Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Var mı daha finallere. Benimde 2 dersleri bitirip finalleri erken yapmak niyetim izne ayrılmadan halledeceğim mecbur benimde yok ama... Başkasına bırakmayı da içime sinmiyor.
Var daha ama ödev vermek niyetim konuşacağım bu hafta bakalim onlarında işine gelir. Online hallederim öyle olursa en azından 35 gibi bırakırım diyorum bakalim

Eskiden okuldayken, kendi kendime şey diyodum keşke şu öğretmenin bi tanıdığını bulsaydımda bana sınav sorularını atsaydı diyordum, hatta ilerdeeğer etrafımda ilerde öğretmen olursa gidicem soru kağıtları çekip öğrencilerine atıcam diyodummm , görümcemde öğretmenn kısmet olmadı şimdi bide burdada öğretmenler varrrrr

Üniversite ama işine yararsa vereyim sorulardan

Benim deli olmama az kaldı benim kayınbaba Bellona da müdür gitmiş benlendi beğenmiş almış kaynanama dedim keşke bana da sorsaydınız persembe gelcek bakarsın beğenmezsen degiştirirz diyo bilmiyorum neyse parayı biz vermedik sesimi çıkarmayayım

Ayy hiç benlik değil öyle salmak ablaya helal olsun
Valla bana göre de değil o denli salamam yani o rahatlıkta marka ya Allah a teslim olmuş tamamen olur bosver modunda vay be dedim o gün bugündür kendi hazirliklarimla ilgili bisey söylemiyorum. Simdi eskiler zaten cogu sey masraf ve gereksiz buluyorlar da bu kadar da ne bileyim yani

Üniversite ama işine yararsa vereyim sorulardan
Öğrencilerini attt atayım, yazıktır, sizin için gizliden geçtm derim büte kalkmak fln korkutucuydu ozmanlar yada kolay sor azcık
Bizde bi hoca vardı 5 soru sorardı, kitap açık , koskoca kitap önümde o sorunun cvbını bulamazdım

Simdi ben 32 ile 37 arası calışmak istiyorum. 32+0 da gidip doktordan çalısabilir raporu alacagım. Ve bu Alacagim rapor 37 ye kadar geçerli olacak değil mi? Yani 35 de bi daha gidip almam gerekir mi burda 32 35 37 diye belirtmissiniz ondan bi soru işareti oluştu bende

Eklem ve pelvis kemiklerin gevşiyor. Vücut kendini doğuma hazırlıyor çünkü.
Magnezyum falan kullanıyor musun?

Bende ahşap olan var çok çok memnunum 3 yaşına kadar da kullanılıyor çok mantıklı, başucuma da şundan aldım sırf görüntüsü için yoksa çok kısa kullanılıyor

Eklentiler

• funnababy-hasir-sepet-besik-seti-luna-elegant-standart-107983.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 62

35 te tekrar çalışabilir alman lazım diye biliyorum.

Ben doğum raporu alalı 6 sene oldu yalnız. Bu gebelikte çalışmıyorum işte çıktım. Mevzuat değişikliği varsa arkadaşlar daha iyi bilgi verir

32 de alıyorsun çalışabilir raporunu 37 de gidip çalışamaz raporu alıyorsun

Eğer 37 e kadar çalışacaksan 37+0 da çalışamaz raporu alacaksın.
öncesinde de bi sorun olur ya da çıkmak istersen 35 olur 36 olur çalışamaz alabilirsin
35 te tekrar gidip çalışır raporu almana gerek yok yani

Merhaba arkadaşlar ben de Allah’ın izniyle Temmuz ayında bebeğimi kucağıma alacağım tabi erkenden sürpriz yapmazsa Beni de aranıza alır mısınız
Hoşgeldinn , kız mı erkek mi geliyor
Yani oda olabilir kaç yaşa kadar kullanıyor bilmiyorum
Anne yanı beşikler genelde 6 aya kadar falan kullanılıyor , bebek tutunarak kalkmaya başladığı an artık kullanmam ben herhalde . Çünkü korkuluk yüksekliği kısa
Bebek odası mi almis o kısmı anlamadım ama ne almis olursa olsun size danışmadan alınması nasıl bir emrivakidir .

Ben 12.haftadan beri online pilates yapıyorum ,hamilelik öncesi bel fıtığı kaynaklı inanılmaz ağrılarım vardı ama şükür ki hamilelikte korktuğum gibi olmadı . Ama 1-2 gün hareketsiz kalırsam ağrı başlıyor . Pilates topunun da faydası kesinlikle var, ya YouTubedan ya da online derste alabilirsiniz başlamak için haftası hiç önemli değil doktor onay verdikten sonra .

Var daha ama ödev vermek niyetim konuşacağım bu hafta bakalim onlarında işine gelir. Online hallederim öyle olursa en azından 35 gibi bırakırım diyorum bakalim
35 gibi bırakmak için doktordan tekrar çalışamaz raporu almak mı lazım ?

Teşekkür ederim hoş buldum Kızım olacak inşallah
Ben de geçen yıl oğluma doğum yaptığımda pilates topunda egzersizler yapmıştım bebeği kanala doğru yönlendiriyor diye biliyorum.
Perine masajı da yaptım da çok bir faydasını göremedim ben

Bir şey soracağım 30. haftada bebek hareketleri azalmış mıydı sizde? Hareket ediyor ama geçen haftaki gibi değil mesela 2-3 saatte bir hissediyorum anca

4. Aydan beri pilatese gidiyorum. Bugünkü ders artık zorladı ve bitireceğim sanırım yavaş yavaş. Tabii pilates topuyla başladım artık,onunla devam edeceğim.

En büyük faydası ağrıları neredeyse sıfıra indirmesi oldu. Rahat bir hamilelik geçirdim. Bundan sonra da geçen de yazmıştım pilates topu ve squat ile doğuma kadar devam edeceğim evde.

Ortaokul kurtarır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…