- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 23
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.881
Ahahahaha fenomen oldugum dogrudur
Ben biliyommmmmtiktokdan
Yarın tohtura giriyorum
(.Yok cuma gidiyorum yarın degil )
Kız sende birinin adını birini soyadını bil. Maşallah ajan gibisin
Ben biliyommmmmtiktokdan
HahahahhahaKız sende birinin adını birini soyadını bil. Maşallah ajan gibisin
Ayyy gece gece darlandumdoğum korkusu geldi anammm tırsıyorum çok bebek belki ters olur bişey olur sezeryan derler diyordum öyle bir durumda yok teee 27.haftasinda döndü bu kesi dikiş olayını falan uyusturmuyolar demi devlette
39 yasinda dede
Kuzum bugün gebe okulunda eğitim de bahsettiler 37.haftadsn sonra perine masajı öneriyorlar kesi ve dikiş olmaması adınaAyyy gece gece darlandumdoğum korkusu geldi anammm tırsıyorum çok bebek belki ters olur bişey olur sezeryan derler diyordum öyle bir durumda yok teee 27.haftasinda döndü bu kesi dikiş olayını falan uyusturmuyolar demi devlette
Ay sen korkma yaa sezeryan olcaksin pasa paşa gidipAyyy bak aklıma geldi benimde korktummm ,
Bende başlayacağım gebe okulunda eğitime onlar belki ferahlatır içimi benimde inşallahKuzum bugün gebe okulunda eğitim de bahsettiler 37.haftadsn sonra perine masajı öneriyorlar kesi ve dikiş olmaması adına
Bende sezeryanın sonrasından korkuyorum, bi o karnımdaki kesi, bi göğüs acısı, bi bebek , bi uykusuzluk fln derken, allah sabrını verir yaaaaaAy sen korkma yaa sezeryan olcaksin pasa paşa gidipben biraz başıma ne gelcegini bilmediğim için tirsmaya başladım açıkçası dayanamıyorum beni uyusturun sezeryana alın da diyemem dinlemezler zaten aman neyse düşünmemek lazım en güzeli gece gece nerden geldiyse korku perilerim
Bende başlayacağım gebe okulunda eğitime onlar belki ferahlatır içimi benimde inşallaharaştırıcam mutlaka canım çok sağol
Kesinlikle katil canım çok iyi geliyor insana başından neler geçecegini bilmekAy sen korkma yaa sezeryan olcaksin pasa paşa gidipben biraz başıma ne gelcegini bilmediğim için tirsmaya başladım açıkçası dayanamıyorum beni uyusturun sezeryana alın da diyemem dinlemezler zaten aman neyse düşünmemek lazım en güzeli gece gece nerden geldiyse korku perilerim
Bende başlayacağım gebe okulunda eğitime onlar belki ferahlatır içimi benimde inşallaharaştırıcam mutlaka canım çok sağol
Bunu hiç bilmiyodum okudum şimdi detaylı araştırcam. Kabul ederlermi acaba pandemi var filan diye almamazlık yaparlar mı ki sorup bişeyimi yanını bıraktırayım hem yanlız olmadığını hisseder prensesim Birbirimizin kokusunu hiç tanımıyoruz ama alışır en azından ay inşallah kabul ederler ya çok heyecanlandım şimdi. Bugun görüntülü konuşturacaklardı bizi sevincim kursağımda kaldı aramadılar bende tansiyondan acillik oldum arayamadım Cuma’ya kaldı
Hicbiseycik olmaz inşallah canım, kendini kollasan dikkat etsen çabuk atlatirsin kesi ağrısı vs geçer hayırlısıyla, dediğin gibi rabbim sabrını verirBende sezeryanın sonrasından korkuyorum, bi o karnımdaki kesi, bi göğüs acısı, bi bebek , bi uykusuzluk fln derken, allah sabrını verir yaaaaaBelki kesi olmadan pırt diye geliverr bebişşş
Evet öyledir mutlaka canım WhatsApp grubu kurdular dahil ettiler de eğitim başlamadı galiba daha haftaya randevumda soracağım bakalım ne zaman basliyormus acil ihtiyacım varKesinlikle katil canım çok iyi geliyor insana başından neler geçecegini bilmek
Allah razı olsun sağolasın valla canım ya deneyimleyenlerin söyledikleri doğrudur belkiBen daha önce çocuk büyüttüğüm halde hiç deneyimlemedim bunu.
Şimdiki bebek uyurken falan yanına bir şey koymayı düşünüyorum. Daha uzun uyuduğunu yazmış bir kaç kişi doğruysa eğer
İnşallah alıp koyarlar ya hastaneden. Sana da biraz teselli olur en azından. Okuyunca direk sen geldin aklıma
Evet bende rahatlık olur diye düşündümDepend değil mi kast ettiğin ben ondan aldım
Benim bebek erken geleceğim diye tutturduGünaydınn
Günlerdir bakamadım inşallah herkes iyidir. Biz de koşturmalar var. Artık baya ağırlaştık sanırım. Benim regl ağrısı gibi belimden başlayıp kasığıma yayılan ağrışarım oluyor. Ama devam etmiyor sonrasında geçiyor. Vücut artık başladı hazırlanmaya sanıyorum. Uzun yürüyüşler yapamıyorum. Kızım eskisinden daha ağır sanki kucağımda zor taşıyorumVe sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum her yerim ağrıyor. Sırt ağrısından bahsetmiyorum bile. Artık doğurayım ya dediğim evrelere geldik
Ben sağlık sigortası yaptırmıştım 4 bin tl ye... Ne şimdiye kadar kan tahliline, ne de muayene de (prof perinatoloji) 15 tl katılım payı hariç para vermedim. Ada Tıpta doğum yapacağım Sakarya'da iyi bir özel hastane, doğumda dahil olacak herşeyiyle... İyi ki yaptırmışım diyorum, fiyatlar çok arttıKizlar paket alanlar disinda , dogum ucretleriniz belli oldumu
Burada hastaneye 2.500 tl dpktorumda 4.000 istiyorr
6.500 tl ödeyecegiz iyi para haa
Eşimde hocam biraz ikram yapin falan gibisinden indirim istedi ,inanin son yapacagim bu bizim meslek ölü malesef gidip oralarini buralarini yaotiryirlar dudak sisiirmeye bi ton para veriyorlar ama bize gelince hayati tehlikeye ragmen niyeyse göze geliyor fiyatlarimiz bu sekilde dedi
Kasik agrisi da olabilir bağırsak hareketleri de .ama sancı icin erken bence.Benim de tecrübem.yok ama önemli olan ağrının devamlı olmaması diye biliyorum.Vallahi anlayamadim suan uzaniyorum kasik agrisi mı sanci mı yoksa bagirsaklarim mi sorun yaratiyor cözemedim. Tecrübesizlik iste her agriyi tanimlayamiyorum
Kesi olmaz belki simdiden dertlenme benim olmadı hiç. Dikiş içinde çok hissetmiyorsun ilkte oldu 2 tane 2.cide dikisim yoktu.Ayyy gece gece darlandumdoğum korkusu geldi anammm tırsıyorum çok bebek belki ters olur bişey olur sezeryan derler diyordum öyle bir durumda yok teee 27.haftasinda döndü bu kesi dikiş olayını falan uyusturmuyolar demi devlette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?