- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.656
- 498
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.361
Maşallah sağlıkla gelsinÇıktım şimdi doktordan 32+0 m
Çocuk 2500 kilo boyu 45 cm çıktı
Kafası 36haftalık
Gövdesi 34 haftalık çıktı
Kafası aşağıda doğum pozisyonunda
Belki erken bile gelebilirmiş, iri bi bebek olucak, sana rahatsızlık verebilir dedi sancın olabilir dedi ilerleyen zamanda, 15 gün sonraya randevu oluşturdum tekrar , şekerime baktırıcam , belki şekerden bukadar büyüdü anlamadım
Şimdi daha da sıcak olduGeçenki elbisenden belliydi havanin sicak oldugu
Maşallah bebişe:))Çıktım şimdi doktordan 32+0 m
Kafası 36haftalık
Belki erken bile gelebilirmiş, iri bi bebek olucak, sana rahatsızlık verebilir dedi sancın olabilir dedi ilerleyen zamanda, 15 gün sonraya randevu oluşturdum tekrar , şekerime baktırıcam , belki şekerden bukadar büyüdü anlamadım
Canım merhaba bende 29. Hafta dayım 32 33mm dedi rahim ağzı uzunluğuna normalde 25 mm altını erken doğum diye değerlendiriyorlarmış ama doktor yinede temkinli olmakta fayda var baskı gibi hissedersen gel dedi bu da beni korkuttu normalde 29 30 lü haftalarda. Rahim ağzı uzunluğu kaç olması gerekir kiKızlar arada rahim uzunluğunuz nedir benim 33 mm dedi kötü mü dedim hayır 30 üzeri isteriz dedi
Hey masallahÇıktım şimdi doktordan 32+0 m
Kafası 36haftalık
Bende böyleyim vakit geçmiyor yoksa şimdiden liste yapiyorumDoğru diyorsun hamileyken izlememek daha faydalı
Daha eğlenceli şeylere bakmalı. Ama en çok emzirirken ve süt sağarken lazım. Ben oğlan uyumayınca çocuk kucağımda önümde bilgisayar izleyip duruyordum sabahlara kadar.
Benimde bu hafta asiei hareketli haftaya ne olur Allah bilirGeçen hafta aşırı vuruyordu şimdi balık gibi kıvrılıyor doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi zaten 10 günde bir gidiyom adam mesleği bırakçak
Yok anam burdada daha dengesiz hava , mesela dun soguktu kapaliydi bugun gunesli ama firtina varŞimdi daha da sıcak olduAntep de sıcak değil mi
Benimde bu hafta asiei hareketli haftaya ne olur All
Hayyy masallah grubun en zayif bebegi benimki olucakÇıktım şimdi doktordan 32+0 m
Kafası 36haftalık
Canim suan bulundugumuz haftada 1-2 saat deliksiz uyur artik yaziyordu , yeride daraldigi icin ayaklarinida karnina cekermis o zamanda his azalir diyordugünde 10 kere hareket etmesi bekleniyormuş
Geçen hafta çok şiddetliydi iki gündür daha bi sakin yine 10 kere hareket ediyor ama daha güçsüz geldi
Ben bayadır yürüyorum kız ondan değildir heraldeHaziran annelerinde 2. Doğumda oldu dün
Doktoru artik yuruyuse başla demiş ,baslamiş 3 gun sorna suyu gelmis ve daha 36. Haftada
Malumm durumdan hep tetikteyim sürekli hareket bekliyorum biraz rahat bıraksam iyi olacakCanim suan bulundugumuz haftada 1-2 saat deliksiz uyur artik yaziyordu , yeride daraldigi icin ayaklarinida karnina cekermis o zamanda his azalir diyordu
Nasil yurudyse artik 10.000 adimmi attin bacim diyemedimBen bayadır yürüyorum kız ondan değildir heralde
Maşallah tosuncuk.Çıktım şimdi doktordan 32+0 m
Kafası 36haftalık
Sen bdv ci reissinMalumm durumdan hep tetikteyim sürekli hareket bekliyorum biraz rahat bıraksam iyi olacak
10lu set 390 TL kuzum.Ben 1 i beğendim ama ikisi de güzel. Kaça?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?