- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.641
Yine de bebeğin istediği tarihi seçmesi güzel ama ssvd olacak ya 40 lari beklemiyor doktorlar. Benim 42 ye kadar yolu var mesela çok bunalticiİnşallah çok bekletmezlerEşime diyorum ki tekrar sezeryan olsaydım 2 temmuza almıştım randevuyu ama şimdi beklicez düşünsene 40 larda geliyormuş ne olur 37+ larda gelse
Ahhvalla sorma canım..ben ilk kızımı prenses gibi doğurmuşum..karnımın içinde 4 ayak 4 kol var ve yatırmılorlar..şuan ikisi 3 kiloyu geçti ve dahaönümde kaç hafta var wcye oturmak bile canımı acıtıyor..Benim tek bebekle dün midem altüst oldu. Dedim artık rahatlık yok.
Senin çok çok daha zor
Aman boşver canim ne olacak ki öyle olunca.Eki Görüntüle 3068129 Kizlar bu etiketler ne bizde niye yokbizde yapalım.
NOT: Hazirandan biri doğurmuş dediniz merak ettim. Girince bunları gördüm.
Ben iki doğum sonrasında da yeniden doğmuş gibi oldum. O hissi tarif edemem ama yeniden yaşayacak olmak bile heyecanlandırıyor. Hepsi kesilmişti bende umarım buda öyle olur.Günaydın. Bi an once doğsun demiyorum ama her gün vucudumda farkli tepki ve belirtiler olusuyor. Bunlari tolere etmek veya hafifletmek için gün içinde kırk takla atmak yordu sanırım beni. Kâh elim uyuşr kâh bi yerime ağrı girer ya da bi gün rahatsam ertesi gün midem sırtıma vuruyor bazen sislik her gün bişey var muhakkak. Bunlarla mücadeleden yoruldum ve skldm sanırım. Onun dısında dogumla hemen yüzleşmeye hazır olmayabilirim. Burda da normal ve sezeryan konuşmussunuz epidural acılmalar sonraki dayanilmaz acı. Bunları aklma getirmemeye calisiyorum. Ilk dogumum zaten tecrube etmedigim bişey. Bari kendimce bire bin katmayım diyorum. Lakin bi tarafım da cidden bu şikayetlerden kurtulmak istiyor. Dogum yapınca bu şikayetlerin agrilarin uyuşmalarin vs vs çogu gidiveriyor demi nolur öyle olsun.
Güzel olacak ama doğum sonrasını tercih ederim. Hamileliginde harikaydı yeniden yaşamak isterim diyenleri anlamıyorum. Ki aşırı zor değil hamileliklerim daha zor geçirenler var. Benim ikisinde de sanciyla başladı doğumlar suyum gelmedi hiç. Yani gelmeyedebilirAyyy evet ya
Sezeryanın sanıyorum en güzel yanı planlı programlı ..
Panik yok endişe yok
Normal doğum diken üstü ..
37. Haftadan sonra her gece suyum gelir mi gelirse napcam , şöyle böylesi var …
Analığa adım atmak ne zor işmiş gerçekten
Benimkinin tekmeleri çok sertKızlar günaydın, dün işyerini ayağa kaldırdım doğuruyorum diye. Neyse ki yanlış alarmmış, bebek çok hareketli ve hareketleri sert baskı yapıyor. Bu haftalarda normal mi ? Yani sancım gelse panikten hiç bir şey yapamadığımı dün fark ettim.112 nosu bile o panikte aklıma gelmedi
Normal doğumun esprisi de burada saklı gibi. Yeniden doğdum gibi demeleri. Açıkçası bu cezbedici birşey bana göre. Ben de malum normal düşünüyorum ama çok çok zorlanırsam ileriki açılma evreleri için belki epidurale başvurum. Bakalım o da ayrı eziyet. Hareket kısıtlaması, sırtta katater vs. Hakkımızda hayırlısıBen iki doğum sonrasında da yeniden doğmuş gibi oldum. O hissi tarif edemem ama yeniden yaşayacak olmak bile heyecanlandırıyor. Hepsi kesilmişti bende umarım buda öyle olur.
Tekrar uyanamamak korkutuyor benide
Merhaba pek ilgilenemedim kusura bakmayın grupla. Çok sorunlu bir gebelik geçiriyorum malesef 6 haziran sabahı erken doğuma alıncam son 19 günüm kaldı plasenta previa sürekli kanamalı yım. Hastane ile akraba olduk nerdeyse inşallah doğumum sorunsuz geçer
Eki Görüntüle 3068129 Kizlar bu etiketler ne bizde niye yokbizde yapalım.
4 cm civarı olunca veriliyor. Ben ilkinde istedim alamadım. 2.dogumda direk doğuma gittim 10 dk doğurup çıktım gerek kalmadi. Doğum sancısı kolay değil çekilecek çile değil ama hersey yolunda ilerliyorsa bitecek diyerek kendini motive etmek gerek. Benim en büyük gazim millet tarlada doğuruyorduNormal doğumun esprisi de burada saklı gibi. Yeniden doğdum gibi demeleri. Açıkçası bu cezbedici birşey bana göre. Ben de malum normal düşünüyorum ama çok çok zorlanırsam ileriki açılma evreleri için belki epidurale başvurum. Bakalım o da ayrı eziyet. Hareket kısıtlaması, sırtta katater vs. Hakkımızda hayırlısı
Hahahahahahah kızzzz gülmek olsun neşeli bi topik olsun diye yazdıydımm onları hahahahahahaEki Görüntüle 3068129 Kizlar bu etiketler ne bizde niye yokbizde yapalım.
10 dk da dogurmak mi beni en cok korkutan yer dogumhane oldu orada gecirdigim 5 saat yetti bana agrim sizim olmadigi halde keske bende girsem ciksam hemen dogumda umarim oyle olur4 cm civarı olunca veriliyor. Ben ilkinde istedim alamadım. 2.dogumda direk doğuma gittim 10 dk doğurup çıktım gerek kalmadi. Doğum sancısı kolay değil çekilecek çile değil ama hersey yolunda ilerliyorsa bitecek diyerek kendini motive etmek gerek. Benim en büyük gazim millet tarlada doğuruyordu
İlk doğum 11 saat sürdü hastanede ama dogum ani kisaydi 10 15 dk bitti10 dk da dogurmak mi beni en cok korkutan yer dogumhane oldu orada gecirdigim 5 saat yetti bana agrim sizim olmadigi halde keske bende girsem ciksam hemen dogumda umarim oyle olur
Yok baska yere atacan tövbe tovbeeeEtiketleremi el atemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?