- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.101
Valla başına geliceklerini bilip hamile kalmakda cidden iyimi kötümü bilemedimEvet bende bazen nasil gecti nasil bu evreye geldik diyorum biyandan kilo hantallik zorlayincada amannn hic gecmiyo nezman dogcak diyorum dogunca rahatliycam sankiilkinde oyle zannederdim ama bunda neyin ne oldugunu bilince daha zor bedenen rahatlayip zihnen yorulma evresine gececegiz ama olsun tek dilegim sagsalim kucagimiza alalim tek sknti uykusuzluk olsun gaz olsun aglamasi olsun cnku hepsi geli geciyor
HahaYıka yıka ütüle ütüle bitmedi yerleştirin de azıcık bir şey gibi geldiler gözüme iş yaparken çoklar bebeği giydirmeye gelince yoklar gibi olacak sanki
Ahhhh kolay gelsinnnnYıka yıka ütüle ütüle bitmedi yerleştirin de azıcık bir şey gibi geldiler gözüme iş yaparken çoklar bebeği giydirmeye gelince yoklar gibi olacak sanki
En güzelini yapmışsın canım valla topluca zor oluyor iki gündür ütüden yıldım zaten en sevmediğim şey ütü ve cam silmekHahaevet hizli buyuyorlar ben ilk dogumumda aa bunu giydiremedim aaa bunu cok begenerek almstm ne ara bukdr buyudu olmustum yani yetmesine yeter siz cabuk buyudu bunuda giydiremedim diye dövünürsünüz bu arada ilk gebelikte biriktirip yapmistim cok zor oldu .. bunda yaza gelecigi icin ve ütüden nefret ettigim icin sona birakmak istemedim.. aldikca yikadim ütüledim kaldirdim asiri kolay oldu hic zorlanmadim kolay gelsin bu arada Allah guzel gunlerde giydirmek nasip etsin
Canimm zaten ilkinde yasadiklarini unutmadan ikinciye cesaret edemiyor insanValla başına geliceklerini bilip hamile kalmakda cidden iyimi kötümü bilemedimhamileyken cidden herşey zor birde bebeğinde varsa baktığınnn, allah yardım etsin son 1 buçuk ay
Sağol kuzum kıyafet kısmı bitti havlu çarşaf VS yıkandı yarın da onları ütülerim artık inşallah biter yarın artıkAhhhh kolay gelsinnnn
Aaa bu ben cam ve ütü demeyin 40 evin altindan gireyim ustunden cikaym.En güzelini yapmışsın canım valla topluca zor oluyor iki gündür ütüden yıldım zaten en sevmediğim şey ütü ve cam silmekvalla az geldi gözüme yerleştirince ama dediğin gibi hızlı büyür aldıklarımı giydirsem yeter Allah hepimize sağlıkla kavuşup güzelce giydirmeye nasip etsin canım
Geçmiş olsun canım inş çabuk toparlar sağlıkla hayatınıza devam edersiniz
Depend aldım ben rahat oluyo diyolarKız lar e bebekte logusa kilot lu petler var çantama ondan koysam daha rahatmı olurki hiç bilmiyorum nasıl
Dimi benim olmadan şuan bende öyle dişünüyorım, eşime diyorum şuan 2. Düşünmem için bu hamileliği unutmam lazım diyeCanimm zaten ilkinde yasadiklarini unutmadan ikinciye cesaret edemiyor insandort sene sonra unutunca rahat batti ikinciyi yapim ciksin dedm b bence ikinci ya kazayla olur yada ilkindeki zorluklari unutursun rahatlarsin ozman bi icinden bisi durter seni dertsiz basina dert alirsin baska turlusu mumkunse sevgili arkadaslar aydinlatin bizi
En azındna 1-2gün uğraşcan sonra rahatsınnn az kalmış artıkSağol kuzum kıyafet kısmı bitti havlu çarşaf VS yıkandı yarın da onları ütülerim artık inşallah biter yarın artık
Depend değil mi kast ettiğin ben ondan aldımKız lar e bebekte logusa kilot lu petler var çantama ondan koysam daha rahatmı olurki hiç bilmiyorum nasıl
Çok geçmiş olsun canım. İyi mi şimdi eve döndünüz mu bu gece kalacak mi
Yıka yıka ütüle ütüle bitmedi yerleştirin de azıcık bir şey gibi geldiler gözüme iş yaparken çoklar bebeği giydirmeye gelince yoklar gibi olacak sanki
Ben atmayı beceremiyorumBacak bacak üstüne atmak kötü mü ? Ben düz uzun süre oturamıyorum hep bacak bacak üstünde
Nasıl 5 dk yasa benim kalp atışını bulması 10 dk sürdü. 20-25 arası tuttu.Benim doktorun yan odasinda girmistim 5 dk surmüştü , kizda hastanede 15,20 dk sürmüştü
Haftaya salı yine gircem 5 dk girer cikarim yine
Naptın kız yineAslında hakaret tarzı konuşmadım ama
Belli olmaz tabii
Ben buldumNasıl 5 dk yasa benim kalp atışını bulması 10 dk sürdü. 20-25 arası tuttu.
Naptın kız yine
Ben buldumSurrender ne haller ettigni. sırf merakimdan yeminle aslında bisey dememiş cidden de yaraya toptan tuz basanlar olmuş gibi gibi.
Simdi amy gercekleri söylemiş ama ortamda uslübu bozanlar olmuş. Konu çok standart konulardan. Ama konuyu acan yaralıydı heralde hemen tepki vermiş. O degil de bu tarz konuları nerden bulunuyoz allah aşkına ben bi buraya bakıp cikiyorumOoo konular derin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?