- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.161
Bende yeni başladım bölüm 20 hersene bende dusuyorum o hataya bir bu bir de no309Doğumaaa yetiştiririrm belki finaliher yaz izlerim başladım tekrar
Bende de var. Çok yoruluyorum uyuyorum ama böyle bölünüyor sürekli.Ya ben uyuyamiyorum 3 gundur geceleri surekli bir huzursuzluk hali var boylemi gececek artik
Dalamiyor gibiyim surekli bisiler yasiyorum sankiBende de var. Çok yoruluyorum uyuyorum ama böyle bölünüyor sürekli.
Benim uykuda problem yok ama çok bölünüyor. Çok fazla rüya görüyorumDalamiyor gibiyim surekli bisiler yasiyorum sanki
Dalamiyor gibiyim surekli bisiler yasiyorum sanki
Benim uykuda problem yok ama çok bölünüyor. Çok fazla rüya görüyorum
Evet depend benim ilk doğumda kurtarıcımdı.yine ondan aldım..sezeryanda iyi oluyor özellikle wcde ayakta iken hemen yanlardan yırtıp atıyorsun ve yenisini annem ayaklarıma giydirince kolayca çekiyordum ve hiç sızdırmamıştı enönemlisiDepend aldım ben rahat oluyo diyolar
Nst ayrı ücretli benimözel hastanede..30 TLBu nts ayrı ücretlimi yoksa muayenenin içindemi oluyor
Çok iyi olmuş ben çok geciktim hep gerek yok falan diyorlardı ama resmen iki yumurta vardı boğazımda,sık hasta olmaya başlamıştım şimdi daha rahatımİnşallah ya. 3 günden sonra azalır acısı ama bir haftayı bulur bence iyileşmesi. Kurtuldu çocuğum çok şükür
Sana da geçmiş olsun. Yetişkinlerde daha zordur bence de
Benim kızımın adı ela beraber çok uyumlu diye bu arkadaşa da neva yada damla ismini düşünüyoruz. Bizim soyad kısa isimlerde kısa olsun istiyoruzKızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
Daha dün sordum malum neredeyse adım atma parası bile isteniyor artık çoğu yerdeBu nts ayrı ücretlimi yoksa muayenenin içindemi oluyor
Aynen, bi de ben tam tersini düşünüyorum mis kokulu bebekler giyiyor sonuçta. Herkesin bebeği kendine en kıymetli kesinlikle ama aslında her bebek de kıymetli. Neyse uzatmayayım da bi de burda sürmesin polemikKesinlikle katılıyorum , bide çok genel bi konu, bunu açarken bence başına gelicekleri tahmin etmeliydi, herkesin düşüncesi farklı olabiliyor, mesela benim için bi problem olmazdı 2. El tanıdık çocukda yıkayınca temizlenir ki aldımda dayımdan..
boşuna gerdi kendini
Neva alin,neva lina,neva linda,neva nil hepsi birbirine benziyo ama aklıma gelen bunlarKızlar neva nin yanına yakistirdiginiz isim var mı tavsiye edebileceğiniz. Tek mi iki isimmi olsa ondada net değilim ama tek neva da çok kısa kaldı gibi geldi soyadimiz da çok kısa bizim.ne dersiniz ?
Ben xl aldim yorumlara bakıp insallah büyük gelmez su an 70 kiloyum belki 75 olurum en fazla kalan suredeEvet depend benim ilk doğumda kurtarıcımdı.yine ondan aldım..sezeryanda iyi oluyor özellikle wcde ayakta iken hemen yanlardan yırtıp atıyorsun ve yenisini annem ayaklarıma giydirince kolayca çekiyordum ve hiç sızdırmamıştı enönemlisi..
Bencede o yüzden yedi. 1 günlük ceza muhtemelen. Ben genelde emzirirken falan takip ediyordum sıkıntıdan o saatte yapacak bir şey bulamıyordum@ekeblad ban yedi ya işte. Genelde post sahipleri ban yiyiyor. Yani verilen cevaplara göre yazıyorlarhepsi olmasa da geneli yer
Ekeblad belki de buraya yaptığı bdv yorumundan dolayı ban yemiş olabilir
Bizim hastanede ayrı ücret 350 lira dedi. Hersey aşırı abartılı.Bu nts ayrı ücretlimi yoksa muayenenin içindemi oluyor
Çok geçmiş olsun arada karışmış görmemişim. Doğum öncesi hallolmuş çabucak toparlar insalalah. İnsan evladı olunca konu kendi kadar acıyor canı.İnşallah ya. 3 günden sonra azalır acısı ama bir haftayı bulur bence iyileşmesi. Kurtuldu çocuğum çok şükür
Sana da geçmiş olsun. Yetişkinlerde daha zordur bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?