Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aynen aynı gün gözüküyor fark etmemiştim inşallah emziririz de bakalım o sonraki iş.

Çok teşekkür ederim inşallah banada iyi gelir bazen oluyorki nefes dahi alamıyorum

Belediyelerin koyduğu kıyafet kumabaralari oluyor ben onlara bırakıyorum.

Aynen öyle herkesin kendi ayıbı boşver canım sen canını hiç sıkma. Bebeğini düşün.

Camdır perdedir düşünmeyen ben varım galiba

Valla camlar ve yüksek yerler eşime emanet. Ne kadar yaparsa yapsın gerisi kalsın

Yıllardır cama çıkıp silmem. Fransız camın dışını falan mopla siler kuruturum zaten. Eşimi de çıkarmam.
Canımdan kıymetli değil. Dibi köşesi kalsın

Tamam temizlik konusunda hasass durumdayım ama sadece dışardan gelen mikrop korkusu bende ki Camlar perdeler beni çok germiyor. Dediğin gibi canımızdan kıymetli değil. Dışardan gelenler temizlensin camlar kalsın.

Şaka gibi 45gün kaldı resmen 45gün sonra hayatım tamamen değişecek
Bir ufak bebiş hep hayatımın boyunca benimle olucak , ona bakmama muhtaç minicik
Kendimi düşünmicem artık sadece resmen biraz insan duygusallığa bağlıyo zaman yaklaştıkça ,
İlk olunca biraz endişeler korkularda var nasıl olucak diye ahh ahhhh
anasının kuzusu yaaaaa

Kızlar şimdi doktordan çıktım. Ama hala kan vermek için bekliyorum. Bu saat oldu açım. Bugün aşırı kalabalık.

Doktora gelir gelmez NST ye yolladılar içeri almadan. 20 dk kadar orda durdum. Bebişin kalp atışını zor buldu hemşire çok hareket etmedi.
NST den çıktım kıpır kıpır

Her yeri 32 haftalık çıktı. Suyu normal serviks uzunluğu normal.
Kilosu da 1950 çıktı. Boyunu söylemedi ama uzunmuş.

Şimdi kan vermek için bekliyorum.

Gözlerim doldu okurken yaaaa,sağlıkla gelsinler inşallah
senin belliydi dimi canım tarih ?

Maşallah

Ben de sabah sağlık ocağına gidecektim üşendim.
yarın artık :)

Doktora ne zaman giderim bilmiyorum. Heralde doğumda gitmem

Maşallah bebişeeee uyumlu herşeyle

ah bu bebişler , oyun oynuyolar bizle sanki:)))oh herşeyi iyiymiş maşallah:)
kan ne için alınacak, değerleri kontrol için mi?

kızlar ben hala çalışabilir raporu almadım, kimsede sormuyor.Böyle devam mı etsem nasıl yapacağım

Raporlu olmazsan doğum raporu parası alamazsın. Kimse sormaz işyerinde. Doktora da sen söyleyeceksin zaten.

32-35-37 haftalarda çalışabilir/çalışamaz raporun olması lazım.

Doğum iznin bitince de işe dönersen kurumun haberinin olması şart bu arada..

Yaaas
evet 1temmuz erken gelmessse öyle konuşmuştuk haziran ortası gidicem doktora gelişimi fln tamamsa iyi durumdaysa belki bi kaç gün erkenede çekerim
en hayırlı zamanda gelsin inşallah:)
biz daha tarih falan konuşmadık,plasenta önde ,bebek makat geliş,doktor bekleyelim dedi
haftaya pazartesi gidicem ben de rapor için,bakalım nst falan yapılacak mı merak ediyorum

32 de çalışamaz raporu alınınca doğuma kadar artık başka rapor alınmıyor değil mi? Muhasebeci doğum sonrası hastanenin raporuyla kalan hafta olursa doğum sonuna yazılacak dedi de pek emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…