Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Valla başına geliceklerini bilip hamile kalmakda cidden iyimi kötümü bilemedim hamileyken cidden herşey zor birde bebeğinde varsa baktığınnn, allah yardım etsin son 1 buçuk ay

Yıka yıka ütüle ütüle bitmedi yerleştirin de azıcık bir şey gibi geldiler gözüme iş yaparken çoklar bebeği giydirmeye gelince yoklar gibi olacak sanki
Haha evet hizli buyuyorlar ben ilk dogumumda aa bunu giydiremedim aaa bunu cok begenerek almstm ne ara bukdr buyudu olmustum yani yetmesine yeter siz cabuk buyudu bunuda giydiremedim diye dövünürsünüz bu arada ilk gebelikte biriktirip yapmistim cok zor oldu .. bunda yaza gelecigi icin ve ütüden nefret ettigim icin sona birakmak istemedim.. aldikca yikadim ütüledim kaldirdim asiri kolay oldu hic zorlanmadim kolay gelsin bu arada Allah guzel gunlerde giydirmek nasip etsin

En güzelini yapmışsın canım valla topluca zor oluyor iki gündür ütüden yıldım zaten en sevmediğim şey ütü ve cam silmek valla az geldi gözüme yerleştirince ama dediğin gibi hızlı büyür aldıklarımı giydirsem yeter Allah hepimize sağlıkla kavuşup güzelce giydirmeye nasip etsin canım

Valla başına geliceklerini bilip hamile kalmakda cidden iyimi kötümü bilemedim hamileyken cidden herşey zor birde bebeğinde varsa baktığınnn, allah yardım etsin son 1 buçuk ay
Canimm zaten ilkinde yasadiklarini unutmadan ikinciye cesaret edemiyor insan dort sene sonra unutunca rahat batti ikinciyi yapim ciksin dedm b bence ikinci ya kazayla olur yada ilkindeki zorluklari unutursun rahatlarsin ozman bi icinden bisi durter seni dertsiz basina dert alirsin baska turlusu mumkunse sevgili arkadaslar aydinlatin bizi

Aaa bu ben cam ve ütü demeyin 40 evin altindan gireyim ustunden cikaym. amiiin insAllah bide insan doguncada heves ediyor bisiler almaya oyuzden fazla fazla gerek yok ya

Dimi benim olmadan şuan bende öyle dişünüyorım, eşime diyorum şuan 2. Düşünmem için bu hamileliği unutmam lazım diye cidden öyle yani hak veriyorum size
Sağol kuzum kıyafet kısmı bitti havlu çarşaf VS yıkandı yarın da onları ütülerim artık inşallah biter yarın artık
En azındna 1-2gün uğraşcan sonra rahatsınnn az kalmış artık sonra dinlen bol bol

Bacak bacak üstüne atmak kötü mü ? Ben düz uzun süre oturamıyorum hep bacak bacak üstünde
Ben atmayı beceremiyorum bilmem kötü mü araştirmadim ama kemiklerim asılıyor tam koyamiyorum gobüşte engel oluyor gibi ne biliyim oyle de rahat olamiyorum yani sacma bi sekle giriyorum

Ooo konular derin
Simdi amy gercekleri söylemiş ama ortamda uslübu bozanlar olmuş. Konu çok standart konulardan. Ama konuyu acan yaralıydı heralde hemen tepki vermiş. O degil de bu tarz konuları nerden bulunuyoz allah aşkına ben bi buraya bakıp cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…