Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aralaeinda bazilari sürü halinde ilerliyor ,hatta gecen gun yonetim onlari uyarmisti cok gozume batoyorsunuz artik falan gibisinden

YouTube ta Elçin Demirel’in hamile pilatesi videolarına bir bak istersen. Ben hamileyiz yürüyoruz serisini yapıyorum

Banada bos geliyo o is. Sancım yok biseyim yok bebegin hareketlerinide hissediyorum tamam daha ne. Yarım saat okumadıgım haber kalmıyor
Ve odada başkaları da oluyor. Ben de vardı
Bön bön bakıyorsunuz birbirinize

Tanımadığım insanlarla ayaküstü bile olsa sohbeti sevmem

Kızlar size danışmam gerek.Benım rahim kemiklerim agrıyor.Yani genıtal bolgenın oldugu yerde ama ıcerde kemık agrısı var .bı sure oturup kalktıgımda ılk adımı atarken zonkluyor yurudukce duzelıyor.Aynı agrı bı sure uzanmıssam ayagı kalktıgım zamanda oluyor.Baskıdan mıdır nedır anlam veremıyorum bebegın kafası asagıda acaba sızde bu agrıyı yasıyormusunuz.

Diger tecrubelerime dayanarak soyle soyleyebilirim. Kafa asagıdayken son zamanlarda artık genital bolgemde sızı falan oluyordu,kemiklerim agrıyodu. Simdi o yok cunku kafa yukarıda ama bunda da soyle bir problem var idrar torbasına basıyomu ne yapıyosa bir anda cisim varmıs gibi hisediyorum

Çişim zaten hep var susuyorum ve işiyorum kısır bı döngünün içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…