- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.271
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.841
Ama uyuyamıcağımızı söylüyolar nasıl olcakÖzellikle uyku uyku uyku
Vay maşallahhhh39 yasinda dede
Ne ilginç doğum belirtileri varmış ya hiç haberim yokSag kalcamda uzerine oturunca hissettigim bi aci var biyere vurmusum gibi sanki aynadan baktim birseyde goremedim haziran annelerine de dogum belirtisi yazmislar korktum acikcasi
Her fırsatta uyuyacaksın. Bebek her uyuduğunda uykun varsa uyuyacaksın. Yanında bebeğe bakacak biri varsa sen gidip uyuyacaksın. Hem süt için hem akıl ve ruh sağlığın için. Diğer herşeyi sallayıp uyuyacaksın yoncam duydun mu beniAma uyuyamıcağımızı söylüyolar nasıl olcak
Kabbulenmekte oldukca zorlandi zatenVay maşallahhhhdede yaşına bak yaaaa, adamın psikolojisini bozcaksınız bu yaşda dede yaparak
17 yaşında baba olan kuzenimin oğlunun geleceği de senin baban gibi olacakKabbulenmekte oldukca zorlandi zatenben 5. Cocugu yapcaktim ne dedeligi daha baba olacak yastayim diyor
En çok akıl ve tuh sağlığım en ön de geliyo yoksa sıkıntılımolabilirHer fırsatta uyuyacaksın. Bebek her uyuduğunda uykun varsa uyuyacaksın. Yanında bebeğe bakacak biri varsa sen gidip uyuyacaksın. Hem süt için hem akıl ve ruh sağlığın için. Diğer herşeyi sallayıp uyuyacaksın yoncam duydun mu beni
Neyse en azındna durdurmuş oldun utanıpda 5.yi yapmazKabbulenmekte oldukca zorlandi zatenben 5. Cocugu yapcaktim ne dedeligi daha baba olacak yastayim diyor
17yaşında babamı oldu dedin17 yaşında baba olan kuzenimin oğlunun geleceği de senin baban gibi olacak
Evet şu an kızı ya 2 ya da 3. Sınıf oğlu da oldu o da 7 yaşında sanırım17yaşında babamı oldu dedin
Onun durumu daha vahim benimki 19 yaşında baba olmus17 yaşında baba olan kuzenimin oğlunun geleceği de senin baban gibi olacak
Ayy çok küçüklermiiş iyi altından kalkabilmişler o yaşta Anne baba olmanınEvet şu an kızı ya 2 ya da 3. Sınıf oğlu da oldu o da 7 yaşında sanırımlisedeydi evlenmek zorunda kaldılar sonra
Kısmet işteAyy çok küçüklermiiş iyi altından kalkabilmişler o yaşta Anne baba olmanın
Kani az mı koyiyorsun stripe acaba
Vallahi anlayamadim suan uzaniyorum kasik agrisi mı sanci mı yoksa bagirsaklarim mi sorun yaratiyor cözemedim. Tecrübesizlik iste her agriyi tanimlayamiyorumEnteresan şeyler oluyo vücutta tüm organlar sıkıştı tabi bi yerlere
Benim de göbeğim yamuk duruyor mesela,bebegin kafası sol yukarda orası şişik duruyor sol taraf inik
Birsey diyeceğim ama benim eşimle aynı yaşta39 yasinda dede
Benim eşimle yaşıtVay maşallahhhhdede yaşına bak yaaaa, adamın psikolojisini bozcaksınız bu yaşda dede yaparak
Benim bide diyor ki erkenden baba oldum görsün bunlariBenim eşimle yaşıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?