- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.921
Sınırda dedi vajinal baktı bana üstten bakınca 33 falan çıkıyordu o yüzden bence sende dikkat et yat dinlen wc ve yemek dışında pek kalkma yemek yaparken saldalyeye otur çok ayakta kalma bir süre daha içimizde tutmalıyız bu bebişlerİ
Vajina ma değişik değişik şeyler oluyor batma sızı her öyle olduğun da düştü mü acaba diyorum rahim kısalığıSınırda dedi vajinal baktı bana üstten bakınca 33 falan çıkıyordu o yüzden bence sende dikkat et yat dinlen wc ve yemek dışında pek kalkma yemek yaparken saldalyeye otur çok ayakta kalma bir süre daha içimizde tutmalıyız bu bebişler
Ve bağırsakları çok güzel çalıştırıyorYeşil mercimek de bebişe kilo aldırıyormuş kızlar
Canım hangi sigorta senin ki baya uygunmuş. Bende 8100 e yaptırmıştım bende vermedim neyse ki.Benim bebek erken geleceğim diye tutturduCiğer geliştirici iğne yaptılar... Birkaç hafta daha dayanabilirim gibi geliyor... Sanki haziran başı merhaba diyecek gibi
Ben sağlık sigortası yaptırmıştım 4 bin tl ye... Ne şimdiye kadar kan tahliline, ne de muayene de (prof perinatoloji) 15 tl katılım payı hariç para vermedim. Ada Tıpta doğum yapacağım Sakarya'da iyi bir özel hastane, doğumda dahil olacak herşeyiyle... İyi ki yaptırmışım diyorum, fiyatlar çok arttı
A
Vajina ma değişik değişik şeyler oluyor batma sızı her öyle olduğun da düştü mü acaba diyorum rahim kısalığı
Senin eşin ne durumda? Sonuçlandı mı dava çıktı mı?
Yok be ne tekrar doğurması tövbe de
Allah isteyene versin diye daha iyi enerjiler gönderelim evrene lütfen
Bende hemoroid vardı zaten. İlk doğumda da doktor görünce genel cerrahi ye git dedi.Ya ben hiç kabızlık yaşamadığım halde hemoroid olmuşum doktor fitil verdi geçmezse genel cerraha git dedidoğumdan sonra daha kötü olurmuş
İnsallah olmaz canım benimdeKesi olmaz belki simdiden dertlenme benim olmadı hiç. Dikiş içinde çok hissetmiyorsun ilkte oldu 2 tane 2.cide dikisim yoktu.
Gece gece ne bileyim bir anda onları araştırırken buldum kendimi epidural falanKorkutmayin kendinizitabii uyuşturma olacak. Zaten bebek doğduktan sonra gözünüz bir şey görmeyecek. Sonuçta sağlık olsun insanın başına hayatta birkaç kez gelecek bir deneyim. Hep öyle düşünürüm
Bende de sızlama oluyor ara ara dikkatli ol canım iş yapıp ayakta kalma sızlamayı Dr a sormuştum olabilir demişti ama bak kısalmış sonuçta daha dikkatli olucam bikaç gündür bebek kıyafeti yıkayıp ütüledik eşimle ama yine de yoruldum demek ki dikkat etmek lazım 35 i devirmeden ayaklanmıcam Bi dahaA
Vajina ma değişik değişik şeyler oluyor batma sızı her öyle olduğun da düştü mü acaba diyorum rahim kısalığı
Başına ne geleceğini bilmek bence daha korkutucuİnsallah olmaz canım benimdehayırlısı bakalım.
Gece gece ne bileyim bir anda onları araştırırken buldum kendimi epidural falanneyseki vazgeçtim bakmayacagim.basina ne geleceğini bilmemek biraz geriyor insanı aslında. Gebelikten önce rahim filmi cekilecekdim onda da burda herkes başka bişey yazmış kimisi bayıldım ben şöyle böyle aman anestezi almadan yaptırmayın falan insan tirsiyor tabi.sonra kendim çektirdim hicde öyle bişey değildi yani içimden dedim millet bunami bayılmış ama işte herkesin deneyimide çok farklı tabiki o yüzden düşünsem de düşünmesem de boş, düşünmeyeyim de korkutmayayim kendimi en güzeli
İlk cocuk mu?Valla diyorum diğer embriyo hastanede.
Çocuğum yazık orda dondurulmuş
Çok kalmasa mi acaba ama?
Belki 2 yıl daha filan.
Tabi o sırada kendiliğinden olma durumu da varmış.
Evet canım çıktı Allah'a şükür.
Yanınızda babamız.
Tabi bu en çok bebeğe yansıdı.
Hareketleri babasının konuşmalarına tepki vermesi çok güzel
Allah kimseyi bu duruma düşürmesin inşallah
Bebek şansiyla gelir dedikleri doğruymuş.
En büyük şansı babasinda kullandı
Kız sus kendimi avutmaya çalışıyorum surdaBaşına ne geleceğini bilmek bence daha korkutucu
Bilmemek mutlulukturKız sus kendimi avutmaya çalışıyorum surda
Bende pozitif dogum vidolari izlemeye basladim kendimi motive etmem lazimİnsallah olmaz canım benimdehayırlısı bakalım.
Gece gece ne bileyim bir anda onları araştırırken buldum kendimi epidural falanneyseki vazgeçtim bakmayacagim.basina ne geleceğini bilmemek biraz geriyor insanı aslında. Gebelikten önce rahim filmi cekilecekdim onda da burda herkes başka bişey yazmış kimisi bayıldım ben şöyle böyle aman anestezi almadan yaptırmayın falan insan tirsiyor tabi.sonra kendim çektirdim hicde öyle bişey değildi yani içimden dedim millet bunami bayılmış ama işte herkesin deneyimide çok farklı tabiki o yüzden düşünsem de düşünmesem de boş, düşünmeyeyim de korkutmayayim kendimi en güzeli
Evet ona dikkat ettim devamlıydı sanirim gaz ve bagirsak dedim gece boyu on defa kalktim sabaha sızmışım. Sanırım bagirsak sebebiyleymiş. Wc ye gidebildim cok şükür rahatım. Geceleyin sırf takip edeyim diye uyumadim dogru duzgun gidip geliyor mu sancı ona baktm dakika tuttum da yok süreklilik vardı. Artiş yoktu bi de belime dogru da agri hissedince tedirgin oldum da belki bel agrim kenfimi yordugumdan falandı. Iyiyim suan aksam yemekleri cok rahatsz ediyor.Kasik agrisi da olabilir bağırsak hareketleri de .ama sancı icin erken bence.Benim de tecrübem.yok ama önemli olan ağrının devamlı olmaması diye biliyorum.
Aynen canım herkesin deneyimi farklı o sebeple hiç düşünme böyle şeyleri. Ben rahim filmi çektirdim. Anestezi alarak tabi ama 10 dk ancak sürmüştür. Uyandım hatta o sırada telefonum çaldı. Eşim beni toparlamaya çalışıyor. Ben telefon önemli diye telefonu açıyorum.İnsallah olmaz canım benimdehayırlısı bakalım.
Doğrudur canım ben anestezi hiç almadım canlı çektirdim yani kalkdim yürüdüm gttim hemen işlem sirasında hani ağrı acı vs çok şükür sıkıntı yaşamadım öyle abartildigi gibi.anesteziyi demekki vücudun çabuk atıyor seninde.Aynen canım herkesin deneyimi farklı o sebeple hiç düşünme böyle şeyleri. Ben rahim filmi çektirdim. Anestezi alarak tabi ama 10 dk ancak sürmüştür. Uyandım hatta o sırada telefonum çaldı. Eşim beni toparlamaya çalışıyor. Ben telefon önemli diye telefonu açıyorum.Düşün telefonda gayet rahat konuştuktan sonra kalktım ise gittim.
Eşim olsa 3 saat atılamaz anestezidenHerkesin yapısı farklı. Hiç düşünme şimdi öyle şeyleri
GünaydınBende yarin 33+0 oluyorum p tesi de kontrole gidicem umarim durum iyidir damardan demir vericekler yine
GunaydinGünaydın
Benimde kan sonuçları düşük çıktı kan ilacını sabah akşam iç 3 hafta sonra yükselmezse damardan vercem dedi
Yükselir mi ki 3haftada 8 den 11 e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?