- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.061
Bu egzersiz kaçıncı haftadan yapılıyor? Ben ilk gebeliğimde plates topu aldım hala duruyor öyle, zaten bebek iri diye sezaryene aldılar. bu sefer ssvd ye meraklıyım, inşallah yapıcam bu egzersizleri.Öncelikle topun tam ortasına oturuyoruz. Bacaklar açık olacak. Biraz da toptan uzakta.
Önce üst vücut oynamadan sağ sola git gel yapıyoruz pelvik oynayacak. Sonra pelvik tilt denilen öne ve arkaya gideceğiz. Üst vücut oynamayacak yine. Üçüncü olarak kalça kıvırma önce sağdan sola, sonra soldan sağa. Birer dakika yapılabilir hepsi. En son bacaklar topa biraz yaklaşacak ama bacakların arası hep açık. Hafif hafif üstünde zıplama şeklinde tamamlayabilirsin. Linkteki ebe de yapmış hepsini. İyice izleyip başla, kolay gelsin
Yok, aksine çok tatlı yiyorum ama pek sakin bu aralarSelam. Şeker falandan yediklerine dikkat ediyorsan olabilir. Tatlı şeyler yemeyince benim bebeğim de çok vurmuyor. Sebze yemeklerini beğenmiyor dondurma istiyor diyorum eşime. :)
çok geçmiş olsun , ben zor atlattım iyileşme sürecini,3 yıl olacakBugün oğlum bademcik ameliyatı oldu.
O anesteziyi atarken uyukluyor diye habire buraya takılıyorum
Ben zaten 35 e kadar gidip gelcem 36 ve 37. Haftalar işe gitmiycem evde olacam ama uzaktan iş gibi düsün. Çalısir görünsem de çalısmıycam gibi bişey. O yüzden 37 ye kadar çalısır alıp sonrasında degerlendirmem daha mantiklı. Ama gel gör ki suan baktm yakın ilçede kadin dogumcu vardi ama randevu yok sanırım.izindeben de pazartesi alıcam ve bi sıkıntı vs olmazsa devam etmeyi düşünüyorum 37 olmasa da 35-36 da olur.
Günümüz aynı ve bugün bu soruyla uyandım
Benimki de durgun 2-3 gündür. Hatta yarım saattir soluma yatıyorum, hareketlerine odaklandım
Çok yavaş vuruyor. Minik minik hareket ediyor, eskisi gibi güçlü değil sanki.
Dogum olunca bebegin saglikla dogduguna dair rapor istiyorlar evet. Müdürüm öyle demisti. Dogum olmazsa Allah korusun başka turlü sonuclanirsa izin iptal oluyor da. Hoş ogretmenler yazın tatil zaten de izin iptal de olsa tatil sizin için nasilsa ama 5 hafta aktarirsan ve yeni egitim döneminee gec başlayacaksan mesela o kısım için ama gerekebilir.Benim okulum 36. Haftada bitmiş oluyor ins. 36. Haftadan sonra yaz tatilinde olacağım için herhangi bir şey yapmamiza gerek var mıbir de doğum olunca bir şey yapacak miyiz? Okula rapor götürmek, doğum oldu falan demek gibi
aa o da var. değil mi? bizde de öyle. her hafta değişimine denk gelen gün çok hareket etmiyor, uyuyor. büyüme atağı olduğunu düşünüyorum ben de. diğer günler daha hareketli.Yok, aksine çok tatlı yiyorum ama pek sakin bu aralar
Dönemsel olarak belki büyüme-gelişme atağı falan yaşıyor
37 tatile denk geliyorsa yine De rapor almak gerekir mi onu bilemedim şimdi ama doğunca hasteden verilen bir rapor götürüyoruz diye hatırlıyorum.Benim okulum 36. Haftada bitmiş oluyor ins. 36. Haftadan sonra yaz tatilinde olacağım için herhangi bir şey yapmamiza gerek var mıbir de doğum olunca bir şey yapacak miyiz? Okula rapor götürmek, doğum oldu falan demek gibi
Öyle bi imkanın varsa tabi ki çok mantıklı,ben de zaman ilerledikçe sıkıntı olmazsa inşallah 37 ye kadar çalışıcam.Sonrası için çok kolaylık olacak.Ben zaten 35 e kadar gidip gelcem 36 ve 37. Haftalar işe gitmiycem evde olacam ama uzaktan iş gibi düsün. Çalısir görünsem de çalısmıycam gibi bişey. O yüzden 37 ye kadar çalısır alıp sonrasında degerlendirmem daha mantiklı. Ama gel gör ki suan baktm yakın ilçede kadin dogumcu vardi ama randevu yok sanırım.izindebi belge için 1 saat git 1 saat gel yapcam merkeze sanırım
7. Ay başlangıcı itibariyle her gün. Yani artık hemen başlanabilir.Bu egzersiz kaçıncı haftadan yapılıyor? Ben ilk gebeliğimde plates topu aldım hala duruyor öyle, zaten bebek iri diye sezaryene aldılar. bu sefer ssvd ye meraklıyım, inşallah yapıcam bu egzersizleri.
Malesef ki mecbur sanirim insallah grev vs ye denk gelmem de gidip boş dönmekten korkuyorum bi de grev tarihlerine bi daha bakmam lazm sanirimÖyle bi imkanın varsa tabi ki çok mantıklı,ben de zaman ilerledikçe sıkıntı olmazsa inşallah 37 ye kadar çalışıcam.Sonrası için çok kolaylık olacak.
Çok varmış mesafe ama mecbur napacaksın
Evet bende seni biliyorum.basindan beri hep korkularla geldik bugünlere çok yazmıyorum ama hergun okuyorum mutlaka.Ah seni hatırlıyorum canım ne morel olmustun bana kasım da hamile kalanlarda
Geçmiş olsun Allah şifalar versinBugün oğlum bademcik ameliyatı oldu.
O anesteziyi atarken uyukluyor diye habire buraya takılıyorum
Ben de ödev vericem finalden kasıt oyduVar daha ama ödev vermek niyetim konuşacağım bu hafta bakalim onlarında işine gelir. Online hallederim öyle olursa en azından 35 gibi bırakırım diyorum bakalim
Canım ben bugün aldım 32+1 bugün benim. Bir daha 37. Haftada izin raporu vericem. Arada bir daha rapor yokSimdi ben 32 ile 37 arası calışmak istiyorum. 32+0 da gidip doktordan çalısabilir raporu alacagım. Ve bu Alacagim rapor 37 ye kadar geçerli olacak değil mi? Yani 35 de bi daha gidip almam gerekir mi burda 32 35 37 diye belirtmissiniz ondan bi soru işareti oluştu bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?