Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Giyer bence ama bu birazda alıştırmakla da ilgili giydirmezsen de çocuk ona alışır falan.
Senin artık ne kadar nasıl için rahat ederse öyle hareket edeceksin bu biraz içgüdüsel, ben giydiririm kısa kol çıbıl çıbıl gezdiririm ağustosta denize bile sokarım

Ben hava durumuna göre bakıcam bakalım bazı yazlar serin bazı yazlar aşırı sıcak oluyor dediğin gibi anneler iç güdüsel olarak zaten biliyor ne yapacağını.

Canım inşallah sorunsuz atlacaksin. Dualarımız seninle.

Bizim hastane normal 5000 , sezeryan 6000
Epidural fln istersen 500 tl fark ödüyon okadar zaten doktorlada konuşmadık ücreti direk muhasebeye inip kağıt verdiler
Benim sigorta sezeryanda epidural karşılamıyor. Dün bir sorayım dedim. Hani epidural istesem fark ne veririm diye 1900 dediler. Yonca senin hastane baya iyiymiş. Ben tek ne kadar sormayı unuttum.

Açlık ölçtüm 71 çıktı
Kahvaltı ettim 1 saat sonra tokluk ölçtüm 76 çıktı bunda bi yanlış olabilir mi Morkahve
İkinci kez deneseyin keşke. Bazen kan az giderse düşük çıkıveriyor. Ama bir olcumle olmaz 2-3 bir bakalım ne çıkacak. Benim de bazen tokluk öyle düşük çıkıyor bazen yüksek. Bu şeker dengesizligi zaten. Sen bir gün durup ölçme 3 gün bir arka arkaya ölç bakalım bir önden biz görelim ne var.

Aynen istanbula göre benim hastane baya iyi, ki hastanede güzel dün odalarını fln gezdimm.
Abimin eşi esenyurtta bi yerde doğum yaptı 3000 doğurdu ama hastaneyş beğenmedim ..
Aynen öyle yapıyım bakıyım ozman 3 gün üst üste yapıyım, bugun zaten aleti çözene kadar , 3 tane heba ettim o cubuklardan
Kız dikkat etme. Normal de ne yiyorsan onları ye görelim.
Kandırmış olabilirim azcık akşama yapıcam yemekden sonraada ozman gerçek çıkıcak inanıyorum

Muhtemelen stripe kan az gitmiştir. Birde ilk kanı sil, ikinci kanla ölç beybiii ve dikkat etme normalde nasıl yiyorsan öyle ye
Zaten oyuzdenn 3 tane o strip harcadım öğrenene kadar, 3 kere parmağımı deldimm az geldi herhalde sonuç çıkmadı, 4. Öğrendimm baya kan geldi ozman sonuç çıkarttı aslında kahvaltıda yediğim hep gibi yedim, akşam doğrusu çıkar, şimdi kek fln yedim, et yicem

Yine de bebeğin istediği tarihi seçmesi güzel ama ssvd olacak ya 40 lari beklemiyor doktorlar. Benim 42 ye kadar yolu var mesela çok bunaltici sezeryan doğumda en özendiğim kısım bu planlı programlı.
Evet ya sezeryanın güzelliği o benimki bekliyo ssvd olsa ama bana nedense seninki o kadar beklemez dedi
Çok kilo almadigim halde çok fazla sırt ağrım var benim de. Eve gelir gelmez atıyorum kendimi yatağa. Oturmak mümkün değil. Bir de gün içinde okulda hep ayaktayım, belki de onun etkisidir
Ben de aynı şekilde, 10 kilo aldım ve spor yapıyorum. Ona rağmen sansalyede oturamıyorum.,
Her bebek aynı olmuyor ya ilk kızım aynı anlattığın gibiydi, doğduğunda da sakin bir bebekti. Bu ise çok hareketli. Belki sırtını fln dönmüştür. İçine sinmiyorsa da git bakalım bir doktora

Sen de yükselsin diye bekliyor gibi
Fesatlık yapma Amy,doğrusu bu şekilde he hep dikkat edecekse sıkıntı yok ama ölçüm yaparken sadece dikkat ederse hatalı olur.
Haftasonu tatlı yedim pide yedim sabahına 89 cıktı.Dun canim tatlı istemedi yemedim.Sabah saglik ocağında 116 cıkmış.Yani böyle dengesiz bi konu bu seker

Bu göbüşü baya yanlarinda hatta biraz da kasiga dogru kısimlar agriyo aciyo elleyince. Orda ne var suan hangi organ orda acaba neden aciyor bilemedim ne aciyor onu da bilemedim işin garibi
Enteresan şeyler oluyo vücutta tüm organlar sıkıştı tabi bi yerlere
Benim de göbeğim yamuk duruyor mesela,bebegin kafası sol yukarda orası şişik duruyor sol taraf inik

Kizlar bdv ye yazip linclenmek istemedim kocamin oglumun odasindan cikaramiyorum halisinda yol var o yolda oyuncak araba suruyor ben iki cocukla napcam
Erken evlenip, erken çocuk yapmanın kötü yanları
Boşver beeee doğunca bırak ikisini odaya oynasın dursun bebekle, sende oturma odasında kafanı dinlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…