- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.226
- 63
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.621
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun, sağlıcakla kavuşun bebeğinizle inş. Güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba pek ilgilenemedim kusura bakmayın grupla. Çok sorunlu bir gebelik geçiriyorum malesef 6 haziran sabahı erken doğuma alıncam son 19 günüm kaldı plasenta previa sürekli kanamalı yım. Hastane ile akraba olduk nerdeyse inşallah doğumum sorunsuz geçer
Kızlar günaydın, dün işyerini ayağa kaldırdım doğuruyorum diye. Neyse ki yanlış alarmmış, bebek çok hareketli ve hareketleri sert baskı yapıyor. Bu haftalarda normal mi ? Yani sancım gelse panikten hiç bir şey yapamadığımı dün fark ettim.112 nosu bile o panikte aklıma gelmedi
Her gün bolca yağlamıyor musun yoksa yağa rağmen mi çatladı?Sadece karnimin alt kisimlari catlamisti ustlere de cikmis bayavarda catladim
Tekrar uyanamamak korkutuyor benide
Ayy kızlargecesaat 1.10 ve ben uyuyamıyorum midem çok yanıyor .şurup içiyorum..sağayatsam orda ki bebek bunaltıyo soya yatsam ordaki bunaltıyo..ve nefes almakta zorlanıyorum uzun süre atıyorum yarım saat aynı pozisyonda yatsam kalkamıyorum kitleniyorum..sanırsam benim zor hagtalarım başladıayakları tam midemin orda feci vuruyorlar
YaglamiyorumHer gün bolca yağlamıyor musun yoksa yağa rağmen mi çatladı?
Ayy dogumdan cok oorkmaya basladim hem normalden hem seseryandan anneme de diyorum ya normal dogumda kalbim durursa ya sezeryanda tekrar uyanamazsam diye oda diyor 4. Sezeryanimi olurken doktor ölüme gidiyosun cok riskli dedi senin kadar gene korkmadimÖyle bir ihtimal yoktan daha az yahu
Olsa bana olurdu. İki defa üst üste narkoz aldım dikiş atılırken
Yağlamaya başlarsan çatlama durabilir hatta çatlaklarına iyi gelebilir canım badem yağı zeytinyağı ne geçerse eline sürüver olmadı tabi tercih seninYaglamiyorum
Ayy dogumdan cok oorkmaya basladim hem normalden hem seseryandan anneme de diyorum ya normal dogumda kalbim durursa ya sezeryanda tekrar uyanamazsam diye oda diyor 4. Sezeryanimi olurken doktor ölüme gidiyosun cok riskli dedi senin kadar gene
Yağlamaya başlarsan çatlama durabilir hatta çatlaklarına iyi gelebilir canım badem yağı zeytinyağı ne geçerse eline sürüver olmadı tabi tercih senin
Sağlıkla al canım bebeğini kucağınaMerhaba pek ilgilenemedim kusura bakmayın grupla. Çok sorunlu bir gebelik geçiriyorum malesef 6 haziran sabahı erken doğuma alıncam son 19 günüm kaldı plasenta previa sürekli kanamalı yım. Hastane ile akraba olduk nerdeyse inşallah doğumum sorunsuz geçer
Aradım şimdi ücretsiz iş. Paralı olsaydı sinirlenecektim zaten.Bende bilmiyodum cidden ama sigortalı olursan bizim hastane 55tlmişş rahatladım
Aynı durum benımde basıma geldı.Gecen gun cok nadır gordugumuz esımın ıs arkadası ve karısıyla karsılastık.Ayak ustu hayırlı olsun falan dedıkten sonra co uzanma yukseklere oyle camasır falan asmak ıcın cocuk kordondan ayrılır farketmezsın dedı.Lafa bak zaten ılk gebelıgım boyle seylerı hıc bılmıyorum beden kafama boyle seyler sokuyosun ya.Hala unutamıyorum Ettıgı lafa bakNasılsınız kızlar? Ben yoğunum okul etkinlikleri vs oluyor evde de işler bitmiyor giremiyorum eskisi gibi. Geçende okulda bir veli inşallah yapışıklık yoktur sende böyle çok sezaryen iyi değil falan dedi dedim çok sağol moral oldu bana. Yapışıklık olsa ultrasonda görünür müydü acaba kızlar aklıma takıldı şimdi hiç ağrım sızım yok bi sıkıntı olsa kendini belli ederdi heraldeKadının kadına ettiğini kimse etmiyor ya ben hamile birine böyle saçma şeyler söylemem asla ama ilk kontrolde de sorcam tabi ki içime dert etti sağolsun.
Bebeğin kıyafetleri de gözüme az geldi 1-2 ekleme yapıyorum kısa mı alayım uzun mu bilemedim ama ilk günler giydirmelik birşeyler aldım 3 hastane çıkışı oldu tulum var birkaç tane falan kısa kollu gerekirse duruma göre alırım diyorum yarı kırka kadar giysi sıkıntısı çekmesek yeter. Ben daha yıkamaya başlamadım ama sizlerden de 2-3 hafta gerideyim daha 2 ayım var son ay hallederim diyorum zaman geçmek bilmiyor sanki
Bende tam olarak böyleyimGünaydınn
Günlerdir bakamadım inşallah herkes iyidir. Biz de koşturmalar var. Artık baya ağırlaştık sanırım. Benim regl ağrısı gibi belimden başlayıp kasığıma yayılan ağrışarım oluyor. Ama devam etmiyor sonrasında geçiyor. Vücut artık başladı hazırlanmaya sanıyorum. Uzun yürüyüşler yapamıyorum. Kızım eskisinden daha ağır sanki kucağımda zor taşıyorumVe sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum her yerim ağrıyor. Sırt ağrısından bahsetmiyorum bile. Artık doğurayım ya dediğim evrelere geldik
İnşallah çok bekletmezlerBende tam olarak böyleyimsabrım daha az bit an önce doğurmaya kilitlendim. Vakit geçsin istiyorum. Yataktan kalkmak bile zor geliyor. Ara ara yalancı sancim var ama ayırt edebiliyorum. Bide küçük çocukla daha zor ama az kaldı umarim
Millet aşırı biliyor. Banada sezeryan olursa ne yapacaksın diyorlar normal gençken kolayda yaş ilerleyince zormuş. Ne alakası var ikisininde ayrı zorlukları var dedim kapattım konuyu. Bide hala buda erkek mi aaa diyenler var yazı asacağım boynuma. Arkadaşımın annesi 5 kez sezeryan doğum yaptı sorunsuz üstelik kaç sene önceki yöntemlerle olmus dogumlari. Öyle olsa kesin yasak derlerdi ama demiyor doktorlar. Yapısıklık olsa takibin yapılırdı ki bu durum normal doğum yapılsa bile olabiliyor.Nasılsınız kızlar? Ben yoğunum okul etkinlikleri vs oluyor evde de işler bitmiyor giremiyorum eskisi gibi. Geçende okulda bir veli inşallah yapışıklık yoktur sende böyle çok sezaryen iyi değil falan dedi dedim çok sağol moral oldu bana. Yapışıklık olsa ultrasonda görünür müydü acaba kızlar aklıma takıldı şimdi hiç ağrım sızım yok bi sıkıntı olsa kendini belli ederdi heraldeKadının kadına ettiğini kimse etmiyor ya ben hamile birine böyle saçma şeyler söylemem asla ama ilk kontrolde de sorcam tabi ki içime dert etti sağolsun.
Bebeğin kıyafetleri de gözüme az geldi 1-2 ekleme yapıyorum kısa mı alayım uzun mu bilemedim ama ilk günler giydirmelik birşeyler aldım 3 hastane çıkışı oldu tulum var birkaç tane falan kısa kollu gerekirse duruma göre alırım diyorum yarı kırka kadar giysi sıkıntısı çekmesek yeter. Ben daha yıkamaya başlamadım ama sizlerden de 2-3 hafta gerideyim daha 2 ayım var son ay hallederim diyorum zaman geçmek bilmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?