- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.381
Bazen 10.000de buluyor benimNasil yurudyse artik 10.000 adimmi attin bacim diyemedim
Bende çok yürüyorum ama bence ondan değildirNasil yurudyse artik 10.000 adimmi attin bacim diyemedim
Ben temmuzda doğuracağm hatta tarih bile verdim kendime 2 temmuzDoktora giden haziran annelerine ışınlaniyor
Temmuz bebeleri oyun-bo-zan-sı-nız
Kiz dikkat etBazen 10.000de buluyor benim
Benimki de aynı şekilde doktor uzun artık hareketleri yavaşlayabilir dedi.İki gündür bebeğin hareketlerini daha güçsüz hissediyorum sizce normal mi
Ben de çoğu zaman 10 bini geçiyorum. Ödem olayını anca öyle dengeledim. Hala var ama eskisi kadar rahatsız etmiyor yürüyüş sayesinde.Nasil yurudyse artik 10.000 adimmi attin bacim diyemedim
Paket aldıysan vardır içinde. İçeriğe göre değişir ama genel olarak oluyor nst. Ama tabi sürpriz diyebilirlerKızlar nst için bir de para mı ödeniyordoğum paketlerinin içinde var mı ben hiç sormadım o işi? 19 Mayıs'ta kontrole gidicem belki ister nst.
Ey bende 4 temmuzda doguracam insallah ama dokyorum 30 haziran diyorBen temmuzda doğuracağm hatta tarih bile verdim kendime 2 temmuz
İkizler Burcu annelerinde 34+3 te doğum yaptı bı arkadaş. Bende yarın 34 oluyorum. O yüzden kendime tatih vermeyip sessiz bekliyorumBen temmuzda doğuracağm hatta tarih bile verdim kendime 2 temmuz
Benim 28 haziran doğum tarihim arada az zaman olması lazım yoksa sevgili eşim ikisini bir arada cıkariverirEy bende 4 temmuzda doguracam insallah ama dokyorum 30 haziran diyor
Ben diğerlerinde hep 42 bulur deyip deyip 37 de doğurdum. Bunda 38 civarı belirledim bakalim tutacak miİkizler Burcu annelerinde 34+3 te doğum yaptı bı arkadaş. Bende yarın 34 oluyorum. O yüzden kendime tatih vermeyip sessiz bekliyorum
Hahah 28 haziranda dogar aksi gibi1Benim 28 haziran doğum tarihim arada az zaman olması lazım yoksa sevgili eşim ikisini bir arada cıkariverir
Onu sevgili eşime ben yapcamBenim 28 haziran doğum tarihim arada az zaman olması lazım yoksa sevgili eşim ikisini bir arada cıkariverir
Hersey yolundaysa doktorunda yürü dediyse yürünebilir tabi ama ben 37 den sonra yuruyecegim riskli cunku durumumBen de çoğu zaman 10 bini geçiyorum. Ödem olayını anca öyle dengeledim. Hala var ama eskisi kadar rahatsız etmiyor yürüyüş sayesinde.
Icimde tutmam lazım nasıl olacak bilmiyorumHahah 28 haziranda dogar aksi gibi1
Hahaha buda güzel. Benimki pek hevesli 10 ağustos hiç ihtimal yok mu diyor olur dedim istersen direk okula yazdıralım doğar doğmazOnu sevgili eşime ben yapcam
Eğer beklerse 16 temmuz baba kız doğum tarihleri aynı olacak
20 hazirandan sonra patir patir dokulecez gibi bakalim kismet nasil olcakIcimde tutmam lazım nasıl olacak bilmiyorumkendi çocuğum bile olsa doğumgünümden vazgeçemem
Hic çiş oldu kaka oldu derdin olmaz çok şanslısın ben çok az aldım memleket uzak, burada arkadaş tanıdık da yok getiren olmadı bi sey bizim az oldugu icin elde falan yikamam gerekir birikmeyecegi icinArkadaşlar ben çok az aldım dedim durdum hadi dedim bi çıkarayım şok oldum birsürü şey almışım
Dün akşam eşimin arkadaşı geldi 3 şapkalı ayaksız tulum 1 tane 5li hastane çıkışı 6 lı ağız mendili almış
Gözüm korktu şuan bi makine attım şimdi sonra bir makine daha atcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?