- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.961
Ama digeri cok rahattı surekli gece kalkmak falan alcam heraldeBeyaz daha kullanışlı gibi geldi bana
benim doktora kalsa daha 2,5 ay var dedi geçen hafta ,son ana kadar bekleyecek sanırım ama ben de sorun 1 değil 2..hem plasenta hem dönme olayı var.Bende oyle valla normal dogumu eliyorum
Aynen bilmediğimiz için cidden insan birazda tırsıyo nasıl olucak nasıl edicek diye sezeryan dikişleri nasıl olur onu ayrı düşünüyorum ağrısını,hem heyecan hem korku ,bi bilinmezlik karmakarışık duygular,doğum zamanı nasıl olacak acaba
Anne yanı için bende onu seviyorum almak istediğim ama yerim yok fazla alamadımAma digeri cok rahattı surekli gece kalkmak falan alcam heralde
Evet canım hem dahiliye ye de girmiştim. Seker demir tiroid. Bir de idrar verdim.ah bu bebişler , oyun oynuyolar bizle sanki:)))oh herşeyi iyiymiş maşallah:)
kan ne için alınacak, değerleri kontrol için mi?
en uzun hangisini kullanabileceksen onu al benceSimdi size bir soru,hangisini alacagıma karar veremedim. Anne yanı olanı kızımda kullanmıstım cok rahattım ama 6-7 aylıktan sonra degistirmistim digerinden almıstım. Simdi de onu almak istiyorum da ne biliyim kararsız kaldım
Aynen öyle ilk dogumum normaldi sonra dedim asla bir daha normal yapmayacagım. Kızımı sezaryen yaptım cok rahattım simdi yine oyle dusunuyorum. Daha erken zamanlarda normal istiyodum vazgectimbenim doktora kalsa daha 2,5 ay var dedi geçen hafta ,son ana kadar bekleyecek sanırım ama ben de sorun 1 değil 2..hem plasenta hem dönme olayı var.
bu gidişle sezaryen kesin gibi,ama hiiç önemli değil napalım minikler nasıl isterse
Ya benim doktor bakarken baş geliş dedi. Ama kafasına yukarda baktı gayet yukardaydien hayırlı zamanda gelsin inşallah:)
biz daha tarih falan konuşmadık,plasenta önde ,bebek makat geliş,doktor bekleyelim dedi
haftaya pazartesi gidicem ben de rapor için,bakalım nst falan yapılacak mı merak ediyorum
anladım canım iyi yapmışsın ben de bu hafta sağlık ocağına gideceğim kan ve idrar testi için,doktorum bişey demedi ama sağlık ocağındaki hemşire yapalım dedi.Evet canım hem dahiliye ye de girmiştim. Seker demir tiroid. Bir de idrar verdim.
valla benim ilk olacak inşallah,bilmiyorum beni nelerin beklediğini:))Aynen öyle ilk dogumum normaldi sonra dedim asla bir daha normal yapmayacagım. Kızımı sezaryen yaptım cok rahattım simdi yine oyle dusunuyorum. Daha erken zamanlarda normal istiyodum vazgectim
Ben hala siliyorumValla okb olmamak adına marketten alınanları silmeyi yıkamayı falan komple bıraktım ben. Direk dolaba kaldırırım. Frenlemem lazım kendimi
Kabuğuyla tüketilecek sebze, meyve gibi şeyleri karbonatlı suda bekletirim birkaç dakika.
Sadece suda yıkayıp yiyemem yediremem. Bu da hem mikrop hem de tarım ilacı kaynaklı endişelerimden
Yok kız zaten 6 aya kadar kullanabildim. Simdi odasında uyuyor cok sukur hic yatagıma almadım. Rahatlık bakımından cok rahat. Gece surekli kalkacagımız icin egil kalk derdim yoktuAnne yanı için bende onu seviyorum almak istediğim ama yerim yok fazla alamadımçocuk alışmadı dimi bu anne yanına yattığında, seninle yatmaya
Tarih verdimi dr dogum icin?Sırf nts demesin diye doktora gitmek istemiyorum
Doğuma 20 gün kala giderim belkıyani bu ay sonunda olabilir.
Gerçi baktığında sancıyı anlar bence. O yuzden gerek görmeyebilir
Hazıran 20-24 arası olabilirTarih verdimi dr dogum icin?
OmgHazıran 20-24 arası olabilir
Dedı
Iki ders var üstümde bu dönem. Finalleri yaparim diyordum ama halim yokGünaydın geçmiş olsun canım. Ders sorumlulugun filan yoksa ayrıl gitsin.
Banada oluyor ara ara yatıp kendimi dinliyorum.Günaydın
Bugün bende de hafif adet sancıları girip çıkıyor , hayrolsun
Oooo o iyi ozman alışmıyosaaa süperYok kız zaten 6 aya kadar kullanabildim. Simdi odasında uyuyor cok sukur hic yatagıma almadım. Rahatlık bakımından cok rahat. Gece surekli kalkacagımız icin egil kalk derdim yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?