Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
A
Vajina ma değişik değişik şeyler oluyor batma sızı her öyle olduğun da düştü mü acaba diyorum rahim kısalığı

Canım hangi sigorta senin ki baya uygunmuş. Bende 8100 e yaptırmıştım bende vermedim neyse ki.

Senin eşin ne durumda? Sonuçlandı mı dava çıktı mı?

Yok be ne tekrar doğurması tövbe de
Allah isteyene versin diye daha iyi enerjiler gönderelim evrene lütfen

Valla diyorum diğer embriyo hastanede.
Çocuğum yazık orda dondurulmuş
Çok kalmasa mi acaba ama?
Belki 2 yıl daha filan.
Tabi o sırada kendiliğinden olma durumu da varmış.

Evet canım çıktı Allah'a şükür.
Yanınızda babamız.
Tabi bu en çok bebeğe yansıdı.
Hareketleri babasının konuşmalarına tepki vermesi çok güzel
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin inşallah
Bebek şansiyla gelir dedikleri doğruymuş.
En büyük şansı babasinda kullandı

Ya ben hiç kabızlık yaşamadığım halde hemoroid olmuşum doktor fitil verdi geçmezse genel cerraha git dedi doğumdan sonra daha kötü olurmuş
Bende hemoroid vardı zaten. İlk doğumda da doktor görünce genel cerrahi ye git dedi. Gitmedim. Şimdi de kabızlık olmamasına rağmen 1 ay önce fena halde kanama yaptı. Hiç söylemedim bile doktora. 2 gündür yine acıyor. Krem sürdüm şimdi iyi. Sonra da gitmeyi düşünmüyorum

Kesi olmaz belki simdiden dertlenme benim olmadı hiç. Dikiş içinde çok hissetmiyorsun ilkte oldu 2 tane 2.cide dikisim yoktu.
İnsallah olmaz canım benimde hayırlısı bakalım.
Gece gece ne bileyim bir anda onları araştırırken buldum kendimi epidural falan neyseki vazgeçtim bakmayacagim.basina ne geleceğini bilmemek biraz geriyor insanı aslında. Gebelikten önce rahim filmi cekilecekdim onda da burda herkes başka bişey yazmış kimisi bayıldım ben şöyle böyle aman anestezi almadan yaptırmayın falan insan tirsiyor tabi.sonra kendim çektirdim hicde öyle bişey değildi yani içimden dedim millet bunami bayılmış ama işte herkesin deneyimide çok farklı tabiki o yüzden düşünsem de düşünmesem de boş, düşünmeyeyim de korkutmayayim kendimi en güzeli

A

Vajina ma değişik değişik şeyler oluyor batma sızı her öyle olduğun da düştü mü acaba diyorum rahim kısalığı
Bende de sızlama oluyor ara ara dikkatli ol canım iş yapıp ayakta kalma sızlamayı Dr a sormuştum olabilir demişti ama bak kısalmış sonuçta daha dikkatli olucam bikaç gündür bebek kıyafeti yıkayıp ütüledik eşimle ama yine de yoruldum demek ki dikkat etmek lazım 35 i devirmeden ayaklanmıcam Bi daha

Başına ne geleceğini bilmek bence daha korkutucu

İlk cocuk mu?

Ben de doğumu bi atlatayım da fitille falan hallederim yine diye düşündüm kanama var bir kaç gündür fitil keser galiba

Bende pozitif dogum vidolari izlemeye basladim kendimi motive etmem lazim

Kasik agrisi da olabilir bağırsak hareketleri de .ama sancı icin erken bence.Benim de tecrübem.yok ama önemli olan ağrının devamlı olmaması diye biliyorum.
Evet ona dikkat ettim devamlıydı sanirim gaz ve bagirsak dedim gece boyu on defa kalktim sabaha sızmışım. Sanırım bagirsak sebebiyleymiş. Wc ye gidebildim cok şükür rahatım. Geceleyin sırf takip edeyim diye uyumadim dogru duzgun gidip geliyor mu sancı ona baktm dakika tuttum da yok süreklilik vardı. Artiş yoktu bi de belime dogru da agri hissedince tedirgin oldum da belki bel agrim kenfimi yordugumdan falandı. Iyiyim suan aksam yemekleri cok rahatsz ediyor.

Aynen canım herkesin deneyimi farklı o sebeple hiç düşünme böyle şeyleri. Ben rahim filmi çektirdim. Anestezi alarak tabi ama 10 dk ancak sürmüştür. Uyandım hatta o sırada telefonum çaldı. Eşim beni toparlamaya çalışıyor. Ben telefon önemli diye telefonu açıyorum. Düşün telefonda gayet rahat konuştuktan sonra kalktım ise gittim.

Eşim olsa 3 saat atılamaz anesteziden Herkesin yapısı farklı. Hiç düşünme şimdi öyle şeyleri

Doğrudur canım ben anestezi hiç almadım canlı çektirdim yani kalkdim yürüdüm gttim hemen işlem sirasında hani ağrı acı vs çok şükür sıkıntı yaşamadım öyle abartildigi gibi.anesteziyi demekki vücudun çabuk atıyor seninde.
Zaten varya Allah muhafaza eşimde bir sorun çıksaydı tedaviyi başlayamazdi hep ondan korkdum bişey varsada bende çıksın ben dayanırım diye iğneden bile korkuyor
Aynen düşünmeyecegim cekeceksem de artık o an çekeceğim yani napalim Allah kolaylastirsin

Bende yarin 33+0 oluyorum p tesi de kontrole gidicem umarim durum iyidir damardan demir vericekler yine
Günaydın
Benimde kan sonuçları düşük çıktı kan ilacını sabah akşam iç 3 hafta sonra yükselmezse damardan vercem dedi
Yükselir mi ki 3haftada 8 den 11 e

Günaydın
Benimde kan sonuçları düşük çıktı kan ilacını sabah akşam iç 3 hafta sonra yükselmezse damardan vercem dedi
Yükselir mi ki 3haftada 8 den 11 e
Gunaydin
Ben 20 haftalikken damardan 2 unite almistim demir ilaci gunde 2 kez kullanmama ragmen degerlerim tekrar dustu 8.4 du gecen hafta hastanede yattigimda doktor ilacimi degistirdi 2 hafta kullan gel yukselmezse yine damardan verelim dedi ben yukselmedigini dusunuyorum demiri yukseltmek cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…