- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.481
Riskin yoksa bisi olmaz ki.Kızlar ben cok akılsızım eşim nöbette diye cam sildim perde yıkadım eşimede söylemedim yapma diyor asarken annem agladı bir cam var ona erkek kardeşimi çağırdım kadın alacagım dedi 15 haziranada kaynanam yardıma gelecek şimdi baya kötü oldum evde durdukça sağa sola sarıyorum başak burcu olduğuma pişmanım insallah gece başıma iş almam akıllanmazım ya aklığıma koyduğumu yanlış olsa bile yapıyorum bu huyumdan nefret ediyorum off
Valla hiç denk gelmedim.Nasıl ilk?yün iplik
Keçe
Bunlar uyuz şeyler
HayirrSen sut iciyormusun gece yatmadan önce ,bak bu cok etkili oluyor
Ailecek tüylü yünlü kazaklar giymiyoruzValla hiç denk gelmedim.kışın işin zor oluyordur.
Bende öyle düşünüyorum muz kaşar süt yumurta bende çok tükettim çocuk kilo alsın diye, abartmışım sanırım 2 hafta öndenn gidiyo herşeyi, kafasıda 1 ayBen de normalde şeker yüklemesi yapmayacaktım ama 26. Haftada 1260 gram çıkınca doktor yapman şart dedi. 50 lik olanı yaptırdım ben de. Açlık 80, bir saat sonrası 128 çıktı. Doktor sorun yok bebek kendisi kilo almış dedi.
Ben avokado, muz, kaşar, yumurta falan çok tükettim. Her gün yedim bunlardan. Sanırım o yüzden fazla kilo aldı.
Şimdi çok yemeyi bıraktım. Haftada 2-3 gün yiyorum.
İki hafta sonra doktora gideceğim tekrar. Bakalım kaç kilo olmuş. Ben normal doğum düşündüğüm için çok kilo alması iyi olmaz.
Kilo istiyosan bebeğe kaşar muz yumurta bol bol yeeeHayirrmidemi yakar diye icemiyorum sut falan
Bence benim kızı geçemezsinizÇelimsiz konusunda ben de iddialıyım
Yenilenlerle biraz alakalı olduğunu ama geri kalanın genlerle alakalı olduğunu dusunuyorum ben. Şimdi 2 uzun ve iri anne babadan cok da küçük bebek doğmaz heraldeBende öyle düşünüyorum muz kaşar süt yumurta bende çok tükettim çocuk kilo alsın diye, abartmışım sanırım 2 hafta öndenn gidiyo herşeyi, kafasıda 1 ay
2 hafta bende uzak durayım bunlardan belki etki eder, bakalım ölçücem ben hiç ölmedim oyuzden bilmiyorum, yarın sabah aç karnına tok karnına denicemmm . Aynen normal düşünüyosan daha çok dikkat et
Bana iri bebek olucak böyle giderse sezeryan olur dedi, bende zaten öyle düşünüyorum sorun olmaz dedimsezeryan düşünüyom ya milleti normal ister çocuksa doğum pozisyonuna geçmez, benimkide doğum pozisyonuna geçmiş
Canım sen strip de almışsın strip pahalli zaten. Acaba strip cipli mi değil mi acaba. Cipliyse tanıtmak lazim. Elin temiz olacak mutlaka. Parmağı kalemle delmeden önce ovala sıkıştır kan oraya girltsin. Deldikten sonra ilk kanı sil. Stripi tak. Kanı tekrar sıkıp bir damla stripe damlar bekle. Her gün değil bir gün dur bir gün ölç. Sabah kalkar kalkmaz ölç. Not et. Yemekten sonra 1. Saat ölç. Ama ağzına yemek koydugun an saate bak. 1 saat sonra. Açlık sadece sabah. Tokluk sabah ön akşam bakilacak.Aldımmm
Hadi yaaaaa bilmiyodum 180 tl verdimm hepsine şimdiNeyse işine yarayan alır annemdede kv şeker hastası ihtiacı olursa bakarlar
Hadi yaaa zaten eczanaeden aldım artık
Aynen aldım şimdide artık 15 gün ölçiyimyok suyu fln normal dedi hepsi
Kiz ne yakmasi benim mide yakmami engelleyen iki şey var oda elma ve soguk süt ,midem yaninca geciriyor bunlarHayirrmidemi yakar diye icemiyorum sut falan
Ne kadar kilosu da çelimsiz damgası yedi bebeBence benim kızı geçemezsiniz
Soğuk süt acayip iyi geliyor gercektenKiz ne yakmasi benim mide yakmami engelleyen iki şey var oda elma ve soguk süt ,midem yaninca geciriyor bunlar
Sıkı diyet yaparsan almaz yavrucak işteYa bendeki şeker bebeğin kilosuna niye yansımıyor
29+2 de 1130 grdıNe kadar kilosu da çelimsiz damgası yedi bebe
Genler devreye giriyor demek kiYa bendeki şeker bebeğin kilosuna niye yansımıyor
Son 1 haftadır sıkı diyet yalan oldu. Okulda kermes vardı çok şükür bitti de toparlarım diye umuyorumSıkı diyet yaparsan almaz yavrucak işte
Bence ben deBende 7.7.22 dogurcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?