Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun, sağlıcakla kavuşun bebeğinizle inş. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar günaydın, dün işyerini ayağa kaldırdım doğuruyorum diye. Neyse ki yanlış alarmmış, bebek çok hareketli ve hareketleri sert baskı yapıyor. Bu haftalarda normal mi ? Yani sancım gelse panikten hiç bir şey yapamadığımı dün fark ettim.112 nosu bile o panikte aklıma gelmedi

Sen sakın ol öyle pat diye normal doğum olmuyo dogurabiliyorsan ne ala kuzucum sancilari takiplicen baktın geliyor pespese uslu kadın olacan kocanı da iş yerini de strese sokmadan tıpış tıpış gidecen sen bi strese girince etrafındakiler 10 strese giriyo çünkü

Benim tek bebekle dün midem altüst oldu. Dedim artık rahatlık yok.
Senin çok çok daha zor

Her gün bolca yağlamıyor musun yoksa yağa rağmen mi çatladı?
Yaglamiyorum
Öyle bir ihtimal yoktan daha az yahu

Olsa bana olurdu. İki defa üst üste narkoz aldım dikiş atılırken
Ayy dogumdan cok oorkmaya basladim hem normalden hem seseryandan anneme de diyorum ya normal dogumda kalbim durursa ya sezeryanda tekrar uyanamazsam diye oda diyor 4. Sezeryanimi olurken doktor ölüme gidiyosun cok riskli dedi senin kadar gene korkmadim

Yağlamaya başlarsan çatlama durabilir hatta çatlaklarına iyi gelebilir canım badem yağı zeytinyağı ne geçerse eline sürüver olmadı tabi tercih senin

Bazen aklima geldikce bebek yagi sueuyorumda cok unutuyorum ya Allah'tan catlaklar buyuk buyuk degil ince uzaktan belli olmuyor
Yağlamaya başlarsan çatlama durabilir hatta çatlaklarına iyi gelebilir canım badem yağı zeytinyağı ne geçerse eline sürüver olmadı tabi tercih senin

Sağlıkla al canım bebeğini kucağına Hiç stres yapma, haftası da kurtarıyordur.

Günaydınn
Günlerdir bakamadım inşallah herkes iyidir. Biz de koşturmalar var. Artık baya ağırlaştık sanırım. Benim regl ağrısı gibi belimden başlayıp kasığıma yayılan ağrışarım oluyor. Ama devam etmiyor sonrasında geçiyor. Vücut artık başladı hazırlanmaya sanıyorum. Uzun yürüyüşler yapamıyorum. Kızım eskisinden daha ağır sanki kucağımda zor taşıyorum Ve sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum her yerim ağrıyor. Sırt ağrısından bahsetmiyorum bile. Artık doğurayım ya dediğim evrelere geldik

Aynı durum benımde basıma geldı.Gecen gun cok nadır gordugumuz esımın ıs arkadası ve karısıyla karsılastık.Ayak ustu hayırlı olsun falan dedıkten sonra co uzanma yukseklere oyle camasır falan asmak ıcın cocuk kordondan ayrılır farketmezsın dedı.Lafa bak zaten ılk gebelıgım boyle seylerı hıc bılmıyorum beden kafama boyle seyler sokuyosun ya.Hala unutamıyorum Ettıgı lafa bak

Bende tam olarak böyleyim sabrım daha az bit an önce doğurmaya kilitlendim. Vakit geçsin istiyorum. Yataktan kalkmak bile zor geliyor. Ara ara yalancı sancim var ama ayırt edebiliyorum. Bide küçük çocukla daha zor ama az kaldı umarim

İnşallah çok bekletmezler Eşime diyorum ki tekrar sezeryan olsaydım 2 temmuza almıştım randevuyu ama şimdi beklicez düşünsene 40 larda geliyormuş ne olur 37+ larda gelse

Millet aşırı biliyor. Banada sezeryan olursa ne yapacaksın diyorlar normal gençken kolayda yaş ilerleyince zormuş. Ne alakası var ikisininde ayrı zorlukları var dedim kapattım konuyu. Bide hala buda erkek mi aaa diyenler var yazı asacağım boynuma. Arkadaşımın annesi 5 kez sezeryan doğum yaptı sorunsuz üstelik kaç sene önceki yöntemlerle olmus dogumlari. Öyle olsa kesin yasak derlerdi ama demiyor doktorlar. Yapısıklık olsa takibin yapılırdı ki bu durum normal doğum yapılsa bile olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…