Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
çok geçmiş olsun , ben zor atlattım iyileşme sürecini,3 yıl olacak
çocuklarda daha rahat oluyomuş,hemen toparlar inşallah

İnşallah ya. 3 günden sonra azalır acısı ama bir haftayı bulur bence iyileşmesi. Kurtuldu çocuğum çok şükür
Sana da geçmiş olsun. Yetişkinlerde daha zordur bence de

7. Ay başlangıcı itibariyle her gün. Yani artık hemen başlanabilir.
çok erkenmiş ya. ben yine 34ten sonra başlarım, pimpirikliyim de biraz. ne olur ne olmaz diye. sanki o hareketler bebeği doğum kanalına sokar gibi geliyor. belki saçma ama

çok erkenmiş ya. ben yine 34ten sonra başlarım, pimpirikliyim de biraz. ne olur ne olmaz diye. sanki o hareketler bebeği doğum kanalına sokar gibi geliyor. belki saçma ama
Zaten bu haftalarda doğum pozisyonuna sokacak normal olarak. Kanala sokma falan mümkün değil.

Yani bunu uzun zaman yapıp pelvik geliştirirsiniz ancak. O kadar kolay olsaydı vakti gelen iki kıvırır doğumu başlatırdı ama maalesef.

Yarın bende gideceğim kontrole baş aşağı duruyordu en son hatta sırtı da dönüktü görememiştim belki gösterir bu kez bir de memlekete gitmek istiyorum yol için soracağım 8saat sürüyor normalde bi sorun çıkmaz inşallah nisandan beri gitmeyi bekliyorum özellikle şu 24 hafta iznimde gidecektim iptal oldu malumgidememek daha çok üzecek sanırım beni

Ben bayramda gittim. 9 saat ankaraya gittim. Ama arkada uzandim uyudum oturdum belime minnak yastiklar falan koydum. Arabanin konforlu olmasi da etken tabi onu da düsünmen iyi olur. Ordan da bi kac gün sonra nevsehire gittik geldik. Sonra bi gün sonra geri evimize dondük bi 8 9 saat daha yaptm toplamda baya yol yaptm yani 5 6 gün icinde o zaman daha 29. Haftam dolmamısti ama.

Evet bende bazen nasil gecti nasil bu evreye geldik diyorum biyandan kilo hantallik zorlayincada amannn hic gecmiyo nezman dogcak diyorum dogunca rahatliycam sanki ilkinde oyle zannederdim ama bunda neyin ne oldugunu bilince daha zor bedenen rahatlayip zihnen yorulma evresine gececegiz ama olsun tek dilegim sagsalim kucagimiza alalim tek sknti uykusuzluk olsun gaz olsun aglamasi olsun cnku hepsi geli geciyor
En azından düşünüyor ve yapıyor. Bizimkisi yapmaz. Ne acelesi var der. Çok yoğun çalışıyor, kendi işi vs tamam amenna. Bakalım bebek olunca nasıl olacak durum.
Yardimci olmamasida zor insanin icinden gelen birsey bence yogun calismakla alakasi yok diye düşünüyorum cnku esim haftanin 7 gunu calisiyor hatta cumartesi gecede mesai yapiyor buna ragmen eve gelse ne istesem yapar tabiki istemedigi zamanlarda oluyor yorgunum diyor ama dedigim gbi kisilik meselesi esim bana karsi degil herkese karsi boyle tanimadigi biri bile yardim istese yorgunluktan olsede yapar karsilik almasa bile yapar bu durumda cok iyi degil aslinda ama napalm iste canlari saolsn

Ay maşAllah çok güzel ya ben hicbir acıdan suratini gormedim daha boyle gorunce bi garip oldum rabbimin mucizeleri cok guzellll

Belim boslukta kaliyor gibi hissedip bacak bacak ustüne atasim geliyor bu aralar sürekli istemsiz yapmaya calisiyor ama tabi yapamıyorum konforlu rahat edecegim oturma stilimi bulamadim galiba ya da belki sıkıldım böyle aynı sekilde durmaktan

Evet ortayı bulmak lazım. Fazlası da azı da iyi değil işte. . Covidken yapmıştı eve gelip yemek ama hamileliğim zor geçmiyor. Onun da etkisiyle pek iş düşmedi ona. Hayırlısı

Bacak bacak üstüne atmak kötü mü ? Ben düz uzun süre oturamıyorum hep bacak bacak üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…