- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.521
Bencede yaaaa kilonun çok olmasıda sıkıntııııSağlıklı olsun da kilo boy toparlanır. Evet doktor normal dedi
Cidden yaaaaaa nasıl doğurulur kilolu bebekler ordan o bebek nasıl çıkıyo ben anne olucam 1 ay sonra hala çözemedimBide ben normal doguracam boyle kilo almaya devam ederse 3.800 olur heral onuda nasil pırtlatacam ,bide genetiklik kismi var eşimin tarafinin kelle kulak yerinde umarim cekmemistir
Meyilin yokkiCidden yaaaaaa nasıl doğurulur kilolu bebekler ordan o bebek nasıl çıkıyo ben anne olucam 1 ay sonra hala çözemedim
En güzeli prensesler gibiMeyilin yokki
Valla epidurali vuruncam oyle dogurcam baska turlu doguramam
Hadi hayırlı olsun , sabah akşam mi ölçeceksin ,ne dedi doktorun?Aldımmm
Hadi yaaaaa bilmiyodum 180 tl verdimm hepsine şimdiNeyse işine yarayan alır annemdede kv şeker hastası ihtiacı olursa bakarlar
Hadi yaaa zaten eczanaeden aldım artık
Aynen aldım şimdide artık 15 gün ölçiyimyok suyu fln normal dedi hepsi
Genetikle alakalı aynen . Bizimki 43 cm imiş 30+3 bacakları uzun dedi doktor. Dayısı 1.90 babası 182 ne olacakEvet doktorlar direkt boya bakıyor kiloya degil. Boya önem veriyorlar.
Ve zaten anne babaya çekmese bile
Teyze/hâlâ
Hatta biraz uzak akraba olanlar bile çekebiliyor genler
Dayımız dışında hiçbirimiz öyle çok iri değilizEvet anne baba iri ve çok uzun değilse
Aynen minnoş oluyorlar önce:)
Onlardan biri de benim,normal dogum istiyorum ama bu gidişle zorBende öyle düşünüyorum muz kaşar süt yumurta bende çok tükettim çocuk kilo alsın diye, abartmışım sanırım 2 hafta öndenn gidiyo herşeyi, kafasıda 1 ay
2 hafta bende uzak durayım bunlardan belki etki eder, bakalım ölçücem ben hiç ölmedim oyuzden bilmiyorum, yarın sabah aç karnına tok karnına denicemmm . Aynen normal düşünüyosan daha çok dikkat et
Bana iri bebek olucak böyle giderse sezeryan olur dedi, bende zaten öyle düşünüyorum sorun olmaz dedimsezeryan düşünüyom ya milleti normal ister çocuksa doğum pozisyonuna geçmez, benimkide doğum pozisyonuna geçmiş
Ben 4750 gr dogmusum esim 2600 dogmus napsin cocugum arada kaldi demejGenetikle alakalı aynen . Bizimki 43 cm imiş 30+3 bacakları uzun dedi doktor. Dayısı 1.90 babası 182 ne olacakbenim de boyum 168 ama bacaklarım çok uzun gövdem minicik . hatta anne ya da babanın doğum kilosu nasıldı dedi . Onlar bile benzer olabiliyormuş
Bilmiyorumki aç ve tok dedi sadece , bide sabah ayrı akşam ayrımı ölçmem lazımHadi hayırlı olsun , sabah akşam mi ölçeceksin ,ne dedi doktorun?
Daha erken bence yaaaaa nerden baksan 2 ayın varr illa geçen doğum kanalınaOnlardan biri de benim,normal dogum istiyorum ama bu gidişle zorbi şekilde çıkacak illa ,en hayırlı en sağlıklı hangi şekilde olacaksa öyle olsun diye dua ediyorum
Ya işte benim şeker geçmişim olduğu için böyle pimpirikler benimkiler. Ama yapısal olarakda pipirikli benim doktorum. Hem kadın doğumcum hem de dahiliyecim evhamlı.Bende öyle düşünüyorum aslında şekerimde bişi çıkmıcağını düşünüyorum çünkü suyu fln gayet normaldedi bebeğin, bebeğin herşeyi merve gibi 2 hafta önde gidiyo 34+4 hatta gösteriyo, kafada 36 hafta
Bende 53 cm 3600 doğmuşum eşimi bilmiyom ama kesin genetik olabilir
Yaaaaaa süperrrrrsinnnnnn doktor şöyle anlatamadı yeminleciplimi bilmem amaa eczanedeki herşey halletti açtı taktı hazır hale getirdi.. aç karnına yapıyım sonra yemek yedikden 1 saat sonra yapıyım. 1 gün yapıp bi gün yapmıcammm doğru anladım dimi Açlık 60-95
Tokluk 100-140 arası olucak
Şu alttaki bilgilerde iyi oldu açlık kaç tokluk kaç olduğjnu bilmiyodum iyi oldu kaydettim hepsini, bende kağıda böyle not alıyımmmm 2 hafta sonra götüreyim
Benim doktor çok rahat aaaa normal düzelir sadece iri olucak fln hiç korkutmuyo beni
6 kilomu maşallahhhhhYa işte benim şeker geçmişim olduğu için böyle pimpirikler benimkiler. Ama yapısal olarakda pipirikli benim doktorum. Hem kadın doğumcum hem de dahiliyecim evhamlı.
Bu değerlerin bir tık altında üstünde çıksa da çok problem yok. Sürekli 200 lerde filan seyretmediği sürece.
Sadece genetik olarak çocuk uzundur belki. Benim kuzenim var baya uzun 6 kilo doğdu. Sonra kardeşi de 5 kilo doğdu ikiside 180'nin üstünde şu an kiloları normal. Şeker hastalıkları da yok. Normal de olabilir yani.
Canım tokluk için hep yemek yedikten sonra 1. saat sabah öyle akşam ama açlık sadece sabahBilmiyorumki aç ve tok dedi sadece , bide sabah ayrı akşam ayrımı ölçmem lazımMorkahve
Daha erken bence yaaaaa nerden baksan 2 ayın varr illa geçen doğum kanalınasağlıklı sıhatli gelsin ponçiklerde
Ben seni sezeryan düşünüyorsun sanıyordumBide ben normal doguracam boyle kilo almaya devam ederse 3.800 olur heral onuda nasil pırtlatacam ,bide genetiklik kismi var eşimin tarafinin kelle kulak yerinde umarim cekmemistir
Ben 2400 eşim 2700 doğmuş. Bebek için de iri bir bebek beklemeyin demişti doktor. Doğru olabilirGenetikle alakalı aynen . Bizimki 43 cm imiş 30+3 bacakları uzun dedi doktor. Dayısı 1.90 babası 182 ne olacakbenim de boyum 168 ama bacaklarım çok uzun gövdem minicik . hatta anne ya da babanın doğum kilosu nasıldı dedi . Onlar bile benzer olabiliyormuş
Ban yemiştir bdv bölümünden
Aynen onemli olan o ,sağlıkla gelsinler gerisi bosBilmiyorumki aç ve tok dedi sadece , bide sabah ayrı akşam ayrımı ölçmem lazımMorkahve
Daha erken bence yaaaaa nerden baksan 2 ayın varr illa geçen doğum kanalınasağlıklı sıhatli gelsin ponçiklerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?