Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Riskin yoksa bisi olmaz ki.
Ben yatana kadar iş yapiyorum

Bende öyle düşünüyorum muz kaşar süt yumurta bende çok tükettim çocuk kilo alsın diye, abartmışım sanırım 2 hafta öndenn gidiyo herşeyi, kafasıda 1 ay
2 hafta bende uzak durayım bunlardan belki etki eder, bakalım ölçücem ben hiç ölmedim oyuzden bilmiyorum, yarın sabah aç karnına tok karnına denicemmm . Aynen normal düşünüyosan daha çok dikkat et
Bana iri bebek olucak böyle giderse sezeryan olur dedi, bende zaten öyle düşünüyorum sorun olmaz dedim sezeryan düşünüyom ya milleti normal ister çocuksa doğum pozisyonuna geçmez, benimkide doğum pozisyonuna geçmiş

Yenilenlerle biraz alakalı olduğunu ama geri kalanın genlerle alakalı olduğunu dusunuyorum ben. Şimdi 2 uzun ve iri anne babadan cok da küçük bebek doğmaz heralde

Muz, süt, yumurta hergün yiyorum. Gelişimi nornal gidiyor

Canım sen strip de almışsın strip pahalli zaten. Acaba strip cipli mi değil mi acaba. Cipliyse tanıtmak lazim. Elin temiz olacak mutlaka. Parmağı kalemle delmeden önce ovala sıkıştır kan oraya girltsin. Deldikten sonra ilk kanı sil. Stripi tak. Kanı tekrar sıkıp bir damla stripe damlar bekle. Her gün değil bir gün dur bir gün ölç. Sabah kalkar kalkmaz ölç. Not et. Yemekten sonra 1. Saat ölç. Ama ağzına yemek koydugun an saate bak. 1 saat sonra. Açlık sadece sabah. Tokluk sabah ön akşam bakilacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…