Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ya bide 1-2 milim makinadan kaynaklı oynar heralde benim üstten baktı gerci de
Benim alttan ölçtü hatta ıkındırarak iki kere ölçtü 32 33 mm arası dedi. Değişmez herhalde
Haftana göre çok iyi miş maşaallah canım
Aslında önde olması çokta iyi değil bu defada şekerden şüpheleniyorlar. Buda erken doğumu tetikliyor tabi bebek haftası ile uyumlu ise en güzeli bakalım artık kısmet

Hani sol tarafa yatmak daha iyiydi. Ne zaman o tarafa yatsam leğen kemiğime kadar vuruyo sıpa
Mübarek sanki elinde koçbaşıyla kapı kırıyor.
Resmen kalk dikil diyor ya

Bazen o kadar çok hareket ediyor ki ya bağırsaklarımı hareketlendiriyor ya da akıntıyı çoğaltıyor.
Ayağa falan kalkınca hissediyorum. Hiç sevmesem de günlük ped kullanmaya başladım

Ne oturmak, ne yatmak, ne yürüyüş, ne ayakta kalmak. Biz ne edelim ya?

Hayyy masallah grubun en zayif bebegi benimki olucak celimsiz ecik anadina cekmemis ki hep babaya hepp
Kilo konusuna takılmamanı tavsiye ediyorum. Cunku hem gen hem anne baba iriliği önemli olabiliyor.

Ve doğduğunda bazen 1 kilo daha düşük doğabiliyor .ölçümler net olmuyor
Sağlıcakla gelsinler
Gerisi gerçekten önemsiz ☺

Bende severim csi yeni sezonu başladı. Tavsiye ederim. Csi lv benimde favorimdi bitmesine üzülmüştüm. Şimdi tekrar baslamis

İclerinden bir tek anne with Ann-e izledim çok güzeldi ama yarım kaldı bence. Çizgi filmini de izlemiştim. Diğerlerini izlemedim bakayım. Dönem ve tarihi dizileri bende severim ama son zamanlarda hiç izlememiştim belli ki hiç hatirlamadim.

Kızlar organizer almak isteyenlere duyurulur. Fiyatı bayağı düşmüş. 23 TL şu an

Ben ogllandan kalanlar var diye rahat takılıyorum dediğin doğru kusar kaka çıkar. Ama işte havayı da kestiremedigim için şaşkınım.
Aman boşver o kadını dediğin gibi 1000 de bir olacak bir şey. Gidince doktora sorarsın.

Erken fogum riskimde oldigu icin biran once 2 kg gecdin istiyorum kuveze girmez belki diye yoksa cokda önemli degil iri olması onu birde çıkarmak var

Kız gitmedin gitmedin bebisi buyutmussun. Seker takibi yap ya da her gün yarim saat yürü.

Ya aynen öyle sağa yatiyorum vuruyor. Sola yatıyorum vuruyor. Nereye yatcam ben sırt üstü yasak. Hoş o zaman da vuruyor. Bende kullanıyorum ped. Sürekli tuvaletteyim. Gece 4-5 rahat var.

Ben de kontrole gittim bugün. 31+0 1680gr bir haftada 200gr almış. Ortalamada gidiyor şükür. 3000-3500 arası gelir doğumda dedi Dr da. 3000e yakın göreyim sağlıklı olsun yeter diyorum içimden.

Kafa geliş duruyor şuan. Bu saatten sonra pek değişmez dedi. Yüzünü yine tam göremesek de gözlerini açmış, ağzı arada yutkunuyordu. . Nst de 36 da başlıyoruz dedi. Şimdilik bir kontrol daha var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…