Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273

Benim bebişte de yumurtalığında kist görüldü. İnşallah bizimki de kaybolur çok endişeliyim sizin kaçıncı haftada teşhis kondu ve sonra ne zaman kayboldu?

Diğer anlattıklarınıza da hiç şahit olmadığım ve ilk gebeliğim olduğu için geçmiş olsun dilemekten başka bir şey diyemiyorum Hepimiz sağlıkla khcağımıza alırız bebişleri inşallah

Ayy kızlargecesaat 1.10 ve ben uyuyamıyorum midem çok yanıyor .şurup içiyorum..sağayatsam orda ki bebek bunaltıyo soya yatsam ordaki bunaltıyo..ve nefes almakta zorlanıyorum uzun süre atıyorum yarım saat aynı pozisyonda yatsam kalkamıyorum kitleniyorum..sanırsam benim zor hagtalarım başladı ayakları tam midemin orda feci vuruyorlar

Detaylı ultrasonda 18. Haftada teşhis kondu 28. Haftada kontrole gittiğimde kaybolmuştu.. Çift taraflı olduğu için ve gelişimde hafta olarak geride olduğumuz için biraz stresli geçti ama çok şükür bir şey çıkmadı Şimdi erken doğumla ilgili sorunlarımız var.

Canım gönlünü ferah tutmaya çalış haftasındaki gerilik sabit kalırsa bu çok önemli bir şey olmuyor. Suyu azalan arkadaşlar bol su ve havuç suyu içerek arttirdilar. Stres olmamaya çalış. Bol bol su iç. Olumlu düşün.

Bu grubu kuran arkadaş Caglunal 'dan haber var mı acaba? bayadır sessiz.
Merhaba pek ilgilenemedim kusura bakmayın grupla. Çok sorunlu bir gebelik geçiriyorum malesef 6 haziran sabahı erken doğuma alıncam son 19 günüm kaldı plasenta previa sürekli kanamalı yım. Hastane ile akraba olduk nerdeyse inşallah doğumum sorunsuz geçer

Sağlıcakla kucağına alirsin insallah,çok az bi süre kalmış,Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…