- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.581
Normal dogumu epiduralli gecerklestirmek 4 cm dens sonra igne vuruluyor sonra belden aşşağ uyuşuyor hissetmeden pırtPrenses doğum ne demek ?
Epiduralli normal doğumPrenses doğum ne demek ?
Inşallah ya diğer gittiğimde de görmedim merak ediyorum vallaBenimki göstermedi bari seninki göstersin minnak
Direkt sezeryan odaklı olduğum için
Büyüdükleri için herhalde artık olmuyoInşallah ya diğer gittiğimde de görmedim merak ediyorum valla
İlki epiduralli 2. Epiduralsiz oldu ve anladım ki epiduralli gerçekten prensesss doğummuşNormal dogumu epiduralli gecerklestirmek 4 cm dens sonra igne vuruluyor sonra belden aşşağ uyuşuyor hissetmeden pırt
Normal dogumu epiduralli gecerklestirmek 4 cm dens sonra igne vuruluyor sonra belden aşşağ uyuşuyor hissetmeden pırt
İlki epiduralli 2. Epiduralsiz oldu ve anladım ki epiduralli gerçekten prensesss doğummuş
İlki epiduralli 2. Epiduralsiz oldu ve anladım ki epiduralli gerçekten prensesss doğummuş
Normal dogumu epiduralli gecerklestirmek 4 cm dens sonra igne vuruluyor sonra belden aşşağ uyuşuyor hissetmeden pırt
Benimki şimdilik normalBen 2. Sezaryen olacagı için kendim gün sececeğim doktorda kabul eder insallah
BahtimaBenimki şimdilik normalbakalım bağrıma
Bundan korkuyorum işte ikinciye epidural yetismezse suyum gelirse falan diyeİlki epiduralli 2. Epiduralsiz oldu ve anladım ki epiduralli gerçekten prensesss doğummuş
Ikindi vakti 4 gibi vurundum akşam 9.20 de bebegimi kucagima almistim , birde saat 7 gibi ben artik hissetmeye basliyorum ikinci dozu vurun dedim tekrar vurdular yani etkisi gecmesi mumkun degil belime katater takildi hortumun ucuda ensemdeydi gelip oraya 2. Dozu sıkmıştı hemsire4cm. den sonra ne kadar zamanda normal doğum açıklığına geldin?
Bir tanıdık da epidural istemiş 4 cm den sonra açılma yavaş olunca etkisi geçince yine sancıyla doğurduğunu söyledi. O yüzden emin olamıyorum epiduralden
İlkinde epidural istememistimİlki epiduralli 2. Epiduralsiz oldu ve anladım ki epiduralli gerçekten prensesss doğummuş
Valla mukemmeldi sonrasi oturdum kalktim falan oyle agri sizi cok olmadi kizimi her pozisyonda emzirebildim zaten dogumhanede gelmisti sütümSonradan nasıl oluyo iyileşmesi pekihemen ayaklandınızmı sıkıntı oldumu, nezman orası iyileşti
3. GünSonradan nasıl oluyo iyileşmesi pekihemen ayaklandınızmı sıkıntı oldumu, nezman orası iyileşti
Ikindi vakti 4 gibi vurundum akşam 9.20 de bebegimi kucagima almistim , birde saat 7 gibi ben artik hissetmeye basliyorum ikinci dozu vurun dedim tekrar vurdular yani etkisi gecmesi mumkun degil belime katater takildi hortumun ucuda ensemdeydi gelip oraya 2. Dozu sıkmıştı hemsire
Valla mukemmeldi sonrasi oturdum kalktim falan oyle agri sizi cok olmadi kizimi her pozisyonda emzirebildim zaten dogumhanede gelmisti sütüm1 haftada toparlanmisti orası
3. Günbelki de mecbur kaldım ama iyileştim
Tekrar uyanamamak korkutuyor benideDedim belki kandırılırsam o şekilde doğum yapabilirim diye düşündümdene biliyim offffff
Galibaaa direk bayıltılmak isticem
Ayy yok ben bizzat sordum ya etkisi gecerse diye onlarda bak bu hortumu bu yuzden takicaz demislerdiİkinci dozun yapılabildiğini bilmiyordum mesela.
Bahsettiğim tanıdık ikinci dozun yapılmadığını söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?