- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.021
Var daha ama ödev vermek niyetim konuşacağım bu hafta bakalim onlarında işine gelir. Online hallederim öyle olursa en azından 35 gibi bırakırım diyorum bakalimVar mı daha finallere. Benimde 2 dersleri bitirip finalleri erken yapmak niyetimizne ayrılmadan halledeceğim mecbur benimde yok ama... Başkasına bırakmayı da içime sinmiyor.
Üniversite ama işine yararsa vereyim sorulardanEskiden okuldayken, kendi kendime şey diyodum keşke şu öğretmenin bi tanıdığını bulsaydımda bana sınav sorularını atsaydı diyordum, hatta ilerdeeğer etrafımda ilerde öğretmen olursa gidicem soru kağıtları çekip öğrencilerine atıcam diyodummm , görümcemde öğretmenn kısmet olmadı şimdi bide burdada öğretmenler varrrrr
Valla bana göre de değil o denli salamam yaniAyy hiç benlik değil öyle salmak ablaya helal olsun
Öğrencilerini attt atayım, yazıktır, sizin için gizliden geçtm derimÜniversite ama işine yararsa vereyim sorulardan
Simdi ben 32 ile 37 arası calışmak istiyorum. 32+0 da gidip doktordan çalısabilir raporu alacagım. Ve bu Alacagim rapor 37 ye kadar geçerli olacak değil mi? Yani 35 de bi daha gidip almam gerekir mi burda 32 35 37 diye belirtmissiniz ondan bi soru işareti oluştu bendeRaporlu olmazsan doğum raporu parası alamazsın. Kimse sormaz işyerinde. Doktora da sen söyleyeceksin zaten.
32-35-37 haftalarda çalışabilir/çalışamaz raporun olması lazım.
Doğum iznin bitince de işe dönersen kurumun haberinin olması şart bu arada..
Kızlar size danışmam gerek.Benım rahim kemiklerim agrıyor.Yani genıtal bolgenın oldugu yerde ama ıcerde kemık agrısı var .bı sure oturup kalktıgımda ılk adımı atarken zonkluyor yurudukce duzelıyor.Aynı agrı bı sure uzanmıssam ayagı kalktıgım zamanda oluyor.Baskıdan mıdır nedır anlam veremıyorum bebegın kafası asagıda acaba sızde bu agrıyı yasıyormusunuz.
Bende ahşap olan var çok çok memnunum 3 yaşına kadar da kullanılıyor çok mantıklı, başucuma da şundan aldım sırf görüntüsü için yoksa çok kısa kullanılıyorSimdi size bir soru,hangisini alacagıma karar veremedim. Anne yanı olanı kızımda kullanmıstım cok rahattım ama 6-7 aylıktan sonra degistirmistim digerinden almıstım. Simdi de onu almak istiyorum da ne biliyim kararsız kaldım
Simdi ben 32 ile 37 arası calışmak istiyorum. 32+0 da gidip doktordan çalısabilir raporu alacagım. Ve bu Alacagim rapor 37 ye kadar geçerli olacak değil mi? Yani 35 de bi daha gidip almam gerekir mi burda 32 35 37 diye belirtmissiniz ondan bi soru işareti oluştu bende
32 de alıyorsun çalışabilir raporunu 37 de gidip çalışamaz raporu alıyorsunSimdi ben 32 ile 37 arası calışmak istiyorum. 32+0 da gidip doktordan çalısabilir raporu alacagım. Ve bu Alacagim rapor 37 ye kadar geçerli olacak değil mi? Yani 35 de bi daha gidip almam gerekir mi burda 32 35 37 diye belirtmissiniz ondan bi soru işareti oluştu bende
Eğer 37 e kadar çalışacaksan 37+0 da çalışamaz raporu alacaksın.Simdi ben 32 ile 37 arası calışmak istiyorum. 32+0 da gidip doktordan çalısabilir raporu alacagım. Ve bu Alacagim rapor 37 ye kadar geçerli olacak değil mi? Yani 35 de bi daha gidip almam gerekir mi burda 32 35 37 diye belirtmissiniz ondan bi soru işareti oluştu bende
Hoşgeldinn ,Merhaba arkadaşlar ben de Allah’ın izniyle Temmuz ayında bebeğimi kucağıma alacağım tabi erkenden sürpriz yapmazsaBeni de aranıza alır mısınız
Anne yanı beşikler genelde 6 aya kadar falan kullanılıyor , bebek tutunarak kalkmaya başladığı an artık kullanmam ben herhalde . Çünkü korkuluk yüksekliği kısaYani oda olabilir kaç yaşa kadar kullanıyor bilmiyorum
Bebek odası mi almis o kısmı anlamadım ama ne almis olursa olsun size danışmadan alınması nasıl bir emrivakidir .Benim deli olmama az kaldı benim kayınbaba Bellona da müdür gitmiş benlendi beğenmiş almış kaynanama dedim keşke bana da sorsaydınız persembe gelcek bakarsın beğenmezsen degiştirirz diyo bilmiyorum neyse parayı biz vermedik sesimi çıkarmayayım
Ben 12.haftadan beri online pilates yapıyorum ,hamilelik öncesi bel fıtığı kaynaklı inanılmaz ağrılarım vardı ama şükür ki hamilelikte korktuğum gibi olmadı . Ama 1-2 gün hareketsiz kalırsam ağrı başlıyor . Pilates topunun da faydası kesinlikle var, ya YouTubedan ya da online derste alabilirsiniz başlamak için haftası hiç önemli değil doktor onay verdikten sonra .Kızlar aranızda düzenli spor yapan var mı?
Ben baştan beri hiç yapamadım. Yok kasılman var, yok kendini yorma… Doktor bir türlü izin vermedi. Şimdi de kaburga ağrısından çok ayakta kalamıyorum
Ben de pilates topu araştırmaya başladım. Evde üstüne otursam faydası olur mu? Pilates topuna oturmakla ilgili ne biliyorsunuz, otururken hafif zıplamam mı gerekir?
Ya da top falan boş işler mi dersiniz
35 gibi bırakmak için doktordan tekrar çalışamaz raporu almak mı lazım ?Var daha ama ödev vermek niyetim konuşacağım bu hafta bakalim onlarında işine gelir. Online hallederim öyle olursa en azından 35 gibi bırakırım diyorum bakalim
Hoşgeldinn ,kız mı erkek mi geliyor
Anne yanı beşikler genelde 6 aya kadar falan kullanılıyor , bebek tutunarak kalkmaya başladığı an artık kullanmam ben herhalde . Çünkü korkuluk yüksekliği kısa
Bebek odası mi almis o kısmı anlamadım ama ne almis olursa olsun size danışmadan alınması nasıl bir emrivakidir .
Ben 12.haftadan beri online pilates yapıyorum ,hamilelik öncesi bel fıtığı kaynaklı inanılmaz ağrılarım vardı ama şükür ki hamilelikte korktuğum gibi olmadı . Ama 1-2 gün hareketsiz kalırsam ağrı başlıyor . Pilates topunun da faydası kesinlikle var, ya YouTubedan ya da online derste alabilirsiniz başlamak için haftası hiç önemli değil doktor onay verdikten sonra .
4. Aydan beri pilatese gidiyorum. Bugünkü ders artık zorladı ve bitireceğim sanırım yavaş yavaş. Tabii pilates topuyla başladım artık,onunla devam edeceğim.Kızlar aranızda düzenli spor yapan var mı?
Ben baştan beri hiç yapamadım. Yok kasılman var, yok kendini yorma… Doktor bir türlü izin vermedi. Şimdi de kaburga ağrısından çok ayakta kalamıyorum
Ben de pilates topu araştırmaya başladım. Evde üstüne otursam faydası olur mu? Pilates topuna oturmakla ilgili ne biliyorsunuz, otururken hafif zıplamam mı gerekir?
Ya da top falan boş işler mi dersiniz
Ortaokul kurtarır mıEskiden okuldayken, kendi kendime şey diyodum keşke şu öğretmenin bi tanıdığını bulsaydımda bana sınav sorularını atsaydı diyordum, hatta ilerdeeğer etrafımda ilerde öğretmen olursa gidicem soru kağıtları çekip öğrencilerine atıcam diyodummm , görümcemde öğretmenn kısmet olmadı şimdi bide burdada öğretmenler varrrrr
Sabah aksam ıkı defa ıcıyorumEklem ve pelvis kemiklerin gevşiyor. Vücut kendini doğuma hazırlıyor çünkü.
Magnezyum falan kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?