Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Canım tokluk için hep yemek yedikten sonra 1. saat sabah öyle akşam ama açlık sadece sabah
Heeee tamam ozman ben sadece sabah yapıyım aç ve tok olarak 1 gün yapıp bi gün yapmıcam
Aynen onemli olan o ,sağlıkla gelsinler gerisi bos
Sabah akşam aç tok bak bence.Ama tokluk 1 saatte olacak şekilde bakmalısın.Ayrica 15 gün çok değil mi ya bi kaç gün bakıp mesaj atsan doktora,daha iyi olmaz mi?
Ne biliyimmmm benim doktormu rahat bilemedim olmadı msj atıyım dediğin gibi, gerçi maj attığımdada zor cvp veriyo ama olsun

Dişçideyken ağzıma pamuk degil peçete sokulmasını istemiştim misal
gokkusaginadusenbukalemun
Dişçi bir afallamıştır.

ben de metal şeylerin dişime ve metal şeylere değmesinden aşırı rahatsız oluyorum. Yemek yerken kaşık çatalın dişime değmesine asla izin vermem. Çok dikkat ederim.

Pamuk her zaman ağza girecek bisi degil.
Ama senin ısın benden daha zor

Valla yürürken bazen öyle geriyor ki karnımı sokak ortasında karnımı tutmak veya ovmak zorunda kalıyorum.
Biri soracak bir gün doğum mu yapıyorsunuz diye

Aynısını yasıyorum oturdugum yerden kalkarken yada uzanmıssam ayaga kalktıgımda aynı sekılde bır ıkı dakıka yurumekte zorlanıyorum.resme oraya tekme yemısım gıbı agrıyor.

Kalabalık bir sofrada düşünemiyorum senı
Yok artık yolunu buldum. Kimse farketmiyor. beni tanıyanlar da artık absürt bulmuyor çünkü o kadar çok takıntım var ki, hangi birine şaşırsınlar.

Evlenince eşime hepsini tek tek saydım. Bak evlenince bu takıntılar yüzünden beni uyarma gafletinde bulunma dedim. Neyse ki hepsini kabul etti. Bir tanesi yüzünden arada tartışıyoruz ama idare ediyoruz bir şekilde.

Takıntılarla alakalı çok şey okudum. Keçeden rahatsızlık duymayla karşılaşmamıştım. O yüzden şaşırdım.

Aa vardır eminim dişi kamaşanlar

Misal tırnaklarını ya da bir çatalı duvara sürttüğünde çıkan sesle dişlerin kamaşması

Pamuk
Keçe
Yün ipiğin dişlerinde sürttüğünü düşün.

Tırnak değil ama metali düşününce içim fena oluyor bu takıntılar bir yerlerden bize miras kalıyorlar ama keşke kalmasalar

Bence de bi kaç gün bak msj at er ya da geç döner elbet
Bi sıkıntı görmediği icin rahat olabilir insallah öyledir de

Qmutlaka başka bir doktor git yazdır bence.
Suan randevu yok bakalım talep oluşturdum
Evet devlet karsiliyo bi kısmını.Rapor yazmak dakikalık iş,doktordan doktora değişiyor işte.ne diye yazmadıysa hayret
Bence de , eczacı da neye yazmadı anlamadım basit bi sey herkese yazıyorlar dedi
Sana beğenmedim attım son yazdığını okumak bile içimi tuaf etti . Metalin metal e surtmesini de sevmem . Tencere dibini tahta kaşıkla sıyıririm mesela. Benim de malesef bir çok takıntı ve fobim var

Öğlen ve akşam tokluğa da bak ama benim yolladığım listedeki gibi

Şöyle kaygan kumaşlı bir çanta türü var. Adını bilmiyoruum. Sert ama kaygan. Bir de masa örtüleri oluyorya silinebilen. Benim kardeşimin de onlardan dişi kamaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…