Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
kesinlikle öyle, hala çalışmaya devam ediyorum. Bu gidişle maksimum 1 hafta daha dayanırım. Enteresan bir şekilde 3 gün önce 70 kiloydum şuan 73 olmuşum aç karnına. :/

Kuzum sen yine bildiğin gibi yap da o park yatak gibi şeyler bile sıfır kutudan çıksa bile o kumaş kılıf haline gelene kadar ayaklar altında geziyor emin ol

Bir dönem tekstilde asistanlık yaptım.
O ürün pakete girene kadar ohoo

Sıfır ürünü yıkamam ama silerim illaki sirkeli veya karbonatlı suyla

Cok şükür geçti kabus gibi bir geceydi yalanci sancilar kasilmalar boyleyse gercekleri nasil nasi dogurcam ben yaaa

Yenidoğanını kullanmadım ama şu an 4 numarası çok güzel ben sevdim.
Hmm sagol canim bu markayı seçeneklere ekledim
Link paylaşmayı hala bilmiyorum Ikea anne yani bebek karyolası sundvik modeli olacak. Fiyat olarak da uygun epey
Baktım fiyatı aynı canım benim baktigimla teşekkür ederim
Iyi yapmışsınız canim.demek ki bi sorun varmış ki öyle yan durmuş.Gonlune göre bi beşik bulursun insallah
İnşallah canimmm
Camdır perdedir düşünmeyen ben varım galiba
Hic umurumda değil şöyle ki ben aşılama oldum tuttuğu gün elime süpürge almadım ilkini kaybettim aylarca kendimi suçlayacak şeyler aradim bu yüzden bunda evi bok da götürse umurumda değil dedim. İki haftada bi esim evi süpüruyo ben bazen siliyorum bazen silmiyorum aileler uzak gelen giden yok Toz olmuş falan takmıyorum. Zaten kış dönemi bahar yağmur dönemi diye esime rica etmedim pencereler hamile kaldigimdan beri silinmedi zirt birt kart yağdı yağmur yağdı gerek yok . Perdeler de öyle inşallah haziran sonu esim yıkayacak perdeleri doğum yaklaştı diye. Mutfak dolapları da hiç silinmedi ama banane evladım sağlıkla doğsun kucağıma alayım da onlar yapılır iki aile de uzak sehirde belki ondan yardim edenim yok ama dert de etmiyorum

Kızlar önceden ben de sıfır ürünleri yıkamadım ama bize gelene kadar o kadar pis şeylere maruz kalıyorlar ki içim almıyor bebek söz konusu olunca yıkayabildiğimi yıkarım yıkayamadığımı silerim ben de obsesif değilim ama sıfır ürünlerin bile tuhaf Bi kokusu oluyor illaki... Cam perde meselesinde de ben bayramdan önce temizlikçi aldım doğumdan önce de yaparsa eşim yapar yapamazsa kalır valla

Dün iyiydim aslında kizlar ama akşam bi anda karnım taş oldu öyle sertlesti ki ortadan ikiye kırılacak taş gibiydi bebek bir yere toplandı kaldı feci bir şeydi sanırım bu karım sertlesmesi olayına sancı deniyor yalancı sancı diye tahmin ediyorum artık bunlara hazırlıklı olmam lazım galiba ancak cidden can yakıcı şey bu karın sertleşmesi

Kötü bir gece geciriyorum belirli araliklarla gelen sancilarim vardi simdi hafifledi yalanci sanci oldugunu dusunuyorum bebekte cok kasiliyor uyutmuyor umarim dogum sancisi degildir
Ya bende de 3 gündür değişik ağırlar yaşıyorum bi giriyor bi çıkıyor sabah uyandım böyle tatlı bi adet sancısı gibi korkuyorum artık

Ben cebimde taşıyorum bir şişe. Ama hastane çantasına koymamistim iyi hatırlattın

Benimki nr kadar yaparsa yapsın
Onunla yetinmeyı bılırım
Aynen benimkinin yaptigini ben de begenmesem de aman boşver kalsın oyle diyorum. Sonrakine ben yaparm en azndan kabası gitmis oldu diyorum. Aslında çok takıntılıydım yavaş yavaş kendime zarar diye aşmaya çalısiyorum. Batsa da yapmiyorum dursun oyle diyorum.

Kendim yaparsam da ki bazen yapiyorum eşime yaptirasiya on kere yaparim ona hadi hadi diyip mi durcam dedigim oluyor tabi o zamanda durumuma göre bazen üstten geciyorum. Dün mesela camlari sadece söyle dolandım bi bezle tozu gitti. Cok batmamıs aslinda. Ama eskisi gibi canımı vermiyorum ne yalan söyleyim. Eşim bile bazen iyice saldın bişey oldu bıraktin gibi diyor. Bıraktm valla diyorum. Napim

Ya bende de 3 gündür değişik ağırlar yaşıyorum bi giriyor bi çıkıyor sabah uyandım böyle tatlı bi adet sancısı gibi korkuyorum artık
Valla ne olacagi belli olmuyor gecen hafta ben suyum geldi sanarak gittim agrim falan yoktu sanci cikti yatirdilar sanci hissedip gidiyorum o zamanda cikmiyor dayanabildigim agrilarda gitmeme karari aldim artik siddetlenirse gidicem

Bu dönemde normal mi bende anlamadım ki cuma gittim daha doktora ya gerçekten yoruldum ilk gebelik neyin ne olduğunu da bilmiyorum

Günaydın geçmiş olsun canım. Ders sorumlulugun filan yoksa ayrıl gitsin.

Bu dönemde normal mi bende anlamadım ki cuma gittim daha doktora ya gerçekten yoruldum ilk gebelik neyin ne olduğunu da bilmiyorum
Benim ilki 15 haftalıkken kaybettiğim için bu sancı olayını ben de bilmiyorum deneyimsizim. Cuma randevum var o zaman sorcam dr a ama giderek artan geçmeyen ağrılarda dr a gitmek gerek diye okumuştum bizimki bi müddet sonra geçiyor bu yüzden sanırım bu yalancı sancı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…