- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.701
Bir arkadaş ödünç vermeyi teklif etti ama bana olacağından şüpheliyimGöbek de kaldırmıştır iyice kısa duruyordurBende baktım hiçbir elbisem olmuyor göbeğime tek bir kere giyeceğim elbise için de para vermek istemiyorum. Zaten dünya masraf var bu ara. Napıcam bilemedim.
Var öyle patavatsızlar cnm bende geldim buraya yazıp size söylemiş oldum ama sinir olduğumdan yani. Uzanmaktan falan da bişey olmaz 3. Gebeliğim her işimi kendim yapıyorum sanki herkes yatarak geçiriyor gebeliği.Aynı durum benımde basıma geldı.Gecen gun cok nadır gordugumuz esımın ıs arkadası ve karısıyla karsılastık.Ayak ustu hayırlı olsun falan dedıkten sonra co uzanma yukseklere oyle camasır falan asmak ıcın cocuk kordondan ayrılır farketmezsın dedı.Lafa bak zaten ılk gebelıgım boyle seylerı hıc bılmıyorum beden kafama boyle seyler sokuyosun ya.Hala unutamıyorum Ettıgı lafa bak
Maşallah çok daha iyi olacakKilo almaya başladı şükür canım. Pazartesi doğum ağırlığına yaklaştı 927 gram dedi doktoru. Damardan ve mideye salınan hortumla besleniyor. Damardan takılan katater idrar yolunda ve beyin sıvısında enfeksiyon yapmış onun için antibiyotik tedavisi uyguluyorlar ve hala makine destekli nefes alıyor ağızındaki hortumdan kurtulamadı henüz ama şükür genel durumu iyi dediler
Eşimde rahat edemezsin diyor yersenBizim de mezuniyet var ben de aynı şeyi düşünüyorum.
1 tane çok uygun elbisem var ama çok kısa, eşime onu giyeceğim dedim. Çok kısa giyme diyemediği için bacakların çok kalınlaşmış bence giyme dedi
Alemler ya zaten elbise giymesem de eğilip kalamıyorum artık ben kolay kolayEşimde rahat edemezsin diyor yerseneğilip kalkamazsın zorlanırsin bununla var bide sanki yerden sürekli birsey topluyorum
Ne demek canımmEline sağlık teşekkür ederiz.artık bizim de var.
Dimii güzel olduu artık sizinde var güzel etiketlerEline sağlık çok güzeller amabiz de yapalım diye merak ettim. Şimdi sorumun cevabını aldım teşekkür ederim
Benim ikinci hamileliğimde dr.a bağlatsam mı zaten artık zor olur sezaryen falan demiştim yoo daha doğurabilirsin ne alaka dedi bana bende bağlatmamıştım olur da ileride istersem diye başıma gelecek varmışMillet aşırı biliyor. Banada sezeryan olursa ne yapacaksın diyorlar normal gençken kolayda yaş ilerleyince zormuş. Ne alakası var ikisininde ayrı zorlukları var dedim kapattım konuyu. Bide hala buda erkek mi aaa diyenler var yazı asacağım boynuma. Arkadaşımın annesi 5 kez sezeryan doğum yaptı sorunsuz üstelik kaç sene önceki yöntemlerle olmus dogumlari. Öyle olsa kesin yasak derlerdi ama demiyor doktorlar. Yapısıklık olsa takibin yapılırdı ki bu durum normal doğum yapılsa bile olabiliyor.
Bizim bir tanıdık var, benim sancım gelirdi kaynanam ebeyi alıp gelene kadar ben çömelip doğururdum derdi4 cm civarı olunca veriliyor. Ben ilkinde istedim alamadım. 2.dogumda direk doğuma gittim 10 dk doğurup çıktım gerek kalmadi. Doğum sancısı kolay değil çekilecek çile değil ama hersey yolunda ilerliyorsa bitecek diyerek kendini motive etmek gerek. Benim en büyük gazim millet tarlada doğuruyordu
Ay olur inşallah kaçırma hiçBir arkadaş ödünç vermeyi teklif etti ama bana olacağından şüpheliyim
Ben bacaklarımı açarak eğilebiliyorum diye çocuklarım gülüyo banaAlemler ya zaten elbise giymesem de eğilip kalamıyorum artık ben kolay kolay
Benimde babannem gece halami legenin icine dogurmus esinide dogurmus bebegi yikamis kendi yikanmis kundaklamis dedemin yanina yatirmis sabah dedem kalkmis yaninda bebek varBizim bir tanıdık var, benim sancım gelirdi kaynanam ebeyi alıp gelene kadar ben çömelip doğururdum derdiAllah hepinize öyle doğumlar nasip etsin.
Evet anca öyle çömeliyorum ben deBen bacaklarımı açarak eğilebiliyorum diye çocuklarım gülüyo bana
Geçende çarşıda ayakkabım çözüldü eşim bağladı çok havalı oluyor
Hay maşallahBenimde babannem gece halami legenin icine dogurmus esinide dogurmus bebegi yikamis kendi yikanmis kundaklamis dedemin yanina yatirmis sabah dedem kalkmis yaninda bebek varhalam 90 li bu arada babannem bana diyorki sancin gelince sirtini duvarlara veriver evde dogurursun
Ayyy maşallahhhhhhh aminnnn inşallahİyiler Allah'a şükür. Bebiş kuvezde dinleniyor. O da haftaya annesinin güzel kollarına kavuşur inşallahDarısı Başımıza sağlıkla..
Valla hiç sorma şurda ne kdar kalmış göstermiyolar bide içeri girmeden önce anlaştım bak oğlum yüzünü göster dedim nerdeeeeeeBu defa çikolata falan yiycem girmeden bakalım ise yarayacak mi
Işte büyüdüğü icin daha çok merak ediyo insan da , belirginleşmiştir herşeyi ama naz yapıyolar minnoslar
Ben de bugün bi arayıp sorayım bakalım
Ooooo iyi bariAradım şimdi ücretsiz iş. Paralı olsaydı sinirlenecektim zaten.
Hdi yaaaa 2. Nin hiç olmaması süper,İlkinde az dikişim vardı 2. De hiç yoktu yani direk ayaklanıyorsunama özellikle 2.de bir hafta rahim toparlanırken doğum sancısı çektim sonra geçti
Az kaldı ya ,zaten göreceksiniz acele etmeyin mesajı veriyolar benceAyyy maşallahhhhhhh aminnnn inşallah
Valla hiç sorma şurda ne kdar kalmış göstermiyolar bide içeri girmeden önce anlaştım bak oğlum yüzünü göster dedim nerdeeeeee
Ooooo iyi barihahahaahah
Hdi yaaaa 2. Nin hiç olmaması süper,missss gibi keşke herkes öyle doğursa pırt diye
Ben 0 ay bir tane takım aldım hastane çıkışıKızlar 0-1 ay bişeyler aldınız mı ya? Ben 3 tane hastane çıkışı aldım 1-2 tane de tulum var. Diğerleri 1-3 ay ama büyük gelir mi ki? Benim bebeler 4 kg doğdular ama
Yaglamiyorum
Ayy dogumdan cok oorkmaya basladim hem normalden hem seseryandan anneme de diyorum ya normal dogumda kalbim durursa ya sezeryanda tekrar uyanamazsam diye oda diyor 4. Sezeryanimi olurken doktor ölüme gidiyosun cok riskli dedi senin kadar gene korkmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?