- 18 Şubat 2019
- 3.946
- 4.862
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.821
Eşim oyuncaklarla hala önce kendi oynar çocuklar gelip şikayet ediyor babam bize vermiyor anne diyeKizlar bdv ye yazip linclenmek istemedimkocamin oglumun odasindan cikaramiyorum halisinda yol var o yolda oyuncak araba suruyor ben iki cocukla napcam
Düzenli çıkmaya çalışıyorum ekmek kullanmaya çalışıyorum ama bende de galiba basur oluştuKızlar kabızlık için bir şey kullanan var mı Dr duphalac yazdı ama önce zeytinyağı içicem hep içmeyi unutuyorum kabızlık çok tehlikeli dikkat edin
Ben bu tarz şeylerin hiçbirine inanmıyorum.Anne olanlar bunu hiç kullandınızmı süt arttırma özelliği varmışda, haziran anneleride konuşmuş merak ettim doğrumudur diye
Tşk ederimGüzel haberlerle gelin
Tşk ederim canımCanım inşallah sorunsuz atlacaksin. Dualarımız seninle.
Benim sigorta sezeryanda epidural karşılamıyor. Dün bir sorayım dedim. Hani epidural istesem fark ne veririm diye 1900 dediler. Yonca senin hastane baya iyiymiş. Ben tek ne kadar sormayı unuttum.
İkinci kez deneseyin keşke. Bazen kan az giderse düşük çıkıveriyor. Ama bir olcumle olmaz 2-3 bir bakalım ne çıkacak. Benim de bazen tokluk öyle düşük çıkıyor bazen yüksek. Bu şeker dengesizligi zaten. Sen bir gün durup ölçme 3 gün bir arka arkaya ölç bakalım bir önden biz görelim ne var.
Biraz stresim açıkçası inşallah sorunsuz atlatırızSağlıkla al canım bebeğini kucağınaHiç stres yapma, haftası da kurtarıyordur.
Saol canım benim tşk ederim Allah hepimizin yardımcısı olsunÇok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun, sağlıcakla kavuşun bebeğinizle inş. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Saol çok tşk ederim Allah razı olsun Allah hepimize kolaylıklar versinSağlıcakla kucağına alirsin insallah,çok az bi süre kalmış,Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin
Ahahaha 26 yasinda koca adam erkende sayilmaz aslinda benim icin desen haklisin babam 29 yasindaydi kucuk kardesim dogdugundaErken evlenip, erken çocuk yapmanın kötü yanları
Boşver beeee doğunca bırak ikisini odaya oynasın dursun bebekle, sende oturma odasında kafanı dinlersin
Evet bu gelecegimizEşim oyuncaklarla hala önce kendi oynar çocuklar gelip şikayet ediyor babam bize vermiyor anne diye
TamamdırBen bu tarz şeylerin hiçbirine inanmıyorum.
Bol su
Yeşillik
Uyku
Senin küçük kardeşin 4 yaşında değilmiydiAhahaha 26 yasinda koca adam erkende sayilmaz aslinda benim icin desen haklisin babam 29 yasindaydi kucuk kardesim dogdugunda
4 kiz kardesiz bizSenin küçük kardeşin 4 yaşında değilmiydi
Küçük kardeşim diyince bende 4 yaşındakinden bahsediyosun sandım, dicektim 33 yaşında nasıl baba olunur diye4 kiz kardesiz bizben 20 yasindayim 17 yasinda bi kucugum 10 yasinda biri 4 yasinda da en küçük olan
Özellikle uyku uyku uykuBen bu tarz şeylerin hiçbirine inanmıyorum.
Bol su
Yeşillik
Uyku
39 yasinda dedeKüçük kardeşim diyince bende 4 yaşındakinden bahsediyosun sandım, dicektim 33 yaşında nasıl baba olunur diyeallah seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?