- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.421
Ya bide 1-2 milim makinadan kaynaklı oynar heralde benim üstten baktı gerci deAnladım canım hayırlısı bakalım dediğin gibi bi 2000 kilo üzeri olsa daha ne isteriz
Haftana göre çok iyi miş maşaallah canımŞuan 1680 kg 42 cm çıktı 2 hafta önde çıktı
Benim alttan ölçtü hatta ıkındırarak iki kere ölçtü 32 33 mm arası dedi. Değişmez herhaldeYa bide 1-2 milim makinadan kaynaklı oynar heralde benim üstten baktı gerci de
Aslında önde olması çokta iyi değil bu defada şekerden şüpheleniyorlar. Buda erken doğumu tetikliyor tabi bebek haftası ile uyumlu ise en güzeli bakalım artık kısmetHaftana göre çok iyi miş maşaallah canım
Çelimsiz konusunda ben de iddialıyımHayyy masallah grubun en zayif bebegi benimki olucakcelimsiz ecik anadina cekmemis ki hep babaya hepp
Kilo konusuna takılmamanı tavsiye ediyorum. Cunku hem gen hem anne baba iriliği önemli olabiliyor.Hayyy masallah grubun en zayif bebegi benimki olucakcelimsiz ecik anadina cekmemis ki hep babaya hepp
Bende severim csi yeni sezonu başladı. Tavsiye ederim. Csi lv benimde favorimdi bitmesine üzülmüştüm. Şimdi tekrar baslamisYok ya kulaktan dolma bilgiymiş benimki
Bilim kurgu özürlü olduğum için Dr.strange i Dr.who devamı sanmışım
@Vlada düzeltti beni
Ben mistik, dönem ve csi severim zaten. Gece çocuğu emzirmeye uyanınca uykum kaçar kriminal izlerdim hatta
İclerinden bir tek anne with Ann-e izledim çok güzeldi ama yarım kaldı bence. Çizgi filmini de izlemiştim. Diğerlerini izlemedim bakayım.Tüm dönem filmlerini dizilerini belgesellerini izlemeye çalışıyorum bayılırım
1 2 tane var bekletiyorum ama sevdiklerimi önereyim.
Edebiyat ve Patates Turtası Derneği
Bridgerton
Anne with Ann-e
Las Chicas Del Cable
Downtown Abbey
Peaky Blinders
Bonus : dönem dizisi değil ama farklı ve çok bilinmedik bir dizi - How To Get Away Murder
Ben ogllandan kalanlar var diye rahat takılıyorumBi tanıdığına diren takmışlar doğumdan sonra önceden varmış yapışıklık falan filan binde bir olacak bişeyi gelip bana anlattı
Ben tulum çok seviyorum indirimli ve güzel buldukça aldım ama hep 6 aydan büyük şeyler aldım çünkü yazın ortasında doğacak bilemedim kısa mı giyer uzun mu dediğin gibi kilosu gelişimi nasıl olur ama 3-5 giysiyle de olacak gibi değil sanki 2 el kadar parça için de makine açılmaz kusar veya kakası çıkar kocaman şeyler giydirmeyelim çocuğa diyorum bir yandan da diyorum gerekirse internetten alırım 2 günde gelir zaten. Neyse 1 tulum 1 hastane çıkışı tarzı 5 li takım daha aldım başka almıcam.
Keçe dişlerimi kamaştırıyorKızlar organizer almak isteyenlere duyurulur. Fiyatı bayağı düşmüş. 23 TL şu an
Trendyol: Shop from essentials to extras
Find everything you need in one place! Top brands, exclusive offers, global and local favorites, all at unbeatable prices. Start shopping in the app now.ty.gl
Ya bende istiyorum alsam mı 1 aylık diye ama sonra bırakılmıyor diyenler varBlutv deydi o. Sırf bu dizi için bir aylık abonelik satın almıştım.
Kilo konusuna takılmamanı tavsiye ediyorum. Cunku hem gen hem anne baba iriliği önemli olabiliyor.
Ve doğduğunda bazen 1 kilo daha düşük doğabiliyor .ölçümler net olmuyor
Sağlıcakla gelsinler
Gerisi gerçekten önemsiz ☺
Ben netflix üyeliği almıştım. Girip baktim biraz beğendim hemen iptal ettırdımYa bende istiyorum alsam mı 1 aylık diye ama sonra bırakılmıyor diyenler var
İptal etmiyorlarmis. Sende nasıl oldu.
Kız gitmedin gitmedin bebisi buyutmussun.Çıktım şimdi doktordan 32+0 m
Çocuk 2500 kilo boyu 45 cm çıktı
Kafası 36haftalık
Gövdesi 34 haftalık çıktı
Kafası aşağıda doğum pozisyonunda
Belki erken bile gelebilirmiş, iri bi bebek olucak, sana rahatsızlık verebilir dedi sancın olabilir dedi ilerleyen zamanda, 15 gün sonraya randevu oluşturdum tekrar , şekerime baktırıcam , belki şekerden bukadar büyüdü anlamadım
Qbegendiysen niye iptal ettirdin?Ben netflix üyeliği almıştım. Girip baktim biraz beğendim hemen iptal ettırdım
Ya aynen öyle sağa yatiyorum vuruyor. Sola yatıyorum vuruyor. Nereye yatcam ben sırt üstü yasak. Hoş o zaman da vuruyor. Bende kullanıyorum ped. Sürekli tuvaletteyim. Gece 4-5 rahat var.Hani sol tarafa yatmak daha iyiydi. Ne zaman o tarafa yatsam leğen kemiğime kadar vuruyo sıpa
Mübarek sanki elinde koçbaşıyla kapı kırıyor.
Resmen kalk dikil diyor ya
Bazen o kadar çok hareket ediyor ki ya bağırsaklarımı hareketlendiriyor ya da akıntıyı çoğaltıyor.
Ayağa falan kalkınca hissediyorum. Hiç sevmesem de günlük ped kullanmaya başladım
Ne oturmak, ne yatmak, ne yürüyüş, ne ayakta kalmak. Biz ne edelim ya?
Tel begendım yazmış. BegenmedımQbegendiysen niye iptal ettirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?