- 25 Ağustos 2019
- 62.709
- 120.664
- 698
- 31
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.661
Tabii balımmm ayupsuuunnnnYok baska yere atacan tövbe tovbeee
O etiketleri gorunce dedim bu jou nun işi o yuzden seni buraya şey ettirdimmiyi etmismiyimm
Yinemi proculuk kazandıHahahahahahah kızzzz gülmek olsun neşeli bi topik olsun diye yazdıydımm onları hahahahahahaonu prolular yapıyorr aslında bide konu sahibi doğuma korkarak degildee pozitif olarak gidelim diye aklınıza böyle şeyler sokem dedim
Ben öyle biliyordumda normallerde yapıyor galiba yaaYinemi proculuk kazandı
Bende sanci gelsede hemen gitmeyi dusunmuyorum orasi beni daha cok strese sokarİlk doğum 11 saat sürdü hastanede ama dogum ani kisaydi 10 15 dk bitti2.cide sancıyı evde çektim direk tam açıklıkla gittim hastaneye. Girip doğurup çıkmam 10 dk sürdü. Yani ilk doğum için biraz daha zor bir ihtimal ama neden olmasın
Valla ensenizdeyiz heycanla dogum yapanlara bakiyoz vaktiyle gelsinler hepside insallahTabii balımmm ayupsuuunnnnbu topikte şahanee yanii biz mayısı takip ederken doğumları sizde bizi takip edinn emmmiiiii iyi yapıyonuzz zatenn bizi yalnız bırakmayınnn ama sende yapabilirsin aşkomm üstte YOK diye bise yazıyo yanındakini tıkla
Pro olan yapsinn hicc ugrasamamBen öyle biliyordumda normallerde yapıyor galiba yaa
Dogurun artik sira bize gelsinTabii balımmm ayupsuuunnnnbu topikte şahanee yanii biz mayısı takip ederken doğumları sizde bizi takip edinn emmmiiiii iyi yapıyonuzz zatenn bizi yalnız bırakmayınnn ama sende yapabilirsin aşkomm üstte YOK diye bise yazıyo yanındakini tıkla
Hahahahaha az kaldı beybiiii sizde haziranda doğurursunuzzDogurun artik sira bize gelsinicimde tutamiycam daha fazla
Sende yapabiliyon beee el atayim o haldeeePro olan yapsinn hicc ugrasamam
İlkinde az dikişim vardı 2. De hiç yoktu yani direk ayaklanıyorsunSonradan nasıl oluyo iyileşmesi pekihemen ayaklandınızmı sıkıntı oldumu, nezman orası iyileşti
Inşaallahh balım benimmmValla ensenizdeyiz heycanla dogum yapanlara bakiyoz vaktiyle gelsinler hepside insallah
Kiz az once dogumhaneden korkuyorum demedinmi , anaaaa buda gittiDogurun artik sira bize gelsinicimde tutamiycam daha fazla
İlk açıklık kontrolü yapıldı açılma yok 2. Kez yapıldığında 6cmdi eşiği geçmiştik yaniBundan korkuyorum işte ikinciye epidural yetismezse suyum gelirse falan diye
SevaptirrrSende yapabiliyon beee el atayim o haldeee
Aslında ben de 2. De epiduralsiz ne fark var merak edip o niyetle gitmiştimİlkinde epidural istememistimvarmış gibi bu sefer alayım diyorum bir doz sonuçta merak
Haziranda gelsinler bencede benimki mayisin ilk haftasi geliyordu geri teptim iceriHahahahaha az kaldı beybiiii sizde haziranda doğurursunuzztemmuza kalmadan benim 3 haziran geleyyyy paçiii
Ooo cok şükürr canım benimm yaHaziranda gelsinler bencede benimki mayisin ilk haftasi geliyordu geri teptim icerisırani bekle dedim
YaptımmmSevaptirrr
Korkunun ecele faydasi yokki bu cocuk icerde kalmayacak bi sekilde cikacakKiz az once dogumhaneden korkuyorum demedinmi , anaaaa buda gitti
Dogum pskolojisi ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?