Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Aa ayıp ediyorsun
Sıkı bir bdv takıpcısıyım

Aa ayıp ediyorsun
Sıkı bir bdv takıpcısıyım
şu bdv yi çok duydum dün baktim acilimina. O derece cahilmişim. Ama oranın da zabitası cok heralde yazcagini on kere düsünmek mi lazm nedir bi de şunu farkettim bu bdv gündüz kuşağı tadinda sanırım bana oyle geldi yani

Siz böyle deyince merak edip baktım. Bu ne her yazana millet pusuda bekleyip saldırmış resmen
E Ekbl56 ban yedi ya işte. Genelde post sahipleri ban yiyiyor. Yani verilen cevaplara göre yazıyorlar hepsi olmasa da geneli yer

Ekeblad belki de buraya yaptığı bdv yorumundan dolayı ban yemiş olabilir

E Ekbl56 ban yedi ya işte. Genelde post sahipleri ban yiyiyor. Yani verilen cevaplara göre yazıyorlar hepsi olmasa da geneli yer

Ekeblad belki de buraya yaptığı bdv yorumundan dolayı ban yemiş olabilir
Aaaaa gitmiş cidden geri gelirmi acep
Bende konu açmamm yaaa aslaaaa, izleyici ve yorumcu olmak daha güzel

Ekeblad in ismine bir kere tıkla
Mesajlar yazıyor . Sayı belirtilmiş
Oraya tıkla.
Son yazdığı mesajlar çıkıyor
Evet okudum simdi ben hakli bulamadim kendisini yani en azindan goruslerimiz uyusmuyor

Siz böyle deyince merak edip baktım. Bu ne her yazana millet pusuda bekleyip saldırmış resmen

Girme bacım o girdaba. Kör kuyu orası
Saçmasapan insanlar yüzünden geriliyorsun üstelik. Çoğu klavye efesi

Bir de fake konular oluyor falan. Bir ara çok sıkı takip ederdim. Neyseki ilgimi kaybettim

Kızlar ya kasık ağrısı çeken varmı?? Baya şiddetli böyle kasık demek yetmez çatı ağrısı resmen bütün alt kemiklerim sızlıyor... Geçenlerde doktoruma sordum normal dedi ama ozaman bu denli değildi. Kasık ağrısı olağan bel ağrısı sıkıntı demişti hatta.. varmı tecrübe eden? Ne iyi gelir napmak gerek yürümekte zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…