- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.541
Heeee tamam ozman ben sadece sabah yapıyım aç ve tok olarakCanım tokluk için hep yemek yedikten sonra 1. saat sabah öyle akşam ama açlık sadece sabah
Ne biliyimmmm benim doktormu rahat bilemedimAynen onemli olan o ,sağlıkla gelsinler gerisi bos
Sabah akşam aç tok bak bence.Ama tokluk 1 saatte olacak şekilde bakmalısın.Ayrica 15 gün çok değil mi ya bi kaç gün bakıp mesaj atsan doktora,daha iyi olmaz mi?
Dişçi bir afallamıştır.
Pamuk her zaman ağza girecek bisi degil.Dişçi bir afallamıştır.
ben de metal şeylerin dişime ve metal şeylere değmesinden aşırı rahatsız oluyorum. Yemek yerken kaşık çatalın dişime değmesine asla izin vermem. Çok dikkat ederim.
Aynen yürüyüş yapın falan diyorlar da ben bi çarşıya çıkıp dönsem heryerim ağrıyor aşağıya baskı yapıyor kasıklarım vajinam ağrıyor ne yürüyüşü yollarda mı doğuram
Yeni hamilelere bakmaKızlar, yepyeni hamileleri görünce midem bulanıyor benim.
Aşırı bulantısı zamanlarım aklıma geliyor
Moralim bozuluyor.
Ulen şu hayatta beni en zor yaşadığım şeyler bile bu sekilde etkilememiştir
Buralarda dolanınca görüyorumYeni hamilelere bakma
Aynısını yasıyorum oturdugum yerden kalkarken yada uzanmıssam ayaga kalktıgımda aynı sekılde bır ıkı dakıka yurumekte zorlanıyorum.resme oraya tekme yemısım gıbı agrıyor.Kızlar ya kasık ağrısı çeken varmı?? Baya şiddetli böyle kasık demek yetmez çatı ağrısı resmen bütün alt kemiklerim sızlıyor... Geçenlerde doktoruma sordum normal dedi ama ozaman bu denli değildi. Kasık ağrısı olağan bel ağrısı sıkıntı demişti hatta.. varmı tecrübe eden? Ne iyi gelir napmak gerek yürümekte zorlanıyorum
HaklısınPamuk her zaman ağza girecek bisi degil.
Ama senin ısın benden daha zor
Kalabalık bir sofrada düşünemiyorum senıHaklısın
Yok artık yolunu buldum. Kimse farketmiyor.Kalabalık bir sofrada düşünemiyorum senı
Aa vardır eminim dişi kamaşanlarYok artık yolunu buldum. Kimse farketmiyor.beni tanıyanlar da artık absürt bulmuyor çünkü o kadar çok takıntım var ki, hangi birine şaşırsınlar.
Evlenince eşime hepsini tek tek saydım. Bak evlenince bu takıntılar yüzünden beni uyarma gafletinde bulunma dedim. Neyse ki hepsini kabul etti. Bir tanesi yüzünden arada tartışıyoruz ama idare ediyoruz bir şekilde.
Takıntılarla alakalı çok şey okudum. Keçeden rahatsızlık duymayla karşılaşmamıştım. O yüzden şaşırdım.
Tırnak değil ama metali düşününce içim fena oluyorAa vardır eminim dişi kamaşanlar
Misal tırnaklarını ya da bir çatalı duvara sürttüğünde çıkan sesle dişlerin kamaşması
Pamuk
Keçe
Yün ipiğin dişlerinde sürttüğünü düşün.
Islak yünün gıcırtısı delirtir beniAa vardır eminim dişi kamaşanlar
Misal tırnaklarını ya da bir çatalı duvara sürttüğünde çıkan sesle dişlerin kamaşması
Pamuk
Keçe
Bence de bi kaç gün bak msj at er ya da geç döner elbetHeeee tamam ozman ben sadece sabah yapıyım aç ve tok olarak1 gün yapıp bi gün yapmıcam
Ne biliyimmmm benim doktormu rahat bilemedimolmadı msj atıyım dediğin gibi, gerçi maj attığımdada zor cvp veriyo ama olsun
Suan randevu yok bakalım talep oluşturdumQmutlaka başka bir doktor git yazdır bence.
Bence de , eczacı da neye yazmadı anlamadım basit bi sey herkese yazıyorlar dediEvet devlet karsiliyo bi kısmını.Rapor yazmak dakikalık iş,doktordan doktora değişiyor işte.ne diye yazmadıysa hayret
Sana beğenmedim attımAa vardır eminim dişi kamaşanlar
Pamuk
Keçe
Ayyy inşalllahhhBence de bi kaç gün bak msj at er ya da geç döner elbet
Bi sıkıntı görmediği icin rahat olabilir insallah öyledir de
Öğlen ve akşam tokluğa da bak ama benim yolladığım listedeki gibiHeeee tamam ozman ben sadece sabah yapıyım aç ve tok olarak1 gün yapıp bi gün yapmıcam
Ne biliyimmmm benim doktormu rahat bilemedimolmadı msj atıyım dediğin gibi, gerçi maj attığımdada zor cvp veriyo ama olsun
Şöyle kaygan kumaşlı bir çanta türü var. Adını bilmiyoruum. Sert ama kaygan. Bir de masa örtüleri oluyorya silinebilen. Benim kardeşimin de onlardan dişi kamaşıyorAa vardır eminim dişi kamaşanlar
Pamuk
Keçe
Tamam kendime öyle bi liste yapıyımÖğlen ve akşam tokluğa da bak ama benim yolladığım listedeki gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?