- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.121
Aa ayıp ediyorsunSimdi amy gercekleri söylemiş ama ortamda uslübu bozanlar olmuş. Konu çok standart konulardan. Ama konuyu acan yaralıydı heralde hemen tepki vermiş. O degil de bu tarz konuları nerden bulunuyoz allah aşkına ben bi buraya bakıp cikiyorum
Aa ayıp ediyorsun
Sıkı bir bdv takıpcısıyım
Aynenşu bdv yi çok duydum dün baktim acilimina. O derece cahilmişim. Ama oranın da zabitası cok heralde yazcagini on kere düsünmek mi lazm nedir bi de şunu farkettim bu bdv gündüz kuşağı tadinda sanırım bana oyle geldi yani
Ve tehlikeliAynen
Keyifli bir yer
Amann en fazla ban yiyorsun işteVe tehlikeli
Ben paylaşımcı degil yorumcuyumAman hiç gerek yok oraya bulaşmaya
Ama yorumcularda konu sahibine yüklenmek için fırsat kacirmamis şimdi baktım. Gerçi bazıları(paylasimcilar) da çok saçma şeyler yazmışlarBen paylaşımcı degil yorumcuyum
Ban yemek iyidir ara sıra
2.el kıyafet meselesı canim.Konusunu merk ettim nasil bulcam
Meseleyi burda goedum de orada yazilanlarda aklim2.el kıyafet meselesı canim.
Valla anlatmaya üşendim nasıl bulacağını
Bazıları aşırı yükleniyor aynenAma yorumcularda konu sahibine yüklenmek için fırsat kacirmamis şimdi baktım. Gerçi bazıları(paylasimcilar) da çok saçma şeyler yazmışlartam sopaliklar.
Ekeblad in ismine bir kere tıklaMeseleyi burda goedum de orada yazilanlarda aklim
Aaaaa gitmiş cidden geri gelirmi acep
Evet okudum simdi ben hakli bulamadim kendisini yani en azindan goruslerimiz uyusmuyorEkeblad in ismine bir kere tıkla
Mesajlar yazıyor . Sayı belirtilmiş
Oraya tıkla.
Son yazdığı mesajlar çıkıyor
Siz böyle deyince merak edip baktım. Bu ne her yazana millet pusuda bekleyip saldırmış resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?