Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Göbek de kaldırmıştır iyice kısa duruyordur Bende baktım hiçbir elbisem olmuyor göbeğime tek bir kere giyeceğim elbise için de para vermek istemiyorum. Zaten dünya masraf var bu ara. Napıcam bilemedim.
Bir arkadaş ödünç vermeyi teklif etti ama bana olacağından şüpheliyim

Var öyle patavatsızlar cnm bende geldim buraya yazıp size söylemiş oldum ama sinir olduğumdan yani. Uzanmaktan falan da bişey olmaz 3. Gebeliğim her işimi kendim yapıyorum sanki herkes yatarak geçiriyor gebeliği.

Maşallah çok daha iyi olacak

Eşimde rahat edemezsin diyor yersen eğilip kalkamazsın zorlanırsin bununla var bide sanki yerden sürekli birsey topluyorum

Benim ikinci hamileliğimde dr.a bağlatsam mı zaten artık zor olur sezaryen falan demiştim yoo daha doğurabilirsin ne alaka dedi bana bende bağlatmamıştım olur da ileride istersem diye başıma gelecek varmış
Zaten 2 tane normal doğum yapmışsın vücut alışmış neden sezaryen olasın ki? Normalin sancısını o an çekiyorsun bitiyor sezaryenin 1 hafta zahmeti var ben üzülüyorum mesela normal yapsam hemen eve dönünce çocuklarımla ilgilenirdim şimdi onlar bana bakmak zorunda kalacaklar diye. Ama duruma göre gerekirse sezaryen de olursun önemli olan sağlığınız. Öyle veya böyle doğacak bu çocuklar herşey o an gelişecek fazla düşünmeye gerek yok aslında Allah sağsağlim çocuklarımıza kavuşmayı nasip etsin gerisi gelip geçiyor.
Bana millet sormadan ben söylüyorum 3. kızım olacak diye 2 veya 3 kişi belki değişir ya da ah vah dediler ben de dedim sağlık olsun zaten süpriz olmuştu erkek olsun diye yapmadık Allah böyle uygun görmüş sustular kendileri de biliyorlar ki Allah veriyor benim elimden gelen bir şey yok.
Ama çoğu kişi çok şanslı olduğumu böyle çok daha iyi olacağını falan söylüyorlar bende öyle düşünüyorum her işte bir hayır vardır önemli olan millete yaranmak değil çocuklarımın mutlu olmaları iyi anlaşmaları. Baştan erkek olsun diye neden o kadar taktığıma bile inanamıyorum şuan yani hep milletin etkisi yüzünden oldu sanki onlar bakacaklar onların hayatıyla ilgili bir durum.
Bir de çok şükür benim ailem de eşimin ailesi de cinsiyet ayrımı yapmıyoruz hepimiz mutluyuz yani öyle bir istek veya baskı olmadığı için de kafam rahat çok şükür ama Allah bu durumdaki kadınların yardımcısı olsun ben çevrenin baskısıyla bile o kadar gerildim ki bir de eşim veya aileler yapsa çok üzülürdüm.

Bizim bir tanıdık var, benim sancım gelirdi kaynanam ebeyi alıp gelene kadar ben çömelip doğururdum derdi Allah hepinize öyle doğumlar nasip etsin.

Bizim bir tanıdık var, benim sancım gelirdi kaynanam ebeyi alıp gelene kadar ben çömelip doğururdum derdi Allah hepinize öyle doğumlar nasip etsin.
Benimde babannem gece halami legenin icine dogurmus esinide dogurmus bebegi yikamis kendi yikanmis kundaklamis dedemin yanina yatirmis sabah dedem kalkmis yaninda bebek var halam 90 li bu arada babannem bana diyorki sancin gelince sirtini duvarlara veriver evde dogurursun

Hay maşallah

Kızlar 0-1 ay bişeyler aldınız mı ya? Ben 3 tane hastane çıkışı aldım 1-2 tane de tulum var. Diğerleri 1-3 ay ama büyük gelir mi ki? Benim bebeler 4 kg doğdular ama

İyiler Allah'a şükür. Bebiş kuvezde dinleniyor. O da haftaya annesinin güzel kollarına kavuşur inşallah Darısı Başımıza sağlıkla..
Ayyy maşallahhhhhhh aminnnn inşallah
Bu defa çikolata falan yiycem girmeden bakalım ise yarayacak mi
Işte büyüdüğü icin daha çok merak ediyo insan da , belirginleşmiştir herşeyi ama naz yapıyolar minnoslar
Valla hiç sorma şurda ne kdar kalmış göstermiyolar bide içeri girmeden önce anlaştım bak oğlum yüzünü göster dedim nerdeeeeee
Ben de bugün bi arayıp sorayım bakalım

Aradım şimdi ücretsiz iş. Paralı olsaydı sinirlenecektim zaten.
Ooooo iyi bari hahahaahah
İlkinde az dikişim vardı 2. De hiç yoktu yani direk ayaklanıyorsun ama özellikle 2.de bir hafta rahim toparlanırken doğum sancısı çektim sonra geçti
Hdi yaaaa 2. Nin hiç olmaması süper, missss gibi keşke herkes öyle doğursa pırt diye

Az kaldı ya ,zaten göreceksiniz acele etmeyin mesajı veriyolar bence
totosu güzeller

Kızlar 0-1 ay bişeyler aldınız mı ya? Ben 3 tane hastane çıkışı aldım 1-2 tane de tulum var. Diğerleri 1-3 ay ama büyük gelir mi ki? Benim bebeler 4 kg doğdular ama
Ben 0 ay bir tane takım aldım hastane çıkışı o kadar küçük bir şapkası var ki anlatamam. Onun dışında genelde 0-3 ay da aldım, 3-6 da.
Küçük alma sebebim kızim minik doğdu. 2500

Çok korku filmi falan mı izliyorsunuz anlamıyorum ki
Sürekli kötü durum senaryolarıyla adım atılmaz.

İlk doğumumda bile bilmediğim halde aman çıkacak bir şekilde diyordum. Şimdi bildiğim halde için bilinçli hareket ederim diye düşünüyorum

Hem genel anesteziyle sezaryende çok daha az narkoz veriliyor çabuk hareket etmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…