Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Ayyy gece gece darlandum doğum korkusu geldi anammm tırsıyorum çok bebek belki ters olur bişey olur sezeryan derler diyordum öyle bir durumda yok teee 27.haftasinda döndü bu kesi dikiş olayını falan uyusturmuyolar demi devlette

Ayyy bak aklıma geldi benimde korktummm ,

Kuzum bugün gebe okulunda eğitim de bahsettiler 37.haftadsn sonra perine masajı öneriyorlar kesi ve dikiş olmaması adına

Ayyy bak aklıma geldi benimde korktummm ,
Ay sen korkma yaa sezeryan olcaksin pasa paşa gidip ben biraz başıma ne gelcegini bilmediğim için tirsmaya başladım açıkçası dayanamıyorum beni uyusturun sezeryana alın da diyemem dinlemezler zaten aman neyse düşünmemek lazım en güzeli gece gece nerden geldiyse korku perilerim
Kuzum bugün gebe okulunda eğitim de bahsettiler 37.haftadsn sonra perine masajı öneriyorlar kesi ve dikiş olmaması adına
Bende başlayacağım gebe okulunda eğitime onlar belki ferahlatır içimi benimde inşallah araştırıcam mutlaka canım çok sağol

Bende sezeryanın sonrasından korkuyorum, bi o karnımdaki kesi, bi göğüs acısı, bi bebek , bi uykusuzluk fln derken, allah sabrını verir yaaaaa Belki kesi olmadan pırt diye geliverr bebişşş

Kesinlikle katil canım çok iyi geliyor insana başından neler geçecegini bilmek

Ben daha önce çocuk büyüttüğüm halde hiç deneyimlemedim bunu.

Şimdiki bebek uyurken falan yanına bir şey koymayı düşünüyorum. Daha uzun uyuduğunu yazmış bir kaç kişi doğruysa eğer

İnşallah alıp koyarlar ya hastaneden. Sana da biraz teselli olur en azından. Okuyunca direk sen geldin aklıma

Bende sezeryanın sonrasından korkuyorum, bi o karnımdaki kesi, bi göğüs acısı, bi bebek , bi uykusuzluk fln derken, allah sabrını verir yaaaaa Belki kesi olmadan pırt diye geliverr bebişşş
Hicbiseycik olmaz inşallah canım, kendini kollasan dikkat etsen çabuk atlatirsin kesi ağrısı vs geçer hayırlısıyla, dediğin gibi rabbim sabrını verir ayy Allahım keşke o pırt diye geliverenlerden olsa bari korkdugumda değmedi desem suracikda
Kesinlikle katil canım çok iyi geliyor insana başından neler geçecegini bilmek
Evet öyledir mutlaka canım WhatsApp grubu kurdular dahil ettiler de eğitim başlamadı galiba daha haftaya randevumda soracağım bakalım ne zaman basliyormus acil ihtiyacım var düşünmemem lazım kötü şeyleri

Allah razı olsun sağolasın valla canım ya deneyimleyenlerin söyledikleri doğrudur belki inşallahhhh kabul ederler cuma aradığımda direk bunu da sorcam doktora belki atlet filan istemezler ama göğüs pedini kabul ederlerse hemen alır koyar haftasonu götürür bırakırım inşallah

Benim bebek erken geleceğim diye tutturdu Ciğer geliştirici iğne yaptılar... Birkaç hafta daha dayanabilirim gibi geliyor... Sanki haziran başı merhaba diyecek gibi
Ben sağlık sigortası yaptırmıştım 4 bin tl ye... Ne şimdiye kadar kan tahliline, ne de muayene de (prof perinatoloji) 15 tl katılım payı hariç para vermedim. Ada Tıpta doğum yapacağım Sakarya'da iyi bir özel hastane, doğumda dahil olacak herşeyiyle... İyi ki yaptırmışım diyorum, fiyatlar çok arttı

Vallahi anlayamadim suan uzaniyorum kasik agrisi mı sanci mı yoksa bagirsaklarim mi sorun yaratiyor cözemedim. Tecrübesizlik iste her agriyi tanimlayamiyorum
Kasik agrisi da olabilir bağırsak hareketleri de .ama sancı icin erken bence.Benim de tecrübem.yok ama önemli olan ağrının devamlı olmaması diye biliyorum.

Kesi olmaz belki simdiden dertlenme benim olmadı hiç. Dikiş içinde çok hissetmiyorsun ilkte oldu 2 tane 2.cide dikisim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…