Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bu egzersiz kaçıncı haftadan yapılıyor? Ben ilk gebeliğimde plates topu aldım hala duruyor öyle, zaten bebek iri diye sezaryene aldılar. bu sefer ssvd ye meraklıyım, inşallah yapıcam bu egzersizleri.

Selam. Şeker falandan yediklerine dikkat ediyorsan olabilir. Tatlı şeyler yemeyince benim bebeğim de çok vurmuyor. Sebze yemeklerini beğenmiyor dondurma istiyor diyorum eşime. :)
Yok, aksine çok tatlı yiyorum ama pek sakin bu aralar
Dönemsel olarak belki büyüme-gelişme atağı falan yaşıyor

ben de pazartesi alıcam ve bi sıkıntı vs olmazsa devam etmeyi düşünüyorum 37 olmasa da 35-36 da olur.
Ben zaten 35 e kadar gidip gelcem 36 ve 37. Haftalar işe gitmiycem evde olacam ama uzaktan iş gibi düsün. Çalısir görünsem de çalısmıycam gibi bişey. O yüzden 37 ye kadar çalısır alıp sonrasında degerlendirmem daha mantiklı. Ama gel gör ki suan baktm yakın ilçede kadin dogumcu vardi ama randevu yok sanırım.izinde bi belge için 1 saat git 1 saat gel yapcam merkeze sanırım

Ay bire bir aynıyız, tatlı şeyler yiyorum hareketlensin diye inşallah bu haftaya özeldir.

Dogum olunca bebegin saglikla dogduguna dair rapor istiyorlar evet. Müdürüm öyle demisti. Dogum olmazsa Allah korusun başka turlü sonuclanirsa izin iptal oluyor da. Hoş ogretmenler yazın tatil zaten de izin iptal de olsa tatil sizin için nasilsa ama 5 hafta aktarirsan ve yeni egitim döneminee gec başlayacaksan mesela o kısım için ama gerekebilir.

Yok, aksine çok tatlı yiyorum ama pek sakin bu aralar
Dönemsel olarak belki büyüme-gelişme atağı falan yaşıyor
aa o da var. değil mi? bizde de öyle. her hafta değişimine denk gelen gün çok hareket etmiyor, uyuyor. büyüme atağı olduğunu düşünüyorum ben de. diğer günler daha hareketli.

37 tatile denk geliyorsa yine De rapor almak gerekir mi onu bilemedim şimdi ama doğunca hasteden verilen bir rapor götürüyoruz diye hatırlıyorum.

Öyle bi imkanın varsa tabi ki çok mantıklı,ben de zaman ilerledikçe sıkıntı olmazsa inşallah 37 ye kadar çalışıcam.Sonrası için çok kolaylık olacak.
Çok varmış mesafe ama mecbur napacaksın

Selam Herkese
Dr.dan geldik
30 hafta boy 39 kg 1500gr.
Haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi
Uyuyordu yine eli yüzünde şekilde zorla birkaç foto çekti
3 hafta sonra çağırdı
Nst 35te dedi
Kasılmaların için akşamları 1 tane progestan fitil koy dedi birde farklı bi magnezyum verdi
Gitmeden önce sabahtan hiç hissetmedim hareketlerini acayip gerildik Dr a girene kadar şükür herşey yolunda

Eklentiler

• IMG-20220516-WA0001.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 96
Bulantı ilacını bıraktığımdan beri 5kilo daha almışım ilacı bırakmak psikolojik olarak çok etkiledi beni ya midem bulanmasın diye sürekli bir şeyler yiyorum. Özellikle abur cubur

Malesef ki mecbur sanirim insallah grev vs ye denk gelmem de gidip boş dönmekten korkuyorum bi de grev tarihlerine bi daha bakmam lazm sanirim

Var daha ama ödev vermek niyetim konuşacağım bu hafta bakalim onlarında işine gelir. Online hallederim öyle olursa en azından 35 gibi bırakırım diyorum bakalim
Ben de ödev vericem finalden kasıt oydu Ben dersin birbirini haftada 2 yaptım bazı haftalar. Bu hafta bitiricem ödevini de vericem. Biri bitmiş oldu. Diğerinde de sunum yaptırıp final notunu ordan vericem. 37 yi bulurum diğer derste sunumlarla ama olsun. Ben çok yorulmam.

Canım ben bugün aldım 32+1 bugün benim. Bir daha 37. Haftada izin raporu vericem. Arada bir daha rapor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…