- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.461
38.haftadan once gelmesinler mümkünseBiz gitmiyoz da bebeler gidiyor diyorum
Başı senin bebe çekiyor zati
Evet devlet karsiliyo bi kısmını.Rapor yazmak dakikalık iş,doktordan doktora değişiyor işte.ne diye yazmadıysa hayretStrip için istedim canım devlet yarısını mi ne karşılıyormus ama yazmadı
Kiz iki tane el kadar pantolon zibin için de makina çalıştırılmaz ama daha fazla almicam hele bi doğsun sağlıkla o zaman da alırım deneyimim yok hangi ayı ne kadar giyer bilmiyorum elimde kalmasın deneyim kazanarak alırım olmazsa
Şu dalagim büyüdü diye üroloji dr u yollamıştı ya beni dahiliye ye o dr .. zaten ilk okul zekasında biriydi . Binde bir yakalanan bir hastalık gibi dakikalarca düşündü bana soruyor neden olir ki diye daha önce hic dalak büyümesi gelmedi bilmiyorum falan demişti anlatmıştım ya ..
Vallahi bunların eline düşürmesin inşallah Allah, bi de hala grev yapıyorlar Şu adamın aldığı maaş bile haram bence
eczaci da aynisini dedi aslında çok basit şart istemeyen bir şey strip raporu hemen yazardı bi de hamilesin ve hasta bilgilerinde insülin direncin yazıyor bence bu adam rapor yazmayı bilmiyordu dedi
Sen sut iciyormusun gece yatmadan önce ,bak bu cok etkili oluyorErken fogum riskimde oldigu icin biran once 2 kg gecdin istiyorum kuveze girmez belki diyeyoksa cokda önemli degil iri olması onu birde çıkarmak var
Inşallah38.haftadan once gelmesinler mümkünse
Cook cook kolay gelsinNiyet ettim bebeğin kıyafetlerini ütülemeye
Aynen yürüyüş yapın falan diyorlar da ben bi çarşıya çıkıp dönsem heryerim ağrıyor aşağıya baskı yapıyor kasıklarım vajinam ağrıyor ne yürüyüşü yollarda mı doğuramHani sol tarafa yatmak daha iyiydi. Ne zaman o tarafa yatsam leğen kemiğime kadar vuruyo sıpa
Mübarek sanki elinde koçbaşıyla kapı kırıyor.
Resmen kalk dikil diyor ya
Bazen o kadar çok hareket ediyor ki ya bağırsaklarımı hareketlendiriyor ya da akıntıyı çoğaltıyor.
Ayağa falan kalkınca hissediyorum. Hiç sevmesem de günlük ped kullanmaya başladım
Ne oturmak, ne yatmak, ne yürüyüş, ne ayakta kalmak. Biz ne edelim ya?
Hepsini yıkadım kurusunlar bi makina kurudu diğerinde kuruyor hava serinlesin başlıcam yorulmana kadar yapar diğerlerini sonraya bırakırım kilitli poşette buldum hastaneye gelecekleri direk poşetlicem bakalım hayırlısıCook cook kolay gelsin
Saolsun annem halletti bu hafta o işi,ben yerleştirirken bile yoruldum,belime ağrılar girdi.
Sen de yavaş yavaş hallet yorma kendini
Ben de dolaba yerleştirdim kundakların içine serip ,üstlerini örttüm temiz kalsınlar diye.Haziran başı gibi de poşetlerim artik.Hepsini yıkadım kurusunlar bi makina kurudu diğerinde kuruyor hava serinlesin başlıcam yorulmana kadar yapar diğerlerini sonraya bırakırım kilitli poşette buldum hastaneye gelecekleri direk poşetlicem bakalım hayırlısı
Ekledim ama geride kaldı görmemişsindirFoto eklememişsin
Bende 7.7.22 dogurcamBen temmuzda doğuracağm hatta tarih bile verdim kendime 2 temmuz
2 makine yıkadım astım yarın bende niyet etcemNiyet ettim bebeğin kıyafetlerini ütülemeye
Çok keyifli Allah giymeyse nasip etsin sana da kolay gelsin canım2 makine yıkadım astım yarın bende niyet etcem
Annem ve arkadaşım birlikte yaparız dediler ama nedense ben kendim yapmak istiyorum oyüzden demedim yıkadım yarın ütü yapcam diye
Gerçekten mi? İlk defa böyle bir şey duydumKeçe dişlerimi kamaştırıyor
Amin inşallah bende hurç içime koyucam hastaneye gelecek olanlar içinde poşetleyip hurça koyucamBen de dolaba yerleştirdim kundakların içine serip ,üstlerini örttüm temiz kalsınlar diye.Haziran başı gibi de poşetlerim artik.
Insan mutlu oluyo ya sağlıkla giydirmek nasip olsun
AldımmmSen al tarif ederim.
Hadi yaaaaa bilmiyodum 180 tl verdimm hepsine şimdiCanım ben Hepsiburada dan 36 TL ye almıştım optima marka. Ama dahiliyeden strip yazdırdım.
Hadi yaaa zaten eczanaeden aldım artıkyoncambenim canım benim annem şeker hastası onunkiyle bakmisdim bir kaç kere bende.seker hastalığı yokken yazmiyolar galiba isteyince falan.kendin özel alman lazım sanırsam.
Aynen aldım şimdide artık 15 gün ölçiyimSeker yuzunden olunca suyu falan da fazla oluyomus.doktor sana öyle demediyse bi sorun olacağını sanmıyorum.ama tabiki ölçmekte fayda var
Unutmaman lazımYa bende istiyorum alsam mı 1 aylık diye ama sonra bırakılmıyor diyenler var
İptal etmiyorlarmis. Sende nasıl oldu.
Ben de normalde şeker yüklemesi yapmayacaktım ama 26. Haftada 1260 gram çıkınca doktor yapman şart dedi. 50 lik olanı yaptırdım ben de. Açlık 80, bir saat sonrası 128 çıktı. Doktor sorun yok bebek kendisi kilo almış dedi.Şu şeker aletini alıyımda nasıl yapmam gerektiğini sana sorayım ben hiç bişi bilmiyom
Nasıl ilk?Gerçekten mi? İlk defa böyle bir şey duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?