- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.741
%100 katılıyorumŞöyle söylim canım sadece buradaki devlet hastanesinde günde 2-3 haftada bazen 20 den fazla doğum oluyor sadece burası edirnenin ilçelerinden gelenler bunlar. Normal doğuran da var sezaryen de ve burası küçük yer başına bir iş gelen olsa hemen duyulur. Bizzat geçen hafta doğum katına çıktım taburcu olanlar vardı normal yürüyerek çıkıyorlardı hiç inleyen ağrım sızım var diyen yoktu. Bu tamamen şans işi başına bir şey gelecekse yolda yürürken de geliyor. Öyle doğum hikayeleri duydum ve duyuyorum ki buraya yazsam kimse doğurmak istemez ama bak çoğumuzun 2. 3. çocukları hiçbirimiz ölmedik çocuklarımıza bişey olmadı yine olmayacak inşallah. Bol bol dua edip Allaha sığınacağız iyi düşünelim iyi olsun
Çok evhamlı bir anne olarak anasınıfına kadar kollayabildim çocuklarımı sonra okula teslim ettim koşuyorlar düşüyorlar kafalarına top çarpıyor artık kendileri gidip geliyorlar caddeden karşıya geçiyorlar ama yapacak bir şey yok gidip bahçe kapısında nöbet tutamayacağıma göre kendilerine bakmayı dikkat etmeyi düştüklerinde kalkmayı ağlayıp susmayı öğrenecekler. Hayatta her şey kader kısmet canım Allaha emanetiz. Doğum en doğal olaylardan biri daha büyük dertler ameliyatlar yaşatmasın Rabbim.
Hemen göz attım sayfanaAmaninn müşteri kaçırmışım
LimonunDükkanı benim sayfam.
Asabilirsin canım. Arkaya aparat takıp tüle asabilirsin. Ben müşterilere o şekilde öneriyorum
Bunlara da aparat lazım. En mantıklısı yine tül e asmak sanırım. Ben öyle yapacağım.
Benim doğum temmuz 22 gibi olacak her şey yolunda giderse. 40 ı çıkana kısa kollu giyemez diye düşünüyorum zaten kırkı ağustos sonu çıkacağı için kısa kollu giyebilir mi şüpheli. Valla çok belirsiz bir dönemde doğacak hiç kestiremiyorum.Hastane çıkışı çok alma canım yazın doğum yapmış kimle konuşsam ilk hafta hariç giyemiyolsr çok sıcak oluyor diyor. Geneli zıbınlar atlatmış günleri, Tulum falan terletiyomuş gece uyurken giydirirdim onda bile yerlerdi diyo arkadaşım.
Gezmelik bişiler aldım ben 1-3 ay 0-3 ay 3-6 ay. Hiç kestiremiyorum bende bedenini ama allahtan yaz zıbın bile iç görecek ondan bol bol aldım kısa kollu askılı altı renkli desenli vs duruma göre bi İnternet siparişin bakar alıveririm evden çıkamasamda dedim
Dedem olaydan 7 yıl sonra rahmetli olmuş maalesef ben tanimadim hicKorkulacak bir kadın
Dedenin ömrünü törpülemıstır o babaanne ?
Cinlidir babaannenDedem olaydan 7 yıl sonra rahmetli olmuş maalesef ben tanimadim hicbabannem yorpuledi ondan öldü adam kesin
Aaaaa niye söylemiyon burda okadar kapı süsü muhabbeti geçtiAmaninn müşteri kaçırmışım
LimonunDükkanı benim sayfam.
Asabilirsin canım. Arkaya aparat takıp tüle asabilirsin. Ben müşterilere o şekilde öneriyorum
Bunlara da aparat lazım. En mantıklısı yine tül e asmak sanırım. Ben öyle yapacağım.
Aynen öyleAaaaa niye söylemiyon burda okadar kapı süsü muhabbeti geçtiMillet kapı süsü yaptırmak için sayfa arıyodu
Valla bilseydim aynısını yaptığını ondan siparş verirdimAynen öyle
Hiç sesini de çıkarmamış
Sessizce izlemiş uzaktan
Ben 2 pijama 1 gecelik koydum cantaya
İki takım pijama aldım. Biri krem rengi kolu minik dantelli vs. Ele güne karşıbir tane de ftbl nin paylastigi takımdan
etiket yapmayı bilemedim
Ben 1 pijama takımı, 1 gecelik sabahlık, 1 gecelik aldım hastane için
Evde şuan giydiğim hamilelikte aldıklarımda var, doğumdan sonra evde olabileceğini düşündüğüm şeylerde var idare eder yeter diye düşünüyorum ama sıcak olduğu için pijama dan çok gecelik daha kullanışlı gibi geldi
Benimde böyle oluyor ve aşırı belliFotoda anlaşılmıyor galiba. Sizinde karnımız yamuluyor mu?bir tarafa geçiyor bazen
Bizim hastane normal 5000 , sezeryan 6000Kizlar paket alanlar disinda , dogum ucretleriniz belli oldumu
Burada hastaneye 2.500 tl dpktorumda 4.000 istiyorr
6.500 tl ödeyecegiz iyi para haa
Eşimde hocam biraz ikram yapin falan gibisinden indirim istedi ,inanin son yapacagim bu bizim meslek ölü malesef gidip oralarini buralarini yaotiryirlar dudak sisiirmeye bi ton para veriyorlar ama bize gelince hayati tehlikeye ragmen niyeyse göze geliyor fiyatlarimiz bu sekilde dedi
Yok fotoda baya belliFotoda anlaşılmıyor galiba. Sizinde karnımız yamuluyor mu?bir tarafa geçiyor bazen
Kizlar paket alanlar disinda , dogum ucretleriniz belli oldumu
Eşimde hocam biraz ikram yapin falan gibisinden indirim istedi ,inanin son yapacagim bu bizim meslek ölü malesef gidip oralarini buralarini yaotiryirlar dudak sisiirmeye bi ton para veriyorlar ama bize gelince hayati tehlikeye ragmen niyeyse göze geliyor fiyatlarimiz bu sekilde dedi
Burada özel hastane dr ücreti hepsi içinde 5250 gibi bir fiyat demişti en son. Tüp bağlatma da 1250 dedi yanılmıyorsam. Bana bir çok yere göre baya uygun geldi ama devlet daha iyi durumda şuan diye orada doğurmayı planlıyorum yani 0 tlKizlar paket alanlar disinda , dogum ucretleriniz belli oldumu
Sizin göbüşler baya büyük ve hamile göbeği gibi benim göbeğimin alt kısım boş çocuk midemde yaşıyor neden öyle onuda mı yedim acabaFotoda anlaşılmıyor galiba. Sizinde karnımız yamuluyor mu?bir tarafa geçiyor bazen
Yani sonuc olarak devlettemi dogum yapacaksın, cok mantikli su zamanda ,ama.ben en basindan beri bu doktora gidiyorum o yuzden devlete geçemem artik kadinin geçersem anasina söver gibi olur töbeeBurada özel hastane dr ücreti hepsi içinde 5250 gibi bir fiyat demişti en son. Tüp bağlatma da 1250 dedi yanılmıyorsam. Bana bir çok yere göre baya uygun geldi ama devlet daha iyi durumda şuan diye orada doğurmayı planlıyorum yani 0 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?