- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.941
Benimkide makat gelisi o vok memnunen hayırlı zamanda gelsin inşallah:)
biz daha tarih falan konuşmadık,plasenta önde ,bebek makat geliş,doktor bekleyelim dedi
haftaya pazartesi gidicem ben de rapor için,bakalım nst falan yapılacak mı merak ediyorum
Striort diye bir yöntem. İlk seansta bile %80 azaliyormus .beyaz catlakta bile etkiliymis .bu da lazer gibi bir şeyyaa nasıl doluyor ben onu duymadım hiç lazeri duydum gerdirmeyi duydum da ilk kez doldurmayı duydum canım
Heeee bende bayadır gitmeynce bilmiyorum kısmetse yarın gidicemmm 2 ay sonra banada illa bişi söyler benceen hayırlı zamanda gelsin inşallah:)
biz daha tarih falan konuşmadık,plasenta önde ,bebek makat geliş,doktor bekleyelim dedi
haftaya pazartesi gidicem ben de rapor için,bakalım nst falan yapılacak mı merak ediyorum
sorma hem de nasıl memnunlar,ağzımızdan mı çıkmayı düşünüyolar acabaBenimkide makat gelisi o vok memnunBakalım dönerse bizimdir
Kimse sormaz zatenkızlar ben hala çalışabilir raporu almadım, kimsede sormuyor.Böyle devam mı etsem nasıl yapacağım
Çok zor oluyor biliyorum inşallah size de iyi gelir ama doktorunuza danışın mutlaka. Geçmiş olsunÇok teşekkür ederim inşallah banada iyi gelir bazen oluyorki nefes dahi alamıyorum
Asko bana dr zaman ilerledikce su azalıyor ve bebegin yeride daralıyor, donme ihtimalide azalıyor diye anlattı. Ama ebeler falan donduruyor da ben girmem o topaHeeee bende bayadır gitmeynce bilmiyorum kısmetse yarın gidicemmm 2 ay sonra banada illa bişi söyler bence
Belki alır nts yaa herkes alıyo sonuçda artık bu haftalarda .
Daha çok erken zaten illa pozisyon değişir bence, benimde plasentam öndeydi
Kizlar bu yıkama mevzusunda benim fikrim kesinlikle yıkamadan kıyafet giyemem büyük olan ürünlerde de mesela beşik kesinlikle silme taraftarıyım istediği kadar sıfır olsun onun üzerinde üretim esnasında toz kir olacak direk kullanmak mümkün değil yıkanmasa da silinmelidir . Bir de covid oncesi mesela disarda gözüme bir şey kaçar çıkarırdım artık kesinlikle ağzıma gözüme temas etmiyorum meğer ne yanlış işler yapıyormuşuz dışarısı pislik mikrop yuvası en çok da ellerimiz.. disardan gelen ürünleri yikiyodum covid de ama gebelikle bıraktım çok ayakta durmak gerekiyor belim ağrıyor
Boyle rahatlar bence desorma hem de nasıl memnunlar,ağzımızdan mı çıkmayı düşünüyolar acaba
onların keyfine kaldık artık bakalım napıcaklar sona doğru
evet daha net bilgiler gelir bu defa:))Heeee bende bayadır gitmeynce bilmiyorum kısmetse yarın gidicemmm 2 ay sonra banada illa bişi söyler bence
Belki alır nts yaa herkes alıyo sonuçda artık bu haftalarda .
Daha çok erken zaten illa pozisyon değişir bence, benimde plasentam öndeydi
Aman cok sukur cok sıkıldım benevet daha net bilgiler gelir bu defa:))
32 de başlanıyo sanırım nst ye, bir de artık daha sık çağırırlar bence.
benim doktorun videoları var youtube da.panel de anlatıyo 32 den sonra 2-3 haftada bir,37 den sonra haftada bir çağırıyoruz diye...Ayy resmen geldik sonlara sonsuz şükürler olsunnn
32 de çalışamaz raporu alınınca doğuma kadar artık başka rapor alınmıyor değil mi? Muhasebeci doğum sonrası hastanenin raporuyla kalan hafta olursa doğum sonuna yazılacak dedi de pek emin olamadım.
Aaaaaaa genelde diyolar yaa son haftalar değişir diye, gerçi benim için problem yok ben sezeryan istiyom istediği pozisyonda kalabilirAsko bana dr zaman ilerledikce su azalıyor ve bebegin yeride daralıyor, donme ihtimalide azalıyor diye anlattı. Ama ebeler falan donduruyor da ben girmem o topa
ben de internetten okudum döndürme egzersizleri falan varmış ,,yok yok kendi isterse döner bence dönmezse de normal doğuma vedaAsko bana dr zaman ilerledikce su azalıyor ve bebegin yeride daralıyor, donme ihtimalide azalıyor diye anlattı. Ama ebeler falan donduruyor da ben girmem o topa
Bazen bakıyorum diğer doktorunda sayfasınaaaa bende ayyyy gerçekden sona yaklaşıyoruz ayrı bi heyecan varrr yaklaştıkcaevet daha net bilgiler gelir bu defa:))
32 de başlanıyo sanırım nst ye, bir de artık daha sık çağırırlar bence.
benim doktorun videoları var youtube da.panel de anlatıyo 32 den sonra 2-3 haftada bir,37 den sonra haftada bir çağırıyoruz diye...Ayy resmen geldik sonlara sonsuz şükürler olsunnn
az kaldı az biraz daha sabredicez,sayılı zaman çabuk geçiyo vallaAman cok sukur cok sıkıldım ben
Beyaz daha kullanışlı gibi geldi banaSimdi size bir soru,hangisini alacagıma karar veremedim. Anne yanı olanı kızımda kullanmıstım cok rahattım ama 6-7 aylıktan sonra degistirmistim digerinden almıstım. Simdi de onu almak istiyorum da ne biliyim kararsız kaldım
hem heyecan hem korku ,bi bilinmezlik karmakarışık duygular,doğum zamanı nasıl olacak acabaBazen bakıyorum diğer doktorunda sayfasınaaaa bende ayyyy gerçekden sona yaklaşıyoruz ayrı bi heyecan varrr yaklaştıkca
Bende oyle valla normal dogumu eliyorumben de internetten okudum döndürme egzersizleri falan varmış ,,yok yok kendi isterse döner bence dönmezse de normal doğuma veda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?