- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.001
Aralaeinda bazilari sürü halinde ilerliyor ,hatta gecen gun yonetim onlari uyarmisti cok gozume batoyorsunuz artik falan gibisindenAma size şöyle soyleyim kızlar asla şu bir derdim var kısmına yazmayın çünkü insanlar vahşi bir kaplan gibi bekliyorbu forumun en leş yeri orasiymis .Ben de diyordum ki niye böyle burda tartışma çıkıyor. Niye millet yazdığını siliyor .aman sakın yazmayın. Üzgünüm yazsanız aç müziği oyna bize ne diyecek tipler var
Hadi yaaaa daha deneyimlemedimSık gidilir zaten
Nts den kaçmak için her şeyi yaparım
Çok sıkıcı
YouTube ta Elçin Demirel’in hamile pilatesi videolarına bir bak istersen. Ben hamileyiz yürüyoruz serisini yapıyorumKızlar aranızda düzenli spor yapan var mı?
Ben baştan beri hiç yapamadım. Yok kasılman var, yok kendini yorma… Doktor bir türlü izin vermedi. Şimdi de kaburga ağrısından çok ayakta kalamıyorum
Ben de pilates topu araştırmaya başladım. Evde üstüne otursam faydası olur mu? Pilates topuna oturmakla ilgili ne biliyorsunuz, otururken hafif zıplamam mı gerekir?
Ya da top falan boş işler mi dersiniz
Ben 1 kere girmiştim ılkindeHadi yaaaa daha deneyimlemedim
HoşgeldiiinMerhaba arkadaşlar ben de Allah’ın izniyle Temmuz ayında bebeğimi kucağıma alacağım tabi erkenden sürpriz yapmazsaBeni de aranıza alır mısınız
Banada bos geliyo o is. Sancım yok biseyim yok bebegin hareketlerinide hissediyorum tamam daha ne. Yarım saat okumadıgım haber kalmıyorBen 1 kere girmiştim ılkinde
O bile yetti
Ve odada başkaları da oluyor. Ben de vardıBanada bos geliyo o is. Sancım yok biseyim yok bebegin hareketlerinide hissediyorum tamam daha ne. Yarım saat okumadıgım haber kalmıyor
Ve odada başkaları da oluyor. Ben de vardı
Bön bön bakıyorsunuz birbirinize
Tanımadığım insanlarla ayaküstü bile olsa sohbeti sevmem
Var mı daha finallere. Benimde 2 dersleri bitirip finalleri erken yapmak niyetimIki ders var üstümde bu dönem. Finalleri yaparim diyordum ama halim yok
Diger tecrubelerime dayanarak soyle soyleyebilirim. Kafa asagıdayken son zamanlarda artık genital bolgemde sızı falan oluyordu,kemiklerim agrıyodu. Simdi o yok cunku kafa yukarıda ama bunda da soyle bir problem var idrar torbasına basıyomu ne yapıyosa bir anda cisim varmıs gibi hisediyorumKızlar size danışmam gerek.Benım rahim kemiklerim agrıyor.Yani genıtal bolgenın oldugu yerde ama ıcerde kemık agrısı var .bı sure oturup kalktıgımda ılk adımı atarken zonkluyor yurudukce duzelıyor.Aynı agrı bı sure uzanmıssam ayagı kalktıgım zamanda oluyor.Baskıdan mıdır nedır anlam veremıyorum bebegın kafası asagıda acaba sızde bu agrıyı yasıyormusunuz.
Benim doktorun yan odasinda girmistim 5 dk surmüştü , kizda hastanede 15,20 dk sürmüştüBen 1 kere girmiştim ılkinde
O bile yetti
Doktor şancı görmüyorsaBenim doktorun yan odasinda girmistim 5 dk surmüştü , kizda hastanede 15,20 dk sürmüştü
Haftaya salı yine gircem 5 dk girer cikarim yine
HoşbuldumHoşgeldiiin
6 ay diyor çoğu yerde ama belki 1 yaşa kadar kullanılır.Yani oda olabilir kaç yaşa kadar kullanıyor bilmiyorum
Valla şaşirdim eşimde disardaydi dedim uzun surebilir gel burda bekle , yok ben disardatim demisti sonra 5 dk gecti yanina gittim noldu bozukmuymus diyorDoktor şancı görmüyorsa
Nts ye gerek yok dicem
5 dk ne ? Ancak yatmak
Bağlanmak o kadr surer
DönmüşBelki çocuk dönmez fln şansına sezeryan denk gelir
Çişim zaten hep varDiger tecrubelerime dayanarak soyle soyleyebilirim. Kafa asagıdayken son zamanlarda artık genital bolgemde sızı falan oluyordu,kemiklerim agrıyodu. Simdi o yok cunku kafa yukarıda ama bunda da soyle bir problem var idrar torbasına basıyomu ne yapıyosa bir anda cisim varmıs gibi hisediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?