Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Ben sadece yatıp dinleniyorum çok ağrı ve baskı olunca..

Bizde geçen ay göremedik bugunde iste yine uyuyordu ancak bunu yakalayabildi Dr.
Eve geldiğimizden beri de çılgınlar gibi hareket ediyor
Gerçekten mucize gibiler ya daha birkaç ay önce bebeğe bile benzemiyordu tipleri şimdi minik insanlar
Sağlıkla kavuşalım inş hepimiz
Ay maşAllah çok güzel ya ben hicbir acıdan suratini gormedim daha boyle gorunce bi garip oldum rabbimin mucizeleri cok guzel

2. El muhabbeti ne kadar çok büyümüş ya Keşke konu açmasaymış herkesin kendi fikri sonuçta boşuna gerilmiştir şimdi
Kesinlikle katılıyorum , bide çok genel bi konu, bunu açarken bence başına gelicekleri tahmin etmeliydi, herkesin düşüncesi farklı olabiliyor, mesela benim için bi problem olmazdı 2. El tanıdık çocukda yıkayınca temizlenir ki aldımda dayımdan..
boşuna gerdi kendini

Bencede benmde kuzenimin 9 aylik oglu var bende hep ondan aldim bir cogunu asla karsi değilim tabi herkesin kendi gorusu bilemicem

Bencede benmde kuzenimin 9 aylik oglu var bende hep ondan aldim bir cogunu asla karsi değilim tabi herkesin kendi gorusu bilemicem
Aynen valla bende aldım onlar yıkamış bende yıkadım misss çocuk küçük azcık giycek zatenAynennnnn karşıysa bu duruma aslında kenara koysun giydirmesin , ben kendimi bu kadar strese sokup sorun yapmazdım .. az kaldı zaten doğuma kendini üzdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…