bilmiyorumDün iyiydim aslında kizlar ama akşam bi anda karnım taş oldu öyle sertlesti ki ortadan ikiye kırılacak taş gibiydi bebek bir yere toplandı kaldı feci bir şeydi sanırım bu karım sertlesmesi olayına sancı deniyor yalancı sancı diye tahmin ediyorum artık bunlara hazırlıklı olmam lazım galiba ancak cidden can yakıcı şey bu karın sertleşmesi
Değişik bende anlamadımValla ne olacagi belli olmuyor gecen hafta ben suyum geldi sanarak gittim agrim falan yoktu sanci cikti yatirdilar sanci hissedip gidiyorum o zamanda cikmiyor dayanabildigim agrilarda gitmeme karari aldim artik siddetlenirse gidicem
Günaydın geçmiş olsun canım. Ders sorumlulugun filan yoksa ayrıl gitsin.Günaydın herkesezor bir gece geçirdik çocukların öksürük kriziyle ama güzel bir gün olur inşallah. Bebek kıyafetlerini ayırıp yıkayacaktim tabi kaldı. Bir dahaki haftaya artik her an gözümü karartıp perşembe izne ayrılabilirim.
Benim ilki 15 haftalıkken kaybettiğim için bu sancı olayını ben de bilmiyorum deneyimsizim. Cuma randevum var o zaman sorcam dr a ama giderek artan geçmeyen ağrılarda dr a gitmek gerek diye okumuştum bizimki bi müddet sonra geçiyor bu yüzden sanırım bu yalancı sancı oluyorBu dönemde normal mi bende anlamadım ki cuma gittim daha doktora ya gerçekten yoruldum ilk gebelik neyin ne olduğunu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?