Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
%100 katılıyorum

Hemen göz attım sayfana

Tanınmamak icin uzaktan baktım
Sinsice

Benim doğum temmuz 22 gibi olacak her şey yolunda giderse. 40 ı çıkana kısa kollu giyemez diye düşünüyorum zaten kırkı ağustos sonu çıkacağı için kısa kollu giyebilir mi şüpheli. Valla çok belirsiz bir dönemde doğacak hiç kestiremiyorum.

Aaaaa niye söylemiyon burda okadar kapı süsü muhabbeti geçti Millet kapı süsü yaptırmak için sayfa arıyodu

Ben 2 pijama 1 gecelik koydum cantaya

İki takım pijama aldım. Biri krem rengi kolu minik dantelli vs. Ele güne karşı bir tane de ftbl nin paylastigi takımdan
etiket yapmayı bilemedim

Dantelli sipariş verdim bir tane eşimin isteğiyle. Ama hiç hamile, lohusa almadım. Sonrasında evde giyecek bir şeyim de yok. Hastaneye 1 pijama 1 gecelik yeter mi o zaman?

Kizlar paket alanlar disinda , dogum ucretleriniz belli oldumu

Burada hastaneye 2.500 tl dpktorumda 4.000 istiyorr
6.500 tl ödeyecegiz iyi para haa

Eşimde hocam biraz ikram yapin falan gibisinden indirim istedi ,inanin son yapacagim bu bizim meslek ölü malesef gidip oralarini buralarini yaotiryirlar dudak sisiirmeye bi ton para veriyorlar ama bize gelince hayati tehlikeye ragmen niyeyse göze geliyor fiyatlarimiz bu sekilde dedi

Bizim hastane normal 5000 , sezeryan 6000
Epidural fln istersen 500 tl fark ödüyon okadar zaten doktorlada konuşmadık ücreti direk muhasebeye inip kağıt verdiler

Zam gelmezse 7200. Normal, sezaryen aynı fiyat ve tüm anesteziler dahil. Vallahi haksız değiller

Burada özel hastane dr ücreti hepsi içinde 5250 gibi bir fiyat demişti en son. Tüp bağlatma da 1250 dedi yanılmıyorsam. Bana bir çok yere göre baya uygun geldi ama devlet daha iyi durumda şuan diye orada doğurmayı planlıyorum yani 0 tl

Yani sonuc olarak devlettemi dogum yapacaksın, cok mantikli su zamanda ,ama.ben en basindan beri bu doktora gidiyorum o yuzden devlete geçemem artik kadinin geçersem anasina söver gibi olur töbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…