Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizde hiçbir şey olmadığından sürekli alıyorum bir de geçmiş üstünden 8 sene ilk gibi geliyor bana şaşkın ördek gibiyim
Yapışıklık meselesi görünen bir şeyse 1 i detaylı 3 ayrı dr a çıktım illaki biri söylerdi ya da rahim büyüdükçe rahatsız ederdi şıp diye hamile kalamazdım falan bi şekilde anlaşırdı gibi geliyor bana. Ama belli olmayacak bir durumsa da korkunun ecele faydası yok bu saatten sonra ne normal doğurabilirim ne de çocuğu doğurmamazlık yapabilirim gereğini yaparlar duruma göre sonrasında da zaten gebelik olmayacak.

En son 880 grm dı 25 .hafta gitmiştim tabi ben o şeker cihazını nerden alıcam yaaa ucuz yollu eczanelerde oluyomu bakmam lazımmış okadar baktırmadım şekerime
Maşallah sağlıkla gelsin
Benim 32+0 2036 gram dı
Bende seninki daha normal
Maşallah bebişe:))
Doktor ne dedi peki bu kadar önde olmasına,inşallah şekerle ilgisi yoktur canım
Senin de boyun uzundu sanırım belki onla ilgilidir iri olması..

nst falan istedi mi?
Bakalım şeker takibi yapıcakmışım ozman öğrenirimmm 2 haftalık ölçiyim hep , aynen benim boyum uzun, bende 53 cm doğmuşm belki bama çeker,
Yok bende nts istemedi
Hey masallah
Ayy hic stres yapma banada suyun fazla fazla dedi bu gittigimde suyu gayet guzel dedi şoyle dondum kaldim yuzune

Artik yuzmus kuyruguna gelmissin , tanidgnizda seker aleti olan varsa iste evde takibini yap
Eşim çok stres yaptı ben yapmadım aslında, dedim zamanla onlar orantılı olur , diyo bebek koca kafalımı olucak dedim merak etmee yaa şeker aleti alıyım ben ozman yaaaa nasıl yapıldığınıda bilmiyom amaaa
Hayyy masallah grubun en zayif bebegi benimki olucak celimsiz ecik anadina cekmemis ki hep babaya hepp
Zaman yaklaştıkça alır, kaşar muz süt iç yee ben hep onları yedim sanırım oyzuden abarttım herhalde
Maşallah tosuncuk.

Umarım en az bi 37 haftayı bekler :)
Aynen yaaaa inşallah bide kafasıda aşağıda bekler inşallah
Yok zamanla hepsi orantılı olur onlar dedi önemli değil dedi, sadece iri bi bebek olucak haberin olsun şimddiden, yediğine içtiğine dikkat et oyuzden dedi. Göbek kısmı 2 hafta kafa 1 ay önde bu ateşde abarttı
Hey maşallah tosunuma
Sağlıkla gelsin inş sen herşeyini hazır et canım
Aynen ben bu hafta çantayı hazırlıyım nolur nolmaz
Maşallah Ateş Beye en azından aldığın kilonun hakkini vermiş
Vallaaaaa 89 kilo olmuşummm en azından oda almış

Can sen ters bir doktora denk gelmişsin. Başka bir doktorda denesen şansını. Ne saçma. Devlet karşılıyor ya ben para vermiyorum. Benim raporum var. Ama rapor çok kolay gerçekten.
Doktora giden haziran annelerine ışınlaniyor

Temmuz bebeleri oyun-bo-zan-sı-nız
QBen demin sonuç göstermeye gittim. 38 hafta da alırız dedi. Tam tarih vermedi şimdilik. Ama 38 hafta t Haziran in son haftası

Outlander ı önerebilirim
AA listeye onu yazmayı unutmuşum oda şahane
Edebiyat ve Patates Turtası Derneği ni izle muhakkak kriterlerine en yakın şuan onu buldum ama dijital platformlara çekildiği için her bakımdan çok daha sansürsüz yayınlar olduğu açık. Beni sevilme sahnesinden çok küfürler rahatsız ediyor bu arada. Bence öpüşme daha doğal ama küfüre tahammül edemiyorum

Ya aynen öyle sağa yatiyorum vuruyor. Sola yatıyorum vuruyor. Nereye yatcam ben sırt üstü yasak. Hoş o zaman da vuruyor. Bende kullanıyorum ped. Sürekli tuvaletteyim. Gece 4-5 rahat var.

Koltukta yatırmadı bugün beni ya. Kaç defa kalkıp oturdum. Hoş oturunca da tekmeliyor. Derdi ne anlamadım bugün
Midem bile sürekli yanma halinde.

Gece yatana kadar tuvalete giriyorum zaten. Gece yan yatınca idrar torbasındaki baskı biraz azalıp idrar birikebiliyor.
O zaman da bir defa falan kalkıyorum gece..

Ama uzun süre oturursam veya yerden birşey almaya eğilirsem, kalkarken akıntıyı hissediyorum. Sanki orada bir musluk var ve damlatıyor

Evde neyse de dışarda olunca müdahale de edilmiyor. Rahatsız oluyorum..

yoncambenim canım benim annem şeker hastası onunkiyle bakmisdim bir kaç kere bende.seker hastalığı yokken yazmiyolar galiba isteyince falan.kendin özel alman lazım sanırsam.

Strip için istedim canım devlet yarısını mi ne karşılıyormus ama yazmadı
Az maz
Atacaksın makineye yıkasın . Senden kıymetli mi
Kiz iki tane el kadar pantolon zibin için de makina çalıştırılmaz ama daha fazla almicam hele bi doğsun sağlıkla o zaman da alırım deneyimim yok hangi ayı ne kadar giyer bilmiyorum elimde kalmasın deneyim kazanarak alırım olmazsa
Şu dalagim büyüdü diye üroloji dr u yollamıştı ya beni dahiliye ye o dr .. zaten ilk okul zekasında biriydi . Binde bir yakalanan bir hastalık gibi dakikalarca düşündü bana soruyor neden olir ki diye daha önce hic dalak büyümesi gelmedi bilmiyorum falan demişti anlatmıştım ya ..
Vallahi bunların eline düşürmesin inşallah Allah, bi de hala grev yapıyorlar Şu adamın aldığı maaş bile haram bence
eczaci da aynisini dedi aslında çok basit şart istemeyen bir şey strip raporu hemen yazardı bi de hamilesin ve hasta bilgilerinde insülin direncin yazıyor bence bu adam rapor yazmayı bilmiyordu dedi

Qmutlaka başka bir doktor git yazdır bence.

Tabi kaç tane doktora gittin öyle bir şey olsa fark ederlerdi bence de valla benim de 9 sene olmuş aslında ben de şaşkın sayılırım

Tabi kaç tane doktora gittin öyle bir şey olsa fark ederlerdi bence de valla benim de 9 sene olmuş aslında ben de şaşkın sayılırım
Aslında diğerleri de yaz bebesi ama ne kadar zaman ne giydiler hiç hatırlamıyorum neyse duruma göre alacağız bişeyler fazla alıp elimde kalsın da istemiyorum çıplak kalacak değil ya canım çamaşırlar yıkanıp kuruyana kadar birkaç saat 6 aylık takımlarla takılır en fazla

Ya almadım almadım diyen ben nsıl abartmışım baksanıza
Bakalım neler elimde kalacak hiç giyilmeden

Seker yuzunden olunca suyu falan da fazla oluyomus.doktor sana öyle demediyse bi sorun olacağını sanmıyorum.ama tabiki ölçmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…