- 16 Mayıs 2022
- 498
- 1.373
- 43
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.041
Nst önemli bence sancı olmasa da doktor isterse girin çünkü bebeğin kalp atışı ve hareketleri düzenli mi diye de bakıyorlarBenim doktorun yan odasinda girmistim 5 dk surmüştü , kizda hastanede 15,20 dk sürmüştü
Haftaya salı yine gircem 5 dk girer cikarim yine
Doktor şancı görmüyorsa
Nts ye gerek yok dicem
5 dk ne ? Ancak yatmak
Bağlanmak o kadr surer
Peki pilates topuna sadece oturup, hafif hafif zıplayacak mısın4. Aydan beri pilatese gidiyorum. Bugünkü ders artık zorladı ve bitireceğim sanırım yavaş yavaş. Tabii pilates topuyla başladım artık,onunla devam edeceğim.
En büyük faydası ağrıları neredeyse sıfıra indirmesi oldu. Rahat bir hamilelik geçirdim. Bundan sonra da geçen de yazmıştım pilates topu ve squat ile doğuma kadar devam edeceğim evde.
Benim geçen hafta öyleydi. Bayram yorgunluğuna bağladım. Bir iki gündür gece gündüz vurup duruyor dün gece canıma okuduBir şey soracağım 30. haftada bebek hareketleri azalmış mıydı sizde? Hareket ediyor ama geçen haftaki gibi değil mesela 2-3 saatte bir hissediyorum anca
Evet rapor gerekiyor tekrar. 32 de çalışır sonra 35 te çalışamaz alacagim35 gibi bırakmak için doktordan tekrar çalışamaz raporu almak mı lazım ?
Bir şey soracağım 30. haftada bebek hareketleri azalmış mıydı sizde? Hareket ediyor ama geçen haftaki gibi değil mesela 2-3 saatte bir hissediyorum anca
Sabah aksam ıkı defa ıcıyorum
Çok geçmiş olsunBugün oğlum bademcik ameliyatı oldu.
O anesteziyi atarken uyukluyor diye habire buraya takılıyorum
Vallahi hareketli olsun da, gece uyumayayım o kabulBenim geçen hafta öyleydi. Bayram yorgunluğuna bağladım. Bir iki gündür gece gündüz vurup duruyor dün gece canıma okudu
İri bir bebek miydi senin?
32 den sonra falan son haftalarda azalır diye biliyorum. Hareketleri sayarak günde en az 10 defa hareket etmesi beklenir..
Yok aksine minik bir bebek, günde 10 belki oluyordur son 2-3 gündür
Öncelikle topun tam ortasına oturuyoruz. Bacaklar açık olacak. Biraz da toptan uzakta.Peki pilates topuna sadece oturup, hafif hafif zıplayacak mısınYoksa video izleyip kol, sırt hareketi falan mı yapacaksın?
32 de alıyorsun çalışabilir raporunu 37 de gidip çalışamaz raporu alıyorsun
Anladim. Ben de böyledir diye düsünmüstüm de bi an kafam karıştı mesajda 32 35 37 diye belirtilince. Insallah bu cuma alcam çalısabilir raporumu. 5 haftayı da aktarmak niyetindeyimEğer 37 e kadar çalışacaksan 37+0 da çalışamaz raporu alacaksın.
öncesinde de bi sorun olur ya da çıkmak istersen 35 olur 36 olur çalışamaz alabilirsin
35 te tekrar gidip çalışır raporu almana gerek yok yani
ben de pazartesi alıcam ve bi sıkıntı vs olmazsa devam etmeyi düşünüyorum 37 olmasa da 35-36 da olur.Anladim. Ben de böyledir diye düsünmüstüm de bi an kafam karıştı mesajda 32 35 37 diye belirtilince. Insallah bu cuma alcam çalısabilir raporumu. 5 haftayı da aktarmak niyetindeyim
Kolayca atlatin insBugün oğlum bademcik ameliyatı oldu.
O anesteziyi atarken uyukluyor diye habire buraya takılıyorum
Benim okulum 36. Haftada bitmiş oluyor ins. 36. Haftadan sonra yaz tatilinde olacağım için herhangi bir şey yapmamiza gerek var mı32 de alıyorsun çalışabilir raporunu 37 de gidip çalışamaz raporu alıyorsun
Çok geçmiş olsun
Kolayca atlatin ins
Günümüz aynı ve bugün bu soruyla uyandımBir şey soracağım 30. haftada bebek hareketleri azalmış mıydı sizde? Hareket ediyor ama geçen haftaki gibi değil mesela 2-3 saatte bir hissediyorum anca
Selam. Şeker falandan yediklerine dikkat ediyorsan olabilir. Tatlı şeyler yemeyince benim bebeğim de çok vurmuyor. Sebze yemeklerini beğenmiyor dondurma istiyor diyorum eşime. :)Günümüz aynı ve bugün bu soruyla uyandım
Benimki de durgun 2-3 gündür. Hatta yarım saattir soluma yatıyorum, hareketlerine odaklandım
Çok yavaş vuruyor. Minik minik hareket ediyor, eskisi gibi güçlü değil sanki.
Geçmiş olsun canımTeşekkür ederim. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?