- 23 Ekim 2018
- 16.295
- 37.695
- 598
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.861
Dede olacak yaşta baba olmuşsun hala konuşuyorsun deBenim bide diyor ki erkenden baba oldum görsün bunlari33 yaşındaydı ilk oğlumda.
Yok yaaa aslında baya baya çok koyuyorum anlamadım gittiKani az mı koyiyorsun stripe acabaAma düşük olması da bir dengesizlik bence
Merak etme seninki normal meleğin babası çok gençBenim eşimle yaşıt
Benim kuzenmde aynı yaaa,yaşıtız ikiz gibi büyüdük 18mi ne yaşında mecburen evlendi hamile kalmış kızzz,Evet şu an kızı ya 2 ya da 3. Sınıf oğlu da oldu o da 7 yaşında sanırımlisedeydi evlenmek zorunda kaldılar sonra
Benim abimle babam senin gibiOnun durumu daha vahim benimki 19 yaşında baba olmusaskere gittigi gun dogum yapmis annem gostermemisler babama gormeden gitmis
Ama düşükse bebek iri olmaz işte , en fazla insülin dengesizliğinden halsizlik baygınlık falan olur. Bi gariplik var ciddenKani az mı koyiyorsun stripe acabaAma düşük olması da bir dengesizlik bence
Babam ben evlenirken çok genç yaşta evlendiği için bana küsmüştü, yaşımın 26 olması dışında bi sorun yoktu benceBenim bide diyor ki erkenden baba oldum görsün bunlari33 yaşındaydı ilk oğlumda.
Çözemedim gitti cidden ilginçççççAma düşükse bebek iri olmaz işte , en fazla insülin dengesizliğinden halsizlik baygınlık falan olur. Bi gariplik var cidden
Biraz takip et bakalım belki sadece dehşet iyi beslemişsindir neden olmasınÇözemedim gitti cidden ilginççççç
O da olabilir neden olmasınBiraz takip et bakalım belki sadece dehşet iyi beslemişsindir neden olmasın
Yarın eczaneye götürcem, ben yanlış bişi yapıyomuyum gösterin diye emin olayımBiraz takip et bakalım belki sadece dehşet iyi beslemişsindir neden olmasın
Melek in babası, Göktuğ Ayaz in dedesiMerak etme seninki normal meleğin babası çok genç
Yaş 39 ama benim ilk çocuğum gibidir kendileri. Yanlış bir şey yaptığında kızarım. Bak çocuğa kötü örnek olma diye. Ama hep bana kızıyorsun, çocuğa aynı şeyi yapınca kizmiyorsun hiç, derBenim bide diyor ki erkenden baba oldum görsün bunlari33 yaşındaydı ilk oğlumda.
Ahahaha ismim melek degil ama nick evet oglusumun ismi doğru afise olmayalimMelek in babası, Göktuğ Ayaz in dedesiisimler doğrudur umarım
Melek in babası, Göktuğ Ayaz in dedesiisimler doğrudur umarım
Ben biliyommmmmAhahaha ismim melek degil ama nick evet oglusumun ismi doğru afise olmayalim
Canım benim dertler vardı o aralar hiçbirseyle ilgilenedimYeni yeni alıyorum sipariş o da arada. Zor geliyor artık boya uğraş. Sağlık olsun diğerlerine inşallah
O zamanlarda sipariş alamıyordum canım.
Yoksa seve seve yapardım tabi.
Bu grup sonra yine doğurur
O zaman alırım siparişlerinizi
Bunu hiç bilmiyodum okudum şimdi detaylı araştırcam. Kabul ederlermi acaba pandemi var filan diye almamazlık yaparlar mı ki sorup bişeyimi yanını bıraktırayım hem yanlız olmadığını hisseder prensesim Birbirimizin kokusunu hiç tanımıyoruz ama alışır en azından ay inşallah kabul ederler ya çok heyecanlandım şimdi. Bugun görüntülü konuşturacaklardı bizi sevincim kursağımda kaldı aramadılar bende tansiyondan acillik oldum arayamadım Cuma’ya kaldıAğrı eşiğin çok mu düşük?
Bebek dediğin öyle sancı geldiği anda fırlayan bir şey değil yahu. Sakin kalıp sancıları saymak gerekiyor.
Suyun bile gelse doğum anında başlamaz. Bebeğin daha yolu var
Dün gece uykuda sol kasığıma bir ağrı girdi ki kaç dakika ovaladım. Çok canımı yaktı. Ama yine de kalkmadım yerimden
gulumsebebek buna bir bak bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?