Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Yaa çok heyecanlı

Benim doktor niye 3 hafta sonra gel dedi ya, günlerimiz de yakın aslında, bi de kist gördü ya onun merakından ölcem heralde

Bizim 1 haziranda randevu ve daha nstye girmedim ben. Çatı muayenesi yapıldı mı?

Doğumdaki boy ilerisi için ölçüt değil gerçekten belli yaştan kilodan ziyade boy önemli oluyor benim oğlum 2550 gr 50 cm doğdu. Şu an zayıf ama boyu güzel
Evet doktorlar direkt boya bakıyor kiloya degil. Boya önem veriyorlar.

Ve zaten anne babaya çekmese bile
Teyze/hâlâ
Hatta biraz uzak akraba olanlar bile çekebiliyor genler

Anneannesi minyon ona çekecek benim kız
Belli olmaz canim. Benim kız minicik doğdu
Ama şuan yaşıtlarından uzun :)
O yüzden suan anlaşılmaz bişi.

Ciddi bir kilo düşüklüğü yoksa doktorlar boya odaklanıyor . Çok şükür gayet iyi hepsinin Kiloları .

Anormal bir kilo düşüklüğü olsaydi doktor söylerdi olan kişilere

Sağlıcakla gelsinler

Sağlıklı olsun da kilo boy toparlanır. Evet doktor normal dedi

Bende öyle düşünüyorum aslında şekerimde bişi çıkmıcağını düşünüyorum çünkü suyu fln gayet normaldedi bebeğin, bebeğin herşeyi merve gibi 2 hafta önde gidiyo 34+4 hatta gösteriyo, kafada 36 hafta
Bende 53 cm 3600 doğmuşum eşimi bilmiyom ama kesin genetik olabilir
Yaaaaaa süperrrrrsinnnnnn doktor şöyle anlatamadı yeminle ciplimi bilmem amaa eczanedeki herşey halletti açtı taktı hazır hale getirdi.. aç karnına yapıyım sonra yemek yedikden 1 saat sonra yapıyım. 1 gün yapıp bi gün yapmıcammm doğru anladım dimi Açlık 60-95
Tokluk 100-140 arası olucak
yoncambenim bu benim kağıdın ben buna not alıyorum.Eki Görüntüle 3067955
Şu alttaki bilgilerde iyi oldu açlık kaç tokluk kaç olduğjnu bilmiyodum iyi oldu kaydettim hepsini, bende kağıda böyle not alıyımmmm 2 hafta sonra götüreyim
30. haftada gittiğimde 1500 grdı. 32+1 de gittim 1950gr. cıktı. Benim kız yoncambenim in oğlan kadar çıksa benim doktorlar kafayı yemiş beni gözetim altına almışlardı. Şekerden oldu diye
Benim doktor çok rahat aaaa normal düzelir sadece iri olucak fln hiç korkutmuyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…