- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #49.981
Benimkide cok hareketli bu aralar normal galibaBöyle durumda sancilaın hangi dakikalarda geldi hemen not et. Düzenli aralıkta mı kontrol et. Ve araları git gide azalıyor mu bak diyor doktorlar. Ama ben uygulamalarda bu haftalardan hep braxton hicks kasilmalari yazdigini gördüm. Bazen sıkışma hissi bazen adet sancısı bazen de bel agrisi seklinde ve çok aşırı rahatsız etmeyen şeylermiş. Yani aşırı derken baya can acıticı olmasindan bahsediliyor galiba. Günde 4 5 kere olması normal 10 dan fazlaysa bu kucuk kasilmalar sancıyı tetikleyebilir 10 kere ve fazlasi olursa yine doktora bildirin diyorlar.
Benim bebiş de yattım da yataga döndü hıckırdı pıt pıt vurdu en son cişimi getirfi kalktim tekrar yattim biraz uykuya dalmam zorlaştı bu gece. Bu aralar aşırı bi hareketi var sanki. Çok harekrtli olmasının zararlı bi yanı yoktur demi
Devlet istekli sezeryan yapmiyor maalesefSezeryanGel sende bize katıl
Aaaaa benim karnım günde hep serttleşiyo sanmıymış oooooben bilmiyodum bi yerde toplanıyo gibi sertleşiyo ben onunla oynayınca dağılıyo . Bilmiyodum onunda sancı olduğunu
Hani sık gidilirdi , bak gitmiyonSırf nts demesin diye doktora gitmek istemiyorum
Doğuma 20 gün kala giderim belkıyani bu ay sonunda olabilir.
Gerçi baktığında sancıyı anlar bence. O yuzden gerek görmeyebilir
Yalancı sancılardır muhtemelenBanada oluyor ara ara yatıp kendimi dinliyorum.
Belki çocuk dönmez fln şansına sezeryan denk gelirDevlet istekli sezeryan yapmiyor maalesef
Sık gidilir zatenHani sık gidilirdi , bak gitmiyon
Sanmıyorum bir şey olacağını ama doktoruna da yaz istersenKızlar ben dün gece uyku sersemi tansiyon ilacı içim diye ilk zamanlar kanamam vardı progestan vermişti onu içmişim bisey olmaz demi
hoşgeldiiinMerhaba arkadaşlar ben de Allah’ın izniyle Temmuz ayında bebeğimi kucağıma alacağım tabi erkenden sürpriz yapmazsaBeni de aranıza alır mısınız
Anne yanı kaç yaşına kadar kullanılıyor 2 ye kadar kullanılıyorsa sonra normal yatağa geçersiniz belkiBide kızlar anne yanı alınca normal beşikte alım mı yoksa hepsinin görevi farklı mı
Ben sanırım anne yanı alıcam 6 ay sonrada normal besik alırım diye dusunuyorum suan. Her an dengeler degisebilir amaBide kızlar anne yanı alınca normal beşikte alım mı yoksa hepsinin görevi farklı mı
Yok kız bisey olmaz 5 aya kadar içtimSanmıyorum bir şey olacağını ama doktoruna da yaz istersen
Progesteron içtin diye bişey olmaz.ben hala içiyorum.Kızlar ben dün gece uyku sersemi tansiyon ilacı içim diye ilk zamanlar kanamam vardı progestan vermişti onu içmişim bisey olmaz demi
Tamam o zamanYok kız bisey olmaz 5 aya kadar içtimbisey olmaz heralde ilk 5 ay ben iğnesini hem 200 mg günde 4 adet içtim hafta da bir pruloton igne 200 mg bisey olmaz heralde
bişey olmaz bence ama doktoruna danışma imkanın varsa sor için rahatlarKızlar ben dün gece uyku sersemi tansiyon ilacı içim diye ilk zamanlar kanamam vardı progestan vermişti onu içmişim bisey olmaz demi
Yani oda olabilir kaç yaşa kadar kullanıyor bilmiyorumAnne yanı kaç yaşına kadar kullanılıyor 2 ye kadar kullanılıyorsa sonra normal yatağa geçersiniz belki
Ah seni hatırlıyorum canım ne morel olmustun bana kasım da hamile kalanlardaProgesteron içtin diye bişey olmaz.ben hala içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?