Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet devlet karsiliyo bi kısmını.Rapor yazmak dakikalık iş,doktordan doktora değişiyor işte.ne diye yazmadıysa hayret

Aynen yürüyüş yapın falan diyorlar da ben bi çarşıya çıkıp dönsem heryerim ağrıyor aşağıya baskı yapıyor kasıklarım vajinam ağrıyor ne yürüyüşü yollarda mı doğuram

İlk öğrendiğimde üzüldüğüm bebiş, doğsa da baksam diye bekliyorum ya bebek kokusu özlemişim aslında sadece rahatımı bozmak zor gelmiş. Büyük kızım asla başka kardeş istemiyordu öğrenince de erkek olmasını pek istemedi ama kız olduğunu öğrendiğinden beri gün sayıyor Gördüğü bebeklerle öyle ilgileniyor seviyor ki umarım kardeşiyle de öyle ilgilenir bıkmaz. Benden sonra küçük kızımın da 2 arkadaşının annesi hamile kaldılar o da kolay adapte oldu çünkü arkadaşlarına da kardeş geliyor 3 er ay arayla doğuracağız hepimiz. Çok bereketli kadınım etrafıma bile bulaştırdım çocuk işini

Cook cook kolay gelsin
Saolsun annem halletti bu hafta o işi,ben yerleştirirken bile yoruldum,belime ağrılar girdi.
Sen de yavaş yavaş hallet yorma kendini
Hepsini yıkadım kurusunlar bi makina kurudu diğerinde kuruyor hava serinlesin başlıcam yorulmana kadar yapar diğerlerini sonraya bırakırım kilitli poşette buldum hastaneye gelecekleri direk poşetlicem bakalım hayırlısı

Ben de dolaba yerleştirdim kundakların içine serip ,üstlerini örttüm temiz kalsınlar diye.Haziran başı gibi de poşetlerim artik.
Insan mutlu oluyo ya sağlıkla giydirmek nasip olsun

Kızlar ben cok akılsızım eşim nöbette diye cam sildim perde yıkadım eşimede söylemedim yapma diyor asarken annem agladı bir cam var ona erkek kardeşimi çağırdım kadın alacagım dedi 15 haziranada kaynanam yardıma gelecek şimdi baya kötü oldum evde durdukça sağa sola sarıyorum başak burcu olduğuma pişmanım insallah gece başıma iş almam akıllanmazım ya aklığıma koyduğumu yanlış olsa bile yapıyorum bu huyumdan nefret ediyorum off

Ben de dolaba yerleştirdim kundakların içine serip ,üstlerini örttüm temiz kalsınlar diye.Haziran başı gibi de poşetlerim artik.
Insan mutlu oluyo ya sağlıkla giydirmek nasip olsun
Amin inşallah bende hurç içime koyucam hastaneye gelecek olanlar içinde poşetleyip hurça koyucam

Sen al tarif ederim.
Aldımmm
Canım ben Hepsiburada dan 36 TL ye almıştım optima marka. Ama dahiliyeden strip yazdırdım.
Hadi yaaaaa bilmiyodum 180 tl verdimm hepsine şimdi Neyse işine yarayan alır annemdede kv şeker hastası ihtiacı olursa bakarlar
yoncambenim canım benim annem şeker hastası onunkiyle bakmisdim bir kaç kere bende.seker hastalığı yokken yazmiyolar galiba isteyince falan.kendin özel alman lazım sanırsam.
Hadi yaaa zaten eczanaeden aldım artık
Seker yuzunden olunca suyu falan da fazla oluyomus.doktor sana öyle demediyse bi sorun olacağını sanmıyorum.ama tabiki ölçmekte fayda var
Aynen aldım şimdide artık 15 gün ölçiyim yok suyu fln normal dedi hepsi

Eklentiler

• 0E0DE9C2-E5F5-4C02-B339-5671BD7B39C8.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 52
Şu şeker aletini alıyımda nasıl yapmam gerektiğini sana sorayım ben hiç bişi bilmiyom
Ben de normalde şeker yüklemesi yapmayacaktım ama 26. Haftada 1260 gram çıkınca doktor yapman şart dedi. 50 lik olanı yaptırdım ben de. Açlık 80, bir saat sonrası 128 çıktı. Doktor sorun yok bebek kendisi kilo almış dedi.

Ben avokado, muz, kaşar, yumurta falan çok tükettim. Her gün yedim bunlardan. Sanırım o yüzden fazla kilo aldı.

Şimdi çok yemeyi bıraktım. Haftada 2-3 gün yiyorum.

İki hafta sonra doktora gideceğim tekrar. Bakalım kaç kilo olmuş. Ben normal doğum düşündüğüm için çok kilo alması iyi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…