Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim bildiğim de 15-20 dk oluyor belki sizin bu seferlik öyle olmuştur
Benim doktorun yan odasinda girmistim 5 dk surmüştü , kizda hastanede 15,20 dk sürmüştü

Haftaya salı yine gircem 5 dk girer cikarim yine
Nst önemli bence sancı olmasa da doktor isterse girin çünkü bebeğin kalp atışı ve hareketleri düzenli mi diye de bakıyorlar
Doktor şancı görmüyorsa
Nts ye gerek yok dicem
5 dk ne ? Ancak yatmak
Bağlanmak o kadr surer

Peki pilates topuna sadece oturup, hafif hafif zıplayacak mısın Yoksa video izleyip kol, sırt hareketi falan mı yapacaksın?

Bir şey soracağım 30. haftada bebek hareketleri azalmış mıydı sizde? Hareket ediyor ama geçen haftaki gibi değil mesela 2-3 saatte bir hissediyorum anca
Benim geçen hafta öyleydi. Bayram yorgunluğuna bağladım. Bir iki gündür gece gündüz vurup duruyor dün gece canıma okudu

Bir şey soracağım 30. haftada bebek hareketleri azalmış mıydı sizde? Hareket ediyor ama geçen haftaki gibi değil mesela 2-3 saatte bir hissediyorum anca

İri bir bebek miydi senin?
32 den sonra falan son haftalarda azalır diye biliyorum. Hareketleri sayarak günde en az 10 defa hareket etmesi beklenir..

Sabah aksam ıkı defa ıcıyorum

O zaman büyük ihtimal bebeğin pozisyonu ile alakalı. Belki geçicidir yat dinlen ağrın oldukça

Selam kızlar
Bi an gaza geldim kalktım beyaz ve ekru ton bebek kıyafet muslin battaniye falan ne varsa yikadim kurutma teli dolduğu için renkliler ve nevresim e geçmedim yarin kurur onlarda yarın artık. Hepsi bitince eşim ütüleyecek sağolsun .
Baby ayarında yıkamadim hem cok uzundu hem de 60° idi , hassas ayarda 50 dk 30° de en az sıktırma ile yumuşatıcı koymadım bir kapak aldığım bebek sıvı deterjanı döküp yıkadım umarım doğru yapmışımdır

Benim geçen hafta öyleydi. Bayram yorgunluğuna bağladım. Bir iki gündür gece gündüz vurup duruyor dün gece canıma okudu
Vallahi hareketli olsun da, gece uyumayayım o kabul

İri bir bebek miydi senin?
32 den sonra falan son haftalarda azalır diye biliyorum. Hareketleri sayarak günde en az 10 defa hareket etmesi beklenir..

Yok aksine minik bir bebek, günde 10 belki oluyordur son 2-3 gündür

Peki pilates topuna sadece oturup, hafif hafif zıplayacak mısın Yoksa video izleyip kol, sırt hareketi falan mı yapacaksın?
Öncelikle topun tam ortasına oturuyoruz. Bacaklar açık olacak. Biraz da toptan uzakta.

Önce üst vücut oynamadan sağ sola git gel yapıyoruz pelvik oynayacak. Sonra pelvik tilt denilen öne ve arkaya gideceğiz. Üst vücut oynamayacak yine. Üçüncü olarak kalça kıvırma önce sağdan sola, sonra soldan sağa. Birer dakika yapılabilir hepsi. En son bacaklar topa biraz yaklaşacak ama bacakların arası hep açık. Hafif hafif üstünde zıplama şeklinde tamamlayabilirsin. Linkteki ebe de yapmış hepsini. İyice izleyip başla, kolay gelsin

32 de alıyorsun çalışabilir raporunu 37 de gidip çalışamaz raporu alıyorsun
Anladim. Ben de böyledir diye düsünmüstüm de bi an kafam karıştı mesajda 32 35 37 diye belirtilince. Insallah bu cuma alcam çalısabilir raporumu. 5 haftayı da aktarmak niyetindeyim

Anladim. Ben de böyledir diye düsünmüstüm de bi an kafam karıştı mesajda 32 35 37 diye belirtilince. Insallah bu cuma alcam çalısabilir raporumu. 5 haftayı da aktarmak niyetindeyim
ben de pazartesi alıcam ve bi sıkıntı vs olmazsa devam etmeyi düşünüyorum 37 olmasa da 35-36 da olur.

32 de alıyorsun çalışabilir raporunu 37 de gidip çalışamaz raporu alıyorsun
Benim okulum 36. Haftada bitmiş oluyor ins. 36. Haftadan sonra yaz tatilinde olacağım için herhangi bir şey yapmamiza gerek var mı bir de doğum olunca bir şey yapacak miyiz? Okula rapor götürmek, doğum oldu falan demek gibi

Günümüz aynı ve bugün bu soruyla uyandım
Benimki de durgun 2-3 gündür. Hatta yarım saattir soluma yatıyorum, hareketlerine odaklandım
Çok yavaş vuruyor. Minik minik hareket ediyor, eskisi gibi güçlü değil sanki.

Selam. Şeker falandan yediklerine dikkat ediyorsan olabilir. Tatlı şeyler yemeyince benim bebeğim de çok vurmuyor. Sebze yemeklerini beğenmiyor dondurma istiyor diyorum eşime. :)

Nasılsınız millet? İyi misiniz? her şey yolunda mı? Diyetler nasıl gidiyor? Hazırlıkları tamamladınız mı? Ben henüz başlamadım, 30. haftadan sonra başlıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…