- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.681
Ellerine sağlık şimdi kizlar gelir bakar iki dua alirsin kiz fenami oldu bakYaptımmm
Bende bu konuda çok bilgisizim diye danışayım dedim :) birde aşırı merak ediyorum kaç kilo oldu diye şuan 32+4 deyiz inş 2 kg geçmiştir.Benimkinin tekmeleri çok sert
Canımı acıtıyor ciddi şekilde. Bazen tırsmıyor değilim. Ama karnında ağrı disinda başka bisi hissetmedıgım icin pek endıselenmıyorum.
Bazen aniden çişim geliyor gibi oluyor tekme anında
Hareketten kaynaklı yani korkma :) doğum öyle pırt diye olmuyorve başlangıcı sırta ve bele 5 dk da bi şancı giriyor
Anlıyorsun yani.
Amin canim. 2 kilo ve uzerı olmuştur benceBende bu konuda çok bilgisizim diye danışayım dedim :) birde aşırı merak ediyorum kaç kilo oldu diye şuan 32+4 deyiz inş 2 kg geçmiştir.
Birde bende çok kilo aldığım için bacaklarım birbirine değmekten pişik oldum. Halime çok şükür ama şu hamilelik boyunca covid, enfeksiyon, kusma, mantar, pişik ne varsa yaşadım. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
Heee dicek bunları kim yazdıEllerine sağlık şimdi kizlar gelir bakar iki dua alirsin kiz fenami oldu bak
Güzel haberlerle gelinMerhaba pek ilgilenemedim kusura bakmayın grupla. Çok sorunlu bir gebelik geçiriyorum malesef 6 haziran sabahı erken doğuma alıncam son 19 günüm kaldı plasenta previa sürekli kanamalı yım. Hastane ile akraba olduk nerdeyse inşallah doğumum sorunsuz geçer
Doğurmak o kadar kolay değilKızlar günaydın, dün işyerini ayağa kaldırdım doğuruyorum diye. Neyse ki yanlış alarmmış, bebek çok hareketli ve hareketleri sert baskı yapıyor. Bu haftalarda normal mi ? Yani sancım gelse panikten hiç bir şey yapamadığımı dün fark ettim.112 nosu bile o panikte aklıma gelmedi
Bizim de mezuniyet var ben de aynı şeyi düşünüyorum.Ay bi de haftaya düğün var. Ne giyicem ben bu göbekle ya
Eline sağlık çok güzeller amaHahahahahahah kızzzz gülmek olsun neşeli bi topik olsun diye yazdıydımm onları hahahahahahaonu prolular yapıyorr aslında bide konu sahibi doğuma korkarak degildee pozitif olarak gidelim diye aklınıza böyle şeyler sokem dedim
Çok kilo almadigim halde çok fazla sırt ağrım var benim de. Eve gelir gelmez atıyorum kendimi yatağa. Oturmak mümkün değil. Bir de gün içinde okulda hep ayaktayım, belki de onun etkisidirGünaydınn
Günlerdir bakamadım inşallah herkes iyidir. Biz de koşturmalar var. Artık baya ağırlaştık sanırım. Benim regl ağrısı gibi belimden başlayıp kasığıma yayılan ağrışarım oluyor. Ama devam etmiyor sonrasında geçiyor. Vücut artık başladı hazırlanmaya sanıyorum. Uzun yürüyüşler yapamıyorum. Kızım eskisinden daha ağır sanki kucağımda zor taşıyorumVe sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum her yerim ağrıyor. Sırt ağrısından bahsetmiyorum bile. Artık doğurayım ya dediğim evrelere geldik
Eline sağlık teşekkür ederiz.Sende yapabiliyon beee el atayim o haldeee
Kilo almaya başladı şükür canım. Pazartesi doğum ağırlığına yaklaştı 927 gram dedi doktoru. Damardan ve mideye salınan hortumla besleniyor. Damardan takılan katater idrar yolunda ve beyin sıvısında enfeksiyon yapmış onun için antibiyotik tedavisi uyguluyorlar ve hala makine destekli nefes alıyor ağızındaki hortumdan kurtulamadı henüz ama şükür genel durumu iyi dedilerÇok takip edemiyorum ..
Bazen sayfalarca geride kalmış oluyorum malum geri dönüpte okuyamıyorum da …
gulumsebebek seni merak ediyorum ..
Gelişme var mı ?
İnsanın başına ne gelirse meraktan işteAslında ben de 2. De epiduralsiz ne fark var merak edip o niyetle gitmiştim
Ohh şükürler olsun. Her seferinde iyi haberler alın insKilo almaya başladı şükür canım. Pazartesi doğum ağırlığına yaklaştı 927 gram dedi doktoru. Damardan ve mideye salınan hortumla besleniyor. Damardan takılan katater idrar yolunda ve beyin sıvısında enfeksiyon yapmış onun için antibiyotik tedavisi uyguluyorlar ve hala makine destekli nefes alıyor ağızındaki hortumdan kurtulamadı henüz ama şükür genel durumu iyi dediler
Amin canım inşallahOhh şükürler olsun. Her seferinde iyi haberler alın ins
Göbek de kaldırmıştır iyice kısa duruyordurBizim de mezuniyet var ben de aynı şeyi düşünüyorum.
1 tane çok uygun elbisem var ama çok kısa, eşime onu giyeceğim dedim. Çok kısa giyme diyemediği için bacakların çok kalınlaşmış bence giyme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?