- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #50.941
Evet canım. Tüp bebek çocuğumİlk cocuk mu?
Eğer ara vermek istemiyorum diyorsan tabii ki çok zaman geçirme. Tabii ki çevrende yardim edecek kişiler varsa daha kolayEvet canım. Tüp bebek çocuğum
Benimde 3 haftada yükseleceğine pek umudum yok ama bakalımGunaydin
Ben 20 haftalikken damardan 2 unite almistim demir ilaci gunde 2 kez kullanmama ragmen degerlerim tekrar dustu 8.4 du gecen hafta hastanede yattigimda doktor ilacimi degistirdi 2 hafta kullan gel yukselmezse yine damardan verelim dedi ben yukselmedigini dusunuyorum demiri yukseltmek cok zor
Ama dmaardan almak buyuk rahatlik kendimi 10 hafta cok rahat hissettim halsizligim gecmisti meselaBenimde 3 haftada yükseleceğine pek umudum yok ama bakalım
Doktoruna güvenmelisinGünaydın kızlar 29.hafta gittiğimde 36. Haftada çatı muayenesi yaparız demişti bazı yerlerde okudum çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş erkek doğuma neden olur falan diyor acaba çatı muayenesi için erken mi haftaya kontrol var bu konu kafama takıldı sorucam doktora bakalım ne dicek
Anadolu Hayat sigorta, doğum teminatlı herşeyi kapsıyor. Düşük yaptığımda bile karşılamıyor dedikleri halde karşılamıştıCanım hangi sigorta senin ki baya uygunmuş. Bende 8100 e yaptırmıştım bende vermedim neyse ki.
Bir doktorun videoaunda gormustum eger cati muayenesiyle veya aciklik icin muayeneyle dogum baslasaydi suni sancı vermezdik o kadar kolay olsaydi bi cok kisi cabucak dogururdu demisti. 36. hafta cok erken gelmedi bana bence de doktoruna güven.Günaydın kızlar 29.hafta gittiğimde 36. Haftada çatı muayenesi yaparız demişti bazı yerlerde okudum çatı muayenesi doğumu tetikliyormuş erkek doğuma neden olur falan diyor acaba çatı muayenesi için erken mi haftaya kontrol var bu konu kafama takıldı sorucam doktora bakalım ne dicek
Sancı sırttan gelip gider. 5 dk arayla olabilir.Yarim saat arayla iki kere siddetli bir agri vurdu sanci mi degilmi anlamaya calisiyorum dua edin benim icin en azindan 1 hafta daha dayansin
Nornal doğumda oluormuş genelde. Yani öyle duymuştum. Nornal mıydı ilki senin?Doğumdan sonra hemoroid belasini dibine kadar yasayan biri olarak nasil atlattigim hakkinda konu dahi actim burda Hemoroid degil Bela dır kendisi
2 sinin arasinda yarim saatten fazla vardi tekrar olucakmi diye bekliyorumSancı sırttan gelip gider. 5 dk arayla olabilir.
Ve geliyorsa bebek kesilmez sancı hic. Belirli aralıklarla gelir gider
Hem hemoroid hem de fissür var. Nasil atlattın bize de söyle kız ben de dogum sonrasında bela seylerin artmis olarak beni bekleyecegini dsunuyorumDoğumdan sonra hemoroid belasini dibine kadar yasayan biri olarak nasil atlattigim hakkinda konu dahi actim burda Hemoroid degil Bela dır kendisi
Aşırı bilgim yok. Ama geceden ertesi gün öyleye kadar çekmiştim bu sancıyı2 sinin arasinda yarim saatten fazla vardi tekrar olucakmi diye bekliyorum
Karnim sert degil umarim sanci değildir gece cok kasilmam oldu ama artik normal demisti doktor ara ara karnimin kasilmasinaAşırı bilgim yok. Ama geceden ertesi gün öyleye kadar çekmiştim bu sancıyı
Çok hafif sancıydı
Takıp et bakalım.
Ona gore gidersin doktora.
Bir de doktor bana " tas gibi olmuş karnın anladın mı ?" Demiştim. Nerden bileyim len
Sancılardan anladım işte araştırmıştım
Yeni basladıysa sancı belki suan sert olmaması normaldir. Benim aradan baya zaman geçmişti cunkuKarnim sert degil umarim sanci değildir gece cok kasilmam oldu ama artik normal demisti doktor ara ara karnimin kasilmasina
Bir doktorun videoaunda gormustum eger cati muayenesiyle veya aciklik icin muayeneyle dogum baslasaydi suni sancı vermezdik o kadar kolay olsaydi bi cok kisi cabucak dogururdu demisti. 36. hafta cok erken gelmedi bana bence de doktoruna güven.
Daha nts falan girmedim ağrım falan da yok bakalım gittiğimde sorucam nasıl gelmek isterse bebeğim öyle olsun istiyorum doğumum hayırlısı bakalım.Doktoruna güvenmelisin
Bende aşırı yorgun ve mutsuz gergin hissediyorum kendimi uykularım çok düzensiz belki iyi gelir banadaAma dmaardan almak buyuk rahatlik kendimi 10 hafta cok rahat hissettim halsizligim gecmisti mesela20-30 hafta arasi
Sanciysa da hemen gitmem hastaneye o dogum hanede uzun vakit gecirmek istemiyorum dayanamicak olana kadar beklerim oraya bi daha girersem dogurmadan cikmamam lazim cunkuYeni basladıysa sancı belki suan sert olmaması normaldir. Benim aradan baya zaman geçmişti cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?