Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Evet şu an kızı ya 2 ya da 3. Sınıf oğlu da oldu o da 7 yaşında sanırım lisedeydi evlenmek zorunda kaldılar sonra
Benim kuzenmde aynı yaaa,yaşıtız ikiz gibi büyüdük 18mi ne yaşında mecburen evlendi hamile kalmış kızzz,
Şimdi 10 yaşındamı ne kızı var, hayata erken başladı
Onun durumu daha vahim benimki 19 yaşında baba olmus askere gittigi gun dogum yapmis annem gostermemisler babama gormeden gitmis
Benim abimle babam senin gibi aralarında 18 yaş, annemle 15 yaş var ama seninkiler bize göre daha gençler ya oyzuden ilginç geldi

Benim bide diyor ki erkenden baba oldum görsün bunlari 33 yaşındaydı ilk oğlumda.
Yaş 39 ama benim ilk çocuğum gibidir kendileri. Yanlış bir şey yaptığında kızarım. Bak çocuğa kötü örnek olma diye. Ama hep bana kızıyorsun, çocuğa aynı şeyi yapınca kizmiyorsun hiç, der

Senin eşin ne durumda? Sonuçlandı mı dava çıktı mı?

Yok be ne tekrar doğurması tövbe de
Allah isteyene versin diye daha iyi enerjiler gönderelim evrene lütfen

Bunu hiç bilmiyodum okudum şimdi detaylı araştırcam. Kabul ederlermi acaba pandemi var filan diye almamazlık yaparlar mı ki sorup bişeyimi yanını bıraktırayım hem yanlız olmadığını hisseder prensesim Birbirimizin kokusunu hiç tanımıyoruz ama alışır en azından ay inşallah kabul ederler ya çok heyecanlandım şimdi. Bugun görüntülü konuşturacaklardı bizi sevincim kursağımda kaldı aramadılar bende tansiyondan acillik oldum arayamadım Cuma’ya kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…