- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 448
- 35
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.721
Beni daha kestim boyuycam süslüycem. Terzi kendi söküğünü dikemiyorKapı süsümünde siparişini verdimm bitti Ateş beyle ilgili eşyalarım
Ben iki gün önce şöyle bir şey giydim rahat ettimAy bi de haftaya düğün var. Ne giyicem ben bu göbekle ya
Güney örnek bi fotoğrafBeni daha kestim boyuycam süslüycem. Terzi kendi söküğünü dikemiyorModel at da bakalım kuzum uygunsa sanada
Dolap hesabındada bunları buldum yapıyolar , belkiBeni daha kestim boyuycam süslüycem. Terzi kendi söküğünü dikemiyorModel at da bakalım kuzum uygunsa sanada
Ay insallah en cok istedigim sey bebegin sagligi ve ardindan da benim sagligim. Huzursuz rahatsz yasamak istemem. Böyle sürekli bi rahatsz modda olmuyor hayattan zevk alamıyor insan.Ben iki doğum sonrasında da yeniden doğmuş gibi oldum. O hissi tarif edemem ama yeniden yaşayacak olmak bile heyecanlandırıyor. Hepsi kesilmişti bende umarım buda öyle olur.
Ben 2 pijama 1 gecelik koydum cantayaŞimdi bir şey soracağım, ben gecelik pijama falan almadım daha. Kaç gecelik kaç pijama alayım?
Ben de sadece 1 gecelik varŞimdi bir şey soracağım, ben gecelik pijama falan almadım daha. Kaç gecelik kaç pijama alayım?
Pijamalar pişti oldu sizinle32 bitirme şerefineEki Görüntüle 3068355
Ben az önce ne okudum yaBenimde babannem gece halami legenin icine dogurmus esinide dogurmus bebegi yikamis kendi yikanmis kundaklamis dedemin yanina yatirmis sabah dedem kalkmis yaninda bebek varhalam 90 li bu arada babannem bana diyorki sancin gelince sirtini duvarlara veriver evde dogurursun
Güney örnek bi fotoğraf
Ateşinde çizimini attı gri renkli olucak benimki bakalım merak ediyorum çokkkkk
Bunlara da aparat lazım. En mantıklısı yine tül e asmak sanırım. Ben öyle yapacağım.Dolap hesabındada bunları buldum yapıyolar , belki
Böylede bi sipariş isteyebilirimçünkü benim yaptırdığım , hastane kapısına asılmıyo civi lazım
İki takım pijama aldım. Biri krem rengi kolu minik dantelli vs. Ele güne karşıŞimdi bir şey soracağım, ben gecelik pijama falan almadım daha. Kaç gecelik kaç pijama alayım?
Fbtl olacak özür dilerimİki takım pijama aldım. Biri krem rengi kolu minik dantelli vs. Ele güne karşıbir tane de ftbl nin paylastigi takımdan
etiket yapmayı bilemedim
Korkulacak bir kadınBenimde babannem gece halami legenin icine dogurmus esinide dogurmus bebegi yikamis kendi yikanmis kundaklamis dedemin yanina yatirmis sabah dedem kalkmis yaninda bebek varhalam 90 li bu arada babannem bana diyorki sancin gelince sirtini duvarlara veriver evde dogurursun
Ben 1 pijama takımı, 1 gecelik sabahlık, 1 gecelik aldım hastane içinŞimdi bir şey soracağım, ben gecelik pijama falan almadım daha. Kaç gecelik kaç pijama alayım?
Şöyle söylim canım sadece buradaki devlet hastanesinde günde 2-3 haftada bazen 20 den fazla doğum oluyor sadece burası edirnenin ilçelerinden gelenler bunlar. Normal doğuran da var sezaryen de ve burası küçük yer başına bir iş gelen olsa hemen duyulur. Bizzat geçen hafta doğum katına çıktım taburcu olanlar vardı normal yürüyerek çıkıyorlardı hiç inleyen ağrım sızım var diyen yoktu. Bu tamamen şans işi başına bir şey gelecekse yolda yürürken de geliyor. Öyle doğum hikayeleri duydum ve duyuyorum ki buraya yazsam kimse doğurmak istemez ama bak çoğumuzun 2. 3. çocukları hiçbirimiz ölmedik çocuklarımıza bişey olmadı yine olmayacak inşallah. Bol bol dua edip Allaha sığınacağız iyi düşünelim iyi olsunYaglamiyorum
Ayy dogumdan cok oorkmaya basladim hem normalden hem seseryandan anneme de diyorum ya normal dogumda kalbim durursa ya sezeryanda tekrar uyanamazsam diye oda diyor 4. Sezeryanimi olurken doktor ölüme gidiyosun cok riskli dedi senin kadar gene korkmadim
Çok hoşsunBen iki gün önce şöyle bir şey giydim rahat ettim
Hastane çıkışı çok alma canım yazın doğum yapmış kimle konuşsam ilk hafta hariç giyemiyolsr çok sıcak oluyor diyor. Geneli zıbınlar atlatmış günleri, Tulum falan terletiyomuş gece uyurken giydirirdim onda bile yerlerdi diyo arkadaşım.Kızlar 0-1 ay bişeyler aldınız mı ya? Ben 3 tane hastane çıkışı aldım 1-2 tane de tulum var. Diğerleri 1-3 ay ama büyük gelir mi ki? Benim bebeler 4 kg doğdular ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?