- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.141
Kızlar ya kasık ağrısı çeken varmı?? Baya şiddetli böyle kasık demek yetmez çatı ağrısı resmen bütün alt kemiklerim sızlıyor... Geçenlerde doktoruma sordum normal dedi ama ozaman bu denli değildi. Kasık ağrısı olağan bel ağrısı sıkıntı demişti hatta.. varmı tecrübe eden? Ne iyi gelir napmak gerek yürümekte zorlanıyorum
Yarın ya da öbür gün açılır banıAaaaa gitmiş cidden geri gelirmi acep
Bende konu açmamm yaaa aslaaaa, izleyici ve yorumcu olmak daha güzel
Keşke geçseBen sadece yatıp dinleniyorum çok ağrı ve baskı olunca..
Heee iyi bari gecici oluyo, bende bitek onu anlamıyorum. Gecicimi kalıcımı diyeYarın ya da öbür gün açılır banı
Siteden atılması için ciddi bisi olması gerek :)Heee iyi bari gecici oluyo, bende bitek onu anlamıyorum. Gecicimi kalıcımı diye
Oda doğruuuuuuuSiteden atılması için ciddi bisi olması gerek :)
Ay maşAllah çok güzel yaben hicbir acıdan suratini gormedim daha boyle gorunce bi garip oldum rabbimin mucizeleri cok guzel
Tövbe Yarabbi doğru mu okudumHerkes rahat bi nefes alabilir artık yarın doktora gidiyorummmmgöriyim artık özledimmmmm merak ediyorum çok inşallah görürüm yüzünüde
Kesinlikle katılıyorum , bide çok genel bi konu, bunu açarken bence başına gelicekleri tahmin etmeliydi, herkesin düşüncesi farklı olabiliyor, mesela benim için bi problem olmazdı 2. El tanıdık çocukda yıkayınca temizlenir ki aldımda dayımdan..2. El muhabbeti ne kadar çok büyümüş yaKeşke konu açmasaymış herkesin kendi fikri sonuçta boşuna gerilmiştir şimdi
Yaaaaa sende şaşırdın dimiiii şaşırtmayı severimTövbe Yarabbi doğru mu okudum
Bencede benmde kuzenimin 9 aylik oglu var bende hep ondan aldim bir cogunu asla karsi değilim tabi herkesin kendi gorusu bilemicemKesinlikle katılıyorum , bide çok genel bi konu, bunu açarken bence başına gelicekleri tahmin etmeliydi, herkesin düşüncesi farklı olabiliyor, mesela benim için bi problem olmazdı 2. El tanıdık çocukda yıkayınca temizlenir ki aldımda dayımdan..
boşuna gerdi kendini
SuphanallahHerkes rahat bi nefes alabilir artık yarın doktora gidiyorummmmgöriyim artık özledimmmmm merak ediyorum çok inşallah görürüm yüzünüde
Hastane ortami degil diyemi kisa surdu dedim bir an , hatta hemsire geldi 5 dk durcak boyle dedi şaşirdim 1 kariş kadar cikti zaten kağıttaNasıl 5 dk yasa benim kalp atışını bulması 10 dk sürdü. 20-25 arası tuttu.
Naptın kız yine
Aynen valla bende aldım onlar yıkamış bende yıkadım misssBencede benmde kuzenimin 9 aylik oglu var bende hep ondan aldim bir cogunu asla karsi değilim tabi herkesin kendi gorusu bilemicem
YıhahahahahahahahS
Suphanallah
Ateş beyin iyu haberlerini bekliyoruz o zamanYıhahahahahahahahartık sık giderim yaaaa az kaldı nede olsa
Ayyyyy amin inşallah yaaaaaaaAteş beyin iyu haberlerini bekliyoruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?