Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bide ben normal doguracam boyle kilo almaya devam ederse 3.800 olur heral onuda nasil pırtlatacam ,bide genetiklik kismi var eşimin tarafinin kelle kulak yerinde umarim cekmemistir
Cidden yaaaaaa nasıl doğurulur kilolu bebekler ordan o bebek nasıl çıkıyo ben anne olucam 1 ay sonra hala çözemedim

Hadi hayırlı olsun , sabah akşam mi ölçeceksin ,ne dedi doktorun?

Evet doktorlar direkt boya bakıyor kiloya degil. Boya önem veriyorlar.

Ve zaten anne babaya çekmese bile
Teyze/hâlâ
Hatta biraz uzak akraba olanlar bile çekebiliyor genler
Genetikle alakalı aynen . Bizimki 43 cm imiş 30+3 bacakları uzun dedi doktor. Dayısı 1.90 babası 182 ne olacak benim de boyum 168 ama bacaklarım çok uzun gövdem minicik . hatta anne ya da babanın doğum kilosu nasıldı dedi . Onlar bile benzer olabiliyormuş

Onlardan biri de benim,normal dogum istiyorum ama bu gidişle zor bi şekilde çıkacak illa ,en hayırlı en sağlıklı hangi şekilde olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum

Ben 4750 gr dogmusum esim 2600 dogmus napsin cocugum arada kaldi demej 3000 olsa raziyim 31+4 de 1750 di

Hadi hayırlı olsun , sabah akşam mi ölçeceksin ,ne dedi doktorun?
Bilmiyorumki aç ve tok dedi sadece , bide sabah ayrı akşam ayrımı ölçmem lazım Morkahve
Onlardan biri de benim,normal dogum istiyorum ama bu gidişle zor bi şekilde çıkacak illa ,en hayırlı en sağlıklı hangi şekilde olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum
Daha erken bence yaaaaa nerden baksan 2 ayın varr illa geçen doğum kanalınasağlıklı sıhatli gelsin ponçiklerde

Ya işte benim şeker geçmişim olduğu için böyle pimpirikler benimkiler. Ama yapısal olarakda pipirikli benim doktorum. Hem kadın doğumcum hem de dahiliyecim evhamlı.

Bu değerlerin bir tık altında üstünde çıksa da çok problem yok. Sürekli 200 lerde filan seyretmediği sürece.

Sadece genetik olarak çocuk uzundur belki. Benim kuzenim var baya uzun 6 kilo doğdu. Sonra kardeşi de 5 kilo doğdu ikiside 180'nin üstünde şu an kiloları normal. Şeker hastalıkları da yok. Normal de olabilir yani.

6 kilomu maşallahhhhh bencede bende öyle düşünüyorum yinede takip ediyim üşendim gitmedim başıma kaldı

Canım tokluk için hep yemek yedikten sonra 1. saat sabah öyle akşam ama açlık sadece sabah

Ben 2400 eşim 2700 doğmuş. Bebek için de iri bir bebek beklemeyin demişti doktor. Doğru olabilir

Aynen onemli olan o ,sağlıkla gelsinler gerisi bos
Sabah akşam aç tok bak bence.Ama tokluk 1 saatte olacak şekilde bakmalısın.Ayrica 15 gün çok değil mi ya bi kaç gün bakıp mesaj atsan doktora,daha iyi olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…