- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.441
Hiç merak etme . 2,5 dan aşağı doğmayacak. Öyle şartlardır kendınıErken fogum riskimde oldigu icin biran once 2 kg gecdin istiyorum kuveze girmez belki diyeyoksa cokda önemli degil iri olması onu birde çıkarmak var
Bizde hiçbir şey olmadığından sürekli alıyorum bir de geçmiş üstünden 8 sene ilk gibi geliyor bana şaşkın ördek gibiyimBen ogllandan kalanlar var diye rahat takılıyorumdediğin doğru kusar kaka çıkar. Ama işte havayı da kestiremedigim için şaşkınım.
Aman boşver o kadını dediğin gibi 1000 de bir olacak bir şey. Gidince doktora sorarsın.
En son 880 grm dı 25 .hafta gitmiştim tabi benUvvv maşallahne güzel büyümüş öyle son gttiginde ne kadardı diycem de kimbilir ne zamandi sağlığı suyu herşeyi yerindeyse sorun değildir canım tosuncuk olacak bazı bebelerimiz kaynanam kesin duysa bayilirdi kilolu çocuk diye şeker cihazı yokmu canım annede vs evde kendin de aç tok bakabilirsin o şekilde takiple.
Bende seninki daha normalMaşallah sağlıkla gelsin
Benim 32+0 2036 gram dı
Bakalım şeker takibi yapıcakmışım ozman öğrenirimmm 2 haftalık ölçiyim hep , aynen benim boyum uzun, bende 53 cm doğmuşm belki bama çeker,Maşallah bebişe:))
Doktor ne dedi peki bu kadar önde olmasına,inşallah şekerle ilgisi yoktur canım
Senin de boyun uzundu sanırım belki onla ilgilidir iri olması..
nst falan istedi mi?
Eşim çok stres yaptı ben yapmadım aslında, dedim zamanla onlar orantılı olur , diyo bebek koca kafalımı olucakHey masallah
Ayy hic stres yapma banada suyun fazla fazla dedi bu gittigimde suyu gayet guzel dedi şoyle dondum kaldim yuzune
Artik yuzmus kuyruguna gelmissin , tanidgnizda seker aleti olan varsa iste evde takibini yap
Zaman yaklaştıkça alır, kaşar muz süt iç yee ben hep onları yedim sanırım oyzuden abarttım herhaldeHayyy masallah grubun en zayif bebegi benimki olucakcelimsiz ecik anadina cekmemis ki hep babaya hepp
Aynen yaaaa inşallah bide kafasıda aşağıda bekler inşallahMaşallah tosuncuk.
Umarım en az bi 37 haftayı bekler :)
Yok zamanla hepsi orantılı olur onlar dedi önemli değil dedi, sadece iri bi bebek olucak haberin olsun şimddiden, yediğine içtiğine dikkat et oyuzden dedi. Göbek kısmı 2 hafta kafa 1 ay önde bu ateşde abarttıHarika Ateş Bey bomba gibi geliyorpeki Yonca şeyi merak ettim , kafasının 4 hafta önde gitmesi için bir şey dedi mi ? Hani kafası 1 -2 hafta geri olduğunda sorun diyebiliyorlarya önde olunca sıkıntı oluyormuymuş? Benim son kontrolumdede kafa 2 hafta öndeydi doktor bir şey demedi gerçi
Aynen ben bu hafta çantayı hazırlıyım nolur nolmazHey maşallah tosunuma
Sağlıkla gelsin inş sen herşeyini hazır et canım
Vallaaaaa 89 kilo olmuşummm en azından oda almışMaşallah Ateş Beye en azından aldığın kilonun hakkini vermiş
Şu şeker aletini alıyımda nasıl yapmam gerektiğini sana sorayım ben hiç bişi bilmiyomKız gitmedin gitmedin bebisi buyutmussun.Seker takibi yap ya da her gün yarim saat yürü.
Can sen ters bir doktora denk gelmişsin. Başka bir doktorda denesen şansını. Ne saçma. Devlet karşılıyor ya ben para vermiyorum. Benim raporum var. Ama rapor çok kolay gerçekten.Morkahve bu arada ben o gün dahiliyeye gittim seker aletimi yanımda götürdüm , insülin direncim var gebeliğin son iki ayı dr düzenli olcmemi istedi dedim ama rapor yazamam net bi şeker hastalığın yok dedi baya rica ettim ama yok . Normalde rapor çok basit bir şeymiş ama mümkün değil yazmadı direk reçete yazdı onu devlet karşılamıyormus almadım ben de
QBen demin sonuç göstermeye gittim. 38 hafta da alırız dedi. Tam tarih vermedi şimdilik. Ama 38 hafta t Haziran in son haftasıDoktora giden haziran annelerine ışınlaniyor
Temmuz bebeleri oyun-bo-zan-sı-nız
Tamam şimdi oldu.Tel begendım yazmış. Begenmedım
AA listeye onu yazmayı unutmuşum oda şahaneOutlander ı önerebilirim
Edebiyat ve Patates Turtası Derneği ni izle muhakkakBridgerton açtım geçen ben daha şöyle bi karakterleri inceliyorum yüzlerini kıyafetlerini çat öpüşme la bi durunsürekli buna maruz kaldığım için sinirlendim ve kapattım.
Peaky Blinders sinematik anlamda mükemmel ama nolduysa biz onu bir iki bölüm sonra bıraktık eşimle.
Ama bir gün tekrar başlıcaz.
How to get away murder biz çok merakla başladık. Hala daha merak ediyorum da yani sürekli sevişme sahnesi var, haksız mıyım
Üstelik dizinin konusu ile uzaktan yakından alakası yok, yani dizi ikişi ilişkilerden bile oldukça uzak.
Yani böyle sahneler zaten olur olmaz demiyorum da dava dosyası sahnesinden hemen sonra durduk yere neden sevişen iki insan görüyorum ben buna sinir oluyorum
Sen al tarif ederim.Şu şeker aletini alıyımda nasıl yapmam gerektiğini sana sorayım ben hiç bişi bilmiyom
Canım ben Hepsiburada dan 36 TL ye almıştım optima marka. Ama dahiliyeden strip yazdırdım.Şu şeker aletini alıyımda nasıl yapmam gerektiğini sana sorayım ben hiç bişi bilmiyom
Ya aynen öyle sağa yatiyorum vuruyor. Sola yatıyorum vuruyor. Nereye yatcam ben sırt üstü yasak. Hoş o zaman da vuruyor. Bende kullanıyorum ped. Sürekli tuvaletteyim. Gece 4-5 rahat var.
Strip için istedim canım devlet yarısını mi ne karşılıyormus ama yazmadıdoktora bağlı bu canım.bende de insülin direnci var diyabet tanısı yok.ama rapor için giriş yapması gerekiyodu yaptı saolsun.
çünkü insülin kullanıyorum ona para yetişmezdi.
sen strip için mi rapor istedin , insülin kullanmıyodun galiba?
Kiz iki tane el kadar pantolon zibin için de makina çalıştırılmaz ama daha fazla almicam hele bi doğsun sağlıkla o zaman da alırım deneyimim yok hangi ayı ne kadar giyer bilmiyorum elimde kalmasın deneyim kazanarak alırım olmazsaAz maz
Atacaksın makineye yıkasın . Senden kıymetli mi
Şu dalagim büyüdü diye üroloji dr u yollamıştı ya beni dahiliye ye o dr .. zaten ilk okul zekasında biriydi . Binde bir yakalanan bir hastalık gibi dakikalarca düşündü bana soruyor neden olir ki diye daha önce hic dalak büyümesi gelmedi bilmiyorum falan demişti anlatmıştım ya ..Can sen ters bir doktora denk gelmişsin. Başka bir doktorda denesen şansını. Ne saçma. Devlet karşılıyor ya ben para vermiyorum. Benim raporum var. Ama rapor çok kolay gerçekten.
QBen demin sonuç göstermeye gittim. 38 hafta da alırız dedi. Tam tarih vermedi şimdilik. Ama 38 hafta t Haziran in son haftası
Qmutlaka başka bir doktor git yazdır bence.Strip için istedim canım devlet yarısını mi ne karşılıyormus ama yazmadı
Kiz iki tane el kadar pantolon zibin için de makina çalıştırılmaz ama daha fazla almicam hele bi doğsun sağlıkla o zaman da alırım deneyimim yok hangi ayı ne kadar giyer bilmiyorum elimde kalmasın deneyim kazanarak alırım olmazsa
Şu dalagim büyüdü diye üroloji dr u yollamıştı ya beni dahiliye ye o dr .. zaten ilk okul zekasında biriydi . Binde bir yakalanan bir hastalık gibi dakikalarca düşündü bana soruyor neden olir ki diye daha önce hic dalak büyümesi gelmedi bilmiyorum falan demişti anlatmıştım ya ..
Vallahi bunların eline düşürmesin inşallah Allah, bi de hala grev yapıyorlar Şu adamın aldığı maaş bile haram bence
eczaci da aynisini dedi aslında çok basit şart istemeyen bir şey strip raporu hemen yazardı bi de hamilesin ve hasta bilgilerinde insülin direncin yazıyor bence bu adam rapor yazmayı bilmiyordu dedi
Tabi kaç tane doktora gittin öyle bir şey olsa fark ederlerdi bence deBizde hiçbir şey olmadığından sürekli alıyorum bir de geçmiş üstünden 8 sene ilk gibi geliyor bana şaşkın ördek gibiyim
Yapışıklık meselesi görünen bir şeyse 1 i detaylı 3 ayrı dr a çıktım illaki biri söylerdi ya da rahim büyüdükçe rahatsız ederdi şıp diye hamile kalamazdım falan bi şekilde anlaşırdı gibi geliyor bana. Ama belli olmayacak bir durumsa da korkunun ecele faydası yok bu saatten sonra ne normal doğurabilirim ne de çocuğu doğurmamazlık yapabilirim gereğini yaparlar duruma göre sonrasında da zaten gebelik olmayacak.
Aslında diğerleri de yaz bebesi ama ne kadar zaman ne giydiler hiç hatırlamıyorum neyse duruma göre alacağız bişeyler fazla alıp elimde kalsın da istemiyorum çıplak kalacak değil ya canım çamaşırlar yıkanıp kuruyana kadar birkaç saat 6 aylık takımlarla takılır en fazlaTabi kaç tane doktora gittin öyle bir şey olsa fark ederlerdi bence devalla benim de 9 sene olmuş aslında ben de şaşkın sayılırım
Ya almadım almadım diyen ben nsıl abartmışım baksanızaAslında diğerleri de yaz bebesi ama ne kadar zaman ne giydiler hiç hatırlamıyorum neyse duruma göre alacağız bişeyler fazla alıp elimde kalsın da istemiyorum çıplak kalacak değil ya canım çamaşırlar yıkanıp kuruyana kadar birkaç saat 6 aylık takımlarla takılır en fazla
Biz gitmiyoz da bebeler gidiyor diyorumNasıl yani ? O gruba mi gidiyorlar?
Hazıran grubu mayısta
Temmuz grubu haziranda doğuracak belli zaten. Ama ayın ilk haftaları ise tabii.
Seker yuzunden olunca suyu falan da fazla oluyomus.doktor sana öyle demediyse bi sorun olacağını sanmıyorum.ama tabiki ölçmekte fayda varEn son 880 grm dı 25 .hafta gitmiştim tabi beno şeker cihazını nerden alıcam yaaa ucuz yollu eczanelerde oluyomu bakmam lazımmış okadar baktırmadım şekerime
Bende seninki daha normal
Bakalım şeker takibi yapıcakmışım ozman öğrenirimmm 2 haftalık ölçiyim hep , aynen benim boyum uzun, bende 53 cm doğmuşm belki bama çeker,
Yok bende nts istemedi
Eşim çok stres yaptı ben yapmadım aslında, dedim zamanla onlar orantılı olur , diyo bebek koca kafalımı olucakdedim merak etmee yaa şeker aleti alıyım ben ozman yaaaa nasıl yapıldığınıda bilmiyom amaaa
Zaman yaklaştıkça alır, kaşar muz süt iç yee ben hep onları yedim sanırım oyzuden abarttım herhalde
Aynen yaaaa inşallah bide kafasıda aşağıda bekler inşallah
Yok zamanla hepsi orantılı olur onlar dedi önemli değil dedi, sadece iri bi bebek olucak haberin olsun şimddiden, yediğine içtiğine dikkat et oyuzden dedi. Göbek kısmı 2 hafta kafa 1 ay önde bu ateşde abarttı
Aynen ben bu hafta çantayı hazırlıyım nolur nolmaz
Vallaaaaa 89 kilo olmuşummm en azından oda almış
Foto eklememişsinYa almadım almadım diyen ben nsıl abartmışım baksanıza
Bakalım neler elimde kalacak hiç giyilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?