Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
en hayırlı zamanda gelsin inşallah:)
biz daha tarih falan konuşmadık,plasenta önde ,bebek makat geliş,doktor bekleyelim dedi
haftaya pazartesi gidicem ben de rapor için,bakalım nst falan yapılacak mı merak ediyorum
Heeee bende bayadır gitmeynce bilmiyorum kısmetse yarın gidicemmm 2 ay sonra banada illa bişi söyler bence
Belki alır nts yaa herkes alıyo sonuçda artık bu haftalarda .
Daha çok erken zaten illa pozisyon değişir bence, benimde plasentam öndeydi

Asko bana dr zaman ilerledikce su azalıyor ve bebegin yeride daralıyor, donme ihtimalide azalıyor diye anlattı. Ama ebeler falan donduruyor da ben girmem o topa

Valla okb olmamak adına marketten alınanları silmeyi yıkamayı falan komple bıraktım ben. Direk dolaba kaldırırım. Frenlemem lazım kendimi

Kabuğuyla tüketilecek sebze, meyve gibi şeyleri karbonatlı suda bekletirim birkaç dakika.
Sadece suda yıkayıp yiyemem yediremem. Bu da hem mikrop hem de tarım ilacı kaynaklı endişelerimden

evet daha net bilgiler gelir bu defa:))
32 de başlanıyo sanırım nst ye, bir de artık daha sık çağırırlar bence.
benim doktorun videoları var youtube da.panel de anlatıyo 32 den sonra 2-3 haftada bir,37 den sonra haftada bir çağırıyoruz diye...Ayy resmen geldik sonlara sonsuz şükürler olsunnn

Aman cok sukur cok sıkıldım ben

Simdi size bir soru,hangisini alacagıma karar veremedim. Anne yanı olanı kızımda kullanmıstım cok rahattım ama 6-7 aylıktan sonra degistirmistim digerinden almıstım. Simdi de onu almak istiyorum da ne biliyim kararsız kaldım

Eklentiler

• A3D6C0D9-83D3-419B-A510-CBF8A1EEF9E9.webp
    15 KB · Görüntüleme: 46
  • 6025240B-22F9-4CAD-AF1C-50CD6D10CDAC.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 46
32 de çalışamaz raporu alınınca doğuma kadar artık başka rapor alınmıyor değil mi? Muhasebeci doğum sonrası hastanenin raporuyla kalan hafta olursa doğum sonuna yazılacak dedi de pek emin olamadım.

Çalışamaz raporu alırsan doğum raporu almış oluyorsun evet. Tekrar rapora gerek yok.
16 haftalık doğum iznin doğumdan sonra devam edecek demek istemiş..

Asko bana dr zaman ilerledikce su azalıyor ve bebegin yeride daralıyor, donme ihtimalide azalıyor diye anlattı. Ama ebeler falan donduruyor da ben girmem o topa
Aaaaaaa genelde diyolar yaa son haftalar değişir diye, gerçi benim için problem yok ben sezeryan istiyom istediği pozisyonda kalabilir

ben de internetten okudum döndürme egzersizleri falan varmış ,,yok yok kendi isterse döner bence dönmezse de normal doğuma veda

Bazen bakıyorum diğer doktorunda sayfasınaaaa bende ayyyy gerçekden sona yaklaşıyoruz ayrı bi heyecan varrr yaklaştıkca

Beyaz daha kullanışlı gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…