- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.561
Bu daha değişikmişŞöyle kaygan kumaşlı bir çanta türü var. Adını bilmiyoruum. Sert ama kaygan. Bir de masa örtüleri oluyorya silinebilen. Benim kardeşimin de onlardan dişi kamaşıyor
Pazartesi gidicem, bakalım kendini gösterecek mi çiçeğimAyyy inşalllahhhsen bidaha nezman gidicektin
Ben 2. Sezaryen olacagı için kendim gün sececeğim doktorda kabul eder insallahBence ben deama önce tatil, sonra temizlik, sonra baby
Hadi bakalım birsey olmadan dogururumRiskin yoksa bisi olmaz ki.
Ben yatana kadar iş yapiyorum
Benimki göstermedi bari seninki göstersin minnakPazartesi gidicem, bakalım kendini gösterecek mi çiçeğim
Benim doktorum normalde 3 haftada 1 çağırıyodu, 2ye düşürmüştü şimdi 1 e düşürdü bu biraz doktorla ilgili için rahat değilse al randevu git, benim öyle olduğu da olduYaa çok heyecanlı
Benim doktor niye 3 hafta sonra gel dedi ya, günlerimiz de yakın aslında, bi de kist gördü ya onun merakından ölcem heralde
Bizim 1 haziranda randevu ve daha nstye girmedim ben. Çatı muayenesi yapıldı mı?
Bir kitapta okumuştum, yetişkinlikte ki boy hesaplama kriterlerinden biriDoğumdaki boy ilerisi için ölçüt değil gerçekten belli yaştan kilodan ziyade boy önemli oluyor benim oğlum 2550 gr 50 cm doğdu. Şu an zayıf ama boyu güzel
Bende bu cati muayenesiyle ilgili birsey merk ediyorum gecen hafta hastanede yattigim surecte beni acilden dogumhaneye gecirdiler acilde acilma varmi diye bakilmisti uzerime ameliyat onlugu ve varis corabi giydirdiler daha sonra tekrar alttan eliyle bakti acilma olmadigini soyleyip ama diyerek birsey ekledi ne dedigini anlamadim ayni odada benden once badka kiza alttan bakti ve 2 cm acilma oldugunu soyleyip bana soyledigi seyin tam tersini soyleyip onu sezeryana beni ise sanci odasına gonderdi acaba cati muayenesimiydi yaptigi sey o an korkudan sormak aklima gelmemis sizce ?Benim doktorum normalde 3 haftada 1 çağırıyodu, 2ye düşürmüştü şimdi 1 e düşürdü bu biraz doktorla ilgili için rahat değilse al randevu git, benim öyle olduğu da oldu
Bu benim 2. Gebeliğim ilk kızımı normal doğurmuştum, ama çatı muayenesi 36. Haftada yapılmıştı sadece minik bir parmak hareketiydi, çok korkunç şeyler duymuştum o konuda çok şaşırmıştım ve endişeliydim açıkcası.
Hiç korkma doktorun en doğru zamanda ve şekilde yapacaktır
Kız seninki daha napsııııınnnnBenimki göstermedi bari seninki göstersin minnak
Öyle mi hiç duymamıştım. Kaçtı acaba 2 yaşındaBir kitapta okumuştum, yetişkinlikte ki boy hesaplama kriterlerinden biri
2. Yaş boyu x2
Ne biliyim bi göreydim yüzünüKız seninki daha napsııııınnnn
Maşallah bu arada, benimki de diyetten önce 2.5 hafta önde çıkmıştı diyet miyet şimdi haftasıyla normal, azıcık dikkat et yediklerine inşallah şeker yoktur
Ya şeker sadece bebeği iri yapmıyor ama, onunda şekeri olabilir doğduğunda düşebilir, mama takviyesi yapılıyor o aşamada sütün olsun olmasın tedavi gibi. Yani sen ölç muhakkak sabah akşam, muhakkak kontrole git doktoruna bir daha da o kadar ara verme doktora gitmeyeNe biliyim bi göreydim yüzünüo hevesle gidiyom hep
İnterntte baktım 3hafta ve üstündeyse kafası iri bebek olucsk anlamındaymış,
Amaaaa sorun yapmıyorum dediğin gibi ben zamanla hepsi normale gelicek gibi düşünüyorum pinpirikli biri olmadığım içinBiraz dikkat ederim kendim içinde çünkü taşıması cidden zor demekki oyuzden bukadar zorlanıyodum
İnşallah yoktur yarın başlıcam ölçmeye
Yok kizimi prenses dogumla firtlattımBen seni sezeryan düşünüyorsun sanıyordum
Kızım 176 oluyordu hesaplamaya göre, bende merak ediyorumÖyle mi hiç duymamıştım. Kaçtı acaba 2 yaşındabir ara kısaydı kardeşi aynı dönemde daha uzun mesela neyse 1.70 i geçsinler bari
Prenses doğum ne demek ?Yok kizimi prenses dogumla firtlattım
Ama oyle bi imkan olmasaydi sezeryan olurdum
Yine aynı zamana denk geldikPerşembe 19 mayısmiş randevuyu o güne almıştım tam 32+0 olacak diye. Ama tabi çocuklar evde olacak hiç düşünmedim mecbur onlarla vakit geçirmek için cumaya kaldım.
Yok yok bu sefer aldım ağzımın payınıYa şeker sadece bebeği iri yapmıyor ama, onunda şekeri olabilir doğduğunda düşebilir, mama takviyesi yapılıyor o aşamada sütün olsun olmasın tedavi gibi. Yani sen ölç muhakkak sabah akşam, muhakkak kontrole git doktoruna bir daha da o kadar ara verme doktora gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?