- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.761
8000 vericem toplam canım sezeryanKizlar paket alanlar disinda , dogum ucretleriniz belli oldumu
Burada hastaneye 2.500 tl dpktorumda 4.000 istiyorr
6.500 tl ödeyecegiz iyi para haa
Eşimde hocam biraz ikram yapin falan gibisinden indirim istedi ,inanin son yapacagim bu bizim meslek ölü malesef gidip oralarini buralarini yaotiryirlar dudak sisiirmeye bi ton para veriyorlar ama bize gelince hayati tehlikeye ragmen niyeyse göze geliyor fiyatlarimiz bu sekilde dedi
O zaman fiyatlar aşşa yukarı ayni desene , bende daha epidural isteyecegim icin 500 tl veririm fark 7.000 tl bulurBizim hastane normal 5000 , sezeryan 6000
Epidural fln istersen 500 tl fark ödüyon okadar zaten doktorlada konuşmadık ücreti direk muhasebeye inip kağıt verdiler
Kızlar günaydın, dün işyerini ayağa kaldırdım doğuruyorum diye. Neyse ki yanlış alarmmış, bebek çok hareketli ve hareketleri sert baskı yapıyor. Bu haftalarda normal mi ? Yani sancım gelse panikten hiç bir şey yapamadığımı dün fark ettim.112 nosu bile o panikte aklıma gelmedi
Gebel olarak 5.000 le 10.000 arasinda değişiyor demekki dogumlar8000 vericem toplam canım sezeryan
Nereyi boş görürseler oraya ilerliyorlar galibaSizin göbüşler baya büyük ve hamile göbeği gibi benim göbeğimin alt kısım boş çocuk midemde yaşıyor neden öyle onuda mı yedim acaba
Evet hele ki dirsek mi topuk mu dayıyor bı acıtıyorFotoda anlaşılmıyor galiba. Sizinde karnımız yamuluyor mu?bir tarafa geçiyor bazen
Canım benim dertler vardı o aralar hiçbirseyle ilgilenedimAaaaa niye söylemiyon burda okadar kapı süsü muhabbeti geçtiMillet kapı süsü yaptırmak için sayfa arıyodu
O zamanlarda sipariş alamıyordum canım.Aynen öyle
Hiç sesini de çıkarmamış
Normal kahvalti yaptin demi , şekerli falanda yiyeydin dikkat ederek yediysen düşük cikmis olabilir ama dikkat etmeden yemen gerekki varmi yokmu belli olcakAçlık ölçtüm 71 çıktı
Kahvaltı ettim 1 saat sonra tokluk ölçtüm 76 çıktıbunda bi yanlış olabilir mi @Astirid
Canim yanlis hatirliyorsam yada benzetiyorsam kusuruma bakmaCanım benim dertler vardı o aralar hiçbirseyle ilgilenedimYeni yeni alıyorum sipariş o da arada. Zor geliyor artık boya uğraş. Sağlık olsun diğerlerine inşallah
O zamanlarda sipariş alamıyordum canım.
Yoksa seve seve yapardım tabi.
Bu grup sonra yine doğurur
O zaman alırım siparişlerinizi
Sen de fil gibi kaydediyorsun her şeyiCanim yanlis hatirliyorsam yada benzetiyorsam kusuruma bakma
Senin eşinle ilgili bi problem vardi sanırsam eger dogru hatirliyorsam şuan evindemi kavustunuzmu
Ama dur daha net degil eger oyleyse aklımı beynimi seveyimmmSen de fil gibi kaydediyorsun her şeyi
Eğer doğru ise
Benimde geçen hafta aşırı sakindi. Çikolata yiyip sakince yatsam ancak zor bela minicik hareket ediyordu. Pozisyondan olabilir merak etme. Bu hafta içimden çıkmaya çalışır gibi ağrı yapıyor artık. Geçen hafta ne gece ne gündüz hiç kıpırdamıyordu.Arkadaşlar bugün tam 31 haftalık oldum ama sevinemiyorum..
Dun ve bugün dahil toplam iki gündür bebek hareketlerinde tuhaflık var .. tamam hissediyorum ama çok dikkatli kendimi dinlersem anca öyle elimi falan koyunca hissediyorum sanki yeni yeni kipirdiyor gibi güçsüz kuvvetsiz bi iki kımıldama var. Halbuki iki gun önce çok hateketliydi.. Bi anda böyle oldu korkuyorum .. yeri daraldı desem sizinkiler gece gündüz full hareketli diyorsunuz ..
Ben ilk özelde başladım ama başladığım dr hastaneden ayrıldı o da gerçi suratsızın tekiydi zaten. Özelde 2 dr kaldı ama pek içime sinen dr lar değiller bir de tatile falan sık çıkıyorlar acil durumlarda gelmiyorlar falan benim gibi yaz ortası doğuracak olan biri için riskli. Buranın özeli de devlet ayarında zaten eski bir hastane ultrasonlar renkli bile değil. Ayrıntılı için 2 saat uzaktaki hastaneye gittim.Yani sonuc olarak devlettemi dogum yapacaksın, cok mantikli su zamanda ,ama.ben en basindan beri bu doktora gidiyorum o yuzden devlete geçemem artik kadinin geçersem anasina söver gibi olur töbee
Bi 2.500 kg da senden gelirmi acepYarın tohtura giriyorum
(.Yok cuma gidiyorum yarın degil )
Evet canım Allah'a şükür kavuştuk. 2 aylık bı ayrılık sonrası. Allah kimseye yaşatmasın.Canim yanlis hatirliyorsam yada benzetiyorsam kusuruma bakma
Senin eşinle ilgili bi problem vardi sanırsam eger dogru hatirliyorsam şuan evindemi kavustunuzmu
Valla güzelmiş ama yaptıklarınCanım benim dertler vardı o aralar hiçbirseyle ilgilenedimYeni yeni alıyorum sipariş o da arada. Zor geliyor artık boya uğraş. Sağlık olsun diğerlerine inşallah
O zamanlarda sipariş alamıyordum canım.
Yoksa seve seve yapardım tabi.
Bu grup sonra yine doğurur
O zaman alırım siparişlerinizi
Senin çocuğun uslu beni deli etmek mi istiyorsun kabul et bunuArkadaşlar bugün tam 31 haftalık oldum ama sevinemiyorum..
Dun ve bugün dahil toplam iki gündür bebek hareketlerinde tuhaflık var .. tamam hissediyorum ama çok dikkatli kendimi dinlersem anca öyle elimi falan koyunca hissediyorum sanki yeni yeni kipirdiyor gibi güçsüz kuvvetsiz bi iki kımıldama var. Halbuki iki gun önce çok hateketliydi.. Bi anda böyle oldu korkuyorum .. yeri daraldı desem sizinkiler gece gündüz full hareketli diyorsunuz ..
Bilerek dikkat ettim kahvaltı ettim sadece, bence gerçek sonucu akşam toklukda alıcam. GibiNormal kahvalti yaptin demi , şekerli falanda yiyeydin dikkat ederek yediysen düşük cikmis olabilir ama dikkat etmeden yemen gerekki varmi yokmu belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?