Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende oyle valla normal dogumu eliyorum
benim doktora kalsa daha 2,5 ay var dedi geçen hafta ,son ana kadar bekleyecek sanırım ama ben de sorun 1 değil 2..hem plasenta hem dönme olayı var.
bu gidişle sezaryen kesin gibi,ama hiiç önemli değil napalım minikler nasıl isterse

hem heyecan hem korku ,bi bilinmezlik karmakarışık duygular,doğum zamanı nasıl olacak acaba
Aynen bilmediğimiz için cidden insan birazda tırsıyo nasıl olucak nasıl edicek diye sezeryan dikişleri nasıl olur onu ayrı düşünüyorum ağrısını,
Oram ağrırken bebeğe nasıl bakarım onu ayrı düşünüyorum, annem diyo 6 ay kafadan uykusuz olucaksın diyo onuda düşünüyorum,
Bazen eşime diyorum yaaa düşünsene altı alınmış karnı tok, gazı alınmış, herşeyini yapmışız veeee ağlıyo neden olduğu belli değil allahım böyle manzalar geliyo aklıma

en uzun hangisini kullanabileceksen onu al bence

Aynen öyle ilk dogumum normaldi sonra dedim asla bir daha normal yapmayacagım. Kızımı sezaryen yaptım cok rahattım simdi yine oyle dusunuyorum. Daha erken zamanlarda normal istiyodum vazgectim

en hayırlı zamanda gelsin inşallah:)
biz daha tarih falan konuşmadık,plasenta önde ,bebek makat geliş,doktor bekleyelim dedi
haftaya pazartesi gidicem ben de rapor için,bakalım nst falan yapılacak mı merak ediyorum
Ya benim doktor bakarken baş geliş dedi. Ama kafasına yukarda baktı gayet yukardaydi anlamadım. Sana d ayaparlar muhtemelen NST. Tarih benimki de söylemedi.

Evet canım hem dahiliye ye de girmiştim. Seker demir tiroid. Bir de idrar verdim.
anladım canım iyi yapmışsın ben de bu hafta sağlık ocağına gideceğim kan ve idrar testi için,doktorum bişey demedi ama sağlık ocağındaki hemşire yapalım dedi.
güzel sonuçlar olsun inşallah bi sıkıntı yoktur:)

Aynen öyle ilk dogumum normaldi sonra dedim asla bir daha normal yapmayacagım. Kızımı sezaryen yaptım cok rahattım simdi yine oyle dusunuyorum. Daha erken zamanlarda normal istiyodum vazgectim
valla benim ilk olacak inşallah,bilmiyorum beni nelerin beklediğini:))
en sağlıklı şekilde atlatırız umarım:))

Ben hala siliyorum Ama önceden yikiyordum. En azindam bu da bir gelişme sayılır. Dışarda elimde dezenfektanla dolaşıyorum zaten. Bir şeye ellesem direk sıkıyorum.

Anne yanı için bende onu seviyorum almak istediğim ama yerim yok fazla alamadım çocuk alışmadı dimi bu anne yanına yattığında, seninle yatmaya
Yok kız zaten 6 aya kadar kullanabildim. Simdi odasında uyuyor cok sukur hic yatagıma almadım. Rahatlık bakımından cok rahat. Gece surekli kalkacagımız icin egil kalk derdim yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…