- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.801
Dana gibi kadinEee o zaman sende yok valla şeker falan
Anam sizde irisiniz işte karı koca yani bebende iri olackti tabi doktorda delimi ne
Yok Allah'a şükür öyle huyları yok.Benimki çok kıskanç mesela
Bezdum
Gitti boşuna 180 tlmEee o zaman sende yok valla şeker falan
Anam sizde irisiniz işte karı koca yani bebende iri olackti tabi doktorda delimi ne
Dana gibi kadin
Evet çok güzel oldu eline sağlıkDimii güzel olduu artık sizinde var güzel etiketler
Giyer bence ama bu birazda alıştırmakla da ilgili giydirmezsen de çocuk ona alışır falan.Benim doğum temmuz 22 gibi olacak her şey yolunda giderse. 40 ı çıkana kısa kollu giyemez diye düşünüyorum zaten kırkı ağustos sonu çıkacağı için kısa kollu giyebilir mi şüpheli. Valla çok belirsiz bir dönemde doğacak hiç kestiremiyorum.
Ben hava durumuna göre bakıcam bakalım bazı yazlar serin bazı yazlar aşırı sıcak oluyor dediğin gibi anneler iç güdüsel olarak zaten biliyor ne yapacağını.Giyer bence ama bu birazda alıştırmakla da ilgili giydirmezsen de çocuk ona alışır falan.
Senin artık ne kadar nasıl için rahat ederse öyle hareket edeceksin bu biraz içgüdüsel, ben giydiririm kısa kol çıbıl çıbıl gezdiririm ağustosta denize bile sokarım
Canım inşallah sorunsuz atlacaksin. Dualarımız seninle.Merhaba pek ilgilenemedim kusura bakmayın grupla. Çok sorunlu bir gebelik geçiriyorum malesef 6 haziran sabahı erken doğuma alıncam son 19 günüm kaldı plasenta previa sürekli kanamalı yım. Hastane ile akraba olduk nerdeyse inşallah doğumum sorunsuz geçer
Kizlar paket alanlar disinda , dogum ucretleriniz belli oldumu
Burada hastaneye 2.500 tl dpktorumda 4.000 istiyorr
6.500 tl ödeyecegiz iyi para haa
Eşimde hocam biraz ikram yapin falan gibisinden indirim istedi ,inanin son yapacagim bu bizim meslek ölü malesef gidip oralarini buralarini yaotiryirlar dudak sisiirmeye bi ton para veriyorlar ama bize gelince hayati tehlikeye ragmen niyeyse göze geliyor fiyatlarimiz bu sekilde dedi
Benim sigorta sezeryanda epidural karşılamıyor. Dün bir sorayım dedim. Hani epidural istesem fark ne veririm diye 1900 dediler. Yonca senin hastane baya iyiymiş. Ben tek ne kadar sormayı unuttum.Bizim hastane normal 5000 , sezeryan 6000
Epidural fln istersen 500 tl fark ödüyon okadar zaten doktorlada konuşmadık ücreti direk muhasebeye inip kağıt verdiler
İkinci kez deneseyin keşke. Bazen kan az giderse düşük çıkıveriyor. Ama bir olcumle olmaz 2-3 bir bakalım ne çıkacak. Benim de bazen tokluk öyle düşük çıkıyor bazen yüksek. Bu şeker dengesizligi zaten. Sen bir gün durup ölçme 3 gün bir arka arkaya ölç bakalım bir önden biz görelim ne var.Açlık ölçtüm 71 çıktı
Kahvaltı ettim 1 saat sonra tokluk ölçtüm 76 çıktıbunda bi yanlış olabilir mi Morkahve
Kız dikkat etme. Normal de ne yiyorsan onları ye görelim.Bilerek dikkat ettim kahvaltı ettim sadece, bence gerçek sonucu akşam toklukda alıcam. Gibi
Muhtemelen stripe kan az gitmiştir. Birde ilk kanı sil, ikinci kanla ölç beybiii ve dikkat etme normalde nasıl yiyorsan öyle yeAçlık ölçtüm 71 çıktı
Kahvaltı ettim 1 saat sonra tokluk ölçtüm 76 çıktıbunda bi yanlış olabilir mi Morkahve
Sen de yükselsin diye bekliyor gibiKız dikkat etme. Normal de ne yiyorsan onları ye görelim.
Aynen istanbula göre benim hastane baya iyi, ki hastanede güzel dün odalarını fln gezdimm.Benim sigorta sezeryanda epidural karşılamıyor. Dün bir sorayım dedim. Hani epidural istesem fark ne veririm diye 1900 dediler. Yonca senin hastane baya iyiymiş. Ben tek ne kadar sormayı unuttum.
İkinci kez deneseyin keşke. Bazen kan az giderse düşük çıkıveriyor. Ama bir olcumle olmaz 2-3 bir bakalım ne çıkacak. Benim de bazen tokluk öyle düşük çıkıyor bazen yüksek. Bu şeker dengesizligi zaten. Sen bir gün durup ölçme 3 gün bir arka arkaya ölç bakalım bir önden biz görelim ne var.
Kandırmış olabilirim azcıkKız dikkat etme. Normal de ne yiyorsan onları ye görelim.
Zaten oyuzdenn 3 tane o strip harcadım öğrenene kadar, 3 kere parmağımı deldimm az geldi herhalde sonuç çıkmadı, 4. Öğrendimm baya kan geldi ozman sonuç çıkarttıMuhtemelen stripe kan az gitmiştir. Birde ilk kanı sil, ikinci kanla ölç beybiii ve dikkat etme normalde nasıl yiyorsan öyle ye
Evet ya sezeryanın güzelliği oYine de bebeğin istediği tarihi seçmesi güzel ama ssvd olacak ya 40 lari beklemiyor doktorlar. Benim 42 ye kadar yolu var mesela çok bunalticisezeryan doğumda en özendiğim kısım bu planlı programlı.
Ben de aynı şekilde, 10 kilo aldım ve spor yapıyorum. Ona rağmen sansalyede oturamıyorum.,Çok kilo almadigim halde çok fazla sırt ağrım var benim de. Eve gelir gelmez atıyorum kendimi yatağa. Oturmak mümkün değil. Bir de gün içinde okulda hep ayaktayım, belki de onun etkisidir
Her bebek aynı olmuyor ya ilk kızım aynı anlattığın gibiydi, doğduğunda da sakin bir bebekti. Bu ise çok hareketli. Belki sırtını fln dönmüştür. İçine sinmiyorsa da git bakalım bir doktoraArkadaşlar bugün tam 31 haftalık oldum ama sevinemiyorum..
Dun ve bugün dahil toplam iki gündür bebek hareketlerinde tuhaflık var .. tamam hissediyorum ama çok dikkatli kendimi dinlersem anca öyle elimi falan koyunca hissediyorum sanki yeni yeni kipirdiyor gibi güçsüz kuvvetsiz bi iki kımıldama var. Halbuki iki gun önce çok hateketliydi.. Bi anda böyle oldu korkuyorum .. yeri daraldı desem sizinkiler gece gündüz full hareketli diyorsunuz ..
Fesatlık yapma Amy,doğrusu bu şekildeSen de yükselsin diye bekliyor gibi
Enteresan şeyler oluyo vücutta tüm organlar sıkıştı tabi bi yerlereBu göbüşü baya yanlarinda hatta biraz da kasiga dogru kısimlar agriyo aciyo elleyince. Orda ne var suan hangi organ orda acabaneden aciyor bilemedim ne aciyor onu da bilemedim işin garibi
Erken evlenip, erken çocuk yapmanın kötü yanlarıKizlar bdv ye yazip linclenmek istemedimkocamin oglumun odasindan cikaramiyorum halisinda yol var o yolda oyuncak araba suruyor ben iki cocukla napcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?