Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benim doktorum normalde 3 haftada 1 çağırıyodu, 2ye düşürmüştü şimdi 1 e düşürdü bu biraz doktorla ilgili için rahat değilse al randevu git, benim öyle olduğu da oldu

Bu benim 2. Gebeliğim ilk kızımı normal doğurmuştum, ama çatı muayenesi 36. Haftada yapılmıştı sadece minik bir parmak hareketiydi, çok korkunç şeyler duymuştum o konuda çok şaşırmıştım ve endişeliydim açıkcası.
Hiç korkma doktorun en doğru zamanda ve şekilde yapacaktır

Bende bu cati muayenesiyle ilgili birsey merk ediyorum gecen hafta hastanede yattigim surecte beni acilden dogumhaneye gecirdiler acilde acilma varmi diye bakilmisti uzerime ameliyat onlugu ve varis corabi giydirdiler daha sonra tekrar alttan eliyle bakti acilma olmadigini soyleyip ama diyerek birsey ekledi ne dedigini anlamadim ayni odada benden once badka kiza alttan bakti ve 2 cm acilma oldugunu soyleyip bana soyledigi seyin tam tersini soyleyip onu sezeryana beni ise sanci odasına gonderdi acaba cati muayenesimiydi yaptigi sey o an korkudan sormak aklima gelmemis sizce ?

Benimki göstermedi bari seninki göstersin minnak
Kız seninki daha napsııııınnnn
Maşallah bu arada, benimki de diyetten önce 2.5 hafta önde çıkmıştı diyet miyet şimdi haftasıyla normal, azıcık dikkat et yediklerine inşallah şeker yoktur

Kız seninki daha napsııııınnnn
Maşallah bu arada, benimki de diyetten önce 2.5 hafta önde çıkmıştı diyet miyet şimdi haftasıyla normal, azıcık dikkat et yediklerine inşallah şeker yoktur
Ne biliyim bi göreydim yüzünü o hevesle gidiyom hep
İnterntte baktım 3hafta ve üstündeyse kafası iri bebek olucsk anlamındaymış,
Amaaaa sorun yapmıyorum dediğin gibi ben zamanla hepsi normale gelicek gibi düşünüyorum pinpirikli biri olmadığım için Biraz dikkat ederim kendim içinde çünkü taşıması cidden zor demekki oyuzden bukadar zorlanıyodum
İnşallah yoktur yarın başlıcam ölçmeye

Ya şeker sadece bebeği iri yapmıyor ama, onunda şekeri olabilir doğduğunda düşebilir, mama takviyesi yapılıyor o aşamada sütün olsun olmasın tedavi gibi. Yani sen ölç muhakkak sabah akşam, muhakkak kontrole git doktoruna bir daha da o kadar ara verme doktora gitmeye

Hanımlar sorunlar bir türlü bitmiyor Eski yazılarımdan hatırlayanlar vardır bebeğin beyninde kist çıkıp sonradan kaybolduğu için rahatlamıştık... Bugün doktor muayenesine gittim 31+2 doktor sıvı azalmış bebekte hafta geriliği var dedi. Ciger geliştirici iğne verdi 2 şer dozdan 4 tane 24 saatte bir... Ekg, nst ve anestezi için kan tahlili aldı... Ekg ve nst de bir şey çıkmadı alttan muayene de şuan sıvıda gelmiyor dedi... Ama bayram zamanı 28+5 de sancım olmuştu acile gitmiştim orada kadın nst de sancı var açılman yok doğum başlamıyor ama akıntın çok var demişti büyük ihtimal sıvı o zaman azalmış... Ne yapacağım bilmiyorum doktor 1 hafta sonra gel karar verelim kontrol edelim dedi Böyle birşey yaşayan ya da şahit olan var mıdır?

Yok yok bu sefer aldım ağzımın payını 2haziranda yeni randevum Zaten onlar direk aldı bana gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…