Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bende bu konuda çok bilgisizim diye danışayım dedim :) birde aşırı merak ediyorum kaç kilo oldu diye şuan 32+4 deyiz inş 2 kg geçmiştir.
Birde bende çok kilo aldığım için bacaklarım birbirine değmekten pişik oldum. Halime çok şükür ama şu hamilelik boyunca covid, enfeksiyon, kusma, mantar, pişik ne varsa yaşadım. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canim. 2 kilo ve uzerı olmuştur bence
Normal ilerliyorsa ☺

Doğurmak o kadar kolay değil ve illaki anlaşılır sancı veya doğumun başladığı

Ay bi de haftaya düğün var. Ne giyicem ben bu göbekle ya
Bizim de mezuniyet var ben de aynı şeyi düşünüyorum.
1 tane çok uygun elbisem var ama çok kısa, eşime onu giyeceğim dedim. Çok kısa giyme diyemediği için bacakların çok kalınlaşmış bence giyme dedi

Eline sağlık çok güzeller ama biz de yapalım diye merak ettim. Şimdi sorumun cevabını aldım teşekkür ederim

Çok kilo almadigim halde çok fazla sırt ağrım var benim de. Eve gelir gelmez atıyorum kendimi yatağa. Oturmak mümkün değil. Bir de gün içinde okulda hep ayaktayım, belki de onun etkisidir

Çok takip edemiyorum ..
Bazen sayfalarca geride kalmış oluyorum malum geri dönüpte okuyamıyorum da …
gulumsebebek seni merak ediyorum ..
Gelişme var mı ?
Kilo almaya başladı şükür canım. Pazartesi doğum ağırlığına yaklaştı 927 gram dedi doktoru. Damardan ve mideye salınan hortumla besleniyor. Damardan takılan katater idrar yolunda ve beyin sıvısında enfeksiyon yapmış onun için antibiyotik tedavisi uyguluyorlar ve hala makine destekli nefes alıyor ağızındaki hortumdan kurtulamadı henüz ama şükür genel durumu iyi dediler

Ohh şükürler olsun. Her seferinde iyi haberler alın ins

Göbek de kaldırmıştır iyice kısa duruyordur Bende baktım hiçbir elbisem olmuyor göbeğime tek bir kere giyeceğim elbise için de para vermek istemiyorum. Zaten dünya masraf var bu ara. Napıcam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…