Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Normal dogumu epiduralli gecerklestirmek 4 cm dens sonra igne vuruluyor sonra belden aşşağ uyuşuyor hissetmeden pırt

4cm. den sonra ne kadar zamanda normal doğum açıklığına geldin?

Bir tanıdık da epidural istemiş 4 cm den sonra açılma yavaş olunca etkisi geçince yine sancıyla doğurduğunu söyledi. O yüzden emin olamıyorum epiduralden

İlki epiduralli 2. Epiduralsiz oldu ve anladım ki epiduralli gerçekten prensesss doğummuş
Normal dogumu epiduralli gecerklestirmek 4 cm dens sonra igne vuruluyor sonra belden aşşağ uyuşuyor hissetmeden pırt

Sonradan nasıl oluyo iyileşmesi peki hemen ayaklandınızmı sıkıntı oldumu, nezman orası iyileşti

Ikindi vakti 4 gibi vurundum akşam 9.20 de bebegimi kucagima almistim , birde saat 7 gibi ben artik hissetmeye basliyorum ikinci dozu vurun dedim tekrar vurdular yani etkisi gecmesi mumkun degil belime katater takildi hortumun ucuda ensemdeydi gelip oraya 2. Dozu sıkmıştı hemsire

Sonradan nasıl oluyo iyileşmesi peki hemen ayaklandınızmı sıkıntı oldumu, nezman orası iyileşti
Valla mukemmeldi sonrasi oturdum kalktim falan oyle agri sizi cok olmadi kizimi her pozisyonda emzirebildim zaten dogumhanede gelmisti sütüm 1 haftada toparlanmisti orası

İkinci dozun yapılabildiğini bilmiyordum mesela.
Bahsettiğim tanıdık ikinci dozun yapılmadığını söylemişti

Valla mukemmeldi sonrasi oturdum kalktim falan oyle agri sizi cok olmadi kizimi her pozisyonda emzirebildim zaten dogumhanede gelmisti sütüm 1 haftada toparlanmisti orası

3. Gün belki de mecbur kaldım ama iyileştim

Dedim belki kandırılırsam o şekilde doğum yapabilirim diye düşündümde ne biliyim offffff
Galibaaa direk bayıltılmak isticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…