- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.501
Şunu da söylemeden edemeyeceğimGenler devreye giriyor demek ki
Ablamda da şeker vardı. Bebek doğdu fare kadar
Ben de yoktu ama kızım doğdu fare kadar
Minyon değilim aslındaGenler devreye giriyor demek ki
Ablamda da şeker vardı. Bebek doğdu fare kadar
Ben de yoktu ama kızım doğdu fare kadar
Takılmadım dr.normal dedi ama Dün bana da benimki az gibi geldi29+2 de 1130 grdı
Kızım 48 cm 2,780 gr doğduMinyon değilim aslında1.64 boy 60 kiloydum en son ama evet küçük doğuruyorum liseye kadar ben de çelimsizdimm
30+2 de 1506 gramdiBence benim kızı geçemezsiniz
Evet anne baba iri ve çok uzun değilseTakılmadım dr.normal dedi ama Dün bana da benimki az gibi geldi
30+3 haftasıyla uyumlu 1500 Gr 39 cm
Kızlar birz daha narin Minnoş oluyor takmadım bende çok
Benimki de aynıydı. 30+2 de. Boyu 40 cm. ErkekTakılmadım dr.normal dedi ama Dün bana da benimki az gibi geldi
Merhaba kızlar 32+4 de 2150 gr herşey haftasıyla uyumlu dedi, bundan sonra haftada birebdüştü kontroller
Ben artık bu hafta işlerimi bitirip dinlenme ve bebişi beklemeye başlayacağım.
Doğum için 5 hafta sonra yani 38. Hafta itibariyle her gün olabilir dedi
Ben de takmıyırum 3 kiloyu bulamayacak tahmin edebiliyorum amy lee nin dediği gibi genler böyleTakılmadım dr.normal dedi ama Dün bana da benimki az gibi geldi
Doğumdaki boy ilerisi için ölçüt değil gerçekten belli yaştan kilodan ziyade boy önemli oluyor benim oğlum 2550 gr 50 cm doğdu. Şu an zayıf ama boyu güzelKızım 48 cm 2,780 gr doğdu
Şuan yaşıtlarına gore boyu uzun mesela . Belli olmuyor aslında ne olacağı:)
Bizi geçemezsin demiştim30+2 de 1506 gramdibenim yavru kusum
Saldım biraz ama böyle kendimi iyi hissetmiyorum
Evet doktorlar direkt boya bakıyor kiloya degil. Boya önem veriyorlar.Doğumdaki boy ilerisi için ölçüt değil gerçekten belli yaştan kilodan ziyade boy önemli oluyor benim oğlum 2550 gr 50 cm doğdu. Şu an zayıf ama boyu güzel
Anneannesi minyon ona çekecek benim kızEvet doktorlar direkt boya bakıyor kiloya degil. Boya önem veriyorlar.
Ve zaten anne babaya çekmese bile
Teyze/hâlâ
Hatta biraz uzak akraba olanlar bile çekebiliyor genler
Belli olmaz canim. Benim kız minicik doğduAnneannesi minyon ona çekecek benim kız
Sağlıklı olsun da kilo boy toparlanır. Evet doktor normal dediBelli olmaz canim. Benim kız minicik doğdu
Ama şuan yaşıtlarından uzun :)
O yüzden suan anlaşılmaz bişi.
Ciddi bir kilo düşüklüğü yoksa doktorlar boya odaklanıyor . Çok şükür gayet iyi hepsinin Kiloları .
Anormal bir kilo düşüklüğü olsaydi doktor söylerdi olan kişilere
Duzelir ya stres yapmaSon 1 haftadır sıkı diyet yalan oldu. Okulda kermes vardı çok şükür bitti de toparlarım diye umuyorumTokluk 2 saat 171 çıktı bugün
Bende öyle düşünüyorum aslında şekerimde bişi çıkmıcağını düşünüyorum çünkü suyu fln gayet normaldedi bebeğin, bebeğin herşeyi merve gibi 2 hafta önde gidiyo 34+4 hatta gösteriyo, kafada 36 haftaYenilenlerle biraz alakalı olduğunu ama geri kalanın genlerle alakalı olduğunu dusunuyorum ben. Şimdi 2 uzun ve iri anne babadan cok da küçük bebek doğmaz heralde
Muz, süt, yumurta hergün yiyorum. Gelişimi nornal gidiyor
Yaaaaaa süperrrrrsinnnnnn doktor şöyle anlatamadı yeminleCanım sen strip de almışsın strip pahalli zaten. Acaba strip cipli mi değil mi acaba. Cipliyse tanıtmak lazim. Elin temiz olacak mutlaka. Parmağı kalemle delmeden önce ovala sıkıştır kan oraya girltsin. Deldikten sonra ilk kanı sil. Stripi tak. Kanı tekrar sıkıp bir damla stripe damlar bekle. Her gün değil bir gün dur bir gün ölç. Sabah kalkar kalkmaz ölç. Not et. Yemekten sonra 1. Saat ölç. Ama ağzına yemek koydugun an saate bak. 1 saat sonra. Açlık sadece sabah. Tokluk sabah ön akşam bakilacak.
Şu alttaki bilgilerde iyi oldu açlık kaç tokluk kaç olduğjnu bilmiyodum iyi oldu kaydettim hepsini, bende kağıda böyle not alıyımmmm 2 hafta sonra götüreyim
Benim doktor çok rahat aaaa normal düzelir sadece iri olucak fln hiç korkutmuyo beni30. haftada gittiğimde 1500 grdı. 32+1 de gittim 1950gr. cıktı. Benim kızyoncambenim in oğlan kadar çıksa benim doktorlar kafayı yemiş beni gözetim altına almışlardı. Şekerden oldu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?