Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Günaydın herkese, güzel ve soğuk bir tatil günü
Yarın kontrolüm var bakalim ne diyecek. 32 hafta kritik sınırını aştım çok şükür enerji geldi üstüme
Bende yarin 33+0 oluyorum p tesi de kontrole gidicem umarim durum iyidir damardan demir vericekler yine

Korkutmayin kendinizi tabii uyuşturma olacak. Zaten bebek doğduktan sonra gözünüz bir şey görmeyecek. Sonuçta sağlık olsun insanın başına hayatta birkaç kez gelecek bir deneyim. Hep öyle düşünürüm

İyidir merak etme artik haftaları çok güzel zaten hepsinin. Bundan sonrası sadece ilerleme. Artık kendimize dikkat edeceğiz ve doğum havasına gireceğiz yavaş yavaş.
2 hafta daha sabredip dogurmak icin ugrasmaya baslicam merdiven inip cikmaya yurumeye plates topuna gecicem kavusmak istiyorum bebeme cok uzun surdu bu ayrilik

1500gr ve 40 cm olmuşuz. Herşey normal görünüyor. Rahim ağzı 41 mm erken doğum riski görmüyorum 34ten önce gelmez dedi. Toplam 11 kg aldım 2 kg daha alabilirsin dahasını alma dedi bu sefer tam karşıya döndü ama eliyle yüzünü kapadı yine tam göremedik

Eklentiler

• IMG_20220519_092425.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 73
Sanki kilo almak bizim elımizde
Midemi boş bırakayım bulantıdan duramıyorum

Günaydın kızlar
Biz 1700 gr olmuşuz ama rahim ağzım kıdalmış 25 mm ben yine yatıyorum 37 ye kadar tutabilirim inşallah güzel enerjilerinizi gönderin bana
Ay ins ins benim de su rahim ağzından aklım çıkıyor gecen hafta 33 tü ne durum da acaba bende yatıyorum bi yemek yapıyorum başka bisey yapmıyorum bisey dedimi rahim ağzı için

Sanki kilo almak bizim elımizde
Midemi boş bırakayım bulantıdan duramıyorum
Vallahi bende. Zaten ben en çok kiloyu ilk trimesterda aldım. Bulantıdan sürekli ekmek yiyordum. Şimdi bana beyaz ekmek yemeyeceksin protein ağırlıklı besleneceksin diyor

Ah ne güzel maşallah

Ay ins ins benim de su rahim ağzından aklım çıkıyor gecen hafta 33 tü ne durum da acaba bende yatıyorum bi yemek yapıyorum başka bisey yapmıyorum bisey dedimi rahim ağzı için
Sınırda dedi vajinal baktı bana üstten bakınca 33 falan çıkıyordu o yüzden bence sende dikkat et yat dinlen wc ve yemek dışında pek kalkma yemek yaparken saldalyeye otur çok ayakta kalma bir süre daha içimizde tutmalıyız bu bebişler

Vallahi bende. Zaten ben en çok kiloyu ilk trimesterda aldım. Bulantıdan sürekli ekmek yiyordum. Şimdi bana beyaz ekmek yemeyeceksin protein ağırlıklı besleneceksin diyor
Beslen nolcak biz 4 haftadır diyetteyiz sor değil et balık tavuk baklagil bulgur pilavı yapacaksın bol yeşil salata VS ekmek aramıyorsun 1 hafta sonra

Bebişezayıf falan dedimicanım geridengelenbiölçümü varmıymış

Ben de diyetteyim 4gündür şimdiden 1kilo vermişim belki ödem de gitmiş olabilir diyetisyenim bana göre bi liste yaptı günde toplam 6dilim ekmek hakkım var hepsini yiyemiyorum bile ara öğünler vs hiç aç kalmıyorum bilsem daha önce başlardım
Protein olarak piyaz, yeşil mercimek salatası, nohut salatası ton balığı vs de yiyebilirsin doyurucu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…