Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya ben uyuyamiyorum 3 gundur geceleri surekli bir huzursuzluk hali var boylemi gececek artik

Dalamiyor gibiyim surekli bisiler yasiyorum sanki

Benim uykuda problem yok ama çok bölünüyor. Çok fazla rüya görüyorum

İkisine de evet
Hele geçen gördüğüm rüyadan sonra zorlama artık bence kalk dedim

Gerçi benim günüm günümü tutmuyor. Bazen sabah uyuyorum, bazen erkenden uyanıp geri dalamıyorum, bazen de gündüz inanılmaz bir uyku çöküyor saatlerce kafayı toplayamıyorum. Artık böyle

İnşallah ya. 3 günden sonra azalır acısı ama bir haftayı bulur bence iyileşmesi. Kurtuldu çocuğum çok şükür
Sana da geçmiş olsun. Yetişkinlerde daha zordur bence de
Çok iyi olmuş ben çok geciktim hep gerek yok falan diyorlardı ama resmen iki yumurta vardı boğazımda,sık hasta olmaya başlamıştım şimdi daha rahatım 1 haftaya bayağı iyileşmiş olur inşallah.benimki fenaydı.4 saatte bir ağrı kesici şurup olmasa dayanaamzdim

Kızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
Benim kızımın adı ela beraber çok uyumlu diye bu arkadaşa da neva yada damla ismini düşünüyoruz. Bizim soyad kısa isimlerde kısa olsun istiyoruz ela neva yada damla neva diyecem ama çok duyulmadık ikili oluyorlar bilemedim

Günaydın Hanımlar, bu hafta bende kontrole gideceğim gittiğimde nst bağlarlar mı bilemedim. Ayaklarımın şişliği için idrar tahlili istediler. İnş bir şey çıkmaz birde bu hafta 2 kilo daha alarak +16 kiloya ulaştım :/:/

Aynen, bi de ben tam tersini düşünüyorum mis kokulu bebekler giyiyor sonuçta. Herkesin bebeği kendine en kıymetli kesinlikle ama aslında her bebek de kıymetli. Neyse uzatmayayım da bi de burda sürmesin polemik

Kızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
Neva alin,neva lina,neva linda,neva nil hepsi birbirine benziyo ama aklıma gelen bunlar

Ben xl aldim yorumlara bakıp insallah büyük gelmez su an 70 kiloyum belki 75 olurum en fazla kalan surede

@ekeblad ban yedi ya işte. Genelde post sahipleri ban yiyiyor. Yani verilen cevaplara göre yazıyorlar hepsi olmasa da geneli yer

Ekeblad belki de buraya yaptığı bdv yorumundan dolayı ban yemiş olabilir
Bencede o yüzden yedi. 1 günlük ceza muhtemelen. Ben genelde emzirirken falan takip ediyordum sıkıntıdan o saatte yapacak bir şey bulamıyordum

İnşallah ya. 3 günden sonra azalır acısı ama bir haftayı bulur bence iyileşmesi. Kurtuldu çocuğum çok şükür
Sana da geçmiş olsun. Yetişkinlerde daha zordur bence de
Çok geçmiş olsun arada karışmış görmemişim. Doğum öncesi hallolmuş çabucak toparlar insalalah. İnsan evladı olunca konu kendi kadar acıyor canı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…