Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Maşallah sağlıkla gelsin
Benim 32+0 2036 gram dı

Maşallah bebişe:))
Doktor ne dedi peki bu kadar önde olmasına,inşallah şekerle ilgisi yoktur canım
Senin de boyun uzundu sanırım belki onla ilgilidir iri olması..

nst falan istedi mi?

Kızlar arada rahim uzunluğunuz nedir benim 33 mm dedi kötü mü dedim hayır 30 üzeri isteriz dedi
Canım merhaba bende 29. Hafta dayım 32 33mm dedi rahim ağzı uzunluğuna normalde 25 mm altını erken doğum diye değerlendiriyorlarmış ama doktor yinede temkinli olmakta fayda var baskı gibi hissedersen gel dedi bu da beni korkuttu normalde 29 30 lü haftalarda. Rahim ağzı uzunluğu kaç olması gerekir ki 2 hafta önce 39mm di

Hey masallah
Ayy hic stres yapma banada suyun fazla fazla dedi bu gittigimde suyu gayet guzel dedi şoyle dondum kaldim yuzune

Artik yuzmus kuyruguna gelmissin , tanidgnizda seker aleti olan varsa iste evde takibini yap

Bende böyleyim vakit geçmiyor yoksa şimdiden liste yapiyorum

Morkahve bu arada ben o gün dahiliyeye gittim seker aletimi yanımda götürdüm , insülin direncim var gebeliğin son iki ayı dr düzenli olcmemi istedi dedim ama rapor yazamam net bi şeker hastalığın yok dedi baya rica ettim ama yok . Normalde rapor çok basit bir şeymiş ama mümkün değil yazmadı direk reçete yazdı onu devlet karşılamıyormus almadım ben de

Benimde bu hafta asiei hareketli haftaya ne olur All

Hayyy masallah grubun en zayif bebegi benimki olucak celimsiz ecik anadina cekmemis ki hep babaya hepp

günde 10 kere hareket etmesi bekleniyormuş
Geçen hafta çok şiddetliydi iki gündür daha bi sakin yine 10 kere hareket ediyor ama daha güçsüz geldi
Canim suan bulundugumuz haftada 1-2 saat deliksiz uyur artik yaziyordu , yeride daraldigi icin ayaklarinida karnina cekermis o zamanda his azalir diyordu

Maşallah tosuncuk.

Umarım en az bi 37 haftayı bekler :)

Arkadaşlar ben çok az aldım dedim durdum hadi dedim bi çıkarayım şok oldum birsürü şey almışım
Dün akşam eşimin arkadaşı geldi 3 şapkalı ayaksız tulum 1 tane 5li hastane çıkışı 6 lı ağız mendili almış
Gözüm korktu şuan bi makine attım şimdi sonra bir makine daha atcam

Eklentiler

• IMG-20220517-WA0005.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…