Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Harika Ateş Bey bomba gibi geliyor peki Yonca şeyi merak ettim , kafasının 4 hafta önde gitmesi için bir şey dedi mi ? Hani kafası 1 -2 hafta geri olduğunda sorun diyebiliyorlarya önde olunca sıkıntı oluyormuymuş? Benim son kontrolumdede kafa 2 hafta öndeydi doktor bir şey demedi gerçi

doktora bağlı bu canım.bende de insülin direnci var diyabet tanısı yok.ama rapor için giriş yapması gerekiyodu yaptı saolsun.
çünkü insülin kullanıyorum ona para yetişmezdi.
sen strip için mi rapor istedin , insülin kullanmıyodun galiba?

Benim kafasi 2.5 hafta önde yine. Diğerleri doğuma kadar 3 hafta yapmisti farkı hiç takılmadı sadece kilo bakarken kafa ölçüsü eklemiyordu gereksiz büyük çıkar diye

Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin

Hey maşallah tosunuma
Sağlıkla gelsin inş sen herşeyini hazır et canım

Bana 30 üzeri bekleriz dedi normaldir ya korkma vala napim dinleniyorum da bi işte yapmıyorum bilmiyorum Allah’a emanet artık 33 de normal ya

Maşallah Ateş Beye en azından aldığın kilonun hakkini vermiş

Bana 30 üzeri bekleriz dedi normaldir ya korkma vala napim dinleniyorum da bi işte yapmıyorum bilmiyorum Allah’a emanet artık 33 de normal ya
Şöyle 2000 kilonun üzerine bir çıksalar inşllah doğsalae bile küveze alınmazlar ama. bakalım artık ben ev işi falan yapıyorum. Hatta işe gidip geliyorum ama. Doktor bu konuda birşey demedi yapma etme gibi bakalım aynen öyle hayırlısı.

Bana da demedi canım ben kendim ce bir tedbir aldım ama normal Burda bir arkadaşa daha söylemişler 33 diye ona da normal demişler bende korkuyorum dediğin gibi ama napalım suan kaç kilo

Hic çiş oldu kaka oldu derdin olmaz çok şanslısın ben çok az aldım memleket uzak, burada arkadaş tanıdık da yok getiren olmadı bi sey bizim az oldugu icin elde falan yikamam gerekir birikmeyecegi icin
Aralarda 2 3 tane 6 9 ve 9 12 aylık ta var ama yinede parça parça derken olmus baya
Allah giydirmeyi nasip etsin hepimize inş

Hic çiş oldu kaka oldu derdin olmaz çok şanslısın ben çok az aldım memleket uzak, burada arkadaş tanıdık da yok getiren olmadı bi sey bizim az oldugu icin elde falan yikamam gerekir birikmeyecegi icin
Az maz
Atacaksın makineye yıkasın . Senden kıymetli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…