- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.781
Kiz niye bu kadar uzun yaziyorsun, sonunu okurken basini unuttumBen ilk özelde başladım ama başladığım dr hastaneden ayrıldı o da gerçi suratsızın tekiydi zaten. Özelde 2 dr kaldı ama pek içime sinen dr lar değiller bir de tatile falan sık çıkıyorlar acil durumlarda gelmiyorlar falan benim gibi yaz ortası doğuracak olan biri için riskli. Buranın özeli de devlet ayarında zaten eski bir hastane ultrasonlar renkli bile değil. Ayrıntılı için 2 saat uzaktaki hastaneye gittim.
Sonra devletteki dr u çok öneren oldu bana ön yargılıydım ama en azından 1 kez gideyim bir kaydım olsun dedim çünkü önceden kaydın yoksa ve acil gidersen dr.un kimse ona git diyorlarmış. Ama dr dan ve hastaneden çok memnun kaldım eski devlet hastanesinde herkes ters suratsız azarlayan tiplerdi hastane yetersizdi şimdi hepsi canım gülüm artık cimere şikayetler falan çıkınca hepsi dikkat eder olmuşlar heralde hastane de yeni.
Geçen haftaya kadar şu kan uyuşmazlığı iğnemi de bedavaya yaptırayım sonra özele geçerim diyordum ki iğne için doğum katına çıkınca eşimle baya şaşırdık büyük sakin her yer temiz herkes güler yüzlü. Özelde mesela kata giren çıkan belli değil kapılar hep açık burada güvenlik var kapıda ve kapısı şifreli önüne giren giremiyor içeri.
Tek sorun önceden de yazmıştım buraya, eğer acil bir durum yoksa ve planlı bir sezaryense haftanın 1 günü poliklinik yapmayıp o günü ameliyata ayırıyor ve genelde bu haftaiçi oluyor benim ise yanımda tek kalabilecek kişi eşim olduğu için cuma günü sezaryene girmem şart haftasonunu hastanede geçirip pzrts işe gidecek malesef işi çok yoğun başından ayrılamıyor hatta hastanede de beni çıldırtacağından eminim bütün gün tel de iş yapacak çünkü. Ama başka kimsem yok kaynanam ben kalamam diye peşin peşin söyledi yaşlı ve bacak ağrıları var yüksek tansiyon var sadece ameliyat esnasında gelir gider ben de istemiyorum zaten onu yanımda beni kaldırabilecek wc de falan gerekirse yardım edebilecek biri lazım bana. Kendi annem de çocuklarımla kalacak ki çocuklarım da ondan başka kimseyle kalmazlar. Kardeş falan da olmayınca böyle işte o yüzden çocuklarım adına mutluyum kızlarım birbirlerini hiç bırakmazlar Allahın izniyle böyle zamanlarda.
Neyse yine roman yazdım maşallah. Şimdilik dr ile bu konuyu konuşmadım çünkü daha 2 ay var ve ne zaman geleceği belli olmuyor bebeklerin acil bişey olmazsa o gün gelsin rica edeceğim durumu anlatacağım anlayışlı birine benziyor ve haftanın her günü doğum aldığına da şahit oldum isterse halleder diye düşünüyorum hem diğerleriyle aynı gün olmayınca kafam da rahat olur aceleye getirmeden yapar ameliyatı ve odalar daha boş olur. Ama yok cuma almam derse duruma göre özele de gidebilirim son çare olarak özele son hafta bile gitsen para alacağı için neden önceden gelmedin demiyorlar zaten.
Hiç tahmin edemiyorumBi 2.500 kg da senden gelirmi acep
Çok sevindim canım aminn insallahEvet canım Allah'a şükür kavuştuk. 2 aylık bı ayrılık sonrası. Allah kimseye yaşatmasın.
Yazar olacaktım yanlışlıkla ev hanımı oldumKiz niye bu kadar uzun yaziyorsun, sonunu okurken basini unuttum
Her şeyi yoluna soktuysanız güzel. Konu nedir bilemem amaEvet canım Allah'a şükür kavuştuk. 2 aylık bı ayrılık sonrası. Allah kimseye yaşatmasın.
Plesantan seninde göbeğin önünde olmasın, bebeğin hareketlerini oyızden az hissediyorsundur belki. Doktor nede demişti plesantan için, mesela benim bebek 2500 kilo 45 cm büyük bi bebek ama öyle çok hareketlerini hissetmiyorum sağdan soldan bide göğüs altında bazen az az hissediyorum..Arkadaşlar bugün tam 31 haftalık oldum ama sevinemiyorum..
Dun ve bugün dahil toplam iki gündür bebek hareketlerinde tuhaflık var .. tamam hissediyorum ama çok dikkatli kendimi dinlersem anca öyle elimi falan koyunca hissediyorum sanki yeni yeni kipirdiyor gibi güçsüz kuvvetsiz bi iki kımıldama var. Halbuki iki gun önce çok hateketliydi.. Bi anda böyle oldu korkuyorum .. yeri daraldı desem sizinkiler gece gündüz full hareketli diyorsunuz ..
Her hamilelik nasil farkliysa bebeklerde farkli oluyor ,fare kadar olmayacak bu bak görHiç tahmin edemiyorum
Ilkı biraz zayıf doğduğu icin, bunu da öyle olur diye dusunuyoeum nedense
Narin kızçe bunlar
Kimse yanlış anlamasın ama uzun yazıları okumuyorum☺Kiz niye bu kadar uzun yaziyorsun, sonunu okurken basini unuttum
He ya eriniyom vallaha , simdi beni alintiladigi icin okudum mecbur kiz o kadar yazmisKimse yanlış anlamasın ama uzun yazıları okumuyorum☺
Sabrım yok
Benim kız bugün sabah diyor ki " bebek neden küçük görünüyor "Her hamilelik nasil farkliysa bebeklerde farkli oluyor ,fare kadar olmayacak bu bak gör
Eee o zaman sende yok valla şeker falanBilerek dikkat ettim kahvaltı ettim sadece, bence gerçek sonucu akşam toklukda alıcam. Gibi
Hangi şehir burası.Kizlar paket alanlar disinda , dogum ucretleriniz belli oldumu
Burada hastaneye 2.500 tl dpktorumda 4.000 istiyorr
6.500 tl ödeyecegiz iyi para haa
Eşimde hocam biraz ikram yapin falan gibisinden indirim istedi ,inanin son yapacagim bu bizim meslek ölü malesef gidip oralarini buralarini yaotiryirlar dudak sisiirmeye bi ton para veriyorlar ama bize gelince hayati tehlikeye ragmen niyeyse göze geliyor fiyatlarimiz bu sekilde dedi
Sana cvp yazdım o kadar okucan tabiHe ya eriniyom vallaha , simdi beni alintiladigi icin okudum mecbur kiz o kadar yazmis
Bebeklerin hareketli olduğu dönem 31-32 yemiş youtabedan dinliyorum..şuan hepimizin ki öyle tedirgin olacak bişey yokKizlar 31 inci haftadan selamlar
Biz gün içinde gece hatta yürürken ayakta bile çok hareketliyiz nerdeyse hiç uyumuyor galiba sürekli hasret halinde belki gece 4 5 defa uyaniyorm hareketlerine yuruyorm o zaman bile kıpır kıpır bazen bu kadar hareketli olması endişelendiriyor beni sizde durumlar nasıl
Teşekkür ederimValla güzelmiş ama yaptıkların
2010 yılındaki işyeri yüzünden vergi cezası vardı.Her şeyi yoluna soktuysanız güzel. Konu nedir bilemem ama
İnsanlar ve huyları asla değişmez ☺
( ne güzel teselli verıyorum)
Tamam sıkıntı yok o haldeTeşekkür ederim
2010 yılındaki işyeri yüzünden vergi cezası vardı.
Canları sıkıldı sanırım cezaevine girdi maalesef.
Allah'tan af çıktı ceza düştü.
Gerisi Allah kerim.
Allah başka şeyler yaşatmasın.
Gaziantep canim , sizinkide baya yuksekmis doktor ayri geleceği icin farklar oluyor işte bayaHangi şehir burası.
İstanbul Dr 8000 TL. Hastane 4500 TL ekstralar hariç. Ebe 2000-3000
Benim çakinin gelinini saymayınBebeklerin hareketli olduğu dönem 31-32 yemiş youtabedan dinliyorum..şuan hepimizin ki öyle tedirgin olacak bişey yok
Yok yok Allah'ıma bin şükür.Tamam sıkıntı yok o halde
Hanı huy suy ile ilgiliyse zor. O yüzden dedım
Benimki çok kıskanç meselaYok yok Allah'ıma bin şükür.
Hele gidip gelmek daha bağlı yapmış.
Bu da bazen bunaltmıyor değil.
Ama sesimi çıkarmasam daha iyi böyle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?