Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Benimde 3 haftada yükseleceğine pek umudum yok ama bakalım

Günaydın kızlar 29.hafta gittiğimde 36. Haftada çatı muayenesi yaparız demişti bazı yerlerde okudum çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş erkek doğuma neden olur falan diyor acaba çatı muayenesi için erken mi haftaya kontrol var bu konu kafama takıldı sorucam doktora bakalım ne dicek

Doktoruna güvenmelisin

Bir doktorun videoaunda gormustum eger cati muayenesiyle veya aciklik icin muayeneyle dogum baslasaydi suni sancı vermezdik o kadar kolay olsaydi bi cok kisi cabucak dogururdu demisti. 36. hafta cok erken gelmedi bana bence de doktoruna güven.

Doğumdan sonra hemoroid belasini dibine kadar yasayan biri olarak nasil atlattigim hakkinda konu dahi actim burda Hemoroid degil Bela dır kendisi
Hem hemoroid hem de fissür var. Nasil atlattın bize de söyle kız ben de dogum sonrasında bela seylerin artmis olarak beni bekleyecegini dsunuyorum

2 sinin arasinda yarim saatten fazla vardi tekrar olucakmi diye bekliyorum
Aşırı bilgim yok. Ama geceden ertesi gün öyleye kadar çekmiştim bu sancıyı
Çok hafif sancıydı
Takıp et bakalım.
Ona gore gidersin doktora.
Bir de doktor bana " tas gibi olmuş karnın anlamadın mı ?" Demişti. Nerden bileyim len
Sancılardan anladım işte araştırmıştım

Karnim sert degil umarim sanci değildir gece cok kasilmam oldu ama artik normal demisti doktor ara ara karnimin kasilmasina

Bir doktorun videoaunda gormustum eger cati muayenesiyle veya aciklik icin muayeneyle dogum baslasaydi suni sancı vermezdik o kadar kolay olsaydi bi cok kisi cabucak dogururdu demisti. 36. hafta cok erken gelmedi bana bence de doktoruna güven.
Doktoruna güvenmelisin
Daha nts falan girmedim ağrım falan da yok bakalım gittiğimde sorucam nasıl gelmek isterse bebeğim öyle olsun istiyorum doğumum hayırlısı bakalım.

Yeni basladıysa sancı belki suan sert olmaması normaldir. Benim aradan baya zaman geçmişti cunku
Sanciysa da hemen gitmem hastaneye o dogum hanede uzun vakit gecirmek istemiyorum dayanamicak olana kadar beklerim oraya bi daha girersem dogurmadan cikmamam lazim cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…